Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-26@20:10:52 GMT

این ۸ ماده غذایی را نباید بخورید

تاریخ انتشار: ۸ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۰۱۵۵۸

این ۸ ماده غذایی را نباید بخورید

به گزارش همشهری آنلاین، برخی مواد خوراکی مغذی ضررهایی نیز دارند و آسیب‌هایی که به بدن می‌رسانند بیشتر از اثرات مثبت مقدار مواد مغذی آنهاست.؛ اما چرا ما این منابع غذایی را با نام‌های مواد مفید در آنها می‌شناسیم در حالی که اینطور نیست. مواد تشکیل‌دهنده‌ دیگری نیز در این محصولات موجود است که نباید نادیده گرفته شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

۵ ماده مغذی مورد نیاز خانم‌ها | نیازهای غذایی بدن با افزایش سن تغییر می‌کنند

 ۶ ماده غذایی که موجب بوی بد بدن می‌شود

۱۵ میان‌وعده که به کاهش وزن کمک می‌کنند

این ۱۱ عادت شما را پیر می‌کند

چگونه لاغر شویم؟ | میزان کالری مصرفی روزانه برای رژیم لاغری؛ ماشین‌حساب آنلاین محاسبه کالری

چرا خانواده‌ها متوجه ابتلای کودک به کرونا نمی‌شوند؟ | راهنمای تقویت سیستم ایمنی بدن کودکان

۱. کره بادام زمینی کم‌چرب

بهتر است کرده بادام زمینی پرچرب را بخرید؛ زیرا در حالت طبیعی این مغز برای بدن ما مفید است. در کره‌های بادام زمینی کم‌چرب، موادی از جمله شکر به مقدار زیاد یا شیرین‌کننده‌های مصنوعی و مواد زیان‌آور دیگری برای جبران مزه‌ به کار گرفته می‌شوند.

۲. پنیر

بله درست خواندید. پنیر را در دنیای مدرن امروزه همه به عنوان یک منبع مهم کلسیم می‌شناسند در حالی که پنیر کالری و نمک بالایی دارد که موجب چاقی و افزایش فشار خون می‌شود. اگر به دنبال کلسیم و محکم کردن استخوان‌ها هستید بادام خام بخورید.

۳. غذاهای یخ‌زده و فریز شده

این موضوع زمانی مطرح می‌شود که شما مجبور به انتخاب بین غذای بیرون و خانگی هستید. سپس به این فکر می‌افتید از بیرون غذای یخ‌زده تهیه کنید و خودتان در خانه آن را گرم یا سرخ کنید. خیال می‌کنیم اینگونه به بدنمان لطف کرده‌ایم در حالی که ما داریم مقدار بالایی از آرد، نمک و مواد نگهدارنده را وارد بدنمان می‌کنیم.

۴. کمپوت میوه‌ها  

عادت کرده‌ایم برای کسانی که مریض هستند کمپوت میوه می‌بریم. کمپوت‌های میوه مقدار زیادی شکر و مواد نگهدارنده دارند. بهتر است از این پس به جای انواع کمپوت‌ها، میوه‌های تازه بخریم.

۵. لبنیات پاستوریزه

اغلب به این دلیل شیر پاستوریزه مصرف می‌کنیم که اثرات هورمون‌های تزریقی به گاو، در فرایند پاستیرازیسیون از بین می‌رود. در حالی که اثرات هورمون‌ها با داروهای ضدباکتری از بین می‌رود و فرایند پاستیرازیسون تنها میکروب‌های خوب را از بین می‌برد.

۶. شیر کم‌چرب

شیر پرچرب، سیستم عصبی بدن را بالانس می‌کند و ویتامین‌های شیر را به مقصد مناسب در بدن می‌رساند. در ضمن شیر قوچ یا گوسفند عملکرد بهتری نسبت به شیر گاو در بدن دارند.

۷. توت‌فرنگی‌های غیر ارگانیک

سالانه آفت‌کش‌های بسیاری برای مزارع توت‌فرنگی خریداری و مصرف می‌شود. محصولات توت‌فرنگی‌ این مزارع با سایزهای بزرگ عجیب و غریب که هیچ شباهتی به فواید توت‌فرنگی‌های ارگانیک ندارند، برداشت می‌شوند.

۸. کنسرو سوپ‌ها

خوشبختانه آشپزهای آماتور هم می‌توانند سوپ بپزند. پس بهتر است در خانه دست به کار شوید، به جای تهیه سوپ‌های کنسروی. کنسرو سوپ‌ها سرشار از نمک است که موجب انواع بیماری‌های قلبی، عروقی و فشارخون بالا می‌شوند.‌

منبع: ریدرز دایجست، ترجمه از ایرنا

کد خبر 515603 برچسب‌ها تغذیه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: تغذیه توت فرنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۱۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟

کمتر کسی می‌داند که برخی مواد غذایی برای صبحانه مناسب نیستند، چون نباید با معده‌ی خالی خورده شوند.

به گزارش روزیاتو، در ادامه ابتدا از مواد غذایی‌ای خواهیم گفت که باید از خوردن آن‌ها با معده‌ی خالی پرهیز کنید و بعد از آن، مواد غذایی‌ای را معرفی خواهیم کرد که می‌توان آن‌ها را با معده خالی خورد.

مواد غذایی که نباید آن‌ها را با معده خالی خورد ۱- شیرینی‌های درست شده با خمیر پای و خمیر هزارلا

مواد غذایی خمیرمایه دار باعث تحریک جداره‌ی معده می‌شوند و ممکن است باعث نفخ شوند.

۲- شیرینی و شکلات

خوردن مواد غذایی قندی باعث بالا رفتن سطح انسولین در بدن می‌شود، امری که فشار زیادی به پانکراس که هنگام صبح تازه بیدار و فعال شده، وارد می‌کند. این امر می‌تواند منجر به ابتلا به بیماری دیابت شود.

۳- ماست و دیگر محصولات لبنی تخمیری

اگر با شکم خالی ماست بخورید، اسید معده باکتری‌های مفید لاکتیک اسید درون ماست را از میان می‌برد؛ بنابراین خوردن ماست با معده‌ی خالی فایده‌ای برای بدن ندارند.

۴- گلابی

فیبر خام درون گلابی می‌تواند به غشای مخاطی ظریفی معده‌ی خالی صدمه بزند.

۵- گوجه فرنگی

گوجه فرنگی حاوی مقادیر زیادی تانیک اسید است که اسیدیته‌ی معده را افزایش می‌دهد. این امر می‌تواند منجر به زخم معده شود.

۶- خیار و دیگر سبزیجات سبز رنگ

سبزیجات خام مملوء از اسید‌های آمینه هستند. با این حال، اگر با معده‌ی خالی خورده شوند می‌توانند باعث سوزش معده، نفخ و شکم درد شوند.

۷- موز

اگر با معده‌ی خالی موز بخورید این کار باعث افزایش شدید میزان منیزیم موجود در خون می‌شود. این امر می‌تواند به قلب صدمه بزند.

۸- ادویه جات

غذا‌های تند می‌توانند باعث تحریک شدن غشای مخاطی معده و وارد شدن صدمه به آن شوند و میزان تولید اسید معده را افزایش دهند، مسأله‌ای که عامل بسیاری از اختلالات دستگاه گوارش است.

۹- نوشیدنی‌های گازدار سرد

مصرف نوشیدنی‌های گازدار در زمان صبح می‌تواند باعث وارد شدن آسیب به غشای مخاطی معده شود و خونرسانی به معده را کاهش دهد. درنتیجه، مواد غذایی با سرعت کمتری هضم خواهند شد.

۱۰- مرکبات

مرکبات سرشار از اسید میوه هستند. این میوه‌ها اگر با معده‌ی خالی خورده شوند می‌توانند باعث سوزش معده شوند و همینطور ریسک گاستریت یا همان التهاب معده و حتی زخم معده را افزایش دهند.

مواد غذایی که می‌توانید آن‌ها را با معده خالی بخورید ۱- جو دو سر

جو دو سر یک لایه‌ی محافظ به دور جداره‌ی معده ایجاد می‌کند که جلوی آسیب رساندن اسید معده به دیواره‌های این اندام را می‌گیرند. جو دو سر همچنین حاوی فیبر محلول در آب است که برای کاهش سطح کلسترول مفید است.

۲- گندم سیاه

گندم سیاه دستگاه گوارش را با ملایمت تحریک می‌کند. این ماده غذایی منبع بسیار خوبی نیز برای پروتئین، آهن و ویتامین است.

۳- فرنی آرد ذرت

فرنی آرد ذرت به از میان رفتن سموم و فلزات سنگین از سیستم بدن کمک می‌کند و به جمعیت میکروفلور دستگاه گوارش (میکروب‌های مفیدی که به طور طبیعی در دستگاه گوارش وجود دارند) تعادل می‌بخشد و سیری طولانی مدتی نیز ایجاد می‌کند.

۴- جوانه گندم

۲ قاشق غذاخوری جوانه گندم نزدیک به ۱۵ درصد از نیاز روزانه‌ی بدن به ویتامین E و ۱۰ درصد از نیاز روزانه‌ی بدن به فولیک اسید را تأمین می‌کند. این ماده غذایی همچنین به دستگاه گوارش می‌کند عملکرد درستی داشته باشد.

۵- تخم مرغ

پژوهش‌ها نشان داده مصرف تخم مرغ برای صبحانه می‌تواند میزان کالری دریافتی روزانه را به میزان چشمگیری کاهش دهد.

۶- هندوانه

خوردن هندوانه با معده‌ی خالی، بدن را از مقدار مناسبی آب برخوردار می‌کند. به علاوه، هندوانه به دلیل داشتن لیکوپین فراوان برای سلامت چشم‌ها و قلب هم مفید است.

۷- بلوبری

پژوهش‌ها می‌گوید مصرف منظم بلوبری باعث بهبود حافظه و تنظیم فشار خون و سرعت سوخت و ساز بدن می‌شود، به ویژه اگر برای صبحانه مصرف شود.

۸- نان غلات کامل بدون خمیرمایه

کربوهیدرات و دیگر مواد مغذی موجود در این نوع نان‌ها برای بدن ضروری هستند. بهترین زمان برای مصرف این نوع نان صبح زود است.

۹- آجیل

آجیل اگر برای صبحانه مصرف شود باعث بهبود سلامت گوارشی می‌شود و سطح pH درون معده را متعادل می‌کند.

۱۰- عسل

عسل به بیدار و فعال شدن بدن در زمان صبح کمک می‌کند و به سیستم بدن قدرت و انرژی می‌بخشد. این ماده غذایی همچنین فعالیت مغزی را بهبود می‌بخشد و میزان تولید هورمون شادی بخش ِ سروتونین را افزایش می‌دهد.

دیگر خبرها

  • برای افزایش هوش این پنج ماده غذایی را مصرف کنید
  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟
  • افرادی که فشار خون بالا دارند ماست را با این ماده غذایی ترکیب کنند
  • امحای هزار و ۵۳۹ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته در هشترود
  • اگر سرماخوردگی دارید این 2 میوه را بخورید
  • معدوم سازی ۲۸ تن مواد غذایی فاسد در کبودراهنگ
  • رشد انفجاری موها با مصرف این ماده غذایی
  • مواد غذایی ضد التهاب
  • اگر قصد باروری دارید این خوراکی‌ها را حتما بخورید
  • آب نمی‌خورید؟؛ این ۸ سبزی را بخورید