Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل آموزش و پرورش فارس گفت: چنانچه والدین وجهی را جهت دریافت خدمات فوق برنامه به مدارس غیر دولتی پرداخت کرده و خدمتی دریافت نکرده اند، می توانند وجه خود را دریافت کنند.

فرهاد اسماعیلی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شیراز با بیان اینکه طبق قانون پس از دی ماه اولیا ملزم به پرداخت کل مبلغ شهریه به مدارس هستند، اظهار داشت: در شرایط فعلی چون دانش آموزان تا بعد از دی ماه به مدرسه رفته اند والدین باید کل شهریه را پرداخت کنند،حتی اگر پس از دی ماه به مدرسه نروند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما اگر هزینه ای را برای موارد فوق برنامه شامل اردوها، میان وعده، برنامه های جانبی ودیگر موارد پرداخت کرده و خدمتی دریافت نکرده اند، مدیرمدرسه موظف به بازگرداندن این هزینه به اولیا است.

وی در این راستا از والدین خواست تا در صورت مشاهده تخلف موارد را از طریق واحدهای ارزشیابی و رسیدگی به شکایات اداره کل آموزش و پرورش پیگیری کنند.

اسماعیلی همچنین با اشاره به تخلف تعداد محدودی از مدارس غیر دولتی در عدم پرداخت حقوق معلمان و سایر پرسنل گفت: پرسنلی که تا دی ماه در مدارس فعالیت داشته، اما حقوق را دریافت نکرده اند نیز می توانند از طریق واحد شکایات تخلف ها را پیگیری کنند.

مدیر کل آموزش و پرورش فارس در ادامه با تاکید بر به حداقل رساندن حضور والدین و دانش آموزان در مدارس جهت ثبت نام اظهار داشت: به دلیل شرایط کرونا سعی می کنیم رفت و آمد والدین به مدارس به حداقل برسد ؛اما برای کلاس اولی ها به جهت نیاز به سنجش و ضرورت حضور، تلاش داریم ثبت نام ها با ایامی که سایت های سنجش فعال هستند همزمان شود تا والدین زیاد نیاز به رفت و آمد نداشته باشند.

وی با اشاره به اینکه تنها پایه های اول، هفتم و دهم نیازمند ثبت نام هستند و بقیه پایه ها به صورت خودبه خود (جز در موارد تغییر مدرسه) ثبت نام می شوند، گفت: تا کنون دستور جامعی هم به صورت جزیی جهت ثبت نام به ما ابلاغ نشده و تنها برای مدارس شاهد آن هم از طریق سایت سجا ثبت نام ها آغاز شده است.

اسماعیلی در خصوص نحوه برگزاری امتحانات نیز توضیح داد: امتحانات همه پایه ها جز پایه های نهم به دلیل بحث هدایت تحصیلی و دوازدهم به دلیل نهایی بودن به صورت غیر حضوری برگزار می شود و برگزاری حضوری امتحانات با هر دلیل و توجیهی غیر قانونی است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آموزش مدارس والدین دانش آموزان پایه ها ثبت نام دی ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۵۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به نقاط ضعف نسخه ترمیم‌یافته سند تحول بنیادین

نسخه ترمیم سند تحول بنیادین توسط شورای عالی آموزش و پرورش تدوین شده است، بسیج دانشگاه فرهنگیان در مطلبی به بررسی این نسخه پرداخته است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، بسیج دانشگاه فرهنگیان در مطلبی به بررسی نسخه ترمیم سند تحول بنیادین پرداخته است.

در بخشی از این گزارش آمده است: در نسخه ترمیمی، مواردی از عدم تطابق حرف کلی سند تحول با سیاست‌های نظام و حتی قوانین بالادستی به چشم می‌خورد. به عنوان مثال سیاست نظام در قبال مدارس دولتی، تقویت و در قبال مدارس غیردولتی، مدیریت آن‌ها است. اما در سند دقیقاً نگاهی خلاف این موضوع وجود دارد و با نگاه خوش‌بینانه، پرداختن به موضوع مدارس دولتی و غیردولتی برابر است و با نگاه بدبینانه، کفه ترازو به سمت توجه بیشتر بر مدارس غیردولتی سنگینی می‌کند.

استفاده از نظرات 36 منتقد در بررسی و ترمیم سند تحول بنیادین

در طول بیش از یک دهه‌ای که از تصویب سند فعلی می‌گذرد، نظام آموزشی کشور، معلمان، دانش‌آموزان و دست‌اندرکاران امر تربیت، اتفاقات مهم و اثرگذاری را از سر گذرانده‌اند. انتظار می‌رفت نسخه ترمیم‌یافته نگاهی جامع‌ به این مسائل و چالش‌ها داشته باشد. با این حال به‌نظر می‌رسد بسیاری از این تجربیات از دید نگارندگان نسخه ترمیمی مغفول مانده‌اند از جمله تجربه آموزش مجازی، تعلیم و تربیت کودک، تأمین و تربیت نیروی انسانی.

وضعیت کنونی تعلیم‌وتربیت کشور با وجود بسیاری از مسائل ریز و درشت، دارای چند مسئله و گلوگاه اساسی است که نسبت به سایر موارد اولویت دارند. موضوعاتی مانند مسئله «تربیت معلم»، «وضعیت مدارس دولتی عادی» و... را می‌توان از این قبیل مسائل برشمرد. علی‌رغم اینکه انتظار می‌رود نسخه ترمیم‌یافته خلأها و چالش‌های موجود در نسخه پیشین را با تاکیدات «کافی» و «مناسب» پوشش دهد، اما به نظر می‌رسد این نسخه به قدرکافی و مطلوب به این مسائل توجه نداشته است.

مشروح این گزارش را در اینجا مشاهده کنید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی استان سمنان
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول!
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول، غیرقانونی است
  • مبلغ شهریه مدارس غیردولتی را آموزش و پرورش تعیین نمی‌کند
  • راه‌اندازی سامانه نظارت و شفافیت مدارس غیردولتی تا مهر
  • نگاهی به نقاط ضعف نسخه ترمیم‌یافته سند تحول بنیادین
  • محرومیت از خدمات دولتی در صورت عدم دریافت شناسه یکتا
  • تقویت مدارس دولتی با رویکرد محرومیت زدایی
  • سپرده‌گذاری۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت/ عدم دریافت دیرکرد اقساط در این صندوق
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی