Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴حجت الاسلام و المسلمین مسیح مهاجری در سرمقاله روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: از ویژگی‌های ممتاز ماه مبارک رمضان که همواره با آن بوده و هست و خواهد بود، توجه مردم به همدیگر و دستگیری نیازمندان است. دیدیم که امسال این ویژگی به دلیل شیوع بیماری کرونا و ایجاد مشکلات اقتصادی برای اقشار ضعیف، جلوه بیشتری یافت و مردم از این فرصت برای ایثار حداکثر بهره‌برداری را به عمل آوردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنچه تلویزیون از کمک‌های رمضانی نشان داد فقط بخشی از کار بزرگی بود که انجام شد. بخش بزرگ‌تر مربوط به ایثار‌های پنهانی بود که بسیاری از مردم بدون آنکه اقدام خود را در برابر دوربین‌ها قرار دهند انجام دادند و البته دستگیری واقعی نیازمندان نیز همین است که دور از تبلیغات و بدون بوق و کرنا انجام می‌شود.

تردید نمی‌توان کرد که دستگیری نیازمندان در هر حال لازم و ارزنده است. بر این نکته نیز باید تأکید نمائیم که خدای رحمان و رحیم به‌خاطر همین ایثار‌ها به این ملت و این کشور توفیقاتی در تخفیف آثار بیماری عالم‌گیر کرونا عطا فرموده و برای مهار کردن آن کمک کرده است. این، یک امتحان بزرگ هم بود که خوشبختانه ملت ایران از آن سربلند بیرون آمد.

بیشتر بخوانید:
مسیح مهاجری: رسانه ملی دچار خودزنی شده / مسئولان این رسانه در برابر اراده یک شرکت تبلیغاتی مسلوب‌الاراده شده اند / اینکه یک مداح اهانت کند و بازهم به او امکان اجرای برنامه داده شود، اهانت آشکار به شعور مردم است / اینکه یک کارشناس مذهبی قرنطینه کرونا را نشانه وجود یک «توطئه بزرگ» بداند، به این معناست که سران کشور نفهمیده‌اند و فقط این آقای کارشناس توانسته چنین توطئه‌ای را کشف کند! / اینکه فردی مثل شاه بگوید «همین است که هست و هرکس نمی‌خواهد جمع کند و از این مملکت برود»، عوارض منفی سنگینی دارد
مبلغ وام کرونا و زمان پرداخت آن اعلام شد / از ۱۲ تا ۱۶ میلیون تومان / زمان واریز تسهیلات: ابتدای خرداد ۹۹،
۴۵ میلیون نفر از جمعیت کشور درآمد کافی برای زندگی شرافتمندانه ندارند / سبد معیشت امسال ۴ میلیون و ۹۴۰ هزار تومان است؛ حتی اگر حداقل دستمزد ۳ میلیون و ۴۳۰ هزار تومان شود، باز هم از سبد معیشتی بسیار پایین‌تر است

در کنار این واقعیت، نباید از نکات مهمی که در سه ماه اخیر یعنی در شرایط دشوار کرونائی رخ نموده‌اند غافل ماند. یکی از این نکات که هم مهم است و هم تلخ اینست که شیوع ویروس کرونا به ما نشان داد جامعه‌ای بشدت شکننده از نظر اقتصادی و وضعیت معیشتی داریم. با ایجاد محدودیت‌های کسب و کار که ستاد ملی مقابله با کرونا وضع کرد و لازم بود چنین کند، میلیون‌ها خانواده دچار عسرت شدند. همین عسرت بود که مسئولین را وادار به اتخاذ تدابیری برای کمک‌رسانی به این خانواده‌ها کرد و در کنار این تدابیر، حرکت عظیم مردم برای یاری رساندن به همنوعان خود توانست تا حدودی این آلام را تسکین دهد.

مسئولان نظام جمهوری اسلامی باید با مشاهده این وضعیت غیرقابل‌قبول، به این سؤال اساسی پاسخ بدهند که چرا کشور ثروتمندی مثل ایران نباید به نقطه‌ای برسد که بخش عمده‌ای از مردم آن در برابر یک حادثه اقتصادی این‌چنین شکننده باشند؟ می‌دانیم که تحمیل جنگ و تحریم‌ها در ایجاد مشکلات اقتصادی مؤثرند، اما شرایط کرونائی نشان داد که شکنندگی اقتصادی بیش از آنست که بتوان آن را نتیجه این امور دانست. بدون پرده‌پوشی باید اعتراف کنیم که مدیریت اقتصادی قابل قبولی نداشته و نداریم. این ناکارآمدی مدیریتی را به یک دولت و یک جناح نباید نسبت داد، واقعیت اینست که جناح‌ها و دولت‌ها همه مقصرند و همه باید در برابر ملت پاسخگو باشند.

نکته دیگر اینست که مسئولان نظام باید همزمان با افتخار کردن به ایثارگری مردم در شرایط دشوار کرونائی به این واقعیت تلخ نیز توجه کنند که نگاه اقتصادی اسلام و امام خمینی که احیاگر اسلام در ایران و در عصر حاضر است، به مردم این نیست که مردم صدقه‌خور باشند. نگاه اسلام و امام اینست که مردم آقا باشند. درست است که انقلاب اسلامی یک انقلاب اقتصادی نبود ولی اسلام و کسی که به نام اسلام این انقلاب را رهبری کرد و نظام جمهوری اسلامی را بنا نهاد، بالا بردن سطح زندگی مردم و تأمین رفاه آنان را از اولویت‌ها می‌دانند و بنا نبود بعد از گذشت ۴۱ سال از پیروزی این انقلاب هنوز ۶۰ میلیون نفر از جمعیت ۸۰ میلیونی کشور نیازمند کمک‌های معیشتی باشند. این بیماری از کرونا خطرناک‌تر است و باید در اولویت معالجه قرار گیرد؛ و نکته سوم اینکه حتی کرونا هم نتوانست ما را از شعارزدگی دور کند و هنوز هم تلاش می‌کنیم نارسائی‌های خودمان را نادیده بگیریم و عیوب کشور‌های دیگر را به رخشان بکشیم. کرونا ضعف‌های همه را آشکار کرده ولی روش صحیح اینست که ما قبل از آنکه عیوب دیگران را ببینیم، عیب‌یابی از خودمان را در اولویت قرار دهیم و با رفع نواقص و حل مشکلات خودمان جامعه‌ای نمونه را در معرض دید جهانیان قرار دهیم تا بدون آنکه نیازی به تبلیغ باشد، چشم‌های ناظران بیدار و کنجکاو که در سراسر جهان فراوانند در مقایسه‌ای متکی به آمار و ارقام، جمهوری اسلامی ایران را به عنوان الگو و نمونه مشاهده کنند. در آن شرایط است که سخن ما نیز همه جا مقبول خواهد بود و ملت‌ها که اصل هستند، پذیرای چنین سخنی خواهند بود. اکنون که در آستانه سالگرد رحلت بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی قرار داریم، به این نکته توجه کنیم که او راه آقا شدن مردم را عدالت‌محور شدن جامعه ایرانی می‌دانست، آرمان بلندی که ما هنوز به آن نرسیده‌ایم.

لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک برچسب ها: رویداد24 ، ویروس کرونا ، وضعیت معیشتی ، صدقه دادن به مردم سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ویروس کرونا وضعیت معیشتی جمهوری اسلامی جامعه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۴۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش جمعیت خدمت رسانی فاطمی‌ها برگزار شد

همایش جمعیت خدمت رسانی فاطمی‌ها به میزبانی معاونت جامعه و مردم جامعه مدرسین و در محل سالن اجتماعات این جامعه برگزار شد.

روز گذشته همایش جمعیت خدمت رسانی فاطمی‌ها به میزبانی معاونت جامعه و مردم جامعه مدرسین و در محل سالن اجتماعات این جامعه برگزار شد.

در ابتدای این همایش گزارشی از برخی اقدامات و فعالیت‌های جمعیت خدمت رسانی فاطمی‌ها ارائه شد. ساخت مسکن، درمانگاه، مسجد، مدرسه و خدمت رسانی به مردم در نقاط محروم یا حادثه دیده از جمله، میانه، سرپل ذهاب، سی‌سخت، زابل و پل‌دختر، از جمله سرفصل‌های ارائه شده در این گزارش بود.

در ادامه؛ سرپرست معاونت اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری قم، تقویت فعالیت‌های جهادی را مطالبه رهبر معظم انقلاب – مد ظله العالی – عنوان کرد و ابراز داشت: بهترین نوع مشارکت مردم، مشارکت در فعالیت‌های جهادی است.

وی اظهار داشت: اعتقاد داریم موفق‌ترین نوع خدمت رسانی به مردم توسط گروه‌هایی رقم می‌خورد که از جنس خود مردم هستند و با انگیزه الهی و در راستای اعتقادات دینی گام بر می‌دارند.

حجت الاسلام و المسلمین سید اسماعیل حسینی مقدم افزود: جبهه استکبار با هر امکاناتی که داشته باشد توان مقابله با «قدرت ایمان» را ندارد. شهید سلیمانی سنبل برجسته‌ای از همین گفتمان است که توانست استکبار را به ذلت بکشاند.

آیت الله طبسی، سخنران پایانی این همایش نیز با تقدیر از فعالیت‌های جمعیت خدمت رسانی فاطمی‌ها گفت: کارهای خیری که توسط شما انجام می‌شود به برکت دعای آسمانی هاست. هستند کسانی که اموال زیادی دارند اما برای کارهای دیگر پول خرج می‌کنند و توفیق استفاده از این اموال در راه خیر را ندارند.

وی افزود: اگر خداوند این کشور را حفظ کرده است و نعمات خود را برای آن می‌فرستد، به برکت همین کارهای خیری است که به انجام می‌رسد و شما آثار کارهای خود را در این دنیا و هزاران برابر در آخرت خواهید دید.

عضو جامعه مدرسین ابراز داشت: از شما خواهران و براداران وظیفه شناس، تقدیر و تشکر دارم و از خداوند می‌خواهم که به شما عمری طولانی و با برکت و فرزندانی بهتر از خود شما که این راه را ادامه دهند عطا فرماید و مشمول دعای خیر حضرت حجت – عجل الله تعالی فرجه الشریف – شوید.

دیگر خبرها

  • حجاب، مهم‌ترین پایه استواری تدین خانواده و جامعه است
  • تجدید میثاق جامعه کارگری استان با شهیدان
  • رشد ۸۲ درصدی توزیع بسته‌های معیشتی هلال احمر استان زنجان
  • همایش جمعیت خدمت رسانی فاطمی‌ها برگزار شد
  • حل معضل پیری جمعیت و افزایش نسل نیازمند تلاش همگانی است
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • توزیع ۶۰ بسته‌ معیشتی در رشت
  • توزیع بسته‌های معیشتی
  • ۲۴۱ بسته معیشتی هلال‌احمر بین نیازمندان شهرستان درمیان توزیع شد
  • توزیع ۲۴۱ بسته معیشتی هلال‌احمر بین نیازمندان شهرستان درمیان