Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-08@18:34:52 GMT

بهناز جعفری هم بازی ریحانه پارسا در «کوسه» شد

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۱۲۶۵۰

بهناز جعفری هم بازی ریحانه پارسا در «کوسه» شد

به گزارش افکارنیوز،

بهناز جعفری فارغ‌التحصیل رشته ادبیات نمایشی است و بازی در تئاتر را با نمایش «سلطان مار» به کارگردانی گلاب آدینه در سال ۱۳۷۲ آغاز کرد و در نمایش‌های کارگردانان شاخصی چون بهرام بیضایی، محمد رحمانیان، علیرضا نادری و … به ایفای نقش پرداخت.

اخبار چهره ها - او اولین بار با نقش کوتاهی در «روسری آبی» رخشان بنی‌اعتماد در سال ۱۳۷۳ وارد سینما شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در سال ۱۳۸۰ برای بازی کوتاهش در فیلم «خانه‌ای روی آب» ساخته بهمن فرمان‌آرا سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مکمل زن را از بیستمین جشنواره فیلم فجر دریافت کرد.

بهناز جعفری در سال ۱۳۹۰ برای نخستین بار با علی عطشانی در فیلم «تلفن همراه رئیس جمهور» همکاری کرد و توانست دیپلم افتخار بهترین بازیگر زن سی‌امین دوره جشنواره فیلم فجر را از آن خود کند. او به تازگی برای همکاری با عطشانی در پروژه جدیدش با عنوان « کوسه »، قرارداد بسته است.

از دیگر آثار شاخص این بازیگر می‌توان به فیلم‌هایی همچون «مسافر ری»، «آب و آتش»، «چند تار مو»، «بیدار شو آرزو»، «باغ‌های کندلوس»، «یک خانواده محترم»، «ساکن طبقه وسط»، «حوالی اتوبان»، «دلم می‌خواد»، «خانه دختر»، «لانتوری»، «خشم و هیاهو»، «سه رخ» و... و سریال‌هایی همچون «خاک سر»، «دوران سرکشی»، «مختارنامه»، «آب پریا»، «یادآوری»، «آمین»، «چرخ فلک»، «همه چیز آنجاست»، «نفس»، «زیر پای مادر»، «بچه مهندس ۱، ۲ و ۳» و... اشاره کرد.

فیلمبرداری فیلم سینمایی «کوسه» که قرار بود از اواسط فروردین ماه کلید بخورد و با شیوع کرونا به تعویق افتاد، به زودی آغاز می‌شود.

تاکنون حضور پژمان جمشیدی ، مهران احمدی، مهدی هاشمی، ریحانه پارسا و سیما تیرانداز در «کوسه» قطعی شده و دیگر بازیگران این فیلم پربازیگر که بر اساس فیلمنامه‌ای از پیمان عباسی ساخته می‌شود، در روز‌های آتی معرفی خواهند شد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: تئاتر رخشان بنی اعتماد بهناز جعفری کوسه فیلم سینمایی پژمان جمشیدی ریحانه پارسا مهدی هاشمی بهناز جعفرى ریحانه پارسا فیلم کوسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۲۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویژگی بارز «آیت‌الله لاری» جلوگیری از رواج منکرات در جامعه بود

به گزارش خبرگزاری مهر، پیام آیت‌الله ناصر مکارم شیرازی به آئین نکوداشت صدمین سالروز رحلت آیت الله سید عبدالحسین لاری به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

در ابتدا لازم است مراتب تشکر و قدردانی خویش را از برگزارکنندگان همایش مرحوم آیت الله العظمی سید عبدالحسین لاری رحمه الله علیه ابراز نمایم و امیدوارم این همایش به اهداف خویش دست یافته و قدمی در راه آشنایی بیشتر نسل جوان با بزرگمردان این مرز و بوم بردارد.

تاریخ این سرزمین بزرگ با همه فراز و نشیب‌ها، سراسر شور و حماسه دلیر مردان در دفاع از سرزمین و ارزش‌های دینی آن است و دانشمندان و عالمان دین نیز دوشادوش مردم و گاه به عنوان رهبران و پیشروان، حماسه سازی نموده‌اند.

در زمانی که استعمار انگلیس با دسیسه‌های گوناگون و نقشه‌های رنگارنگ به اندیشه غارت و چپاول این سرزمین اهتمام داشت و حکومت قاجار راه تعدی و ظلم به مردم را در پیش گرفته بود عالمی شجاع، زمانه شناس، متفکر و معتمد همچون آیت الله لاری، برگ زرینی از مجاهدت در راه اسلام، اقامۀ حق و حمایت از مردم مظلوم را رقم زد.

آن فقیه فقید که مراتب علمی را در محضر بزرگان حوزه علمیه نجف اشرف طی کرده و از شاگردان مبرّز میرزای شیرازی أعلی الله مقامه بود به فرمان سیّد و درخواست مردم لارستان و به قصد رهبری مردم و اهتمام به امور دینی و شئون اعتقادی از نجف به لار نقل مکان نمود و همچون حصنی حصین و دژی پولادین در مقابل ظلم و تعدی حکومت وقت و چپاولگری انگلیس ایستاد و دفاع از مردم مظلوم و محرومان آن دیار را سرلوحه تلاش‌ها و فعالیت‌های خود نمود. علاوه بر این، ویژگی بارز ایشان اهتمام به اجرای قوانین اسلام و گسترش معارف دینی و جلوگیری از رواج منکرات در جامعه اسلامی بود.

کارنامه سراسر خدمت به مردم و دفاع از دین و عقاید مردم، از او الگویی جاودان در خطه فارس به یادگار گذاشت. درود و رضوان الهی بر او باد.

اینجانب از خداوند متعال علوّ درجات و از آن عالم بزرگ را خواستار مهمه عزیزانی که در برپایی این کنگره تلاش نموده اند قدردانی و تشکر می‌نمایم.

کد خبر 6100563

دیگر خبرها

  • ویژگی بارز «آیت‌الله لاری» جلوگیری از رواج منکرات در جامعه بود
  • جعفری: تراکتور باید در جام حذفی قهرمان شود
  • گفت و گوی کامل ریحانه اخلاقی کاندیدای دور دوم انتخابات مجلس
  • جعفری: کار بزرگی در این فصل کردیم
  • روایت پری خانه ما از راز مادران چند شهید
  • آمریکا: اقدامات اسرائیل در رفح همچون پیش درآمدی برای عملیات نظامی بزرگتر است
  • دفاع جانانه پردیس پورعابدینی از ریحانه پارسا
  • جشن دومین کلین شیت با کاپیتان 21 ساله
  • انتشار شایعات عجیب درباره ریحانه پارسـا به دلیل یک کلیپ! | تصویر
  • پارسا پیروزفر و اخاذی از زنان ثروتمند ؛ سکانسی که پربازدید شد | ببینید