Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرنگار ارشد پرس ‌تی‌وی با بیان اینکه سازمان ملل متحد توان فشار بر ساختار نژادپرستی آمریکا را ندارد، گفت برای مقابله با دولت آمریکا باید کمپین‌های مجازی و حقیقی شکل بگیرد تا چهره هالیوودی آمریکا زدوده شود.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا، قتل «جورج فلوید» به دست پلیس آمریکا بار دیگر رفتار نژادپرستانه و خشونت‌آمیز نیرو‌های پلیس این کشور را به تصویر کشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 تصاویر شوکه کننده رفتار خشونت‌آمیز افسران آمریکایی در بازداشت جوان سیاه‌پوست نشان می‌دهد که افسر آمریکایی زانوی خود را بر روی گردن جوان آن‌قدر فشار می‎دهد که وی جان خود را از دست می‎دهد.

بیشتر بخوانید:

قتل وحشیانه «جورج فلوید» نشان‌دهنده نژادپرستی نظام‌مند آمریکاست

انتشار فیلم کشته‌شدن سیاه‌پوست آمریکایی از سوی پلیس این کشور موج شدیدی از اعتراض‌ها و محکومیت‌ها را در آمریکا و سراسر جهان به همراه داشت. به‌دنبال این حادثه صد‌ها نفر از مردم «مینیاپولیس» در ایالت «مینه سوتا» به نشانه اعتراض در خیابان‌های این منطقه حاضر شدند و اقدام پلیس آمریکا را محکوم کردند.

جورج فلوید، جوان سیاه‌پوست آمریکایی

نژادپرستی آمریکایی‌ها با گذر سال‌ها تفاوتی نکرده است

خانم مرضیه هاشمی، خبرنگار ارشد پرس ‌تی‌وی در گفتگو با خبرنگار حوزه آمریکا و اروپای گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا گفت: 400 سال از زمانی که مردم آفریقا ربوده و به آمریکا کوچانده شدند می‌گذرد و در این سال‌ها سیاه‌پوستان شاهد اعدام‌ها و جنایت‌های مختلف علیه خود بودند. رفتار نژادپرستانه آمریکایی‌ها با گذر سال‌ها تفاوتی نکرده است، هرچند با تفاوت دولت‌ها ظاهر موضوع تفاوت‌هایی می‌کرد.

مرضیه هاشمی، مجری پرس تی‌وی

وی افزود: آفریقایی‌ها در ابتدای ورود به آمریکا به برده‌داری گماشته می‌شدند، غل و زنجیر بر پاها و گردنشان بسته می‌شد و در مزارع و بر سر زمین‌ها به کار واداشته می‌شدند، ولی در سال‌های اخیر ظاهر موضوع تفاوت کرده است و در زندان‌های آمریکا شاهدیم زندانیان سیاه‌پوست را به غل و زنجیر می‌بندند و میزان سیاه‌پوستان زندانی در آنجا بسیار زیاد است؛ افرادی که به بهانه‌های واهی راهی زندان می‌شوند و به حبس محکومشان می‌کنند.

مجری ارشد شبکه پرس تی‌وی تأکید کرد: سیاه‌پوستان آمریکا در زندگی عادی خود با مشکلات زیادی مواجه‌اند، به‌ویژه مردان جوان که حتی در عبور و مرور، زمان رانندگی، ترددهای روزانه و شبانه و در مواجهه با پلیس خطر هرگونه تهدید خشونت‌آمیز را بیخ گوش خود حس می‌کنند. پلیس آمریکا ممکن است سیاه‌پوستان را به بهانه‌های واهی ازجمله شرب خمر یا در دست داشتن سلاح بازداشت و شدیدترین خشونت‌ها را علیه آن‌ها اعمال کنند.

 تصاویر منتشر شده نشان می‌دهند در روز روشن پلیس آمریکا در اقدامی به دور از انسانیت جوان سیاه‌پوست را در مقابل چشم مردم با فشار بر روی گردنش خفه می‌کند. 

وی گفت: تصاویر این حادثه به اندازه‌ای غیر قابل باور بود که کسانی که آن را دیدند، شوکه شده‌اند و می‌گفتند آمریکا تا چه حد می‌تواند جنایتکار باشد و دست به اقدامات خشونت‌آمیز بزند. متأسفانه در آمریکا برای سیاه‌پوستان این‌گونه رفتارهای نژادپرستانه عادی است؛ چند سال پیش که «اریک گارنر»، جوانی سیاه‌پوست به‌وسیله پلیس آمریکا خفه شد، همین جمله جوان سیاه‌پوست را گفت که فریاد می‌زد احساس خفگی می‌کند.

خشونت ذاتی پلیس آمریکا

هاشمی تأکید کرد: متأسفانه پلیسی که گارنر را کشت بدون هیچ دلیلی تبرئه شد و ادعا می‌شود از کار خود برکنار شده است. نکته جالب توجه این است که گارنر تبرئه می‌شود و دادگاه «رامسی اوتا»، دوست گارنر را به پای میز محاکمه می‌کشد که از حادثه تصویر گرفته بود. اوتا بعد از این محاکمه دچار مشکلاتی شد و زندگی‌اش از هم فروپاشید.

این فعال رسانه‌ای که مدت‌ها در ینگه دنیا زندگی کرده است، عنوان کرد: در آمریکا فضا به‌گونه‌ای است که اگر از نیروهای پلیس هستید، چه سفیدپوست یا سیاه‌پوست در قالب یک طرز تفکر رفتار می‌کنید و به‌گونه‌ای تربیت می‌شوید که در صحنه مشابه پلیس سفیدپوست و سیاه‌پوست اقدام مشابه انجام می‌دهند؛ گرچه این موضوع نمی‌تواند قاعده‌ای کلی باشد؛ به‌عنوان نمونه می‌توان تشابه خط‌مشی رؤسای جمهور سفیدپوست و سیاه‌پوست آمریکا، یعنی جرج بوش پسر و باراک اوباما را بیان کرد که با وجود تفاوت رنگ پوستشان، در قالب سیاست کلی این کشور رفتارهای مشابه انجام دادند.

هاشمی عنوان کرد: دوره‌های آموزشی بسیاری از افسران پلیس آمریکا در اسرائیل برگزار می‌شود و این نکته قابل تأمل است که چرا ابرقدرتی همچون آمریکا افسران تحت تعلیم خود را به اسرائیل اعزام می‌کند و حتی نیروهای اسرائیلی برای آموزش به آمریکا می‌روند. این موضوع باعث می‌شود تا خشونت با گوشت و خون پلیس‌ها ممزوج شود و بی‌محابا دست به کشتار و قتل بی‌گناهان بزنند. رفتار آن‌ها به حدی عادی شده است که گفته می‌شود می‌توانند افراد بی‌گناه را به راحتی به زندان بیندازند و بکشند و حتی هیچ نشانه‌ای از قتل روی بدنشان نباشد. آن‌ها تکنیک‌های مختلف قتل سیاه‌پوستان را فرا گرفته‌اند تا ردی از خودشان بر جای نماند.

وی با بیان اینکه صهیونیست‌ها در روند آموزش پلیس آمریکا مداخله می‌کنند که باعث بدتر شدن اوضاع می‌شود، تأکید کرد: بعد از چنین جنایت‌هایی معمولاً اعتراضات پراکنده‌ای برای چند روز اتفاق می‌افتد که شاهدیم چند شهر ازجمله نیوجرسی و مینیاپولیس شلوغ شده است، احتمالاً بعد از مدتی دادگاهی تشکیل می‌شود، پلیس‌هایی که در این جنایت دست داشتند محاکمه می‌شوند و با آن‌ها قطع همکاری می‌کنند تا موضوع خاتمه یابد، بدون اینکه پلیس به‌دلیل ارتکاب جنایت مجازات یا محاکمه شود.

مجری پرس تی‌وی ادامه داد: در مقابل این جریان سیاه‌پوست، جریان سفیدپوست شکل می‌گیرد، باعث تقابل میان دو طرف می‌شود و دادگاه و دولت نیز موضوع را فیصله می‌دهند. این اتفاق روند عادی است که پس از جنایت علیه سیاه‌پوستان رخ می‌دهد؛ حتی سفیدپوستان برای اینکه پلیس تبرئه شود اعمال نفوذ می‌کنند، پول می‌دهند و مانع از اجرای حکم علیه پلیس سفیدپوست می‌شون. درنهایت شدیدترین حکمی که می‌تواند برای یک سفیدپوست صادر شود، انجام کارهای تنبیهی خارج از زندان است و شاهد هیچ مجازات جدی نخواهیم بود.

مرضیه هاشمی با انتقاد شدید از ساختار و عملکرد مجامع جهانی در این‌گونه جنایت‌ها گفت: ما از کدام مجامع بین‌المللی سخن بگوییم در حالی که حتی سازمان به اصطلاح ملل متحد در زیر سلطه آمریکا قرار دارد. درباره کدام مجمع بین‌المللی صحبت کنیم که بتواند کاری انجام دهد، مجمع حقوق بشر، شورای امنیت و... از انجام کار و اقدام جدی علیه ابرقدرتی همچون آمریکا که ناقض حقوق بشر است، ناتوان هستند. در یمن، غزه و... چه بلایی بر سر مردم بی‌گناه می‌آورند در حالی که هیچ مجامع بین‌المللی نمی‌تواند کاری انجام دهد و صرفاً به صدور بیانیه یا در بهترین حالت ممکن صدور قطعنامه بی‌تأثیر اکتفا می‌کنند.

وی افزود: وقتی پنج کشور جهان حق وتو دارند و آمریکا در میان این کشورهاست چه تأثیری بر روند قطعنامه‌ها دارد؟ ما نباید منتظر حرکت هیچ سازمان بین‌المللی باشیم. متأسفانه در دنیای امروز سیاه‌پوستان رهبری قوی ندارند که در آمریکا حقشان را استیفا کند.

هاشمی تأکید کرد: سیاه‌پوستان آمریکا نیازمند رهبری قوی هستند تا حرکت‌ها و جریان‌سازیهایشان به‌طور هدفمند دنبال شود. آمریکایی‌ها هرگاه متوجه شدند سیاه‌پوستان رهبری پیدا کردند، او را به قتل رساندند یا به زندان انداختند، حتی مواردی هست که یک رهبر زندانی سیاه‌پوست بیش از ۴۰ سال در زندان به سر می‌برد. گرچه آمریکا مدعی است زندانیان سیاسی ندارد، ولی این رهبران سیاه‌پوست به بهانه‌های واهی سیاسی در زندان به‌سر می‌برند. آمریکا برای اینکه برچسب زندانی سیاسی بر پیشانی‌اش نچسبد، بهانه‌هایی همچون قتل، حمل سلاح و شرب خمر را مطرح می‌کند.

مرضیه هاشمی  گفت: من پس از حادثه‌ای که در آمریکا رخ داد، با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در توئیتر نوشتم باید مردمی که در صحنه حضور داشتند، می‌ایستادند و از برادرشان دفاع می‌کردند، نه اینکه صرفاً تصویری بگیرند و منتشر کنند. به کجا رسیده‌ایم که با قتل یک بی‌گناه دوربین‌های خود را روشن می‌کنیم و از فاجعه فیلم می‌گیریم. باید حرکتی انجام شود، ولی به‌دلیل وحشی‌گری پلیس آمریکا حتی افرادی که اطراف حادثه هستند، جرئت اقدام ندارند. پلیس آمریکا کاری به فرد معترض ندارد و بلافاصله اسلحه به روی معترضان می‌کشد و به سمت آن‌ها شلیک می‌کند. سیاه‌پوستان برای هدفمند شدن اقداماتشان علیه پلیس آمریکا به رهبر نیاز دارند.

مجری ارشد پرس تی‌وی درباره اینکه تا چه زمانی باید شاهد چنین جنایت‌هایی در آمریکا بود و چه راهکاری برای جلوگیری از بروز چنین فجایعی وجود دارد، گفت:  از روش‌هایی که می‌تواند موثر باشد برپایی کمپین‌های حقیقی و مجازی است که موجب ارتباط مردم یک جامعه و جوامع مختلف با اصل حادثه می‌شود. ما نباید به سازمان‌های بین‌المللی امید داشته باشیم، بلکه مردم و ملت‌های سراسر دنیا باید اقدام کنند تا همانند اتفاقی که در آفریقای جنوبی رخ داد و جنبش آپارتاید شکل گرفت، چنین نهضتی در آمریکا نیز به‌وجود آید و سیاه‌پوستان بتوانند حق خود را از سفیدپوستان آمریکایی مدعی حقوق بشر بازستانند.

وی افزود: وقتی مردم دنیا با یکدیگر متحد شوند، می‌توان کالاهای آمریکایی را تحریم کرد و به فکر اقدامات تنبیهی مشابه برای دولت مستکبر آمریکا افتاد. مردم باید تصویر واقعی از آمریکا در ذهن داشته باشند، نه آن تصویری که آمریکا از خود نشان می‌دهد. آمریکا با قدرت رسانه‌ای همچون هالیوود چهره‌ای پوشالی از خود نشان می‌دهد و بسیاری از مردم دنیا چنین تصویری در ذهن دارند که البته با برخی اقدامات فرهنگی و رسانه‌ای آن تصویر در حال تغییر و دگرگون شدن است. تصویر واقعی آمریکا باید در ذهن مردم شکل بگیرد تا بتوان به اقدامات اثرگذار بعدی فکر کرد و حرکت‌های مختلف و کمپین‌های ضدآمریکایی گوناگون به وجود آورد. این کمپین‌ها می‌توانند باعث افزایش فشار بر دولت آمریکا شوند.

انتهای پیام/4033/

منبع: آنا

کلیدواژه: نژادپرستی پلیس آمریکا مرضیه هاشمی مجری پرس تی وی جورج فلوید سیاه پوستان آمریکا جوان سیاه پوست مرضیه هاشمی پلیس آمریکا سیاه پوستان بین المللی خشونت آمیز پرس تی جنایت ها کمپین ها سال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۴۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدیدترین هالیوودی فوتبال انگلیس؛ ویل فرل سهام لیدز را می‌خرد

بازیگر The Anchorman و Elf به گروه مالکان لیدز یونایتد می‌پیوندد.

طرفداری | پس از موفقیت رایان رینولدز و راب مک‌الهنی در رکسهم، بازیگران دیگر هالیوود نیز به دنبال سرمایه‌گذاری در فوتبال انگلیس هستند.

به گزارش تلگراف؛ ویل فرل، بازیگر آمریکایی به‌زودی به عنوان یکی از مالکان مشترک لیدز یونایتد معرفی خواهد شد. بازیگر هالیوود به گروه سرمایه‌گذاری «49ers Enterprises» می‌پیوندد که پیش‌تر مایکل فلپس، اسطوره ورزش شنا و راس کرو، دیگر بازیگر آمریکایی، به آن ملحق شده بودند. فرل سهام جزء چشمگیری را از از آندره رادریزانی در سان‌فرانسیسکو خریداری کرده و مطابق گزارش‌ها، علاقه‌ او به فوتبال به طور فزاینده‌ای در حال افزایش است. فرل که ثروتی معادل 127 میلیون پوند دارد، یکی از مالکان باشگاه لس‌آنجلس اف‌سی هم به شمار می‌رود. او در حالی که فصل گذشته بازی‌های لیگ برتر را تماشا می‌کرد، در مصاحبه‌ای با اسکای گفت:

من واقعا طرفدار تیمی در انگلیس نیستم، فقط از دنبال کردن داستان‌ها لذت می‌برم. لیگ برتر به وضح رقابت بسیار خوبی است. 

 

با این حال، بازیگر 56 ساله از همان زمان عاشق لیدز یونایتد شده و قرار است تا آخر ماه مِی به عنوان سرمایه‌گذار معرفی شود. توافق او با لیدز به گمانه‌زنی‌هایی مبنی بر علاقه ویل فرل برای پیوستن به رایان رینولدز و راب مک‌الهنی به عنوان سرمایه‌گذار در رکسهم پایان می‌دهد. لیدز که در صعود مستقیم به لیگ برتر ناکام ماند، هفته آینده در چارچوب پل‌آف چمپیونشیپ شانس را برای بازگشت به سطح اول فوتبال انگلیس امتحان می‌کند. 

از دست ندهید ????????????????????????

رضا عنایتی: دیگر مهاجمی مثل من پیدا نمی‌شود واکنش به گل شهاب زاهدی: پله هم نمی‌توانست این گل را بزند! سرمربی اینتر: طارمی بازیکن بزرگی است و از داشتنش خوشحالیم اضافه شدن کارلو آنچلوتی به حلقه شادی بازیکنان رئال مادرید / فیلم

دیگر خبرها

  • جدیدترین هالیوودی فوتبال انگلیس؛ ویل فرل سهام لیدز را می‌خرد
  • مایکروسافت استفاده از هوش مصنوعی برای پلیس آمریکا را ممنوع کرد
  • مصرف این سه نوع چای چهره‌تان را ۲۰ سال جوان می‌کند
  • لزوم مبارزه تلفیقی با آفت سپردار توت سفید در باغات سیاه ریشه
  • سازمان ملل: بازسازی غزه به ۸۰ سال زمان نیاز دارد
  • گوترش: از شمار زیاد خبرنگاران کشته شده در غزه شوکه و وحشت زده‌ام
  • لزوم مقابله با گرانی/ زمان وعده صادق اقتصادی مسؤولان به مردم است
  • سازمان‌های مسئول باید در مقابله با جرایم کمک کار پلیس باشند
  • برنامه عمران ملل متحد: بازسازی غزه ۸۰ سال طول می‌کشد
  • سرکوب دانشجویان آمریکایی توسط پلیس نقاب دروغین حقوق بشر را از چهره ایالات متحده انداخت