Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر کشور از پیشنهاد بازگشایی همه مساجد کشور برای برگزاری نماز جماعت، افزایش فعالیت پاساژها و مراکز تجاری به ستاد ملی کرونا خبر داد و گفت: باید بتوانیم با کرونا همزیستی مسالمت آمیز داشته باشیم.

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری فارس، عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در پایان بیستمین نشست کمیته اجتماعی و انتظامی مدیریت بیماری کرونا که در سالن جلسات پیامبر اعظم(ص) وزارت کشور با حضور مسئولان و نمایندگان دستگاهها و وزارتخانه های مختلف برگزار شد،  اظهار داشت: در جلسه امروز موضوعات مختلفی مورد بررسی قرار گرفت و تصمیماتی اتخاذ شد اما این تصمیمات، در صورت تصویب در ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا قابل اجرا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی مساله اجرای طرح ترافیک در کلانشهر تهران را یکی از مهمترین محورهای نشست امروز کمیته اجتماعی و انتظامی بیان کرد و اظهارداشت: در مورد طرح ترافیک، دو دیدگاه مطرح است. نظر اول این است که طرح ترافیک باید اجرا شود زیرا عدم اجرای آن، باعث افزایش ترافیک در مناطق مرکزی شهر، اختلال در تردد خودروها، افزایش آلودگی هوا، بالارفتن میزان سفرهای غیرضروری، ایجاد بی نظمی در سطح شهر و مشکلات دیگر می شود و این وضعیت و ازدحام جمعیت به نوبه خود می تواند موجب شیوع بیماری کرونا شود.

وی افزود: اما نظر دیگر این است که اگر ما  طرح ترافیک را اجرا کنیم، به خاطر اینکه وسایل شخصی نمی توانند به مناطق مرکزی شهر بروند، این وضعیت نهایتا موجب تراکم جمعیت در اتوبوس ها و متروها خواهد شد که زمینه شیوع بیماری را فراهم می کند. به همین دلیل،  قرار شد شهردار محترم پیشنهادات و دستور العمل هایی را به ستاد ملی مدیریت کرونا ارایه کنند که بتوانیم هم تراکم جمعیت را در داخل مترو و اتوبوس ها به حداقل برسانیم و هم طرح ترافیک را اجرایی کنیم.

رحمانی فضلی، یکی دیگر از موضوعات مورد بررسی در نشست کمیته اجتماعی و انتظامی مدیریت کرونا را تقاضای اتاق اصناف برای افزایش میزان ساعت کار پاساژها و مراکز تجاری با توجه به  طولانی شدن روزها بیان کرد و گفت: جمع بندی ما این است که با رعایت کامل پروتکل ها و قبول مسئولیت از سوی خود صاحبان پاساژ ها و مغازه ها و اصناف و نظارت وزارت بهداشت بتوانیم ساعاتی را به ساعت کار پاساژها اضافه کنیم که در نشست ستاد ملی در این زمینه تصمیم گیری نهایی خواهد شد.

روند بازگشایی مساجد از دیگر مسائلی بود که وزیر کشور به آن اشاره کرد. وی در همین خصوص گفت: مقرر شد مساجد بعد از تصویب در ستاد ملی فقط برای امر نماز جماعت با رعایت پروتکل های بهداشتی بازگشایی شود.

رحمانی فضلی همچنین به پیشنهاد «علی اصغر مونسان» وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در خصوص فعالیت آژانس‌ها و تورهای مسافرتی اشاره کرد و گفت:  با توجه به اینکه کارشناسان این حوزه به خاطر تراکم دستورات به جلسه کمیته اجتماعی و انتظامی دعوت نشده بودند، قرار شد در نشست بعدی با حضور مسئولان ذی ربط حوزه، این موضوع مورد بررسی قرار گیرد.

رحمانی فضلی با اشاره به موضوع اجرای طرح سالم سازی دریا اظهارداشت: با توجه به حجم مسافرت ها در ایام تابستان به استان های شمالی کشور برای استفاده از دریا، قرار شد از فردا اجرای طرح سالم سازی دریا را اعلام کنیم. 

وی افزود: پروتکل های این موضوع باید از سوی وزارت بهداشت تهیه شود و با اجرای کامل آن، فرصت استفاده از دریا را برای مردم فراهم سازیم.

وزیر کشور با تاکید بر اینکه باید بتوانیم با کرونا همزیستی مسالمت آمیز داشته باشیم، تصریح کرد: باید زندگی جاری باشد و فعالیت ها در جامعه  انجام شود.

وی گفت: این کار باید با توجه و رعایت کامل پروتکلها و اصول بهداشتی از سوی مردم عزیزمان، مسئولین و همه کسانی که در این حوزه فعالیت دارند، انجام شود و نظارت دقیقی بر آن صورت گیرد.

رحمانی فضلی افزود: دو امر «نظارت دقیق بر اجرای پروتکل ها و ضمانت های لازم برای این اجرا» و از طرف دیگر،  «اطلاع رسانی و آموزش کافی به مردم از طریق رسانه ها به ویژه از سوی رسانه ملی» باید در سرلوحه همه اقدامات مربوط به مدیریت بیماری کرونا در کشور قرار داشته باشد.

رحمانی فضلی تصریح کرد: همه اقداماتی که اکنون در زمینه بازگشایی فعالیتها در جامعه  انجام می شود مشروط به دو امر رعایت دقیق پروتکل ها و اطلاع رسانی و آموزش درست مردم صورت می گیرد.

وی ابراز امیدواری کرد صدا وسیما و دیگر رسانه ها نسبت به تحقق این موضوع اهتمام بورزند  تا بتوانیم زندگی را برای مردم در شرایط سهل فراهم کنیم.

وزیرکشور یادآور شد: یکی از پیشنهادات در جلسه امروز کمیته اجتماعی و انتظامی مدیریت کرونا، پیشنهاد اقامه نماز جمعه در تعداد دیگری از شهرهای سفید و زرد با رعایت پروتکل‌های بهداشتی بود که قرار شد در جلسه بعدی با کار کارشناسی مسئولان وزارت بهداشت و متولیان امر نمازجمعه، در مورد این موضوع هم تصمیم گیری شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت کشور رحمانی فضلی وزیر کشور مساجد کمیته اجتماعی و انتظامی بیماری کرونا رحمانی فضلی طرح ترافیک پروتکل ها وزیر کشور ستاد ملی قرار شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۳۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین معین برای ۱۷ استان سیل زده | بازگشایی ایمن راه‌ های روستایی و عشایری 

به گزارش همشهری آنلاین سخنگوی مدیریت بحران کشور با اعلام خبر به همشهری گفت: «با توجه به اینکه بارش‌های اخیر زمین را از آب اشباع کرده و آبگرفتگی معابر در استان‌های ایلام، لرستان، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان و کرمانشاه رخ داده است، علاوه بر آماده باش نیروهای امدادی استان‌های معین برای ۱۷ استان در غرب کشور تعیین می‌شود تا در صورت بحرانی شدن شرایط راهکارهای لازم بگیرد.»
حسین ظفری افزود: «این در حالی است که با صدور هشدار نارنجی هواشناسی قبل از آغاز بارش نیروهای امدادی و خدماتی آماده‌باش بودند.»
او درباره مدیریت خروجی سدها نیز گفت: «از آنجا که بارندگی چند روز اخیر باعث شده ظرفیت سدها در استان‌های غربی به میزان مطلوب برسد و برخی از سدها سرریز کرده، اعلام شده تا خروجی سدها بیشتر شود تا خسارتی از این جهت متوجه استان‌ها نشود.»
به گفته ظفری، فرا رسیدن موعود کوچ در تقویم کوچ عشایر نیز با توجه به شرایط جوی تغییر کرده‌است. او ادامه داد: «با بزرگان عشایر در استان‌های غربی کشور گفتگوی چهره به چهره انجام شده و شرایط جوی و هشدار هواشناسی برای آنان اطلاع رسانی شده تا در شرایط بحرانی از کوچ صرفنظر کنند.»
ظفری افزود: «اصلی‌ترین فعالیت ما بازگشایی ایمن راه‌های روستایی و عشایری است که در روزهای اخیر به دلیل بارش سیل‌آسا آسیب دیده است.»
سخنگوی مدیریت بحران کشور از همکاری بخش خصوصی در یاری رسانی به افراد آسیب دیده از سیل نیز اشاره کرد و افزود: «طی فراخوانی از بخش‌ خصوصی و صنایع بزرگ نیز خواسته‌ایم تا در صورت بحرانی شدن شرایط در بارش‌های روزهای آینده به کمک نیروهای امدادی و خدماتی بیایند. گروه‌های مردمی نیز پای کار هستند.»
او در پایان یادآور شد: «وضعیت مخاطرات هشدار نارنجی هواشناسی و توصیه‌های لازم به شهروندان از صدا و سیما و دیگر رسانه‌های جمعی اطلاع‌رسانی می‌شود.»

بیشتر بخوانید:
ماجرای امدادرسانی به عشایر آبدانان با طناب | رفع مشکل عشایر برای همیشه از زبان فرماندار آبدانان + فیلم

کد خبر 849757 برچسب‌ها سيل مدیریت بحران استان ایلام

دیگر خبرها

  • بیش از ۶۰۰ کانون فرهنگی مساجد در اردبیل فعالیت می کنند
  • تعیین معین برای ۱۷ استان سیل زده | بازگشایی ایمن راه‌ های روستایی و عشایری 
  • پیش‌بینی وضع آب و هوای استان‌های کشور در ۲۴ ساعت آینده؛ امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت
  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»
  • آغاز به کار واحد کشتارگاه صنعتی در شهرستان فسا
  • واحد کشتارگاه صنعتی در فسا بار دیگر آغاز به کار کرد/ اشتغال ۱۰۰ کارگر
  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • محور انارک به زواره پس از ۲۴ ساعت بازگشایی شد
  • پیشنهاد افزایش ۳۵ تا ۴۰ درصدی نرخ کرایه تاکسی در اهواز
  • تشکیل مجمع خیرین حرم ساز در کهگیلویه و بویراحمد