Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجلس یازدهم دو وجه قالب دارد؛ وجه نخست آن، وعده و وعیدهای بسیاری است که از سوی نمایندگان منتخب مردم خصوصا منتخبان وابسته به جریان اصولگرایی در خصوص حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم با تکیه براصلاح قوانین و نوع عملکرد مجلس و نمایندگان آن، مطرح می‌شود که اتفاقا اگر عملی شود، بسیار مطلوب و به نفع کشور است و بازتاب‌های خوبی را در جامعه به همراه خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «تابناک»، وجه دوم آن اما رقابت شدیدی است که بیشتر در بین نمایندگان شاخص اصولگرا در مورد تصدی کرسی‌های مهم مجلس (ریاست، هیات رئیسه و ریاست کمیسیون‌های مهم) رخ داده که اگر این رقابت‌ها با همین شیب تداوم داشته باشد، خیلی زود شاهد آن خواهیم بود که این نمایندگان به دلیل سرگرم شدن به حواشی، از اهداف و شعارهای نخستین‌شان و اهداف مقدس «مجلس مردمی»، فاصله خواهند گرفت.

در این زمینه نماینده اصلاح طلب پیشین مجلس و عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در گفت و‌ گو با خبرنگار «تابناک» به این موضوع مهم که مردم به مجلس یازدهم برای حل مشکلاتشان دل بستند از این رو بروز برخی از اختلافات در شان مجلس نیست، اشاره کرد.

«محمدرضا خباز» درباره اختلافات ایجاد شده میان اصولگرایان پیش از شروع به کار مجلس یازدهم و برسر کسب کرسی ریاست مجلس اظهار کرد: امام خمینی (ره) همواره تاکید داشتند اگر انبیا در زمان فعلی دور هم جمع می‌شدند هیچ اختلافی با هم پیدا نمی‌کردند چرا که اولویت‌ها را تشخیص می‌دادند و این فرمایش امام به خوبی گویای این است که اختلاف به دلیل هوای نفس و حب  دنیا رخ می‌دهد.

وی افزود: زمانی که ترکیبی از اصلاح‌طلبان و اصولگرایان در مجلس حضور داشتند و اختلافاتی بین آنها مطرح بود علت گرایش سیاسی و طرز تفکر متفاوت هر دو جریان بود که این رویه تا حدودی طبیعی است ولی وقتی یک مجموعه‌ای از یک نوع تفکر و گرایش سیاسی به مشکل می‌خورد چه اصولگرا چه اصلاح‌طلب گواه هوای نفس است.

این چهره سیاسی اصلاح‌طلب با اشاره به اینکه آنهایی که به این مجلس رای دادند به آن دل بستند تصریح کرد: مردم عزیزی که علی‌رغم فشارهای اقتصادی و استکبار جهانی دل به این بستند که مجلس یازدهم گره از کار آنها باز خواهد کرد.

مردم عزیزی که علی‌رغم فشارهای اقتصادی و استکبار جهانی دل به این بستند که مجلس یازدهم گره از کار آنها باز خواهد کرد

خباز با بیان اینکه ماهم اختلافات را شنیده ایم خاطرنشان کرد: درگیری بر سر کرسی ریاست مجلس و فراتر از آن، نهادهایی چون مرکز پژوهش‌ها امری قابل قبول نیست.

وی تاکید کرد: به نظر می‌رسد که مدعیان اصولگرایایی این روش را از الان شروع کنند؛ چراکه اگر مجلس از همان روز اول شاهد این درگیری‌ها باشد همه عمر چهارساله مجلس به همین کشمش‌ها بی‌ارزش سپری می‌شود و نمایندگان چشم باز می‌کنند که یک فرصت چهارساله ارزشمند را از دست دادند.

عضو حزب اعتماد ملی با بیان اینکه دود اختلاف‌نظرها به چشم مردم می‌رود گفت: از نظر من رویکرد فعلی مجلس یازدهم به مانند مجلس هفتم است و کمی تکلیف‌ها نامشخص است که انتظار می‌رود نمایندگان مجلس آینده در این مسیر وارد عمل شوند تا انشاالله مجلسی کارآمد را شاهد باشیم.

وی گفت: بنده امید دارم در مجلس یازدهم از افکار خارج از مجلس استفاده شود و از رویکردهای کارشناسی بیرون از مجلس نیز استفاده شود تا انشاالله شاهد تحقق مطالبات مردم در این مجلس باشیم.

آنچه عیان است، رویکرد مجلس به بهبود شرایط قوه مقننه و هدف گذاری و ریل گذاری به نحوی که در نهایت مردم و کشور از این موضوع منتفع شوند؛ بسیار ارزشمند و قابل دفاع است؛ اما اگر حاشیه های زائدی نظیر آنچه در رقابت فراوان برای کسب کرسی های تاثیرگذار مجلس شاهد آن بودیم، ادامه داشته باشد و اکثریت مجلس یعنی اصولگرایان در ادامه راه هم با چند دستگی دچار آن باشند؛ حتما این موضوع آنها را از هدف دور خواهد کرد و شعارها، همچنان که در بعضی مجالس گذشته شاهد بودیم، تنها در حد شعار باقی خواهد ماند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: ونزوئلا غیزانیه نفت ونزوئلا مجلس یازدهم دریای کارائیب قتل رومینا اشرفی محمدرضا خباز حزب اعتماد ملی مردم مجلس یازدهم مشکلات درگیری کرسی ریاست مرکز پژوهش ها شان مجلس ونزوئلا غیزانیه نفت ونزوئلا مجلس یازدهم دریای کارائیب قتل رومینا اشرفی مجلس یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۳۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند

به گزارش «تابناک»، «غلامرضا نوری قزلجه» در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس دوازدهم، اظهار کرد: در مجلس آینده حتماً فراکسیونی تحت عنوان فراکسیون «مستقلین» خواهیم داشت؛ البته مستقلین نام پیش‌فرض و آن چیزی است که طی چند سال اخیر در ادبیات سیاسی ما مطرح شده، اما اعضا هر اسم دیگری را برای این فراکسیون انتخاب کنند، همان خواهد شد.

وی ادامه داد: رایزنی‌های اولیه بین منتخبان مجلس دوازدهم اعم از نمایندگان ادوار، نمایندگان فعلی و نمایندگان جدید انجام و قرار بر این شده است که افرادی با مشی اصلاح‌طلبی، میان‌رو و همچنین اصولگرایان معتدل و مستقل همگی در یک فراکسیون سیاسی تحت عنوان «مستقلین» یا هر نام دیگری که اعضا درباره آن به توافق برسند، باشیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس تصریح کرد: بدون احتساب افرادی که در دور دوم انتخابات به مجلس دوازدهم راه می‌یابند، فعلاً حدود ۸۰ نفر از افرادی که به مجلس دوازدهم راه یافته‌اند، مشی سیاسی مستقل یا میانه‌رو دارند. امیدوارم نتایج در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم به گونه‌ای باشد که تعداد نمایندگان مستقل مجلس دوازدهم به ۱۰۰ نفر برسد.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس دوازدهم درباره آرایش سیاسی احتمالی اصولگرایان در مجلس آینده، گفت: در مجلس یازدهم یک فراکسیون تحت عنوان فراکسیون «اکثریت» یا فراکسیون «انقلاب اسلامی» داشتیم که در نیمه دوم مجلس یازدهم تا حدودی به اختلاف برخوردند.

نوری قزلجه تصریح کرد: آنطور که زمزمه آن به گوش می‌رسد و بر اساس کاندیداهایی که برای ریاست مجلس آینده مطرح هستند، به احتمال بسیار زیاد اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت و پیش‌بینی می‌کنم دو یا حتی ۳ فراکسیون سیاسی داشته باشند.

منتخب مجلس دوازدهم درباره رئیس احتمالی مجلس دوازدهم، گفت: افراد میانه‌رو و مستقل مجلس آینده، این موضوع را منوط به شکل‌گیری فراکسیون کرده‌اند و در اولین مجمع فراکسیون به دنبال آن هستیم که این موضوع را مطرح کنیم. البته برای پست‌ها و ارکان دیگر مجلس و اعضای هیأت‌رییسه هم بحث و تبادل نظر خواهیم داشت.

وی ادامه داد: گزینه ما برای ریاست مجلس به این موضوع بستگی دارد که ببینیم تعامل فراکسیون‌های روبرو چگونه خواهد بود و آیا آنان با هم متحد می‌شوند یا آنکه اصولگرایان تعدد فراکسیونی پیدا می‌کنند. به هر صورت در اولین مجمعی که قبل از انتخابات هیأت‌رییسه برگزار خواهیم کرد، حتماً بنا داریم این موضوعات را مطرح کنیم.

رئیس فراکسیون مستقلین مجلس درباره گزینه‌های که برای ریاست مجلس دوازدهم مطرح هستند، گفت: افراد زیادی مطرح هستند و بنده نمی‌خواهم اسم ببرم؛ در واقع افرادی برای ریاست مجلس مطرح هستند که یا خودشان با ما صحبت کردند یا از طرف آنان کسانی با ما صحبت کردند یا در رسانه‌ها شنیدیم؛ حدود ۶ یا ۷ نفر برای ریاست مجلس دوازدهم فعال هستند.

نوری قزلجه تاکید کرد: قطعاً هیچیک از این گزینه‌ها الان نمی‌توانند به طور قطع خود را رئیس مجلس آینده بدانند؛ در واقع هیچیک نمی‌توانند با ضریب اطمینان و احتمال بالا بگویند که رئیس مجلس دوازدهم می‌شوند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا گزینه‌های ریاست مجلس دوازدهم برای کسب این کرسی شانس برابر دارند، گفت: خیر؛ شانس این افراد متفاوت است اما اینکه بگوییم یکی از این افراد، شانس قطعی یا احتمال بیشتری برای ریاست مجلس دارد، این‌گونه هم نیست؛ این موضوع یک مقدار پیچیده است.

نماینده مردم بستان‌آباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: نمایندگان مردم در انتخاب رئیس مجلس حتماً بازخوردهایی را که از انتخابات گرفتند، باید لحاظ کنند و باید علی‌القاعده نظرات افکار عمومی و وضعیت آرای انتخابات در این موضوع دخیل باشد و مجلس نباید بدون توجه به این موارد تصمیم بگیرد.

نوری قزلجه تصریح کرد: بر این اساس، بحث هیأت‌رییسه به خصوص رئیس مجلس یک موضوع پیچیده و چالشی خواهد بود و رقابت‌ها برای آن هم جدی خواهد بود.

دیگر خبرها

  • محمودزاده: رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند
  • ذکی زاده: امنا مخالف دیکته شدن ریاست مجلس از سوی جریانات بیرونی است/ همه نمایندگان باید در اداره مجلس نقش داشته باشند
  • رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند؛ مجلس در زمینه چای دبش و پتروشیمی باختر کوتاهی کرد
  • چرا «مرکز پژوهش‌های مجلس» هم تحمل نمی‌شود؟
  • قالیباف و آقاتهرانی برای ریاست مجلس به توافق رسیدند؟
  • ضرب‌الاجل قالیباف به دولت ربطی به کرسی ریاست در مجلس دوازدهم دارد؟
  • گام اول به سمت دولت تنظیم‌گر برداشته شد
  • ۷ نفر برای ریاست مجلس رقابت می‌کنند
  • رقابت جدی ۷ نفر برای کرسی ریاست مجلس به روایت نوری قزلجه /اصولگرایان مجلس دوازدهم «یک فراکسیون سیاسی» نخواهند داشت
  • یکدست یا تضارب آرا/ ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم چگونه خواهد بود؟