Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@20:53:11 GMT

برنامه ۱۳ دانشگاه برای بازگشایی از ۱۷ خرداد

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۹۶۴۳۱

برنامه ۱۳ دانشگاه برای بازگشایی از ۱۷ خرداد

به گزارش خبرنگار مهر، در حالی ۱۷ خرداد زمان بازگشایی دانشگاه و حضور دانشجویان اعلام شده اما اغلب دانشگاه ها اعلام کرده اند به دلیل رعایت پروتکل های بهداشتی و ریسک بالا، حضور دانشجویان در محیط دانشگاه به صلاح نیست و خوابگاه ها نیز بازگشایی نخواهد شد. برخی هم گفته اند با تعداد محدود پذیرای دانشجویان در خوابگاه ها خواهند بود و بعضی دیگر اعلام کرده اند در راستای کاهش حضور دانشجویان در خوابگاه ها و رعایت فاصله گذاری اجتماعی، امتحانات را مقطعی برگزار خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرفی با نزدیک شدن به امتحانات پایان ترم، نحوه برگزاری امتحانات در برخی دانشگاه ها مشخص شده است؛ در این بین تعدادی از دانشگاه ها روش کاملا غیر حضوری را انتخاب کرده اند، برخی دیگر روش حضوری و تعدادی نیز هر دو روش را قرار است عملیاتی کنند.

در گزارش پیش رو به برنامه دانشگاه ها برای بازگشایی و نحوه برگزاری امتحانات در دانشگاه های مختلف کشور اشاره شده است؛ 

دانشگاه علم و صنعت بنا دارد امتحانات را به دو شیوه حضوری و غیرحضوری برگزار کند که البته هفته آینده در شورای آموزشی این دانشگاه نتیجه قطعی آن مشخص خواهد شد.  در روش غیرحضوری احتمالا دانشجویان ساکن در استان‌های مختلف، امتحان پایان ترم خود را در مراکز استان بدهند تا از رفت و آمدها کاسته شود.

بنا به گفته مسولان این دانشگاه، به دلیل ریسک بالا، خوابگاه‌ها بازگشایی نمی‌شود؛ دروس عملی نیز به صورت فشرده در تیرماه برگزار می‌شود.

خوابگاه ها در دانشگاه تهران بازگشایی نمی شود

خوابگاه ها در دانشگاه تهران پس از ۱۷ خرداد و تا قبل از شروع امتحانات یعنی ۷ تیرماه، بازگشایی نخواهند شد؛ البته گفته شده تنها به صورت موردی اتاقهای خوابگاهی در اختیار دانشجویان قرار خواهد گرفت. 

دانشگاه تهران گفته است اگر تا تیرماه شرایط به ثبات برسد، امتحانات به صورت حضوری برگزار خواهند شد؛ در غیر این صورت، از روشهای دیگر؛ از جمله برگزاری ترکیبی امتحان (بخشی مجازی و بخشی حضوری) استفاده خواهد شد. بخش حضوری امتحانات اینگونه خواهد بود که دانشجویان در مراکز استان و در یکی از شعب دانشگاه پیام نور امتحان خواهند داد. تصمیم نهایی در این خصوص طی ۲ - ۳  هفته آینده مشخص و اعلام خواهد شد.

دروس عملی و کارگاهی دانشگاه تهران هم  پس از بازگشایی، حضوری بوده و امتحانات به صورت فشرده برگزار خواهد شد. در صورت نبود امکان اتمام این دروس تا پایان ترم جاری، با تأیید استاد راهنما و گروه، وضعیت درس ناتمام اعلام شده و در نیمسال بعد بدون محاسبه در سقف واحدهای دانشجو، ارائه خواهد شد.

امتحانات در دانشگاه امیرکبیر حضوری و مقطعی برگزار می شود

دانشگاه امیرکبیر  از ۱۷ خرداد (تاریخ بازگشایی دانشگاه ها) به بعد، کلاس حضوری نخواهد داشت. امتحانات این دانشگاه در مقطع کارشناسی و تحصیلات تکمیلی، قطعا بصورت مقطعی و در بازه های زمانی متفاوت برگزار خواهد شد. همچنین قرار است در راستای کاهش حجم حضور دانشجویان، امتحانات جداگانه و مقطعی در ۴ هفته (۲ هفته ویژه دانشجویان کارشناسی و ۲ هفته ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی) برگزار شود.

ورود دانشجویان پژوهش محور در زمان امتحانات؛ ممنوع

همچنین آن بخش از دانشجویان که فعالیت پژوهشی دارند، در دوران امتحانات، حق ورود به دانشگاه را ندارند؛ در خصوص برگزاری کلاس های عملی و زمان آن تصمیمی گرفته نشده است. 

برگزاری امتحانات غیرحضوری در دانشگاه خواجه نصیر

در دانشگاه خواجه نصیر امکان سرویس‌دهی به دانشجویان کارشناسی در دانشگاه وجود ندارد و حداکثر به حدود یک چهارم دانشجویان کارشناسی ارشد غیر بومی، خدمات خوابگاهی ارائه خواهد شد. ارزیابی دانشجویان در نیم‌سال جاری در این دانشگاه به شیوه غیر حضوری است و بنا بر اعلام دانشگاه، نحوه برگزاری دروس عملی به زودی اعلام می شود.

شرط حضور دانشجویان دکتری در دانشگاه خوارزمی

دانشگاه خوارزمی  از استادان خواسته که اگر آسیبی به کیفیت وارد نمی‌شود، امتحانات را به صورت مجازی برگزار کنند. بیشتر محدودیت‌های دانشگاه خوارزمی در صورت حضوری شدن امتحانات، در خصوص خوابگاه و سلف است.

دانشجویان دکتری برای ارائه رساله خود می‌توانند آن را به صورت ایمیل یا درخواست در سامانه گلستان به استاد خود یادآوری کنند و بعد از تایید استاد، گروه و تحویل گواهی سلامت از سوی مرکز بهداشت دانشگاه، می‌توانند طبق اعلام زمان بندی در دانشگاه حضور یابند.

برگزاری کلاسهای عملی تربیت مدرس از ۱۷ خرداد/اتاقها تک یا دونفره می شود

کلاس های عملی در دانشگاه تربیت مدرس از ۱۷ خرداد تا ۲۰ تیرماه برگزار می شود و به دلیل رعایت پروتکل های بهداشتی، احتمالا اتاق‌های خوابگاهی تک یا دو نفره می‌شوند. امتحانات احتمالا حضوری و یا ترکیبی (مجازی و حضوری) و به صورت مقطعی و یا براساس تقسیم دانشکده ها برگزار خواهد شد.

تمایل دانشگاه شهید بهشتی برای برگزاری امتحان حضوری

دانشجویان تحصیلات تکمیلی در حال حاضر منعی برای حضور در دانشگاه شهید بهشتی و کارهای پژوهشی و آزمایشگاهی ندارند.

دانشگاه شهید بهشتی اعلام کرده است اگر شرایط برای حضور دانشجویان در دانشگاه فراهم باشد، ترجیح برگزاری امتحان، به شیوه حضوری است و اگر شرایط مساعد نبود، گزینه های دیگری در دستور کار قرار خواهد گرفت.

در صورت برقرار شدن وضعیت عادی در دانشگاه، کلاس‌های دروس عملی، کارگاهی و آزمایشگاهی در این دانشگاه به صورت فشرده از زمان برقراری شرایط عادی تا شروع نیمسال بعد برگزار می شوند. اما اگر امکان برگزاری این دروس فراهم نبود، این کلاس ها در ترم بعد برگزار و نمره آن در این ترم محاسبه خواهد شد.

اتاقهای خوابگاهی به صورت مقطعی به دانشجویان داده می شود

در صورت بهبود شرایط، اتاقهای خوابگاهی این دانشگاه به صورت مقطعی؛ ابتدا در اختیار دانشجویان دکتری و احیانا ارشد که برای انجام کارهای پژوهشی به دانشگاه می آیند، قرار خواهد گرفت.

دانشگاه علامه طباطبایی کلاس حضوری ندارد

دانشگاه علامه طباطبایی اعلام کرده است اگر الزامی نباشد، امتحانات مجازی برگزار می شود و نیازی به حضور دانشجویان پس از ۱۷ خرداد در دانشگاه نیست. این دانشگاه نیز با حضور دانشجویان در خوابگاه موافق نیست اما اگر لازم باشد، دانشجویان در خوابگاه حضور یابند، از آن ها تست گرفته خواهد شد.

تاکنون برخی کلاس های عملی به صورت مجازی برگزار شده و برخی که نیاز به حضور دارد، در ترم تابستان به صورت فشرده برگزار می شود اما اگر امکان برگزاری وجود نداشت، به ترم آینده موکول خواهد شد.

امتحانات دانشگاه آزاد در واحد محل سکونت دانشجویان

براساس تصمیم اتخاذ شده در هیأت رئیسه دانشگاه آزاد، دانشجویان دانشگاه آزاد می‌توانند برای شرکت در امتحانات پایان ترم، در واحد دانشگاهی محل زندگی خود و یا نزدیک‌ترین واحد دانشگاهی محل سکونت خود حضور یابند و نیازی به مراجعه به واحد دانشگاهی اصلی خود نیست. همچنین خوابگاه‌های دانشگاه آزاد بازگشایی نخواهد شد.

دروس عملی و آزمایشگاهی در این دانشگاه پس از امتحانات دروس نظری آغاز می شود؛ ترم تابستان نیز از ۲۱‌ تیرماه آغاز میشود.

زمان پایان کلاس در دانشگاه اصفهان روز چهارشنبه ۴ تیرماه اعلام شده است و یک روز بعد؛ یعنی ۵ تیرماه، امتحانات به صورت غیرحضوری آغاز خواهد شد. بنابرین این دانشگاه کلاس حضوری نخواهد داشت. البته این دانشگاه تاکید کرده که اگر امکان حضور دانشجویان در دانشگاه تا قبل از شروع امتحانات پایان ترم فراهم شود، آمادگی دارد با تمهیدات بهداشتی، امتحانات را به صورت حضوری برگزار کند.

دروس عملی، آزمایشگاهی، کارورزی و کارآموزی دانشگاه اصفهان با اولویت ارائه برای دانشجویان در شرف فراغت از تحصیل، در تابستان سال جاری و بسته به شرایط به‌صورت فشرده برگزار خواهد شد. زمان دقیق و نحوه انجام آن متعاقباً از طریق گروه‌ها و دانشکده‌ها اطلاع رسانی خواهد شد

امتحانات کارشناسی و دکتری در دانشگاه شیراز الزاما غیرحضوری است

در دانشگاه شیراز امتحانات پایان نیمسال، در کلیه دروس نظری در مقاطع کارشناسی و دکتری عمومی دامپزشکی، شامل دروس عمومی، پایه سرویسی و تخصصی غیر حضوری بوده و در مقاطع تحصیلات تکمیلی با اولویت غیرحضوری برگزار می شود، اما با تصمیم استاد، می تواند به صورت حضوری برگزار شود. فعلا امکان ارائه خدمات خوابگاهی، سرویس ایاب و ذهاب و سلف سرویس در این دانشگاه وجود ندارد.

دروس عملی در صورت مساعد بودن شرایط، در این نیمسال برگزار می شود در غیر این صورت، در ترم بعد برگزار خواهند شد.

برگزاری دروس عملی در دانشگاه فردوسی مشهد از ۱۴ تیرماه

زمان پایان کلاسها در دانشگاه فردوسی مشهد ۲۱ خرداد اعلام شده و آزمون ها از ۳۱ خرداد ماه به صورت مجازی برگزار می شود و عملا کلاس حضوری در این دانشگاه برگزار نخواهد شد. زمان برگزاری دروس عملی از ۱۴ تیرماه تا ۱۵ مردادماه اعلام شده است و این دروس به صورت حضوری برگزار می شود.

امکان اقامت دانشجویان تحصیلات تکمیلی یزد در خوابگاه ها به صورت محدود/خوابگاه تعطیل است 

کلاس های نظری در دانشگاه یزد تا پایان نیمسال جاری بصورت الکترونیک برگزار می شود و خوابگاه ها و غذاخوری های دانشجویی تا اطلاع ثانوی تعطیل هستند؛ اما دانشجویان تحصیلات تکمیلی که برای استفاده از آزمایشگاه نیاز به حضور دارند، بصورت محدود، با مسئولیت دانشجو و استاد راهنما و تایید معاونت آموزشی دانشگاه، می توانند درخواست اقامت در خوابگاه دهند. شیوه برگزاری آزمون و دروس عملی هنوز در این دانشگاه مشخص نیست. 

امکان حضور دانشجویان جهت رفع اشکال بدون درخواست خوابگاه وجود دارد.

جدول خلاصه برنامه دانشگاهها برای بازگشایی:

دانشگاه نحوه برگزاری امتحان پایان ترم نحوه برگزاری دروس عملی علم و صنعت  ۲ شیوه حضوری و غیرحضوری به صورت فشرده  تهران احتمالا حضوری درصورت بازگشایی دانشگاه، به صورت حضوری و فشرده امیرکبیر حضوری و در ۲ بازه زمانی(به نفکبک کارشناسی و تحصیلات تکمیلی) تصمیم گیری نشده است خواجه نصیر غیرحضوری  بزودی اعلام می شود خوارزمی درصورت موافقت اساتید به صورت غیرحضوری تصمیم گیری نشده است تربیت مدرس احتمالا حضوری و یا ترکیبی (مجازی و حضوری) و به صورت مقطعی تصمیم گیری نشده است شهید بهشتی ترجیحا حضوری و در صورت مساعد نبودن شرایط به شیوه های دیگر درصورت مساعد بودن شرایط، حضوری علامه طباطبایی غیرحضوری برخی مجازی و برخی دیگر حضوری و در ترم تابستان به صورت فشرده دانشگاه آزاد حضوری در واحد های محل سکونت بعد از امتحانات دروس نظری و به صورت حضوری دانشگاه اصفهان غیرحضوری به‌صورت فشرده و احتمالا حضوری شیراز غیرحضوری  درصورت مساعد بودن شرایط حضوری، در غیر اینصورت ترم بعد فردوسی مشهد غیرحضوری   حضوری دانشگاه یزد غیرحضوری تصمیم گیری نشده است

کد خبر 4935601 مهتاب چابوک

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه ها امتحانات پایان ترم دانشگاه تهران دانشگاه علم و صنعت دانشگاه شهید بهشتی ویروس کرونا وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاه ها دانشگاه آزاد اسلامی دانشجویان امتحانات پایان ترم سازمان سنجش دانشگاه تهران دانشگاه های ایران آموزش مجازی منصور غلامی معاونت دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت کنکور 99 خوابگاه دانشجویی دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشجویان در خوابگاه تصمیم گیری نشده برگزاری دروس عملی حضور دانشجویان برگزار خواهد شد برگزاری امتحان برگزار می شود امتحانات پایان دانشگاه تهران صورت مقطعی صورت فشرده صورت حضوری دانشگاه آزاد مجازی برگزار حضوری برگزار نحوه برگزاری ۱۷ خرداد صورت مساعد کلاس حضوری شهید بهشتی دانشگاه ها اعلام کرده خوابگاه ها پایان ترم اعلام شده کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۹۶۴۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه ۲ امتحان «ریاضی» و «علوم» پایه ششم به صورت هماهنگ کشوری برگزار می‌شود، گفت: امتحانات پایه ششم همواره به صورت هماهنگ منطقه‌ای برگزار و ارزش‌یابی دانش‌آموزان در دوره ابتدایی (پایه اول تا ششم) به صورت توصیفی انجام می‌گیرد اما مقرر شده امتحانات ۲ درس مذکور به صورت هماهنگ کشوری برگزار شود.

حمید طریفی حسینی در گفت‌وگو با ایسنا، درخصوص جزییات این خبر اظهار کرد: معلم خود دانش‌آموزان پایه ششم اوراق امتحانی «ریاضی» و «علوم» را تصحیح خواهند کرد و عملکرد دانش‌آموزان به عنوان ابزاری در کار پوشه آنها در نظر گرفته می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در این آزمون، معلم بر اساس ارزشیابی که در طول سال تحصیلی از دانش آموز و از طریق فعالیت‌های آموزشی طول سال تحصیلی اعم از تکالیف، آزمون‌های مستمر، تکالیف مهارت محور و در واقع اطلاعات مربوط به کار پوشه دانش‌آموز، نمره پایانی را تعیین می‌کند افزود: امتحاناتی هم که در انتهای دوره تحصیلی پایه ششم اخذ می‌شود، به عنوان یکی از ابزارهای سنجش اندازه گیری است که در اختیار معلم مربوطه قرار می گیرد و در واقع قضاوت را در مورد دانش آموز تکمیل می‌کند.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه قبلا طراحی سوالات توسط گروه‌های آموزشی مناطق در سطح شهرستان و منطقه طراحی می شد ادامه داد: اما اکنون سوالات امتحانی توسط گروه‌های آموزشی در معاونت آموزشی ابتدایی و در سطح ستاد طراحی می‌شود.

طریفی با بیان اینکه همچنین مقرر است امتحانات هماهنگ توسط خود معلم و در کلاس مربوطه برگزار شود گفت: هدف برگزاری دو آزمون کشوری ریاضی و علوم ارزیابی کلیت نظام آموزشی است.

وی افزود: با این کار ارزیابی دقیقی از عملکرد نظام آموزشی و کیفیت آموزشی خواهیم داشت تا نحوه اجرای آزمون، تصحیح اوراق امتحانی، نمره دهی به دانش آموزان، اعمال و فرآیندهای ارزشیابی دانش آموز توسط معلم مربوطه به مشابه سایر آزمون‌های مداد کاغذی که در طول سال تحصیلی گرفته می‌شده، انجام می شود لذا این آزمون به عنوان یکی از ملاک‌های ارزشیابی پایانی دانش‌آموز استفاده خواهد شد.

وی اظهار کرد: ارزشیابی تحصیلی دانش آموزان دوره ابتدایی به صورت «توصیفی» در طول سال تحصیلی بر اساس آیین نامه ارزشیابی پیشرفت تحصیلی و مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش انجام می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تشریح برنامه‌های هفته بسیج سازندگی استان قم
  • برنامه‌های هفته بسیج سازندگی استان قم تشریح شد
  • برنامه‌های هفته سازمان بسیج سازندگی استان قم اعلام شد
  • مرحله مصاحبه داوطلبان مجاز آزمون دکتری ۱۴۰۳ حضوری برگزار می‌شود
  • آئین گرامیداشت روز جهانی روانشناس و مشاور برگزار شد
  • چرایی برگزاری امتحانات پایه نهم در روزهای پنجشنبه
  • مدرک تی تی سی چقدر هزینه دارد؟
  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • رشد ۸ درصدی توسعه متوازن رشته‌ای/ شرکت ۲۷ هزار نفر در امتحانات نهایی خرداد ماه
  • کلاس‌های مدارس ابتدایی استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت‌ماه دایر است