Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-26@20:48:42 GMT

مراقبت‌های کرونایی بعد از سفر

تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۰۴۷۴۴

به گزارش ایسنا، این توصیه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به مسافرانی است که با وجود همه‌گیری ویروس کرونا، همچنان نمی‌توانند از سفر رفتن صرف‌نظر کنند.


وزارت بهداشت همچنان از مردم می‌خواهد سفر غیرضروری نداشته باشند، ولی برنامه‌ای برای محدود و یا کنترل کردن سفرها وجود ندارد. طبق گفته مدیرکل راهداری مازندران، در تعطیلات عید فطر ۱۲ میلیون تردد در راه‌های این استان ثبت شده که در مقایسه با دوره مشابه سال گذشته و در شرایط شیوع ویروس کرونا تنها حدود ۶.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ درصد کمتر بوده است. در استان خراسان رضوی نیز با آن‌که حرم امام رضا (ع) در تعطیلات عید فطر تعطیل بود، به گفته فرمانده پلیس راه این استان، ترددهای جاده‌ای ۱۵ درصد افزایش داشته؛ هرچند اعلام نشده این رشد در قیاس با چه دوره‌ای بوده است.


سفرهای تعطیلات فطر نگرانی‌ها را نسبت به بازگشت کرونا در مناطق زرد و سفید افزایش داده است، چنان‌که فرمانده ستاد مقابله با کرونا در تهران دو روز پس از پایان تعطیلات عید فطر گفت: تهران با افزایش نسبی ۳.۵ درصدی مبتلایان کرونا مواجه شده است. آمارهای وزارت بهداشت نیز در چند روز گذشته روند نزولی را نشان نمی‌دهد و روزانه حدود دوهزار مبتلا به کووید-۱۹ شناسایی می‌شوند.

وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به مسافران توصیه می‌کند: پس از بازگشت از سفر، تا ۱۴ روز مراوده‌های اجتماعی خود (به‌ویژه مهمانی) را محدود کنید تا در صورتی که ناقل بدون علامت هستید، افراد آسیب‌پذیر درگیر بیماری نشوند. پروتکل‌های ورود به منزل نیز رعایت شود و تمام لوازم و وسایلی که وارد منزل می‌شود باید مطابق پروتکل‌های بهداشتی ضدعفونی شود.

این توصیه‌ها با عنوان «آموزش‌های عمومی سفر در شرایط کرونا» از سوی دفتر مطالعات آموزش گردشگری با همکاری اتاق فکر گردشگری آماده شده که اقداماتی را برای قبل، در حین و بعد از سفر در شرایط کرونا یادآوری می‌کند؛ اقداماتی مثل همراه داشتن ماسک، مواد ضدعفونی‌کننده، دستکش بهداشتی، به حداقل رساندن تماس‌ها و حضور در اماکن عمومی از جمله رستوران‌ها و جایگاه‌های سوخت و استفاده از هتل‌ها و مجتمع‌های رفاهی که کدهای بهداشتی دریافت کرده‌اند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۴۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد

نادیا زکالوند: این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

منبع:

odditycentral

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899244

دیگر خبرها

  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • رسیدگی به بحث فرونشست از برنامه‌های اصلی وزارت میراث فرهنگی است
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • وزارت ارتباطات به زودی از ماهواره‌های جدید رونمایی می‌کند/ گردشگری در ایران رشد کرده است/ بدهی های ایران به بانک توسعه اسلامی صفر شد
  • مخبر: دستگاه‌های ذیربط مراقبت کنند تا اخلال و مشکلی در برگزاری کنکور رخ ندهد
  • مخبر: دستگاههای ذیربط مراقبت کنند تا اخلال و مشکلی در برگزاری کنکور سراسری رخ ندهد
  • معاون گردشگری وزارت میراث وارد خوزستان شد
  • جذب ۲۱ هزار پرستار بویژه نیروی طرحی دوران کرونا/ تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران