Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: مصطفی سالاری روز پنجشنبه در نشست با نمایندگان تشکل‌های کارگری و کارفرمایی در سالن اجتماعات اداره کل تامین اجتماعی اصفهان افزود: هدفگذاری سازمان در حوزه بازنشستگان در سال ۹۹ متناسب سازی حقوق مستمری بگیران است.


وی اظهارداشت: البته باید مقدمات این مساله فراهم شود، زیرا اگر منابع آن فراهم نشود در میان کار متوقف خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!




مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: در این راستا با دولت مذاکراتی شده است و همراهی خوبی در کلان این مساله در دولت وجود دارد.


سالاری با بیان اینکه همواره پیگیر مسائل و مشکلات کارگران، کارفرمایان و مستمری بگیران هستیم، یادآور شد: لایحه سه جانبه‌گرایی با همراهی کانون‌ها و تشکل‌های مربوطه در دی ماه آماده شد و مقدمات مطرح شدن در مجلس فراهم شده، ولی با توجه به شیوع بیماری کرونا و تغییر مجلس هنوز به صحن مجلس شورای اسلامی نرسیده است.


وی اضافه کرد: هدف ما آن است که این مساله به صورت قانونمند و با مصوبه مجلس دنبال شود و البته استقلال اداری و مالی این سازمان نقش مهمی در کاهش برخی مشکلات پنهان دارد.


سالاری خاطرنشان کرد: سازمان تامین اجتماعی هرگز اجازه نداده و نخواهد داد که به حقوق ذی نفعان تعرض شود و درآمد‌های واگذاری سهام شرکت‌های شستا صرف امور جاری نمی‌شود بلکه به طور قطع سرمایه‌گذاری خواهد شد.


مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با اشاره به بدهی‌های این سازمان تاکید کرد: در حوزه پرداخت‌های درمانی در سال گذشته و امسال، افزایش اعتبار خدمات درمان با پرداخت ۱۰ هزار میلیارد ریال بدهی مراکز درمانی وابسته به وزارت بهداشت به صفر رسید و همچنین بدهی مراکز خصوصی فقط چهار ماه عقب هستیم که زمانی است که برای دریافت مدارک و بررسی آن‌ها صرف می‌شود.


وی ادامه داد: اعتبار دفترچه‌های درمانی دائمی و تا آخرین برگه خواهد شد و با این کار ۳۹ میلیون نفر مراجعات در سال را به ادارات و کارگزاری‌های تامین اجتماعی کاهش خواهیم داد و سه شیوه اینترنتی و غیر اینترنتی برای دفترچه‌ها پیش بینی شده است و این روش تا حذف دفترچه ادامه می‌یابد.


مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی اضافه کرد: بدون تردید تلاش ما آن است که بر کیفیت درمان نظارت داشته باشیم و از همین رو سطح بندی مراکز درمانی در کشور در دستور کار قرار دارد و بر اساس اینکه شهرستانی در چه سطح از درمان قرار دارد و متناسب با توان سازمان امکانات درمانی سازمان ارتقا پیدا می‌کند و در این خصوص ۱۶ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال بودجه در نظر گرفته شده است.


سالاری با اشاره به درخواست تشکل‌های بازنشستگی و کارگری اصفهان در خصوص راه‌اندازی طرح توسعه بیمارستان شریعتی و از جمله توسعه جراحی بخش قلب این بیمارستان و راه‌اندازی کلینیک‌های چشم‌پزشکی و دندانپزشکی، گفت: این مسائل پس از بررسی کمیته سطح بندی استان در دستور کار قرار می‌گیرد.


وی با اشاره به نام‌نویسی ۲۴۰ هزار نفر در بیمه بیکاری دوران کرونا، افزود: طی مذاکراتی که با دولت شد قرار است، اسامی نفرات برای سازمان برنامه و بودجه ارسال شود و از محل ۵۰ هزار میلیارد ریال اعتبارات بیمه بیکاری از طریق این سازمان به صورت مستقیم برای افراد بیکار واریز شود.


وی با بیان اینکه میزان هزینه‌ها و درآمد‌های سازمان باید متناسب باشد، افزود: سال گذشته ۹۶ هزار میلیارد ریال هزینه‌های سازمان بود که امسال به ۱۲۰ هزار میلیارد رسید و از سوی دیگر تنها راه تامین این هزینه‌ها با را افزایش وصول از دولت امکان پذیر است.


همچنین معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان در این مراسم گفت: تامین اجتماعی محلی است که در این شرایط دستش در جیب خودش است.


حیدر قاسمی اظهارداشت: دولت هم به واسطه کاهش درآمد‌های نفتی با کمبود درآمد‌ها مواجه است و سازمان برخی مشکلات علوم پزشکی را در این شرایط پرداخت کرد که جای تقدیر دارد.


وی خاطرنشان کرد: سه گروه شاغلین، بازنشستگان و بازماندگان بازنشستگان در استان اصفهان جمعیت انبوهی را شامل می‌شود و این ضرورت دارد در خصوص خانواده تامین اجتماعی تصمیمات ویژه گرفته شود.


در زمان حاصر سه میلیون و ۶۰۰ هزار نفر از جمعیت پنج میلیون نفری استان اصفهان مخاطب مستقیم تامین اجتماعی است.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: تامین اجتماعی حقوق بازنشستگان افزایش حقوق بازنشستگان حقوق سازمان تامین اجتماعی هزار میلیارد میلیارد ریال درآمد ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۱۸۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراض به کسر از حقوق مستمری بگیران تامین اجتماعی

به گزارش سرویس شهروند خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سازمان تامین اجتماعی اسفند ماه سال گذشته درباره موضوع کسر مبلغ یک میلیون تومان از فیش حقوقی مستمری بگیران این سازمان که موجبات نارضایتی تعداد قابل توجهی از بازنشستگان را به همراه آورده است،در اطلاعیه ای اعلام کرد کسورات انجام شده  با هدف سرمایه‌گذاری و واگذاری سهام یکی از شرکت‌ها، صورت پذیرفته است و مبتنی بر حق انتخاب داوطلبانه این قشر عزیز از هرگونه طرح مرتبط با ایشان است. اما گویا این انتخاب برای برخی هنوز قطعی نشده است . شهروند خبرنگاری در پیامی از برگردانده نشدن وجه کسر شده گلایه کرده اند.

متن پیام شهروند خبرنگار ما:

با سلام و احترام
اینجانب بازنشسته تامین اجتماعی هستم، اسفند ماه ۱۴۰۲ از مستمری بگیران مبلغ یک میلیون تومان برداشت کردند. برای پیگیری به بیمه مراجعه کردم گفتند برای سرمایه گذاری برداشت شده و عودت داده می‌شود.تا کنون برگشتی به حساب صورت نگرفته.در طی این مدت بین بیمه و بانک و تامین اجتماعی در رفت و آمد هستم، هر کدام می‌گوید به ما مربوط نیست به فلان جا مراجعه کنید

دیگر خبرها

  • تفاوت چشمگیر میزان دریافتی بازنشستگان تامین اجتماعی با پرداختی سایر بازنشستگان
  • مذاکرات برای افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران
  • خبر جدید از افزایش منطقی حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران / دریا بیگی تشریح کرد
  • ۳ پیشنهاد برای افزایش حقوق بازنشستگان | افزایش ۳۵درصدی باید لحاظ شود
  • ادامه مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی؛ مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟
  • اختلاف بر سر افزایش حقوق بازنشستگان!
  • انتقاد از واریز نشدن افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی
  • اعلام شرایط اعطای وام ضروری به بازنشستگان
  • اعتراض به کسر از حقوق مستمری بگیران تامین اجتماعی
  • ماجرای «خبر خوش» برای مستمری بگیران بهزیستی و کمیته امداد چیست؟