Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-28@15:14:23 GMT

کرونا فروش شیرینی را در تهران ۷۰ درصد کاهش داد

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۱۴۴۳۵

کرونا فروش شیرینی را در تهران ۷۰ درصد کاهش داد

رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینی فروش و کافه قنادی تهران گفت: با شیوع ویروس کرونا و کاهش شدید سطح تقاضا از سوی شهروندان، فروش این صنف تا ۷۰ درصد کاهش یافته است.

علی بهرمند روز شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با وجود افزایش شدید قیمت مواد اولیه انواع شیرینی و دستمزد کارگران قیمت شیرینی همچون سال گذشته باقی مانده و تغییری نکرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه اگر مواداولیه مورد نیاز اصناف شیرینی پزی و قنادان باقیمت های سال قبل تامین نشود، افزایش قیمت اجتناب ناپذیر است، ادامه داد: نمی توان مواد اولیه مورد نیاز اصناف را گران خرید و محصول نهایی را ارزان فروخت.

رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینی فروش و کافه قنادی تهران گفت: در پی تمهیدات ستاد مقابله با کرونا و تدوین پروتکل های بهداشتی قنادان از ٣١ فروردین ماه با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و اجرای پرتکل های بهداشتی دوباره فعالیت خود را آغاز کردند.

بهرمند اضافه کرد: فعالان این صنف به واسطه حساسیت موضوع سلامتی شهروندان براساس قوانین، همواره ملزم به رعایت نکات بهداشتی بوده‌اند و با ابلاغ دستورالعمل های بهداشتی مراقبت ها چندین برابر شده است.

وی خاطرنشان کرد: با اعلام پاندمی کرونا در دهه اول اسفند ماه سال گذشته بود که به رسم سال‌های گذشته قنادان مشغول تولید محصول های پرمصرف شهروندان در ایام نوروز بودند، این صنف با مشکل تعطیلی روبرو شد و در نتیجه نه تنها بازار شب عید نوروز و اعیاد مذهبی رجب و شعبان از دست رفت بلکه بسیاری از تولیدات قنادان غیرقابل استفاده و امحا شد.

بهرمند افزود: بیش از ٧٠ تن انواع مختلف شیرینی با هماهنگی دانشگاه‌های علوم پزشکی برای قدردانی از کادر درمان به صورت رایگان در میان پرسنل بیمارستان شهر تهران، بیمارستان های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سپاه و ارتش توزیع شد.

رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینی فروش و کافه قنادی تهران گفت: در خوش بینانه‌ترین حالت چهار تا پنج برابر از این میزان انواع مختلف شیرینی فاسد شده امحا و هزینه هایی نظیر دستمزد، بیمه، اجاره مغازه که زیان انباشته بزرگیست به قنادان تحمیل شد.

بهرمند با تاکید بر لزوم حمایت دولت از این صنف اظهار داشت: تسهیلات در نظر گرفته شده از سوی دولت در صورت تحقق با سود ۱۲ درصد تخصیص می‌یابد که نرخ بالایی است و اصلا توجیه ندارد تا بخشی از زیان انباشته ای که به قنادان تحمیل شد، جبران شود.

بهرمند با بیان اینکه این اصناف اشتغالزا است، تصریح کرد: با توجه به متضرر شدن صنوف، دولت در راستای حمایت از تعرفه های مالیاتی ونرخ بیمه های تامین اجتماعی صنف تولیدی قنادان تجدیدنظر جدی و اساسی داشته باشد.

رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینی فروش و کافه قنادی تهران در خصوص اجرای دستورالعمل بهداشتی از سوی قنادان نیز گفت: اجرای مقررات بهداشتی از قبل در میان قنادان نهادینه شده است و بر این اساس تمامی پروتکل های تکمیلی ابلاغ شده نیز اجرا می شود.

بهرمند تصریح کرد: خوشبختانه تاکنون موردی مبنی بر اجرا نشدن یا تخلف از دستورالعمل های بهداشتی از سوی فعالان این صنف گزارش نشده است و اگر ضعفی در نحوه اجرا مشاهده شود با تذکر وآموزش ناظران اتحادیه برطرف می شود.

وی با بیان اینکه تاکنون صنفی به دلیل رعایت نکردن اصول بهداشتی پلمب نشده است، گفت: در صورت شاهده هر نوع قصوری از سوی فعالان اصناف واحد خاطی پلمب می شود.

بنا بر اعلام مرکز اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ تا ظهر روز جمعه نهم خردادماه ۱۴۶ هزار و ۶۶۸ نفر به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و تعداد جان باختگان کرونا در کشور به ۷ هزار و ۶۷۷ نفر رسیده است.

لینک کوتاه: asriran.com/00348P

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: شیرینی کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۴۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید خودروهای برقی تویوتا استارت نخورد

به گزارش قدس آنلاین، تویوتا موتور اعلام کرد که فروش و تولید جهانی این شرکت در سال منتهی به ۳۱ مارس با توجه به تقاضای قوی و نبود محدودیت‌های عرضه نیمه هادی به بالاترین حد خود رسیده است.

تویوتا برای سال منتهی به مارس اعلام کرد که فروش جهانی آن تنها با رشد ۷.۳ درصدی به ۱۰.۳۱ میلیون دستگاه در سال نسبت به سال گذشته رسیده است و برای اولین‌بار است که از مرز ۱۰ میلیون دستگاه عبور کرده است، در حالی که تولید آن به ۹.۹۷ میلیون دستگاه رسیده است که ۹.۲ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است. با این حال، بزرگترین خودروساز جهان از نظر حجم، شاهد کاهش فروش و تولید خود در ماه مارس در میان رقابت شدید در چین، بزرگترین بازار خودروی جهان بود.

طبق گزارش رویترز، فروش جهانی تویوتا در ماه مارس با ۲.۱ درصد کاهش نسبت به سال قبل به ۸۹۷ هزار و ۲۵۱ دستگاه رسید و تولید آن نیز با ۱۰.۳ درصد کاهش به ۸۰۷ هزار و ۲۶ دستگاه رسید. فروش جهانی باتری خودروهای الکتریکی در سال منتهی به مارس بیش از سه برابر افزایش یافت و به ۱۱۶ هزار و ۶۵۴ دستگاه رسید.

بر اساس این گزارش، تویوتا قصد دارد شروع تولید خودروهای برقی خود در ایالات‌متحده را از برنامه اولیه سال ۲۰۲۵ به بهار سال ۲۰۲۶ به عقب براند. طبق گزارشها، این خودروساز قصد دارد عمداً یک دوره  توقف در تجارت خود ایجاد کند تا از کیفیت و ایمنی اطمینان حاصل کند. مقامات تویوتا بلافاصله برای اظهار نظر در دسترس نبودند.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • گزارش بورس امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • تهران فقیرترین شهر به لحاظ بهداشتی در بین شهرهای کشور است
  • تولید خودروهای برقی تویوتا استارت نخورد
  • کاهش قیمت دلار و سکه در بازار تهران/ ارتباط شبه سوئیفت با ۱۰ کشور/ افت قیمت تارا، رانا و پژو ۲۰۷
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • کاهش ۸۶ میلیمتری بارش‌ها در تهران
  • میانگین بهره مندی مازندران از فاضلاب بهداشتی ۲۱ درصد است
  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد​