Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  به نقل از بنیاد خیریه تات، مراسم امضای تفاهم‌نامه و کلنگ‌زنی ساخت ۸ مرکز جامع سلامت روستایی و ۸ مرکز آموزشی شبانه‌روزی در سیستان و بلوچستان برگزار شد.

علی انصاری رئیس هیئت مدیره بنیاد خیریه تات، احمدعلی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان، ایرج حریرچی قائم مقام وزیر بهداشت، سید خلیل منبتی مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان و روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی ایرانشهر، زابل و زاهدان بخشی از حاضران در این جلسه بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنیاد خیریه تات با امضای این تفاهم‌نامه متعهد شد تا ۱۶ پروژه آموزشی و درمانی را با همکاری استانداری سیستان و بلوچستان، بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و دانشگاه علوم پزشکی استان بسازد.

علی انصاری رئیس هیئت مدیره خیریه تات در ابتدای این جلسه سخنرانی کرد و گفت: خدا را شاکرم که توفیق داد بنابر مسئولیت‌های اجتماعی‌مان بتوانیم گام‌های موثری برای خوشحالی مردم برداریم. امروز با پیشنهاد آقای منبتی و علاقه خود و دوستانم در بنیاد خیریه تات به اینجا آمده‌ایم تا کاری برای آسایش مردم انجام دهیم. فقرزدایی بخشی از استراتژی‌های خیریه تات است و تلاش‌هایمان در این حوزه ادامه خواهد داشت.

او افزود: سیستان و بلوچستان ظرفیت‌های بسیار بالایی دارد. در همین بازدید کوتاه امروز، بسیاری از فرصت‌های فوق‌العاده را برای تولید ثروت و ارائه خدمت دیدم که در اطراف همین چابهار و سواحل آن وجود دارد.

انصاری گفت: رسالت خیریه تات کمک به مردم است پس دریغی از خدمات انسان دوستانه نداریم. خیران گام‌های مهمی در استان برداشته‌اند. امروز هم برای همکاری در احداث مراکز آموزشی و مراکز درمانی اینجا هستیم، البته آمادگی همکاری برای ارائه خدمت در بخش‌های دیگر نیز وجود دارد. با کمال میل برای خوشحالی و رفاه مردم پای کار هستیم.

ایرج حریرچی قائم مقام وزیر بهداشت سخنران دیگر این مراسم بود. او گفت: ظرفیت بیمارستانی و خانه‌های بهداشت روستایی سیستان و بلوچستان نسبت به ابتدای پیروزی انقلاب بیشتر از ۳۰ برابر شده است، اما همچنان کافی نیست؛ ما به مردم استان بدهکار هستیم تا آن‌ها را به استاندارد کشوری برسانیم.

او افزود: این استان یکی از بهترین مناطق برای حضور خیران است. بنیاد خیریه تات با امکانات گسترده‌ای که دارد به خوبی می‌تواند به کمک سیستان و بلوچستان بیاید. امروز ساخت ۱۶ طرح با اعتبار ۴۸ میلیارد تومان شروع می‌شود که امیدواریم این اقدام خیرخواهانه مورد رضایت خداوند واقع شود.

احمد علی موهبتی استاندار سیستان و بلوچستان سخنران دیگر این مراسم بود. او گفت: آقای انصاری با تجهیز نقاهتگاه ۳هزار تخت‌خوابی ایران‌مال در کمتر از یک‌هفته، افتخاری بزرگ برای کشور آفرید. اینجا هم قرار است شاهد یک اتفاق بزرگ باشیم. از امروز احداث ۱۶ پروژه با همت خیریه تات شروع می‌شود که قرار است سرعت ساخت این پروژه‌ها به عنوان یک الگو در استان و بخش‌های دیگر معرفی شود.

موهبتی اضافه کرد: عمق محرومیت در استان بالاست و فاصله ما با رفاه مردم زیاد است. دولت در سال‌های گذشته بیشترین اعتبارات استانی را به سیستان و بلوچستان اختصاص داده است، اما همچنان عقبیم.

وی افزود: از آقای انصاری انتظار داریم و می‌خواهیم که فارغ از انجام اقدامات خیرخواهانه نظیر پروژه‌های امروز، در حوزه اقتصاد مولد، توسعه گردشگری و کارآفرینی نیز ورود کند و بخشی از صاحبان سرمایه را به سمت سرمایه‌گذاری در این استان سوق دهد. سیستان و بلوچستان یک گنج پنهان است که تاکنون سرمایه‌گذاری موثری در حوزه اشتغال به خود ندیده است. امیدوارم این جلسه و همکاری به توسعه استان شتاب دهد و باعث رفاه مردم شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: راه و شهرسازی اخبار اقتصادی سیستان و بلوچستان بنیاد خیریه تات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۶۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون صنایع‌ دستی اداره کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان گفت: بر اساس تفاهم‌نامه آموزشی منعقد شده، سربازان وظیفه مرزبانی استان تحت تعلیم و آموزش صنایع‌ دستی قرار خواهند گرفت.

وحیده رخشانی امروز دوشنبه در جلسه هماهنگی طرح آموزش سربازان بیان کرد: یکی از اولویت‌ها و ماموریت‌های اصلی این معاونت گسترش فرهنگ آموزش صنایع‌ دستی در حوزه‌های مختلف است که در این راستا آماده همکاری و مشارکت با تمامی دستگاه‌های اجرایی، نظامی و بخش خصوصی هستیم. 

معاون صنایع‌دستی سیستان و بلوچستان افزود: در همین راستا رایزنی‌هایی در سطح کلان انجام شده است که ماحصل آن انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در زمینه آموزش‌های صنایع‌دستی با قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح شد. 

وی ادامه داد: بر اساس این تفاهم نامه، روز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه جلسه عملیاتی شدن آن با حضور نمایندگان مرزبانی استان در محل معاونت صنایع دستی اداره کل برگزار و مقرر شد در مرحله اول تعداد ۱۰۰ نفر از سربازان وظیفه فرماندهی مرزبانی سیستان و بلوچستان از آموزش‌های مهارتی صنایع‌ دستی حین خدمت بهره‌مند شوند. 

به گفته رخشانی، این دوره‌ها از نیمه مردادماه آغاز شده و به مدت سه ماه ادامه خواهد داشت که بر اساس نیازسنجی و اعلام از سوی مرزبانی در رشته‌های گوهرشناسی و تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی، چرم و معرق توسط معاونت صنایع‌دستی استان برگزار می‌شود. 

معاون صنایع دستی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در پایان نیز به برگزیدگان گواهینامه‌های پایان دوره مهارتی تعلق خواهد گرفت و می‌توانند از مزایای آن به منظور ایجاد کسب و کار استفاده کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی وزش باد شدید در سیستان و بلوچستان
  • سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند
  • پیکر بی‌جان ۲ فرد غرق شده در رودخانه نیاتک پیدا شد
  • جلوه‌ای از نقش و رنگ در سیستان و بلوچستان + فیلم
  • نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین
  • کمبود روزانه ۲۰۰ واحد خونی در سیستان و بلوچستان
  • جزیره قشم میزبان گروه پزشکان جهادی
  • افتتاح ۹۰۹ کارگاه اشتغالزایی در سیستان و بلوچستان
  • برداشت ۴۰ درصد گندمزار‌های سیستان و بلوچستان
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان