Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@22:35:22 GMT

مرسولات پستی جزیره خارگ به مقصد می‌رسند

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۱۱۷۸۳

ایسنا/بوشهر مشکل مرسولات پستی در جزیره خارگ مدت هاست که برای مردم مسئله ساز شده، مرسوله از همه جای ایران تا بوشهر یکی دو روزه می رسد ولی گاه که کشتی نباشد و یا هوا نامساعد شود ۵ تا ۶ روز و گاه تا ۳۰ روز در بوشهر می ماند.

با توجه به وظیفه ذاتی اداره پست در ارسال بسته ها حتی تا دور افتاده ترین نقاط کشور و یا مناطق روستایی نرساندن به موقع مرسولات مشکل بزرگ و دور از انتظاری است که توجه ویژه ای می طلبد تا برای برطرف کردن آن چاره اندیشی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته اهالی جزیره اگر کشتی خراب شود تا زمان درست شدن آن مرسولات در بوشهر می مانند، به این موضوع باید نامساعد بودن هوا را هم اضافه کرد. بسته هایی که روزها در جایی میان مقصد و مبدا گیر کرده و معلوم هم نیست کی به دست صاحبان خود برسند...

مشکلی میان اداره کل پست و کشتی‌ها 

علی جوکار، از فعالان اجتماعی ساکن جزیره خارگ به ایسنا می‌گوید: مرسولات پستی مثل تمام کشور تا بوشهر به راحتی می آید، خریدهای اینترنتی و یا بسته ها و نامه ها؛ اما مشکل میان اداره کل پست و کشتی‌ها است زیرا خصوصی هستند و پست نمی خواهد یا نمی تواند به این صورت هزینه کند و محدودیت هایی هم دارد، غیر از آن ممکن است به دلیل نامساعد بودن هوا مرسولات در بوشهر بماند.

وی که کارمند صنعت نفت و نماینده میراث فرهنگی در جزیره خارگ است ادامه می دهد: البته اداره پست می تواند از طریق اسکله بندر گناوه مرسولات را ۵-۴ روزه به جزیره بفرستد یعنی می‌تواند با استفاده از یک وسیله نقلیه آنها را به گناوه فرستاده و از اسکله گناوه به جزیره خارگ ارسال نماید چون در همان روز و از جانب گناوه کشتی به مقصد خارگ حرکت می کند، ضمن اینکه پست قبلا قایق داشته و در این مسیر تردد و حتی بار اضافی جابجا می‌کرده و درآمدزایی داشته است و پول ناخدا و بنزین خود را تامین می‌کرده یا اینکه از هواپیما برای ارسال مرسوله ها استفاده میشده است.

این فعال اجتماعی و فرهنگی تاکید می کند: با توجه به استقرار دفتر پست در جزیره خارگ زمانی که پیگیری می‌کنیم می‌گویند که بار در بوشهر مانده است و کشتی یا هوا خراب است و کشتی نتوانسته آن را برساند در حالی که پروازهای روزانه از همه نقاط به جزیره خارگ وجود دارد و موضوع مرسوله ها تنها نیاز به رایزنی بیشتری دارد که در سطح بالاتر از مسئول دفتر پستی انجام شود و مسئولان رده بالای استان باید این مشکل بزرگ را پیگیری و رفع نمایند.

پست باید در دورافتاده ترین نقاط نیز خدمات‌رسانی کند

جوکار توضیح می دهد: وزن مرسوله های پستی در مدت چند روز شاید به ۵۰ و یا ۱۰۰ کیلو برسد که وزن زیادی نیست و مجموعه پست می تواند مجدداً قایق را راه اندازی کند و هزینه های خودش را هم تامین کند. این موضوع ساده‌ای است و با یک قرارداد قابل حل است. وظیفه اداره پست این است که مرسوله ها را به دست گیرنده برساند، اما شاید به دلیل حجم کم مرسوله ها و یا هر دلیل دیگری عزمی برای حل این مشکل وجود ندارد در حالی که پست باید در دور افتاده ترین نقاط نیز خدمات‌رسانی خود را انجام دهد و الان این قضیه نقض شده است.

این فعال اجتماعی می گوید: رده‌های مدیریتی به خارگ بیایند و مذاکره کنند و مثلاً با مجموعه نفت برای جابجایی مرسولات از طریق پروازهای نفت تفاهم کنند، راه دیگر اینکه با کشتی‌ها قرارداد ببندند، چون کشتی‌ها خصوصی هستند و ممکن است به سود خود بیاندیشد ولی با یک قرارداد و تفاهم نامه با اداره بندر و یا سایر دستگاه‌های متولی می توان به راحتی و با هزینه مناسب در قالب تعرفه‌های پستی این کار را انجام داد، تنها به یک مذاکره نیاز است. مرسولات پستی هم اکثراً سبک هستند.

بسته هایی که رسیدن آنها بین ۱۰ روز تا یک ماه طول می کشد!

وی درباره مدت زمان ماندن مرسوله ها در میان مقصد و مبدا گفت: در حالت عادی و نرمال ۵ روز زمان نیاز است که مرسوله با کشتی به جزیره خارگ بیاید اما اگر شرایط جوی نامساعد باشد و یا کشتی خراب شود حتی ممکن است بین ۱۰ روز تا یک ماه هم طول بکشد، در حالی که در همین زمان پروازهای روزانه جزیره خارگ برقرار است و می‌تواند به شکل هوایی منتقل شود که در این صورت رهگیری مرسولات به مقصد اصلاً کار سختی نیست. این کار با چند جلسه و نوشتن یک تفاهم نامه بین دستگاهی قابل انجام است اما اینکه ما دفتر پست داریم ولی خدمات به درستی انجام نمی شود قابل قبول نیست.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بوشهر مرسولات پستی جزیره خارگ مرسوله ها کشتی ها بسته ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۱۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟

همشهری آنلاین - محمد بلبلی: بازار لوازم خانگی ایران، حوزه‌ای گسترده و متنوع است که متأسفانه در کنار محصولات باکیفیت و اصلی، شاهد حضور کالاهای تقلبی و غیراصل نیز هستیم. با اکبر پازوکی، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم خانگی تهران، به بررسی ابعاد مختلف این معضل پرداخته‌ایم.

چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟

هیچ آمار دقیقی در این‌باره وجود ندارد، زمانی می‌توان متوجه تقلبی‌بودن یک کالا شد که این کالا را به خانه می‌برید که در این صورت در ابتدای نصب یا طی زمان مصرف کالا دچار مشکل شده و خراب می‌شود. همچنین ممکن است به‌خاطر قیمت پایین کالای خریداری شده نسبت به اصل‌بودن آن دچار شک بشوید. وقتی آمار دقیقی درباره تعداد شکایات انجام‌شده بابت خرید کالای تقلبی وجود ندارد، نمی‌توان آماری درباره میزان کالای تقلبی موجود در بازار ارائه کرد.

خریدار چگونه متوجه قلابی نبودن جنس شود؟

خریدار می‌تواند به سامانه جامع گارانتی مراجعه و نام برند کالا را در این سامانه جست‌وجو کند. ابتدا سامانه، با جست‌وجوی نام برند کالا، درست یا غلط‌بودن این برند را برای مراجعه‌کننده مشخص می‌کند، در مرحله دیگر می‌توان نام شرکت گارانتی‌کننده را در سامانه جامع گارانتی جست‌وجو کرد و با این کار می‌توان از تقلبی یا اصلی‌بودن گارانتی مطلع شد. یا اینکه کلمه «معرفی کارت‌های تقلبی گارانتی» را در این سامانه جست‌وجو کند و از نام گارانتی‌های تقلبی آگاه شود. همچنین خریدار می‌تواند به سامانه شرکت تولیدکننده کالای مورد نظر خود برود و با واردکردن کد رهگیری یا کد شناسه کالا در سامانه شرکت تولیدکننده، از اصل‌بودن یا تقلبی‌بودن کالای مورد نظر خود مطلع شود.

بیشتر بخوانید:

جیبتان را در برابر تقلبی‌ ها حفظ کنید | نکات کلیدی برای خرید دلار، لپ‌ تاپ، موبایل، شیرآلات و پوشاک

راهنمای تشخیص کالای اصل از تقلبی | کدام کالاها بیشتر در معرض تقلب هستند؟

لوازم تقلبی کجا به فروش می‌رسند؟

۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در فضای مجازی به فروش می‌رسند، زیرا خریدار در فضای مجازی کالا را اصلا نمی‌بیند تا بتواند اصل یا تقلبی‌بودن آن را بررسی کند، خریدار پول را به‌حساب فروشنده واریز کرده و کالا به خانه او فرستاده می‌شود و در این میان فرصتی برای بررسی وجود ندارد. وقتی قبل از خرید کالا را می‌بینیم و بررسی می‌کنیم باز ممکن است دچار اشتباه بشویم، حالا کالای ندیده که دیگر جای خود دارد.

حتما باید از فروشگاه فاکتور خرید گرفته شود؟

بله؛ خریداران باید دقت داشته باشند که هنگام خرید هر نوع کالای داخلی یا خارجی، مدل لوازم خانگی و شماره تولید درج‌شده روی کالا را حتما در فاکتور خرید مشاهده کنند. برای مثال از فروشنده بخواهند در فاکتور بنویسد که لباسشویی برند فلان با شماره تولید مثلا ۳۲۴۵ با این قیمت به این مشتری فروخته شد، با این نوع صدور فاکتور دیگر حتی به درج نام شرکت گارانتی‌کننده احتیاج چندانی نیست.

کد خبر 847936 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها لوازم خانگی قیمت - تنظیم بازار اقتصاد

دیگر خبرها

  • تکمیل ‌‌هوشمندسازی پلاک‌های پستی تا پایان سال ۱۴۰۴
  • پست فارس ظرفیت مناسبی برای توسعه تجارت الکترونیک دارد
  • خدمات فرهنگی و عمرانی حوزه شهری خارگ افزایش یافت
  • بهینه‌سازی مسیرها برای شرکت‌های فعال ارسال مرسولات پستی در جایگاه نخست «ره‌آورد فناورانه»
  • حیوانی که دایناسور‌ها در کنار آن کوچک به نظر می‌رسند!
  • مدیرکل جدید پست استان فارس معارفه شد
  • آبشار آبگرمه دورود با مناظر رویایی+فیلم
  • اندیشه معلمان چراغ راه آیندگان است
  • ۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟
  • آخرین وضعیت ورود واگن‌های جدید مترو به کشور/ وزیر کشور: «زمان می برد اما می رسند»