Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر دفتر فنی انتقال شرکت برق منطقه‌ای خراسان از برنامه‌ریزی این شرکت برای مقابله و پیشگیری از تبعات ناشی از بروز مخاطرات طبیعی تهدیدکننده تاسیسات برق‌ استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از روابط عمومی شرکت برق منطقه‌ای خراسان، محمود کامل اظهار کرد: یکی از مسائلی که شبکه فوق توزیع و انتقال، چه شبکه موجود و چه شبکه‌هایی که قرار است در آینده احداث شود، با آن مواجه است، مخاطرات طبیعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا اطلاعات GIS تاسیسات برق با اطلسی که در ارتباط با مسیل‌ها، کانون‌های زلزله، مناطق مستعد فرونشست و سایر مخاطرات طبیعی تهیه شده، مطابقت داده می‌شود. پس از این تطابق مشخص می‌شود که کدام بخش از شبکه در معرض چه تهدیدات طبیعی قرار دارد و برای مقابله با آن راهکارهایی ارئه می‌شود که چگونه بتوان شبکه را در برابر این مخاطرات مقاوم‌سازی کرد.

مدیر دفتر فنی انتقال شرکت برق منطقه‌ای خراسان ادامه داد: از طرف دیگر چنین تمهیداتی برای پروژه‌های توسعه شبکه نیز مفید خواهد بود چراکه در احداث هر خط و پست جدید می‌توان از این روش بهره برد. در حال حاضر دفتر فنی انتقال در کارگروه‌های انتخاب زمین پست‌ها و تحصیل حریم خطوط شرکت برق منطقه‌ای خراسان حضور دارد؛ بنابراین می‌توان هر پروژه جدیدی را با این اطلس مطابقت داد تا اگر در نقطه‌ای مخاطراتی مشاهده شد، در انتخاب محل احداث پروژه تجدیدنظر شود. 

وی با بیان اینکه استفاده از این روش صرفه‌جویی قابل توجهی برای صنعت برق به دنبال دارد، افزود: بروز یک حادثه طبیعی می‌تواند خسارت‌های زیادی به تاسیسات وارد کند؛ این روش به لحاظ اقتصادی و همچنین از نظر استانداردهای پدافند غیرعامل کاملا توجیه‌پذیر است و مزایای زیادی دارد.

کامل با اشاره به اینکه این برنامه طی پنج ماه گذشته آغاز شده خاطرنشان کرد: با توجه به تغییرات اقلیمی که در کشور رخ داده، تغییر الگوی بارندگی‌ها و همچنین بروز زلزله‌هایی با شدت‌های مختلف در طی سال، توجه به مخاطرات طبیعی اهمیتی دوچندان پیدا کرده است. علاوه بر این  فرونشست‌های زمین به دلیل برداشت‌های بی‌رویه از منابع آب زیرزمینی در نقاط مختلف استان وجود دارد که این‌ها می‌تواند مخاطرات جدی برای تاسیسات برق به همراه داشته باشد. 

مدیر دفتر فنی انتقال شرکت برق منطقه‌ای خراسان تاکید کرد: حتی اگر بتوان تنها مانع بروز یک حادثه با استفاده از این روش شد، صرفه‌جویی چند میلیارد تومانی حاصل خواهد شد. به عنوان نمونه احداث یک پست 132 کیلوولت فشار قوی در سطح فوق‌توزیع حدود 25 تا 30 میلیارد تومان هزینه در بر دارد. اگر این پست در معرض سیلاب قرار گیرد و تنها بخشی از آن آسیب ببیند، باز هم خسارتی سنگین خواهد بود. در خصوص خطوط فوق توزیع و انتقال نیز با توجه به گستردگی جغرافیایی، تبعات می‌تواند به مراتب سنگین‌تر باشد. البته باید توجه داشت که این تنها خسارت مالی است؛ اختلال در برق‌رسانی و تبعات اجتماعی آن مخاطرات ثانویه‌ای است که با استفاده از این روش جلوی آن گرفته خواهد شد.

وی با برشمردن دیگر مزایای استفاده از این روش بیان کرد: یکی از مهم‌ترین مزایای این روش جمع‌آوری اطلاعات رویدادهای طبیعی مانند گسل‌ها، رانش زمین، فرونشست زمین است که با مدیریت بحران‌های طبیعی در صنعت برق ارتباط دارد. همچنین ایجاد بانک اطلاعات لجستیک مانند ماشین‌آلات و تجهیزات و نیز پرسنل فنی مرتبط با مدیریت بحران‌های طبیعی با قابلیت دسترسی از طریق اپلیکیشن موجب می‌شود که در صورت بروز هر مساله‌ای، نزدیک‌ترین امکانات برای حل مسائل مورد استفاده قرار گیرد.

کامل تصریح کرد: محصول نهایی این اقدام فعال‌سازی سامانه مدیریت مخاطرات طبیعی (NHMS) و اپلیکیشن وابسته به آن در برق منطقه‌ای خراسان خواهد بود.

انتهای پیام/ 70061

منبع: فارس

کلیدواژه: خراسان زلزله برق مخاطرات طبیعی شرکت برق منطقه ای خراسان استفاده از این روش مخاطرات طبیعی تاسیسات برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۵۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان شرقی

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی مطرح کرد: تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی استان با هدف تحقق اهداف شعار سال به پایان رسید.

حیدر فتح‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: برنامه راهبردی، عملیاتی و تحولی استان با هدف ارتقای سهم ارزش افزوده، شاخص‌های توسعه انسانی، تبدیل ظرفیت‌های بالقوه به بالفعل، تکمیل زنجیره ارزش و تامین، خلق مزیت پایدار، نرخ مشارکت اقتصادی، اعتماد و سرمایه اجتماعی و تعادل‌گرایی در توسعه استان تدوین شده است.

وی افزود: در تهیه و تدوین این برنامه استانداری آذربایجان شرقی، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و سایر دستگاه‌های استان، همچنین اتاق بازرگانی‌، صنایع، معادن و کشاورزی استان مشارکت داشتند.

وی تشریح کرد: برخورداری از مدل مفهومی و عملیاتی، چارچوب روش شناسی، قابلیت سنجش پذیر مولفه‌های مطرح شده در برنامه، تدوین و ارائه برنامه تحولی توسط دستگاه‌ها، ترسیم برنامه زمانی پایش و ارزیابی و تحقق اهداف برنامه، نگاه سیستمی در تدوین اجزای برنامه و قابلیت محاسبه داده-ستانده و ارزش به تفکیک بخش‌های کلان اقتصادی، شیوه‌های تامین منابع و الگوی مشارکت بخش خصوصی و عمومی در اجرای برنامه وجه تمایز این برنامه است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی ادامه داد: ارائه ساختار برنامه تحولی توسط مدیران دستگاه‌های اجرایی در حضور استاندار و سایر اعضای شورای برنامه ریزی و تصویب ساختار برنامه در شورای برنامه ریزی به عنوان بالاترین نهاد در تسهیل‌گری توسعه به برنامه ضمانت اجرایی بخشیده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان شرقی، وی اعلام کرد: با اجرا و پایش این برنامه در طول سال، شاهد تحقق رشد اقتصادی و ارتقای سهم ارزش افزوده استان در کل کشور تا پایان سال خواهیم بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات باشند
  • اولویت امروز پایش تهدیدات و برنامه ریزی برای مقابله است
  • سکونت ۵۰ درصد از اتباع کشور در استان تهران
  • توانایی زبان فارسی در گرو این است كه زبان علم باقی بماند
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان شرقی
  • شوک بزرگ به کمیته المپیک در سال المپیک!
  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان
  • صدور ۲ هشدار نارنجی و زرد با وقوع تندباد لحظه‌ای و رعدوبرق در اصفهان
  • برنامه ریزی برای برگزاری یادواره ملی شهدای ترور خراسان رضوی
  • برنامه بایدن برای مقابله با جنبش دانشجویی حامی فلسطین چیست؟