Web Analytics Made Easy - Statcounter

قیطاقی گفت: طرح تفصیلی اسماعیل آباد باید هرچه زودتر اجرایی شود اما متأسفانه تاکنون هیچ‌گونه همکاری از سوی ساکنان این منطقه با شهرداری برای اجرای آن انجام نشده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احسان قیطاقی، معاون فنی و اجرایی شهرداری منطقه 2 مشهد در گفت‌وگو با صبح توس، اظهار کرد: اسماعیل آباد دارای شرایط خاصی است و این منطقه پیش از این روستا بوده و با گسترش شهر، امروز جزو مناطق شهری محسوب می‌شود که دارای طرح تفصیلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضرورت اجرای هرچه سریع‌تر طرح تفصیلی اسماعیل آباد

وی با اشاره به اینکه طرح تفصیلی اسماعیل آباد در کمیسیون ماده پنج بررسی، تصویب و منتظر اجراست، گفت: این طرح باید هرچه زودتر اجرایی شود اما متأسفانه تاکنون هیچ‌گونه همکاری از سوی ساکنان اسماعیل آباد با شهرداری برای اجرای طرح تفصیلی انجام نشده است زیرا اکثر ساختمان‌های احداث شده در این منطقه غیر قانونی، فاقد پروانه ساخت و پایان کار هستند و حتی عوارض شهرداری را نیز پرداخت نمی‌کنند، از طرف دیگر توقع دارند شهرداری به صورت یک‌جانبه به آن‌ها خدمت‌رسانی کند.

معاون فنی و اجرایی شهرداری منطقه 2 مشهد تصریح کرد: یک سری حقوق شهرداری نسبت به شهروندان دارند و یک سری حقوق شهروندان نسبت به شهرداری دارند که این دو مقوله باید به صورت هم‌زمان اجرایی و انجام شود اما متأسفانه شهروندان ساکن منطقه اسماعیل آباد هیچ‌یک از وظایف خود را در قبال شهرداری منطقه انجام نمی‌دهند.

قیطاقی در خصوص مشکلات کال اسماعیل آباد و جاری شدن سیل در هنگام بارش‌های شدید در این منطقه گفت: سال گذشته 30 میلیارد تومان برای ساماندهی کال اسماعیل آباد و احداث فضای سبز از سوی شورای شهر مشهد به تصویب رسید که تاکنون 5 ملک توسط شهرداری مشهد و با همکاری نیروی انتظامی، سپاه و سازمان بازآفرینی شهری تملک شده است و این روند برای سایر ملک‌هایی که به محدوده کال اسماعیل آباد تعرض کرده‌اند، ادامه دارد.

70 ساختمان که به حریم کال اسماعیل آباد تجاوز کرده‌اند

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر 70 ساختمان که به حریم رودخانه تجاوز کرده‌اند و در کال اسماعیل آباد ساخت و ساز کرده‌اند، شناسایی شدند که تمامی این ساختمان‌ها بر اساس طرح تفصیلی باید تخریب شوند که در این خصوص شهرداری حاضر شده تا این املاک را تملک کند بدین معنی که در قبال تخریب ملک آن‌ها وجهی به شهروندان پرداخت می‌شود اما باز هم شاهد این هستیم که شهروندان در این منطقه کمترین همکاری را با شهرداری داشته‌اند.

معاون فنی و اجرایی شهرداری منطقه 2 مشهد ادامه داد: شرکت آب منطقه‌ای طبق قانون می‌تواند به موضوع ساخت و سازهای غیرمجاز در حریم رودخانه‌ها ورود کند و تمامی املاکی که در این مناطق به صورت غیرمجاز ساخته شده‌اند را بدن پرداخت هیچ هزینه‌ای به مالک، رفع تصرف و قلع کند اما بااین‌وجود شهرداری حاضر شده تا این منازل را تملک کند و در قبال آن به صاحبان آن‌ها وجهی را پرداخت کند اما آن‌ها حاضر به این کار نیستند.

قیطاقی با تأکید بر اینکه بر اساس قانون حتماً طرح تفصیلی اسماعیل آباد باید اجرا شود و فعالیت‌های شهرداری بر اساس آن تعریف می‌شوند، گفت: سال گذشته دو پارک بزرگ در منطقه اسماعیل آباد افتتاح شد و برای ساخت فضای سبز بیشتر در این منطقه باید منتظر اجرایی شدن طرح تفصیلی باشیم که در این خصوص نیز شهروندان با شهرداری همکاری‌های لازم را انجام نمی‌دهند.

وی افزود: شهرداری جهت گسترش امور فرهنگی و کمک به برقراری امنیت در این منطقه اقدامات فراوانی انجام داده است که می‌توان به ساخت سوله ورزشی پیامبر اعظم(ص) و واگذاری آن به سپاه نیز اشاره کرد، که هم‌اکنون معاونت تربت بدنی سپاه از این سوله در حال بهره‌برداری و خدمت‌رسانی به اهالی منطقه اسماعیل آباد است.

معاون شهردار منطقه 2 مشهد در خصوص کارتن‌خواب‌های منطقه اسماعیل آباد گفت: متأسفانه شاهد این هستیم که از تمام سطح شهر مشهد، افراد معتاد و بی‌خانمان به منطقه اسماعیل آباد می‌آیند و در دل کال حفره‌هایی برای خود ایجاد می‌کنند و زندگی می‌کنند که در این خصوص اقدامات خوبی با همکاری سپاه جهت اسکان این افراد در خانه‌های سبز و چادر موقت انجام شده اما این اقدامات درمان‌کننده این معضل نیست و این افراد کارتن‌خواب پس از بیرون آمدن از این خانه‌های سبز، دوباره رفتار گذشته خود را پیش می‌گیرند.

شهرداری به تنهایی مسئول حل معضل کارتن‌خوابی نیست

قیطاقی تأکید کرد: برخی از  مسائل و مشکلات اسماعیل آباد در نهادهای کشوری مطرح شده است اما مسئله مهم این است که مشکلات این منطقه را نمی‌توان در کوتاه‌مدت برطرف کرد همچنین جلسات بسیاری با سمن‌ها در حال انجام است تا بتوان معضل کارتن‌خوابی نیز در منطقه اسماعیل آباد حل شود اما حل این معضل نیازمند همکاری تمامی ارگان‌های فعال در مشهد است زیرا شهرداری به تنهایی مسئول حل معضل کارتن‌خوابی نیست.

رشد روز افزون کارتن خواب‌ها در اسماعیل آباد

وی با بیان اینکه بر اساس یک سری آمار غیررسمی، هم‌اکنون 9 هزار کارتن‌خواب و معتاد متجاهر در مشهد حضور دارند، تصریح کرد: شهرداری تنها در یک مرحله 300 کارتن خواب را جمع آوری کرد اما پس از مدتی باز هم شاهد حضور آن ها هستیم از طرف دیگر کرونا باعث شد تا مرگ‌ومیر کارتن‌خواب‌ها در منطقه اسماعیل آباد زیاد شود و مشکلات فراوانی را در این منطقه ایجاد کرد اما با گرم شدن هوا و متوقف شدن آب‌های جاری، شاهد رشد روزافزون کارتن‌خواب‌ها در کال اسماعیل آباد هستیم که باید تصمیم جدی در خصوص آن‌ها گرفته شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: منطقه اسماعیل آباد معضل کارتن خوابی شهرداری منطقه کارتن خواب ها منطقه 2 مشهد شود اما بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۰۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب مطالعات طرح ویژه تفصیلی بافت تاریخی شهر ارومیه

سرپرست اداره کل راه وشهرسازی آذربایجان غربی گفت: کمیته فنی و کارشناسی در خصوص طرح تفصیلی ویژه بافت تاریخی ارومیه برگزار شد تا این طرح جهت ارجاع به شورای عالی شهرسازی و معماری ایران بررسی شود.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌غربی، رسول عطایی، امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران و با اشاره به طرح تفصیلی بافت تاریخی ارومیه اظهار کرد: کمیته فنی و کارشناسی در خصوص طرح تفصیلی ویژه بافت تاریخی ارومیه برگزار شد تا این طرح جهت ارجاع به شورای عالی شهرسازی و معماری ایران بررسی شود.

وی با بیان اینکه مطالعات بافت تاریخی شهر ارومیه از سال گذشته آغاز شده که این مطالعات در قالب طرح تفصیلی ویژه در شش گام بررسی شده است.‌، افزود: این مطالعات شامل ۳۰۷ هکتار بافت تاریخی شهر ارومیه اعلامی اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری و صنایع دستی آذربایجان‌غربی است.

سرپرست اداره کل راه‌وشهرسازی آذربایجان‌غربی گفت: با تصویب مطالعات طرح تفصیلی ویژه بافت تاریخی شهر ارومیه ضوابط ساخت‌وساز در جهت نوسازی مساکن موجود از نو طراحی خواهد شد و سعی بر آن است که حقوق مالکانه در آن حفظ شود.

عطایی تصریح کرد: مطالعات طرح تفصیلی ویژه بافت تاریخی شهر ارومیه با هدف ساماندهی بافت تاریخی شهر ارومیه با رویکردهای تأمین پایداری مساکن موجود و نوسازی آنها، تأمین خدمات مورد نیاز شهری، رونق گردشگری و اقتصادی، ارتقای کیفیت محیطی و ایجاد هویت شهری و فرهنگی انجام می‌شود.

کد خبر 751124

دیگر خبرها

  • ضرورت راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر
  • تصویب مطالعات طرح ویژه تفصیلی بافت تاریخی شهر ارومیه
  • تجلیل از مربیان نمونه عقیدتی سیاسی در مشهد
  • جزئیات طرح جدید برای انسداد مرز‌های شرقی/ فراجا مسئول تامین امنیت مرزهاست
  • کرج برای نگهداری از سگ‌های بلاصاحب جای کافی ندارد
  • راهکار‌های سند تحول برای دستگیری سریع‌تر محکومان متواری
  • به تنهایی قادر به رقابت با حضور فزاینده چین دراقیانوس آرام نیستیم
  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • راهکارهای سند تحول برای دستگیری سریع‌تر محکومان متواری
  • راهکار سند تحول برای دستگیری سریع‌تر محکومان متواری چیست؟