Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-07@04:28:32 GMT

سپیدرود در انتظار عقد قرارداد با اسپانسر

تاریخ انتشار: ۹ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۱۱۱۲۹

سپیدرود در انتظار عقد قرارداد با اسپانسر

مدیرعامل سپیدرود رشت خبر از رایزنی برای عقد قرارداد اسپانسر طی روزهای آتی داد که می‌تواند مشکلات مالی این تیم را در فاصله کوتاه باقی مانده تا پایان فصل برطرف کند.

به گزارش “ورزش سه” و به نقل از سایت باشگاه، افشین ناظمی با اعلام اینکه منتظر اقدام اسپانسر برای عقد قرارداد اسپانسری و تزریق منابع مالی هستیم گفت: به دلیل هزینه های بالای مالی امکان انجام همه پروتکل های مبارزه با کرونا برای ما وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل سرخ‌های گیلانی با تأکید بر اینکه کرونا بیشترین آسیب را به تیم های فوتبال خصوصی وارد کرده و این تیم ها در شرایط مالی مناسبی قرار ندارند اظهار داشت: این بحران ناگهانی آمده و بدون شک آرام آرام و باتدبیر و برنامه ریزی باید آن را مهار کرد تا لطمان به جای مانده حداقلی باشد.


ناظمی با بیان اینکه باشگاه پرطرفداری و ریشه داری مانند سپیدرود بخشی از هویت و تاریخ فوتبال ایران است عنوان کرد: همانگونه که در تهران پرسپولیس، استقلال، سایپا و پیکان، در اصفهان سپاهان و ذوب آهن، در تبریز تراکتور و ماشین سازی، در کرمان چندین تیم مسی و در اهواز فولاد مورد حمایت مستقیم و غیر مستقیم دولت قرار دارند مسئولان به سپیدرود هم توجه ویژه کنند.


وی با اعلام اینکه متاسفانه کمکی که استاندار محترم از زمستان سال گذشته دستور پرداختش را داده بود تا امروز که اواخر بهار هستیم به دست باشگاه نرسیده است گفت: این کمک در زمان خودش بسیاری از مشکلات ما را حل می کرد و طبق وعده ای که دادستان محترم و استاندار دادند در هفته آینده به ما پرداخت خواهد شد تا از شرمندگی بازیکنان بیرون بیاییم.


مدیرعامل سپیدرود از استاندار، دادستان، معاون سیاسی امنیتی، رییس سازمان برنامه استان، مدیرکل ورزش و جوانان، شهردار و اعضای شورای شهر خواست که به کمک سپیدرود بیایند و افزود: در ابتدای این هفته جلسه ویژه ای برگزار خواهد شد و امیدواریم خبر خوش حل مشکلات سپیدرود را بتوانیم به هواداران اعلام کنیم.


ناظمی هزینه های اضافی شرایط کرونایی را خارج از تحمل باشگاهی مانند سپیدرود دانست و تصریح کرد: هزینه تست کرونا برای کمرشکن است و باید تمام بازیکنان، کادرفنی و کادر اجرایی تست بدهند و این پایان کار نیست و این تست باید هر هفته تکرار شود و پرداخت این هزینه برای تیم های خصوصی همچون سپیدرود، بسیار مشکل است.


وی با تشکر از کمک دادستان و مساعدت دانشگاه علوم پزشکی گیلان برای انجام تست کرونا از بازیکنان سپیدرود ابراز داشت: ادامه یافتن لیگ و تمرینات مجدد هزینه های ما را بالا برده و برای رعایت پروتکل صادرشده به طور حتم با مشکلات زیادی مواجه خواهیم شد.


مدیرعامل باشگاه سپیدرود رشت در ارتباط با قرارداد همکاری باشگاهش با شرکت ایران کیش و نحوه دریافت مالی سپیدرود در این قرارداد گفت: پیمانکاری که از طرف باشگاه برای این همکاری اعلام شده به تعهدات خود در قرارداد عمل کرده است و حالا ما منتظر گام بعدی از سوی شرکت ایران کیش و نشان دادن حسن نیت شان هستیم.

 


ناظمی بستن قرارداد اسپانسری در کنار قرارداد همکاری را از قرارهای اولیه این مشارکت عنوان کرد و افزود: باشگاه سپیدرود از ابتدای کار بر روی اسپانسری حساب ویژه ای کرده است و درجلسه ای که ۱۰ روز پیش در تهران با مهندس میرصادقی برگزار کردم قرارداد تنطیم شده اسپانسری مورد تایید سپیدرود را به ایشان تحویل دادم و حالا منتظر اقدام این شرکت هستم.

ویروس کرونا سپیدرود رشت دسته یک

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: ویروس کرونا سپیدرود رشت دسته یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۱۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک

ایتنا - قانون اخیر آمریکا برای فروش اجباری یا ممنوعیت اپلیکیشن چینی تیک‌تاک، تنها شامل این پلتفرم و کاربرانش نمی‌شود و خطر دامن زدن به ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های بیشتر توسط کشورهای دیگر را به دنبال دارد.
تیک‌تاک در تلاش برای آرام کردن واشنگتن، دو مدیر عامل عوض کرده است. اولی، کوین مایر بود که تنها چند ماه دوام آورد. جانشین او، شو زی چو، حدود سه سال است که این سمت را برعهده داشته است اما شکست او در متقاعد کردن قانونگذاران آمریکایی در خصوص امن بودن تیک‌تاک، ممکن است به دوران مدیریت او هم پایان دهد و همچنین، ممنوعیت اپلیکیشن‌های بیشتری را به دنبال داشته باشد.

به گزارش ایتنا از ایسنا، لایحه‌ای که ماه میلادی جاری در آمریکا تصویب شد، در بسته‌ای قرار داشت که شامل کمک به اوکراین بود و تحت آن، شرکت بایت دنس که مالک چینی تیک‌تاک است، تا اوایل سال ۲۰۲۵ فرصت دارد تا این اپلیکیشن ویدئویی را به یک شرکت آمریکایی بفروشد، در غیر این صورت با ممنوعیت روبرو خواهد شد. لحن این لایحه نشان می‌دهد که این ممنوعیت، ممکن است گسترش پیدا کند و به تهدیدهای ناشی از اپلیکیشن‌هایی اشاره کرده که توسط دشمنان خارجی کنترل می‌شوند.

اقدامات تیک‌تاک برای فرونشاندن نگرانی‌ها، پرهزینه بوده است. با این حال، ابتکار ۱.۵ میلیارد دلاری «پروژه تگزاس» برای نگه داشتن داده‌های آمریکایی در خاک آمریکا، تنها به بخشی از این مشکل پرداخته است. سیاستمداران همچنین نسبت به نفوذی که پکن می‌تواند بر محتوای درون این اپلیکیشن اعمال کند، نگران هستند.

هر دو نگرانی به حق هستند اما نگرانی نسبت به داده‌ها و نظارت بر محتوا، محدود به تیک‌تاک نیست. مقررات سخت گیرانه‌تر در هر دو طرف، یک گزینه است اما ممکن است مطلوب اپلیکیشن‌های آمریکایی نباشد. به عنوان مثال، شرکت متا در سه ماهه اول سال میلادی جاری، رقم ۷.۶۴ میلیون دلار برای لابی هزینه کرد.

فروش اجباری بی‌سابقه نیست اما به بزرگی اپلیکیشن تیک‌تاک نبوده است. درآمد تیک‌تاک در آمریکا در سال میلادی گذشته، به ۱۶ میلیارد دلار رسید. اما این اپلیکیشن ضررده گزارش شده است و پول زیادی برای بر پایی کسب و کار تجارت الکترونیکی خود هزینه کرده است. چین می‌تواند فروش فناوری اصلی این اپلیکیشن را وتو کند و مانع هر گونه تلاش برای خرید تیک‌تاک توسط یک خریدار آمریکایی شود. خود تیک‌تاک روشن کرده که قصد مبارزه حقوقی را دارد.

این ممنوعیت فقط باعث نارضایتی ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی تیک‌تاک نخواهد شد بلکه باعث می‌شود کشورهای دیگری هم از ممنوعیت‌های خاص برای محصور کردن کاربران استفاده کنند. روسیه در سال ۲۰۱۶، دسترسی به لینکدین را با اشاره به امتناع این پلتفرم از ذخیره داده‌های کاربران روسی در خاک این کشور، مسدود کرد. هند، تیک‌تاک را به دلیل نگرانی‌های امنیتی و حریم خصوصی ممنوع کرده است.

بر اساس گزارش فایننشیال تایمز، چین امسال واتس‌اپ را به دلایل مشابه، ممنوع کرده است. اینترنت جهانی بیشتر دچار چند پارگی می‌شود.

دیگر خبرها

  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • حبس و جریمه نقدی در انتظار فروشندگان امتیاز طرح نهضت ملی مسکن
  • بورس انرژی دسترسی نیروگاه ها به منابع مالی را سریع تر می کند
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • محصول عجیب و دور از انتظار کاسیو (عکس)
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک
  • روزهای سختی در انتظار استقلال است
  • (عکس) آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت
  • آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت/ عکس