Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-26@10:59:21 GMT

کار مجلس یازدهم، جبران مشق‌های نانوشته مجلس دهم است

تاریخ انتشار: ۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۹۲۵۹۷

کار مجلس یازدهم، جبران مشق‌های نانوشته مجلس دهم است

خبرگزاری فارس: احمدعلی مقدم عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی ، با بیان اینکه مجلس، مظهر مردم‌سالاری دینی و وحدت ملی همه گروه‌ها، قومیت‌ها و عقاید و خانه ملت است، گفت: مجلس مسیر حرکت دولت و پشتیبان و تقویت‌کننده آن و مرکز آرا و اراده مردم و معتمد آنان است به‌طوری که نمایندگان باآگاهی کامل از مشکلات و مطالبات مردم درجهت رفع مشکلات و محقق شدن مطالبات مردم ایفای وظایف می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به همین لحاظ است که امام خمینی(ره) مجلس را در راس امور می‌دانند که این اوج اعتقاد ایشان به مردم سالاری بود؛ لذا عظمت هرملت، عظمت مجلس است و عظمت مجلس همان عظمت ملت است.

مقدم با بیان اینکه مجلس یازدهم باید تمام کم‌کاری‌ها و به تعبیری تمام مشق‌های ننوشته مجلس دهم را بنویسد، تصریح کرد: هیات نظارت نمایندگان مجلس از همین ابتدا باید مرتب عملکرد و رفتار نمایندگان را رصد نماید و این نظارت باید دررفتارها و عملکردها نتیجه اصلاحی داشته باشد و همچنین وظایف اعضای کمیسیون اصل 90 قانون اساسی در مجلس یازدهم باید آنچنان باشد که قدرت پیشگیرانه داشته باشد نه اینکه فقط برای رفع تکلیف، گزارش تهیه شود و پیگیر برخوردهای قانونی نباشند.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی ادامه داد: ریاست مجلس باید برنامه‌های جهادی و انقلابی داشته و اهل تعامل باشد و همچنین تجربه چهار دهه انقلاب و نظام را در سطوح کلان در همه زمینه‌ها داشته باشد.

وی ضمن تاکید بر اینکه اولویت کاری ریاست مجلس باید معیشت مردم، جهش تولید، اقتصاد و بودجه کشور باشد، اظهار داشت: همچنین درمورد الزامات گام دوم انقلاب درقوه مقننه برنامه داشته باشد.

مقدم افزود: علاوه براین شاخصه‌ها، رئیس مجلس باید بر قوانین و مسائل کشور اشراف کامل داشته و با سعه صدر بتواند با نمایندگان در مجلس همراهی و هماهنگی لازم را برقرار نماید تا با همفکری و تعامل با هیات رئیسه و دیگر نمایندگان، مجلسی کارآمد را رقم بزند؛ زیرا انتظار ملت ایران از این مجلس انقلابی فراتر از مجالس دیگر است.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی افزود: نمایندگان مجلس اگر دقت کنند عمر مجلس، 4 سال بیشتر نیست و این مدت زودگذر است و یک چشم برهم زدن تمام می‌شود و شما می‌مانید با عملکردی که باقی می‌گذارید و قضاوت مردم؛ در واقع ایفای نقش نمایندگی در اصل باید رضای خداوند متعال، حضرت ولی‌عصر(عج) و نایب برحقش حضرت آیت‌الله‌العظمی امام خامنه‌ای و ملت شریف ایران اسلامی باشد.

وی خطاب به نمایندگان با بیان اینکه لذا از این فرصتی که خداوند متعال به شما داده است نهایت استفاده را درجهت خدمت خالصانه بنمایید که تاریخ ، عملکرد و کارنامه شما را بخوبی ثبت خواهد کرد و آیندگان درمورد شما به قضاوت خواهند نشست. این فرصت خدمتگزاری را قدر بدانید که هم درپیشگاه الهی و هم درپیشگاه مردم عزیز و شریف که لایق بهترین خدمت‌ها هستند، شرمنده نباشید.

مقدم با بیان اینکه حضرت امام خمینی (ره) در فرمایشات خود تقوا را «حصار» معرفی کرده‌اند لذا از آنجایی که تقوا جایگاه بسیار مهمی درسرنوشت انسان دارد نمایندگان مجلس باید درسال‌های مسئولیت‌شان این اصل را رعایت کنند تا سرافرازانه از این مسئولیت خطیر نمایندگی بیرون آیند،گفت: نمایندگان باید در جهت رضای خدا حرکت کرده و از هوا و هوس، خودخواهی‌ها وخودبینی‌ها پرهیز کنند و باید همواره به یاد داشته باشند که در راستای منافع ملی و مصالح کشور حرکت نمایند چراکه نماینده مردم هستند و باید در تمامی موارد پاسخگوی آنان باشند.

وی تاکید کرد: از ویژگی‌های نماینده آن است که نظارت دقیق در امور کشور را مد نظرداشته باشد زیرا بیشترین مشکلات کشور، عدم نظارت دقیق و متعهدانه نسبت به عملکرد عوامل اجرائی کشور است؛ لذا این نظارت باید خالی از هرگونه حب و بغض و پرهیز از هرگونه گرایش سیاسی و لابی‌گری صورت گیرد.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی ادامه داد: در این دو سه ماهه اخیر تلاش‌ها و فعالیت‌های منتخبین درجهت مطالبات مردم و مصالح ملی چشمگیر و قابل تقدیر بوده است که خود نشان از تعهد و اراده محکم آنان در پیشبرد اهداف نظام و رفع مشکلات کشور دارد.

مقدم افزود: بهتر است نمایندگان مجلس از همین ابتدای کار که در شرف انتخاب ریاست مجلس، نواب رئیس و هیئت رئیسه می‌باشد، خواستار شفافیت رای باشند و آن را اجرائی نمایند و ضروری است از طرفی نمایندگان ساده‌زیستی را هم در دفاتر خود و هم در زندگی شخصی و درتمام دوران نمایندگی مد نظر داشته باشند زیرا مردم نسبت به اشرافی‌گری، اسراف و رفتارهای نماینده خود خیلی حساس هستند.

وی تاکید کرد: امیدواریم نمایندگان مجلس با وحدت، همدلی و رای بالا رئیس مجلسی قوی، مدبر و بدون شائبه که شایسته مجلس انقلابی باشد را انتخاب نمایند تا شاهد مجلسی کارآمد باشیم .

منبع: فردا

کلیدواژه: مجلس یازدهم عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی نمایندگان مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۲۵۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظر دولت رئیسی درباره ریاست مجلس آینده از زبان معاون پارلمانی /کرسی های نمایندگی تهران اهمیت زیادی دارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید محمد حسینی، معاون پارلمانی رئیس‌ دولت سیزدهم درباره اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: در مجموع تکلیف ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات مشخص می‌شود که در تهران ۱۶ کرسی خالی مانده است که کرسی های تهران اهمیت زیادی دارد، زیرا نمایندگان تهران گرفتاری‌های نمایندگان شهرستان را ندارند و می‌توانند در مسائل کلان کشور و ملی نقش آفرین باشند و وقت بیشتری برای تهیه طرح ها و لوایح بگذارند. آنها می‌توانند در ترکیب هیات رئیسه مجلس و روسای کمیسیون ها تاثیر زیادی داشته باشند. این نمایندگان و سایر نمایندگان باقی مانده در دو دوم اهمیت و نقش مهمی در مجلس دارند.

وی در گفتگو با ایسنا، افزود: امیدوارم همانطور که در دور اول مردم حضور داشتند، در دور دوم هم مشارکت کنند به خصوص که در این دور انتخاب راحت تر است و در یک حوزه، مردم از بین دو نفر باید یک نفر را انتخاب کنند. بی تفاوتی سزوار نیست. مردم می توانند تحقیق کرده و فرد اصلح را انتخاب کنند. مردم کمک کنند افراد اصلح با پشتوانه رای بالا انتخاب شوند.

حسینی در پاسخ به این پرسش که دولت نظری درباره ترکیب هیات رئیسه و ریاست مجلس دوازدهم دارد؟ گفت: نه، دولت به هیچ وجه به این مساله ورود نمی کند. خط مشی رئیس جمهور این بوده که در انتخابات فهرست نداشته باشد در حالیکه در دوره های قبل دولت ها اینگونه نبوده اند. دولت، انتخاب را به خود مردم واگذار کرده و مردم در انتخاب حود نشان دادند، کسانی که همراهی بیشتری با دولت دارند، پایگاه مردمی بهتری دارند.

وی در پایان گفت: امیدوارم با تعامل سازنده دولت و مجلس، کارهای اساسی انجام شود. اولویت ما اقتصاد است و به این مساله بها داده شود و لوایح یک فوریتی و دو فوریتی دولت. زودتر در دستور کار مجلس قرار گیرد.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899689

دیگر خبرها

  • ببینید| نوری قزلجه: بیش از ۵۰ درصد اقدامات مجلس یازدهم رضایت‌بخش نبود
  • موضع دولت درخصوص انتخاب رئیس مجلس دوازدهم
  • طرح ۵۵۰ هزار هکتاری کشاورزی باید در اولویت مجلس پیش رو باشد
  • حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند
  • نظر دولت رئیسی درباره ریاست مجلس آینده از زبان معاون پارلمانی /کرسی های نمایندگی تهران اهمیت زیادی دارد
  • ضرورت توجه به سرمایه اجتماعی در تعامل مجلس و دولت/ وفاق و همدلی در اصفهان رو به ارتقا است
  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید
  • ماجرای عجیب رای به مصوبه جنجالی مجلس یازدهم
  • تغییر روزهای برگزاری نشست علنی مجلس
  • کارنامه ۴ساله مجلس یازدهم؛ از جهش تولید مسکن تا واردات خودرو