Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-26@01:23:16 GMT

موج اول شیوع کرونا تمام نشده

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۹۱۹۵۰

موج اول شیوع کرونا تمام نشده

با افزایش موارد ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در برزیل و هند سازمان جهانی بهداشت (WHO) هشدار داد که موج اول بیماری پایان نگرفته است.

در حالیکه برزیل و هند با افزایش موارد ابتلا به بیماری کووید ۱۹‌ مواجه هستند یک کارشناس ارشد بهداشت هشدار داد: جهان هنوز در میانه روند شیوع بیماری قرار دارد که این وضعیت امیدها را برای بازگشایی فعالیت‌های اقتصادی در جهان و آغاز مجدد سفرهای بین المللی کمرنگ کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر "مایک رایان" مدیر اجرایی سازمان جهانی بهداشت گفت: اکنون در موج دوم بیماری قرار نداریم. در حال حاضر جهان در میانه موج اول بیماری قرار دارد.

مایک رایان با اشاره به آمریکای جنوبی، جنوب آسیا و دیگر نقاط جهان افزود: اکنون در مرحله‌ای قرار داریم که بیماری در حال پیشروی است.

هند با جمعیت بیش از ۱.۳ میلیارد نفری برای هفتمین روز متوالی با افزایش روزانه موارد ابتلا مواجه بوده است. در روز سه‌شنبه ۶۵۳۵ مورد جدید ابتلا به بیماری کووید ۱۹‌ در این کشور گزارش شده است.

این ویروس در برخی از فقیرترین و پرجمعیت ترین مناطق هند بیشترین آسیب را به همراه داشته است که تاکید کننده چالش‌های پیش روی مقامات این کشور در تلاش برای مهار ویروسی است که هنوز هیچ واکسن یا درمانی برای آن ارائه نشده است.

در برزیل نیز سازمان جهانی بهداشت هشدار داد که پیش از آغاز مجدد فعالیت‌های اقتصادی، مقامات باید آزمایش‌ها و تست‌های کافی را برای کنترل شیوع ویروس انجام دهند.

به گزارش ژاپن تودی، مدیر اجرایی سازمان جهانی بهداشت گفت: روند شدید انتقال بیماری به این مفهوم است که اقدامات مربوط به محدودیت تردد به رغم خسارت‌های اقتصادی باید ادامه داشته باشد./ ایسنا

آخرین اخبار مربوط به کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید  

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سازمان جهانی بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۱۹۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس عبادی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت است .

 


وی با بیان اینکه تعداد محدودی از پرستارانی که در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند ، افزود: در حال حاضر، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول خدمت هستند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.
عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یکی از چالش‌های جهانی است، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • بیشترین موارد ابتلا به مالاریا در سیستان‌و بلوچستان بوده‌است
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • هپاتیت و مننژیت در حال شیوع در میان فلسطینیان است
  • هشدار وزارت بهداشت غزه درباره شیوع بیماری‌های واگیردار
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • ایرلند: ۱۰۰ درصد فلسطینیان غزه با شبح قحطی مواجه هستند
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا