Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-04-27@04:22:02 GMT

تعرض به دختر معلول ذهنی توسط مردان فامیل!

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۱۳۹۳۹

تعرض به دختر معلول ذهنی توسط مردان فامیل!

دختر معلول ذهنی که برای چند روزی به خانه پدری‌اش رفته بود، از سوی اقوام مورد آزار و اذیت قرار گرفت.

به گزارش شرق، مدتی قبل یکی از مددکاران بهزیستی گزارشی را به مقامات بالاتر ارائه داد که از یک تعرض هولناک خبر می‌داد. این مددکار در گزارشش به مسئولان بهزیستی نوشت که دختری نوجوان که دارای معلولیت ذهنی است و در این مرکز نگهداری می‌شود، بعد از بازگشت از خانه پدری‌اش دچار حملات عصبی شدید شده و رفتار‌های عجیب زیادی داشته که بعد از بررسی معلوم شده این دختر مورد تعرض اقوام قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با اقدام مسئولان بهزیستی، پرونده‌ای علیه اعضای خانواده این دختر تشکیل و برای رسیدگی به شعبه ۱۲ دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد. مددکار این دختر معلول ذهنی در توضیح یافته‌هایش به قضات شعبه ۱۲ گفت: روناک دختر نوجوانی است که از چندسال قبل برای نگهداری به مرکز بهزیستی‌ای که من در آن کار می‌کنم سپرده شد. روناک دچار کندذهنی است و معلولیت ذهنی‌اش باعث شده مانند انسان‌های دیگر نتواند زندگی کند و مراقبت بسیاری نیاز دارد. از آنجایی که خانواده‌اش ادعا کرده بودند توانایی نگهداری از او را ندارند، این دختر را به بهزیستی سپردند. طبق روال و قانون، بچه‌هایی که دارای معلولیت ذهنی هستند و خانواده دارند می‌توانند در صورت تمایل خانواده‌شان چندروزی پیش آن‌ها بمانند. روناک هم گاهی به درخواست خانواده‌اش به خانه می‌رفت تا اینکه بار آخر وقتی که روناک از خانه به مرکز بهزیستی برگشت، من متوجه شدم این بچه دچار حملات عصبی شدیدی شده است. او خوب غذا نمی‌خورد، دیگر مثل قبل شاد نبود و بسیار عصبی و پرخاشگر رفتار می‌کرد و کسی نمی‌توانست به او نزدیک شود. ارتباط برقرارکردن با این بچه‌ها بسیار سخت است. بعد از چند روز تلاش موفق شدم با روناک ارتباط برقرار کنم و او به من اعتماد کرد و برایم گفت که در خانه مورد آزار و اذیت قرار گرفته است.

وی گفت: روناک به‌شدت آسیب دیده و صدمات روانی به او بسیار سنگین است. روناک مدعی است خواهرش این مسئله را دیده است. بعد از گزارش مددکار و شکایت از سوی بهزیستی، تحقیق در شعبه ۱۲ از این دختر نوجوان آغاز شد. روناک که خوب هم نمی‌توانست صحبت کند و با لحن و زبان خودش برای قضات توضیح می‌داد، گفت: وقتی به خانه رفتم و با خانواده بودم، چند نفر از مردان فامیل به‌زور من را اذیت کردند. من می‌خواستم زودتر به بهزیستی بیایم، ولی چند روز من را نگه داشتند. خواهرم هم در خانه بود. مادرم هم بود، ولی خواهرم دید که با من چه کار‌های بدی کردند. بعد از این گفته بود که قضات روناک را برای بررسی دقیق پزشکی به پزشکی قانونی معرفی کردند.

متخصصان بعد از معاینه این دختر نوجوان معلول ذهنی تعرض به او را مورد تأیید قرار دادند. در نظر کمیسیون پزشکی آمده است که روناک مورد آزار و اذیت قرار گرفته و آثار این آزار روی بدن او مشهود است. با توجه به وضعیت ذهنی این دختر و ناتوانی در محافظت از خودش، او مورد آزار و اذیت قرار گرفته و صدمات روانی‌ای که به این دختر وارد شده بسیار شدید بوده است.

این در حالی است که قضات دستور تحقیقات گسترده‌ای را درخصوص خانواده این دختر صادر کردند و بر اساس گزارش‌ها مشخص شد این دختر در یک خانواده شش‌نفره زندگی می‌کند و معلولیت ذهنی او باعث شده تا خانواده که از فقر اقتصادی نیز رنج می‌برند نتوانند از عهده هزینه‌های این دختر بربیایند و او را با توجه به شدت مشکلی که داشته، به بهزیستی بسپرند.

این در حالی است که روز حادثه به‌جز اعضای خانواده، چند نفر از مردان فامیل نیز میهمان خانواده بودند. همچنین مشخص شد هرچند این دختر در یکی از مراکز بهزیستی نگهداری می‌شده و دور از خانواده بوده، اما نزد مربیانش احساس امنیت بالایی داشته و دختر شادی بوده است.

تغییر روحی ناگهانی این دختر باعث شده تا روان‌شناسان مرکز بهزیستی و مربی مستقیم او، این دختر را تحت نظر بگیرند و مشخص شود که او دچار ضربه روحی شدیدی شده است. حملات عصبی پی‌درپی و تغییر رفتار این دختر مربی را به شک انداخته و در نهایت بعد از چندین جلسه مشاوره موفق شده به راز هولناکی که این دختر را آزار می‌داده است پی ببرد.

با توجه به اینکه دختر معلول ذهنی به قضات گفته است که خواهرش نیز شاهد این آزار بوده و می‌داند چه اتفاقی برای او افتاده است، دستور احضار خواهر دختر صادر شد و همچنین دستور قضائی برای بازداشت و تحقیق از مردانی که دختر معلول مدعی را مورد آزار و اذیت قرار داده‌اند نیز آغاز شده است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: دختر معلول ذهنی تعرض مورد آزار و اذیت قرار دختر معلول ذهنی معلولیت ذهنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۳۹۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸ رفتار ناسالم که می‌تواند دوران بازنشستگی شما را به چالش بکشد

بازنشستگی به‌عنوان یک فصل جدید در زندگی این شانس را به شما می‌دهد که فضایی عاری از تنش‌ و چهارچوب‌های شغلی را تجربه کنید با این حال این دوران فصل «نه گفتن» به رفتارهایی است که سابق بر این، آنها را انجام می‌دادید و یا با زیاد شدن اوقات فراغت به آنها عادت می‌کنید. در ادامه به هشت مورد از شایع‌ترین این رفتارها اشاره می‌کنیم.

۱. نشسته زندگی نکنید

افراد زیادی هستند که به محض بازنشستگی، یک مبل یا قسمتی از خانه را به‌عنوان جای همیشگی خود انتخاب می‌کنند و در تله‌ای به نام «نشستن ممتد» گیر می‌افتند. بی تحرکی و عدم فعالیت‌های بدنی علاوه بر ضعیف کردن ماهیچه‌ها، خطر ابتلاء به مشکلات مختلفی مثل چاقی، دیابت و بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد. ورزش منظم اعم از پیاده‌روی، شنا و یوگا می‌تواند به‌طور قابل توجهی سلامت عمومی بدن را بهبود ببخشد.

۲. سالم بخورید
‌بازنشستگی اوقات فراغت را بیشتر می‌کند و احتمالا با حضور طولانی‌تر در خانه، میان وعده‌های بیشتری به سبد غذایی شما اضافه می‌شود، اما افراط در عادت غذایی ناسالم و مصرف بیش از اندازه غذاهای فرآوری شده و میان وعده‌های شیرین و پرچرب، منجر به افزایش وزن و ابتلاء به بیماری‌های مزمن می‌شود. بازنشستگان باید یک رژیم غذایی متعادل شامل میوه و سیزیجات، غلات و پروتئین‌های بدون چربی برای سوخت و ساز بدن و حفظ سلامت مطلوب، در اولویت غذایی خود قرار دهند.

۳. مغز بازنشستگی ندارد

بازنشستگی اصلا به معنای متوقف شدن فعالیت‌های ذهنی مثل خواندن، حل کردن پازل یا یادگیری یک مهارت جدید نیست. غفلت از فعالیت‌های ذهنی می‌تواند علاوه بر کسالت‌بار کردن زندگی، در تضعیف حافظه و ابتلاء به آلزایمر و زوال عقلی شناختی تاثیر جدی داشته باشد. با اضافه کردن حداقل یک فعالیت ذهنی پویا علاوه بر به‌زیستی مغزی احساس رضایت بیشتری از دوران بازنشستگی خواهید کرد.

۴. زیاد خوابیدن انتقام خوبی برای کم خوابی‌های دوران شغلی نیست

خواب کافی و آرام یکی از فاکتورهای مهم سلامتی در زندگی است که معمولا در دوران پرتنش کاری نادیده گرفته می‌شود، اما تجربه کم‌خوابی به معنای ابتلاء به پرخوابی در دوران بازنشستگی نیست. توصیه محققان سلامت داشتن یک برنامه خوابی ثابت شامل ۷ تا ۹ ساعت خواب با کیفیت برای ارتقاء حس نشاط و شادی است.

۵. از خودتان دست نکشید

برخی از افراد با تصور اینکه استراحت بیشتر لزوم پیگیری سلامت جسمی را کم می‌کند اقدام به حذف معاینات جسمی مثل معاینات چشم و دیگر چکاپ‌های پیش گیرانه در دوران بازنشستگی می‌کنند در صورتی که غربالگیری‌های معمول و واکسیناسیون و دیگر معاینات پزشکی می‌تواند به بازنشستگان در بهبود کیفیت زندگی کمک قابل توجهی بکند.

۶. بازنشستگی حذف شدن از جامعه نیست

بازنشستگی با کم‌شدن طبیعی بخشی از مراودات روزانه همراه است و پیوند نخوردن با گروه‌ها و فعالیت‌های اجتماعی تازه می‌تواند منجر به  انزوای اجتماعی شود. تنهایی و انزوا پیامدهای مخاطره‌آمیزی مثل افسردگی و مشکلات قلبی و عروقی به همراه دارد. حضور فعال بازنشستگان در مراودات اجتماعی و پیوستن به گروه‌های یا باشگاه‌ها راه حلی اساسی برای در امان ماندن از این تهدیدات جسمی و روانی است.

۷. با احتیاط خرج کنید

ممکن است با شروع بازنشستگی دسترسی شما به امکانات و تمهیدات مالی شغل‌تان مثل اضافه کاری، پاداش و مساعدت کاهش پیدا کند و همین مساله عدم اطمینان مالی مقطعی بوجود آورد.  برای همین با در نظر گرفتن نیازهای جاری، اصل مدیریت سرمایه‌گذاری و بودجه‌بندی را در دستور کار خود قرار دهید. اگر قرار است سرمایه گذاری‌های خاصی را شروع کنید از مشورت با یک مشاور حرفه‌ای در آن حوزه غافل نشده و تصمیمات مالی آگاهانه ای اتخاذ کنید تا از رفاه مالی خود و خانواده در این فصل از زندگی مراقبت کنید.

۸. خبر جدیدی در گذشته نیست

بازنشستگی فرصت خوبی برای در آغوش گرفتن لحظات است، اما برخی افراد با فکر کردن زیاد به گذشته و بررسی اتفاقات آن به پشیمانی‌های عمیق  و حتی نوشخوار ذهنی مبتلا می‌شوند. احساس پشیمانی و عدم رضایت از زندگی یکی از افکار شایع در دوران بازنشستگی است و غم، اندوه و رنجش فراوانی به همراه دارد. بدانید تغییر اجتناب‌ناپذیر است، مقاومت در برابر تغییر صرفا باعث از دست رفتن  فرصت‌های رشد موجود می‌شود. بازنشستگان باید با ذهنی باز و با بهره‌گرفتن از تجربه‌های خود به افزایش غنای زندگی خود و اطرافیان کمک کنند. انعطاف‌پذیری و سازگاری کلید موفقیت در دوران بازنشستگی و استقبال از موهبت‌های زندگی است.

 منبع : سایت لایف‌هک

ترجمه : لیلا شرفی، خبرنگار تحریریه جوان قدس

دیگر خبرها

  • فامیل مارادونا رکورد باشگاه آمریکایی را شکست!‏
  • ۸ رفتار ناسالم که می‌تواند دوران بازنشستگی شما را به چالش بکشد
  • ساخت مسکن برای بیش از ۱۴ هزار خانواده دارای ۲ معلول به بالا در کشور
  • مشاغل ذهنی خطر زوال عقل را کاهش می دهند
  • خبر خوش به بانوان بهزیستی | فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند
  • اجرای طرح خانواده میزبان در فارس
  • از «گردانِ آزار» رژیم صهیونیستی چه می‌دانیم؟
  • عاملان تعرض به ۲ دختر دانش آموز به اعدام محکوم شدند
  • حکم اعدام برای آزارگران ۲ دختر دانش‌آموز | ما را به بیابان‌های ورامین بردند و...
  • اعدام و حبس برای عاملان تعرض به ۲ دختر دانش آموز