Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از شین‌هوا، بانک مرکزی چین روز پنج‌شنبه با قراردادهای بازخرید اوراق قرضه از بانک‌های تجاری به تزریق نقدینگی به بازارهای این کشور ادامه داد تا سطح نقدینگی بازارها را در سطح مناسبی تثبیت کند.

طبق بیانیه‌ای که در وبسایت بانک مرکزی چین منتشر شده است، این بانک ۲۴۰ میلیارد یوآن (معادل ۳۳.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۶۷ میلیارد دلار) را از طریق قراردادهای بازخرید ۷ روزه اوراق قرضه بانک‌های تجاری به بازار تزریق کرده است. نرخ سود این قراردادها ۲.۲ درصد تعیین شده است.

روز پنج‌شنبه موعد بازخرید هیچ‌کدام از قراردادهای قبلی از این نوع نبود و این باعث شد ۲۴۰ میلیارد یوآن به صورت خالص به بازار تزریق شود.

طی قرارداد بازخرید اوراق قرضه، بانک مرکزی چین پروسه‌ای است که طی آن بانک مرکزی اوراق قرض بانک‌های تجاری را به نرخ بازار خریداری می‌کند و با آنها قرارداد می‌بندند که این اوراق را در آینده‌ای مشخص به آنها بفروشد.

کد خبر 4936388

منبع: مهر

کلیدواژه: چین بانک مرکزی چین نقدینگی ویروس کرونا وزارت صنعت معدن و تجارت سهام عدالت قیمت دلار قیمت نفت وزارت جهاد کشاورزی تولید نفت بورس بانک مرکزی ایران حسین مدرس خیابانی قیمت سکه بهار آزادی آزادسازی سهام عدالت بازار خودرو بازار سرمایه بانک مرکزی چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۴۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش همتی به اعلام نرخ تورم نقطه به نقطه فروردین از سوی بانک مرکزی

همتی، مدیر عامل پیشین بانک مرکزی ایران در حساب ایکس خود نوشت: «از اطلاع رسانی بانک مرکزی ممنون. البته مناسب بود که تورم سالانه در پایان سال ۱۴۰۲ و فروردین ۱۴۰۳ را هم اعلام می‌کردند. این تورم اعلام نشده، نتیجه رکورد رشد ۴۳ درصدی چاپ پول در سال ۱۴۰۱ و دلیل عمده فشار به نرخ ارز در ۱۴۰۲ بود.»

دیگر خبرها

  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی، بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟
  • رقابت تجاری روسیه با چین در آسیای مرکزی داغ شد
  • بررسی تاثیر حملات حماس، اسرائیل و اتفاقات اخیر منطقه بر بازار‌های مالی
  • واکنش همتی به اعلام نرخ تورم نقطه به نقطه فروردین از سوی بانک مرکزی
  • ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا
  • چرا انتشار اوراق رهنی مسکن در ایران گره گشا نبود؟