Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد منصوری معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای استان یزد در گفت و گو خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، تا کنون ٣٨٨ حلقه چاه آب غیر مجاز در سطح استان شناسایی شده که حجم تخلیه این چاه‌ها در زمان شناسایی ده و نیم میلیون متر مکعب بوده است.

او افزود: بخشی از این چاه‌ها مسدود و اکنون میزان بهره برداری غیر مجاز از چاه‌های آب سه و نیم میلیون متر مکعب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منصوری ادامه داد: آمار چاه‌های غیر مجاز متغیر است، به این دلیل که برخی از چاه‌های غیر مجاز شناسایی و مسدود شده و تعدادی چاه غیر مجاز جدید شناسایی می‌شود.

او گفت: بیشترین تعداد چاه‌های غیر مجاز شناسایی شده مربوط به خانه باغ‌های مناطق ییلاقی و بخشی مربوط به گلخانه‌ها و بخش صنعتی است.

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای یزد درباره تأثیر حفر چاه‌های غیر مجاز بر منابع آب زیرزمینی، اظهار داشت: منابع آب در مناطق ییلاقی و کوهستانی به شدت متأثر از میزان بارندگی بوده و زمانی که بارندگی اتفاق می‌افتد، میزان آب دهی قنوات و چاه‌های مجاز و چشمه‌ها بهبود می‌یابد، اما وجود چاه‌های غیر مجاز در مسیر، سبب کسری و حتی خشک شدن قنوات و چاه‌های مجاز می‌شود چنانکه امروزه میزان آب دهی دو هزار و ۶٣٠ رشته قنات استان کاهش یافته است.

منصوری افزود: باید در نظر داشت که منابع آب استان محدود است و حتی بهره برداران مجاز از منابع آب نیز باید حفر چاه‌های غیر مجاز را زنگ خطری برای خود بدانند، زیرا حفر چاه‌های غیر مجاز میزان بهره‌برداری آن‌ها از منابع آب را کاهش می‌دهد.

جواد منصوری تاکید کرد: که جلوگیری از حفر چاه‌های غیر مجاز کم هزینه تر، راحت‌تر و با تبعات اجتماعی کمتر است و مردم می‌توانند حفر چاه‌های غیر مجاز در استان را از طریق سامانه ٣١٠٧٧ به سازمان آب منطقه‌ای استان گزارش داده و از حفر چنین چاه‌هایی جلوگیری نمایند.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت آب منطقه ای یزد حفر چاه های غیر مجاز بهره برداری منابع آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۰۷۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقیف ۲ فروند قایق صیادی در آب‌های قشم

سرهنگ مسعود احسانی روز سه شنبه افزود: گروه‌های مشترک گشت‌های دریایی پایگاه حفاظت منابع آبزیان شهرستان قشم و بندرعباس ضمن اخذ تجهیزات کامل با یک فروند گلف سازمانی به حوزه استحفاضی اعزام شدند که در این عملیات ۲ فروند قایق غیر مجاز ترال متخلف، ۱۱ تخته ترال، ۶ دستگاه تور ترال غیرمجاز حلوا سفید به همراه ۱۸ کیلوگرم ماهی مخلوط کشف و ضبط شد.

به گزارش ایرنا، وی ادامه کرد: این میزان توقیفات پیرو تاکید مدیر کل شیلات هرمزگان بر مقابله با صید غیر مجاز در راستای ممنوعیت فصل صید حلوا سفید با تلاش پایگاه حفاظت منابع آبزیان شهرستان‌های بندرعباس و قشم در منطقه پنج مایلی جزیره قشم صورت گرفته است.

فرمانده یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان با اشاره به اینکه مبارزه با صید غیر مجاز برای حفظ و حراست از منابع آبزی که به عنوان ثروت ملی محسوب می‌شود از وظایف یگان حفاظت منابع آبزیان است، گفت: وارد کردن هر نوع خسارت به ذخایر آبزیان به عنوان ثروت ملی طبق قانون حفاظت و بهره برداری از منابع آبزی جمهوری اسلامی ایران ممنوع است.

سرهنگ احسانی اضافه کرد: در این عملیات ۶ نفر متهم دستگیر شدند که با تشکیل پرونده به مرجع قضایی برای سیر مراحل قانونی معرفی شدند.

وی گفت: تمامی توقیف‌های انجام شده ضمن تشکیل پرونده به کمیسیون رسیدگی به تخلفات صیادی شیلات برای تعیین تکلیف و یا در صورت نیاز به دستگاه قضا ارجاع داده شده اند.

فرمانده یگان حفاظت منابع آبزیان شیلات هرمزگان اعلام کرد: شماره تلفن ۰۷۶۳۳۳۳۱۴۳۴ ستاد یگان حفاظت از منابع آبزیان شیلات هرمزگان آماده دریافت هرگونه اخبار و اطلاعات در راستای صید و صیادی و مقابله با صید غیر مجاز به صورت شبانه روزی پاسخگوی مخاطبین این حوزه است.

صید ترال که یکی از دغدغه‌های جدی صیادان و کارشناسان و صاحبنظران این استان بوده، از سال‌های گذشته در استان هرمزگان آغاز شده و همین امر آسیب‌های زیادی به ذخایر، صیدگاه‌ها و زیست‌گاه‌های آبزیان خلیج فارس وارد کرده و تهدید جدی برای صیادان این منطقه است.

در روش صید ترال، صیادان با استفاده از توری به شکل کیسه که انتهای آن کاملا بسته شده است و کشیدن آن با شناور ترال در نزدیکی بستر کف دریا و یا لایه‌های میان آبی و با فاصله از کف دریا اقدام به صید آبزیان مورد نظر می‌کنند.

صید ترال کف دریا را جارو می‌کند و نه تنها نسل آبزیان را از بین می‌برد، بلکه شاید نسلی از انسان‌ها را هم از دیدن آبزیان محروم کند.

دیگر خبرها

  • شناسايي ودستگيري دو شکارچی غير مجاز در شهرستان رودان 
  • هزار و ۶۴۵ حلقه چاه آب مجاز صنایع در خراسان رضوی واجد شرایط هوشمندسازی هستند
  • شناسایی بیش از ۴ هزار انشعاب غیر مجاز آب در همدان
  • شناسایی بیش از چهار هزار انشعاب غیر مجاز آب در همدان
  • ۱۷۹ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در استان بوشهر شناسایی شد
  • ۳۵۹ دشت کشور در چالش بحران فرونشست | حفر ۱۱۷هزار حلقه چاه در دشت‌های با نرخ فرونشست
  • توقیف دستگاه حفاری غیر مجاز در جهرم
  • برداشت ۲۲ میلیون مترمکعب آب غیرمجاز از چاه‌های غیرمجاز در قم
  • توقیف دو فروند قایق صیادی ترال در آب‌های قشم
  • توقیف ۲ فروند قایق صیادی در آب‌های قشم