Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-07@16:02:40 GMT

بیماران تیروئیدی گرفتگی صدا را جدی بگیرند

تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۰۷۲۰۴

بیماران تیروئیدی گرفتگی صدا را جدی بگیرند

اکبری گفت: بیماران تیروئیدی گرفتگی صدا را جدی بگیرند و برای علت آن به متخصص غدد مراجعه کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، «حمیده اکبری» ظهر امروز (جمعه 9 خرداد) در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد: گرفتگی صدا در بیماران تیروئیدی چند دلیل می تواند داشته باشد و جزو علائم مهمی است که پزشکان نسبت به آن بی تفاوت نمی مانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فوق تخصص غدد و متابولیسم و متخصص داخلی ادامه داد: یکی از مهمترین عوامل گرفتگی صدا کم کاری تیروئید است و همچنین وجود گره های تیروئیدی در غده تیروئید و فشار آن بر عصب هنجره که در کنار این غده وجود دارد می تواند منجر به گرفتگی صدا و در صورت بی توجهی به آن از کار افتادن آن می شود.

 

اکبری متذکر شد: این بیماران باید به پزشک متخصص غدد مراجعه کنند و از طریق آزمایش یا سونوگرافی نسبت به وضعیت خود مطلع شوند، همچنین در صورتی که در این بیماران گره تیروئیدی وجود نداشته باشد ممکن است گرفتگی صدا به دلیل رفلاکس معده در طول شب باشد که این مواد بر تارهای صوتی اثر می گذارد و این دسته از افراد باید به متخصص گوش، حلق و بینی مراجعه کنند.

 

وی افزود: کم کاری تیروئید گاهی منجر به یبوست نیز می شود و در بیمارانی که علائم کم کاری تیروئید را دارند با افزایش دوز دارو این مسئله برطرف می شود.

 

فوق تخصص غدد و متابولیسم و متخصص داخلی خاطرنشان کرد: توصیه می شود مردم از نمک یددار استفاده کنند و مهمتر از نوع نمک این است که در آخرین مرحله طبخ غذا نمک به غذا افزوده شود و نباید نمک جوشیده شود.

 

اکبری تاکید کرد: پرکاری تیروئید هم علائمی برعکس کم کاری تیروئید دارد و فرد دچار عدم تعادل گرما می شود و احساس گرما می کند و تعریق غیرعادی دارد.

 

وی افزود: کاهش ورزش، ریزش مو، پوست خیس و مرطوب، لرزش دست و طپش قلب از دیگر علائم پرکاری تیروئید است.

 

پایان پیام/587

منبع: شبستان

کلیدواژه: کم کاری تیروئید گرفتگی صدا کم کاری تیروئید گرفتگی صدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۷۲۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست

عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: متاسفانه به دلیل کمبود پزشک و کم توجهی دولت به این عرصه، شاهد نوعی نقص در حوزه تخصصی برای تامین نیرو در حوزه زنان هستیم. - اخبار سیاسی -

فاطمه محمد بیگی عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره علت کمبود پزشک به ویژه پزشک متخصص زنان در کشور گفت: نیمی از جمعیت کشور را خانم‌ها تشکیل می‌دهند و به تناسب مسئله رسیدگی به ارتقا بهداشت مادر و کودک و سلامت زنان و کودکان وابسته به تخصص مهم زنان و زایمان است.

طاهری: سرانه پزشک متخصص تناسبی با جمعیت کشور ندارد

 

وی با بیان اینکه عدم تامین امکانات اولیه اسکان برای متخصصان خانم در شهرستان‌ها معمولا باعث می‌شود که این پزشکان خانم کمتر در مناطق محروم مشغول طبابت شوند، خاطرنشان کرد:  برای عبور از این بحران دولت می‌تواند با دادن امکانات بیشتر تحقق کامل قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده که تمامی این موارد در بند‌های مختلف آن گنجانده شده، حضور متخصصان زنان را در شهرستان‌ها را بهبود بخشد.

محمد بیگی ادامه داد: اگر این امکانات به طور کامل مهیا شود چه بسا پزشکان متخصص زنان بتوانند با خانواده در آن منطقه حضور پیدا کنند و منافاتی هم با بحث خانواده محوری آنها نداشته باشد و به مردم مناطق محروم خدمت کنند.

این نماینده مجلس گفت: مجلس در قانون جوانی جمعیت تعیین کرد که مراکز سطح سه ناباروری و درمان ناباروری در استان‌ها ایجاد شود و برای ارتقا حوزه مامایی و بیماری‌های مربوط به زنان هم بندهای خوبی گنجانده شده است.

نماینده قزوین در مجلس توضیح داد: متاسفانه به دلیل کمبود پزشک و کم توجهی دولت به این عرصه ما شاهد نوعی نقص در حوزه تخصصی برای تامین نیرو در حوزه زنان هستیم. کشور ما با ابر چالش جمعیت مواجه است.

وی با اشاره به اینکه ابرچالش جمعیت مهمترین مشکل ما است خاطرنشان گفت: وقتی می‌توانیم این مهمترین مشکل را حل کنیم که مهمترین اولویت ها و توجهمان را به تامین نیروی انسانی و ارتقا سلامت مادر و کودک تخصیص دهیم.

محمد بیگی با انتقاد از اینکه این اولویت را در حال حاضر مشاهده نمی‌کنیم، گفت:سهم سلامت از جی دی پی زمانی تا هشت درصد افزایش پیدا کرده بود ولی در حال حاضر حدود 3 و نیم درصد است.

وی افزود: تا وقتی که نگاه تصمیم گیران و قانون گذاران ما به حوزه سهم سلامت, تامین نیروی انسانی نگاه اولویت دار نباشد نه می‌توانیم مسئله جمعیت را حل کنیم و نه می‌توانیم کمبود پزشک متخصص زنان را جبران کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بهره مندی از گلستان های گل محمدی برای جذب گردشگر
  • دریافت قند برای بدن امری حیاتی است
  • حل معضل کمبود پزشک زن در کشور اولویت مسئولان نیست
  • نبود کارشناس تغذیه در تنها کلینیک دیابت کرمانشاه
  • مبارزه با آفت سن غلات در مزارع
  • متخصص ریه: قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد
  • ناوگان متروی کرج به ۳۵۰ نیروی متخصص نیاز دارد
  • اهدای زندگی دوباره به ۴ بیماربا اهدای عضو در مشهد
  • دلیل خال قرمز روی پوست + علائم خطر
  • جان باختن یک کارگر معدن در استان کرمان