Web Analytics Made Easy - Statcounter

 خبرگزاری آریا- مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش به اعتبار مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی در دستگاه تعلیم و تربیت اشاره کرد و گفت: 6 میلیارد و 800 میلیون تومان برای 15 میلیون دانش‌آموز است.

به گزارش آریا، مسعود شکوهی مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش در برنامه پرسشگر در خصوص ماجرای قتل «رومینا اشرفی» دختر 14 ساله‌ به دست پدرش، اظهار کرد: این موضوع باعث تأسف شد وفضای عمومی را هم جریحه‌دار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: آموزش و پرورش برنامه‌های متعددی را در این سال‌ها برای مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی انجام داده است اما به هر حال کافی نیست.

شکوهی به برگزاری آزمون‌های سلامت روان اشاره کرد و افزود: آزمون‌های سلامت روان برای تمام دانش‌آموزان پایه‌های هفتم و هشتم برگزار می‌شود و بیش از 2 میلیون دانش‌آموز چند سال است که در آن شرکت می‌کنند.

وی اضافه کرد: نقشه خطرپذیری کشور را آماده کردیم و به مراجع مربوط گزارش‌هایی را دادیم؛ اخطارهای لازم و آنجاهایی که وضعیت اورژانسی دارد، مشخص کردیم و درصد آسیب‌های روانی ـ فردی و روانی ـ اجتماعی مشخص است.

مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش به سامانه نظام مراقبت اجتماعی(نماد) اشاره کرد و ادامه داد: در این سامانه همه دانش‌آموزان صاحب پروفایل هستند و رصد می‌شوند؛ این گزارش‌ها و نیم‌رخ روانی دانش‌آموزان را در اختیار  مدرسه، منطقه و استان قرار می‌دهیم.

وی به اعتبار مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی در آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: 6 میلیارد و 800 میلیون تومان برای 15 میلیون دانش‌آموز است؛ حتی آموزش‌های ارتقا و توانمندسازی دانش‌آموزان را نمی‌توان انجام داد؛ اعتبار پیش‌بینی شده برای مراقبت از آسیب‌های اجتماعی در سال 98 نزدیک به 70 میلیارد بود و قاعدتاً خیلی از برنامه‌ها که پیش‌بینی شده بود، به دلیل عدم تخصیص این اعتبار، عملا امکان اجرا را نداشتند.

شکوهی در واکنش به این جمله که «نفری 400 تومان بودجه پیشگیری به ازای هر دانش‌آموز در سال است»، اظهار کرد: در استان‌ها در بحث غربالگری، ارجاع و درمان با مشکلات مواجه هستیم و بخشی از کار باید به بیرون از دستگاه آموزش و پرورش ارجاع شود و آنها هم به دلیل مشکلات مالی، امکان خدمات رسانی آنچنانی را به ما ندارند؛ علی‌رغم این در حوزه مسؤولیت خودمان تلاش کردیم.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: رومینا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۵۱۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی

بازدید از مرکز آموزش فرهنگ شهروندی ناحیه غرب شهرکرد با حضور مدیرکل زندان‌های چهارمحال و بختیاری و رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد انجام شد.

اکبر ایازی در این بازدید گفت: راه‌اندازی مراکز آموزشی شهروندی در نقاط مختلف شهر موجب کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود.

وی افزود: راه‌اندازی این مرکز در ناحیه غرب شهرکرد لازم بود و از زمان احداث و راه‌اندازی آن آسیب‌های اجتماعی این منطقه با کاهش محسوسی روبرو شده است.

بیشتر بخوانید

آغاز به کار مرکز آموزش فرهنگ شهروندی در مهدیه

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد ادامه داد: بخش عظیمی از مشکلات اجتماعی ریشه در مسائل فرهنگی دارد؛ لذا راه‌اندازی مرکز آموزش شهروندی ناحیه غرب شهرکرد تا حدود زیادی بسیاری از مشکلات را با برگزاری فعالیت‌های متنوع برطرف کرده است.

ایازی اظهار کرد: تعداد ۶۰ موضوع مختلف در حوزه‌های ترافیک، پسماند، آسیب رساندن به اموال عمومی و... را که معضل اجتماعی و فرهنگی محسوب می‌شود، برای فعالیت‌های مرکز آموزش شهروندی جمع‌بندی کردیم که خوشبختانه تا به امروز نتیجه قابل‌قبولی داشته است.

وی با بیان اینکه در زمان بهره‌برداری از مرکز آموزش شهروندی شهرداری شهرکرد ۱۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص داده شد، اضافه کرد: امسال در سال ۱۴۰۳ نیز ۱۰ میلیارد ریال بودجه مجزا برای این مرکز در نظر گرفته شده است.

رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد با بیان اینکه راه‌اندازی مرکز آموزش شهروندی توسط شهرداری شهرکرد یک ظرفیت بزرگ برای حضور و استفاده سایر ادارات فرهنگی است، افزود: تاکنون به همه ادارات از جمله اداره کل آموزش‌وپرورش، اداره کل بهزیستی، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، اداره کل زندان‌های استان و... اعلام شده است که می‌توانند با برگزاری برنامه‌های متنوع از ظرفیت این مجموعه استفاده کنند.

ایازی ادامه داد: اداره کل زندان‌های استان از ادارات فعالی است که به صورت مستمر با برگزاری فعالیت‌ها و برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی به درستی از این ظرفیت عظیم استفاده می‌کند.

حمیدرضا حیدری مدیرکل زندان‌های چهارمحال‌وبختیاری نیز در این بازدید ضمن تقدیر و تشکر از سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری شهرکرد به منظور راه‌اندازی مرکز آموزش شهروندی گفت: با راه‌اندازی این مجموعه در شهر شهرکرد شاهد اقدامات و فعالیت‌های اثرگذار و نتیجه‌بخش هستیم.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • مسابقات ورزشی کارکنان دولت استان کرمان در ایستگاه آخر
  • تجلیل از مقام معلم؛ در آستانه گرامیداشت هفته معلم
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی
  • ۱۷ هزار معلم در استان مرکزی خدمت می کنند
  • دانشگاه فرهنگیان کرمان با کمبود شدید فضا روبه‌رو است
  • چالش کمبود معلم در استان مرکزی کاهش می‌یابد
  • تقدیر از معلمان نمونه برتر استان مرکزی
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با راه‌اندازی مراکز آموزش شهروندی