Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-04@00:20:08 GMT

نباید ایمنی دریانوردان از سوی هیچ کشوری تهدید شود

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۱۶۵۸۴

نباید ایمنی دریانوردان از سوی هیچ کشوری تهدید شود

به گزارش روز شنبه سازمان بنادر و دریانوردی، «محمد راستاد» در گفت و گویی تصویری با «کیتاک لیم» دبیرکل سازمان بین المللی دریانوردی، نسبت به تهدیدهای صورت گرفته از سوی آمریکایی ها در حوزه بندری و دریایی واکنش نشان داد و خواستار رسیدگی حقوقی موضوع از سوی سازمان بین المللی دریانوردی شد.

راستاد با اشاره به اینکه همه مجامع بین المللی نظیر آیمو و نشست جی۲۰ بر لزوم تسهیل تجارت جهانی به خصوص حمل و نقل کالاهای اساسی، مواد غذایی و دارو تاکید دارند، ادامه داد: ناوگان دریایی ایران همچنین، مشتریان ناوگان دریایی و کشتی‌هایی که برای پهلوگیری به بنادر ایران می آیند و حتی ترمینال های تخلیه و بارگیری ناوگان دریایی ما نیز توسط آمریکا تهدید می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در شرایط سخت کنونی که همه مجامع بین المللی بر بسترسازی مناسب برای سهولت تجارت جهانی و تامین کالاهای اساسی تاکید می‌کنند، ما همچنان تحت فشار سنگین اقدامات آمریکا هستیم و این مساله را بارها در اسناد و مدارک و مکاتبات خود بیان کرده ایم، اما هنوز شرایط سخت فشارهای اعمال شده  پابرجاست.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی یادآوری کرد:‌ اگر مسائل سیاسی را کنار بگذاریم، معتقدیم اقدامات آمریکا به‌طور مستقیم روی امنیت و عملکرد ناوبری دریایی تاثیر می‌گذارد و به تازگی پنج کشتی تانکر به سمت آمریکای جنوبی در حرکت بوده‌اند که مورد تهدید آمریکایی‌ها قرار گرفتند؛ فعالیت هایی که کاملا قانونی بوده و بر اساس قوانین بین المللی در حال انجام است.

راستاد  گفت: در مورد تمام اتفاقات و مسائل، مکاتبات لازم صورت گرفته و اسناد مربوطه ارائه را کرده ایم که برخی از آنها ممکن است در مرحله پردازش توسط وزارت امور خارجه ایران باشند.

رسیدگی به موضوع تهدیدهای آمریکا در قبال ناوگان دریایی ایران

کیتاک لیم گفت بررسی‌های لازم را در مورد این موضوع از طرف آیمو بر اساس کنوانسیون‌ها و مقررات را انجام خواهم داد و نظرات تیم مدیریت حقوقی آیمو را درباره این موضوع جویا خواهم شد، هرچند آیمو در قبال رسیدگی به برخی مسائل غیرتکنیکی و سیاسی محدودیت‌هایی دارد.

دبیرکل سازمان بین المللی دریانوردی با اشاره به اینکه در گذشته نیز مواردی داشته ایم که فعالیت های کشتیرانی و دریانوردی به دلیل مسائل سیاسی مختل شده، خاطرنشان‌کرد: در آن موارد نیز آیمو تا جای ممکن اقدامات لازم را برای هموار کردن مسیر برای ادامه فعالیت کشتیرانی انجام داد، هرچند محدودیت هایی برای آیمو وجود داشت.

وی با قدردانی از اقدم‌های انجام شده توسط سازمان بنادر و دریانوردی در دوران شیوع ویروس کرونا، خاطرنشان‌کرد: «از مدیریت حقوقی سازمان بین المللی دریانوردی خواهم خواست تا به موضوع تهدیدهای آمریکا در قبال ایران تا جای ممکن رسیدگی کنند».

کیتاک لیم با اشاره به اقدام‌های انجام شده از سوی این سازمان در دوران شیوع ویروس کرونا، گفت: این اقدام‌ها بسیار قابل توجه و تحسین برانگیز است و  امیدواریم ایران به مجموعه اقدامات مثبت خود در این خصوص ادامه داده و الگویی برای دیگر کشورهای عضو آیمو باشد.

برچسب‌ها ویروس کرونا سازمان بنادر و دریانوردی امنیت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران محمد راستاد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا سازمان بنادر و دریانوردی امنیت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران محمد راستاد ویروس کرونا سازمان بنادر و دریانوردی امنیت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران محمد راستاد سازمان بین المللی دریانوردی سازمان بنادر و دریانوردی ناوگان دریایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۶۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عضو هیأت علمی دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد

حسن هاشمی پور عضو هیأت علمی دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان در سال ۱۴۰۳ به عنوان استاد نمونه کشوری انتخاب شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، حسن هاشمی پور متولد ۱۳۵۰ در رفسنجان است که مقطع کارشناسی در رشته مهندسی شیمی در دانشگاه تهران و مقطع کارشناسی ارشد و دکترا در رشته مهندسی شیمی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر را گذرانده است.

وی استاد تمام رشته مهندسی شیمی بوده که دارای سابقه تدریس ۲۳ سال در دانشگاه‌های شهید باهنر کرمان و، ولی عصر (عج) رفسنجان است.

حوزه تخصص وی سینتیک شیمیایی و جداسازی مواد در قالب پژوهش‌های تجربی و ریاضی با تاکید بر فناوری نانو است که نتایج این تحقیقات چاپ حدود ۱۰۰ مقاله در مجلات معتبر ملی و بین‌المللی، یک ثبت اختراع بین‌المللی، یک کتاب با ناشر بین‌المللی و دو کتاب با ناشر ملی است.

دیگر خبرها

  • دیوان لاهه درباره «تهدید به انتقام‌جویی» علیه این مرجع بین‌المللی هشدار داد
  • دیوان لاهه خواهان توقف تلاش‌ها برای تضعیف این نهاد شد
  • رایزنی نماینده ایران با اولیانوف در وین
  • درخواست دادگاه لاهه برای پایان تهدید و ارعاب در خصوص جنگ غزه
  • رایزنی نمایندگان ایران و روسیه در وین
  • نجات ۲۹ دریانوردی هرمزگانی/ ۳ فوتی و ۷ مجروح در سانحه آتش سوزی لنج
  • آژانس به مسیر عقلانیت باز می گردد؟
  • تهدید رژیم صهیونیستی به انتقام از دادگاه کیفری بین‌المللی
  • امنیت غذایی جهان تهدید می شود
  • عضو هیأت علمی دانشگاه، ولی عصر (عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد