Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- انیمیشن سینمایی «باب‌اسفنجی: اسفنج در حال فرار» پس از نزدیک به پنج بار تاخیر در اکران بالاخره و با آرام شدن وضعیت جهانی کرونا خود را آماده اکران بین المللی در سینماهای جهان می‌کند. تاریخ انتشار: 22:00 - 07 خرداد 1399 - کد خبر: ۶۲۳۷۳۳

خبرگزاری میزان - انیمیشن سینمایی «باب‌اسفنجی: اسفنج در حال فرار» پس از نزدیک به پنج بار تاخیر در اکران بالاخره و با آرام شدن وضعیت جهانی کرونا خود را آماده اکران بین المللی در سینماهای جهان می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«باب‌اسفنجی: اسفنج در حال فرار» یک فیلم کمدی انیمیشن لایو اکشن بر اساس مجموعه تلویزیونی انیمیشنی باب‌اسفنجی شلوارمکعبی است.

این فیلم سومین فیلم از مجموعه فیلم‌های باب‌اسفنجی است. این فیلم توسط نویسنده سابق سریال تیم هیل کارگردانی، توسط هیل، مایکل کوام، جاناتان ایبل و گلن برگر فیلمنامه‌نویسی شده‌است. باب اسفنجی و پاتریک به یک مأموریت برای نجات گری، که توسط پوسایدون (خدای دریا) «دزدیده» شده‌است، می‌روند و آن‌ها به شهر گمشده آتلانتیس سفر می‌کنند. این فیلم همچنین برای اولین بار منشأ دیدار باب اسفنجی با گری را فاش می‌کند.

اسم این فیلم فیلم باب‌اسفنجی: اسفنج شگفت‌انگیز بود، ولی به فیلم باب‌اسفنجی: اسفنج در حال فرار تغییرنام داد.

این فیلم توسط پارامونت انیمیشن، نیکلودئون موویز و یونایتد پلنکتون پیکچرز با انیمیشن ارائه شده توسط میرکوس ایمیج تولید شد و در ۱۱ مه ۲۰۲۰ (۲۲ اردیبهشت) توسط پارامونت پیکچرز توزیع می‌شود

این اولین فیلم در این مجموعه است که هیلنبرگ، به دلیل مرگش در ۲۶ نوامبر ۲۰۱۸، هیچ دخالتی در آن نداشته‌است.

در خلاصه داستان نسخه جدید «باب اسفنجی» آمده است: باب اسفنجی و پاتریک به یک مأموریت برای نجات گری، که توسط پوزایدون «دزدیده» شده‌است، می‌روند و آن‌ها به شهر گمشده آتلانتیس سفر می‌کنند. این فیلم همچنین برای اولین بار منشأ دیدار باب اسفنجی با گری را فاش می‌کند.

تام کنی به عنوان باب اسفنجی شلوار مکعبی و گری حلزون، بیل فیجرباک به عنوان پاتریک ستاره دریایی، کلنسی براون به عنوان یوجین اچ خرچنگ، راجر آلبرت بومپاس به عنوان اختاپوس هشت‌پا، مستر لارنس به عنوان شلدون جی پلانکتون، جیل تالی به عنوان کارن پلانکتون، کارولین لارنس به عنوان سندی چیکس، مری جو کتلت به عنوان خانم پاف، لوری آلن به عنوان پرل خرچنگ و کیانو ریوز به عنوان بوتهٔ دانا در این انیمیشن صداپیشگی را بر عهده دارند. 

فیلم باب‌اسفنجی: اسفنج درحال فرار قرار است در تاریخ هفتم ماه آگوست ۲۰۲۰ توسط پارامونت پیکچرز توزیع شود. اول قرار بود در ۹ فوریه ۲۰۱۹ منتشر شود، اما در مارس ۲۰۱۷ پخش شد که، فیلم در ۲ اوت ۲۰۱۹ اکران می‌شود. در دسامبر ۲۰۱۷ تاریخ اکران این فیلم دوباره تغییر کرد و به ۳۱ ژوئیه ۲۰۲۰ موکول شد و باز هم بعد از شیوع کرونا به تعویق افتاد. 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: باب اسفنجی اخبار سینما باب اسفنجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۳۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟

به گزارش هلث دی نیوز، محققان گزارش می دهند که به نظر می رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

«آلن هادرل»، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول بریتانیا، گفت: «ما می‌دانستیم که کروناویروس مانند دیگر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد، است.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس های موجود در هوا را افزایش دهد.

به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای ۴۰۰ ppm دی اکسیدکربن است.

بر اساس نتایج منتشر شده، افزایش غلظت CO۲ به تنها ۸۰۰ ppm، بقای ویروس های معلق در هوا را افزایش می دهد.

محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO۲ ۳۰۰۰ ppm می رسد- مشابه غلظت یک اتاق شلوغ- حدود ۱۰ برابر بیشتر ویروس بعد از ۴۰ دقیقه مسری تر باقی بماند.

هادرل گفت: «ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می دهند. اما CO۲ هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوای بیشتری زندگی کنند.»

هادرل گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO۲ دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود.»

هادرل افزود: «نتایج همچنین نشان می دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO۲ در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علوم هواشناسی اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO۲ در جو تا پایان قرن به بیش از ۷۰۰ ppm برسد.

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعه ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO۲ در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آن ها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • مقابله با سیل با بام‌های سبزآبی اسفنجی آمستردام
  • انیمیشن‌هایی متفاوت برای بزرگترها ؛ انیمیشن‌هایی مفرح برای بچه‌ها
  • تونی کروس تحت هر شرایطی، پاس خود را به مقصد می رساند! / انیمیشن عمر مومنی
  • ۱۰ انیمیشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • ۱۰ انیمشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • شخصیت‌های ماندگار در دنیای انیمیشن‌های نوستالژیک
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟