Web Analytics Made Easy - Statcounter

معصومه ابتکار روز پنجشنبه در ارتباط ویدئو کنفرانس در شورای برنامه‌ریزی استان و رونمایی از سند ارتقاء جایگاه زنان استان افزود: این جنایت یک فاجعه دردناک برای جامعه به خصوص جامعه زنان بود که رییس جمهور نیز برای مقابله وپیشگیری از فاجعه‌های این چنینی دستور رسیدگی داد، تا از این وقایع جلوگیری شود.

وی با تاکید براینکه این فاجعه خاص کشور ما نیست و در تمام دنیا نیز اتفاق می افتد، افزود: خشونت خانگی یکی از مهم‌ترین مسائل در کشور هاست که به یک معضل تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به سند ارتقاء جایگاه ووضعیت زنان و خانواده به عنوان یک سند جامع برای رفع مشکلات حوزه زنان اشاره کرد و گفت: ارتقاء عدالت اجتماعی و جنسیتی از مهم‌ترین مباحث در این سند است.

وی با تاکید براینکه عدالت در تمام عرصه‌ها همواره مورد تایید اسلام در قرآن کریم و پیامبر اکرم(ص) بوده، افزود: هدف اصلی این سند ارتقاء جایگاه زنان و خانواده، کاهش آسیب‌ها و دردهای جامعه است.

ابتکار اظهارداشت: در اجرای این سند تحقق عدالت جنسیتی در اولویت قرار گرفته که دستگاه‌های اجرایی باید این عدالت را سرلوحه فعالیت‌های خود قرارداهند.

وی اظهارداشت: شناسنامه شاخص عدالت جنسیتی در سال ۹۶ در ستاد ملی زنان و خانواده تهیه و کلیات آن تصویب شده است.

وی با اشاره به اینکه در دولت تدبیر و امید در حوزه زنان با وجود مشکلات اقتصادی و تحریم‌ها فعالیتهای خوب انجام شده، گفت: استان 

چهارمحال و بختیاری بیست و هفتمین استانی است که سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده در آن تصویب نهایی شده است.

معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده افزود: امید است تا پایان دولت تدبیر و امید، جشن رونمایی کلی از سند ارتقاء جایگاه زنان در سطح کشور انجام شود.

وی با تاکید بر اینکه اختلالات رفتاری زمینه ساز بروز خشونت به خصوص خشونت خانگی می‌شود و تاکید کرد: افرایش مهارت‌های ارتباطی در جامعه و به خصوص در بین زنان سرپرست خانوار یکی از راه‌های کاهش خشونت است.

ابتکار اظهارداشت: تاکنون طرح ملی ارتقاء تاب‌آوری اجتماعی در ۹۵۰ نقطه کشور اجرا شده که ۵۰ محله از این تعداد در استان چهارمحال و بختیاری بوده است.

وی به اجرای این طرح در سال جاری تاکید کرد و گفت: پس از اجرای این طرح وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهادکشاوزی،اقدام به ایجاد تعاونی برای توان‌افزایی زنان سرپرست خانوار می‌کنند و امسال ۱۰ میلیارد ریال تسهیلات برای این استان در این بخش در نظر گرفته شده است.

وی به برگزاری جشنواره زن و علم و حمایت از توانمندی دانشجویان و دختران در حوزه صنایع دستی تاکید کرد وگفت: برند سازی محصولات کشاورزی، از دیگر برنامه‌های امور زنان و خانواده در راستای ایجاد اشتغال زنان با وزارت جهادکشاورزی است.

ابتکار اظهارداشت:راه‌اندازی تعاونی‌های زنان  شهری و روستایی و حمایت از این تعاونی‌ها، استفاده از ظرفیت دانشجو معلمان برای اجرای طرح مهارت ارتباطی و  طرح ملی گفت وگوی خانواده را از دیگر طرح‌های در دست اجرا، در حوزه زنان و خانواده است.

وی با بیان اینکه انتصاب زنان در پست‌های مدیریتی از نکات مورد توجه در دولت دوازدهم بوده، گفت: در حال حاضر ۲۱ درصد پست‌های مدیریتی در اختیار زنان است که طبق پیش‌بینی باید به ۳۱  درصد برسیم.

به گفته وی ،۴۰ درصد کارمندان دولت را زنان تشکیل می‌دهند که این امر نشان دهنده توجه دولت به نقش و جایگاه زنان است.

به گزارش ایرنا، در جلسه شورای برنامه ریزی استان از سند ارتقاء جایگاه زنان چهارمحال وبختیاری رونمایی و موافقت نامه و تفاهم نامه طرح توان افزایی و ارتقاء جایگاه زنان و خانواده نیز به صورت  مجازی به امضاء استاندار چهارمحال وبختیاری و معاون رییس جمهور در امور زنان  و خانواده رسید. 

* ایرنا

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: ارتقاء جایگاه زنان سند ارتقاء جایگاه زنان و خانواده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۰۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منشور مشاوره خانواده تدوین و نهایی شد

انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور در همایش روز جهانی مشاوره گفت: یکی از مسئولیت‌های معاونت امور زنان و خانواده در سند مهندسی و فرهنگی، تدوین منشور مشاوره خانواده است که به تدوین نهایی رسیده و پس از طی مراحل قانونی اعلام خواهد شد.

وی افزود:برای برنامه‌ریزی در پیشگیری یا کاهش طلاق، برنامه مدونی در ستاد زن و خانواده در دولت تصویب و پلتفرم همساز برای زوجین نوپا ایجاد شد و مشاوره برای زوجین و مهارت های زندگی به آنها آموزش داده می شود.

وی با اشاره به صفر شدن پشت نوبتی مستمری زنان سرپرست خانوار، گفت: خدمات و حمایت هایی مشاوره ای به هنگام روانشناسی، خدمات حقوقی و توانمندسازی نیز باید صورت گیرد.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور با اشاره به نقش روانشناسان در امیدآفرینی، افزود: نقش روانشناسان در شادی آفرینی در زندگی در روح و جان بشر و تلاش برای بهینه بودن و زیبا زندگی کردن افراد بر کسی پوشیده نیست. در درمان بیماری های جسمی توصیه به روان آرام و سالم و روح شاداب می شود و این روح و روان است که می تواند سلامت جسم را تضمین کند یا به او برگرداند.

خزعلی ایجاد انگیزه، امید آفرینی، عشق و نشاط با توجه به شناخت توانمندی ها را مهمترین نقش روانشناس دانست، گفت: نقش روانشناسان برای جلوگیری از ناهنجاری ها و آسیب ها بر کسی پوشیده نیست و روانشناسان در ارتقای بینش، روش، دانش، کنش و واکنش نقش اساسی دارند و این روانشناسی سلامت و روانشناسی کمال است و روانشناسان می توانند توانمندی های فرد را به خوبی شناسایی کنند و قوه ها، داشته ها، ظرفیت ها و استعدادهای فرد را تبدیل به عمل و فعلیت و زندگی اور را متحول کنند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • خزعلی: رفع فقر مادی باید در کنار ارتقاء فکری و رشد فرهنگی انجام شود
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • نیروهای یگان ویژه موجب ارتقاء احساس امنیت شهروندان است
  • منشور مشاوره خانواده تدوین و نهایی شد
  • سرعت رسیدگی به شکایات کارگری در کرمان بیش از ۲ برابر شده است
  • مراقبت از جایگاه وکلا و کارشناسان دادگستری ضروری است
  • بودجه مربوط به زنان و خانواده کافی نیست
  • مجلس وارد بررسی جزئیات لایحه ارتقای امنیت زنان شد
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • تصاویر باورنکردنی از خشونت علیه زنان