Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروئی: در تصاویر نشان داده می شود گلها از ماشین جهت بردن داخل مزار شهدا پیاده شده. باید این توضیح را بدهم که اینجا حسینیه نزدیک گلزار است. موضوع هم این بوده که خانم شک می کند آقا یک میلیون شاخه گل داده یا 800 هزار تا.

گروه حماسه و مقاومت خبرگزاری فارس، زهرا بختیاری: هفته گذاشته در دنیای رنگارنگ فضای مجازی خبری منتشر شد مبنی بر اینکه خانمی مهریه اش را به گلزار شهدای کرمان جایی که سردار حاج قاسم سلیمانی در آن به خاک سپرده شده، اهدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راستش را بخواهید در این عصر جدید عجیب و غریب اخبار، دیده بودیم زوجی زندگیشان را در جوار شهدا آغاز کنند اما اینبار پای طلاق به این مکان مقدس باز شده بود! تماس گرفتیم با رییس بنیاد شهید استان کرمان تا ببینیم قضیه از چه قرار بوده است. 

اما پیش از انتشار این گفت وگو ابتدا گذری می کنم بر اصل ماجرا: خانمی به هر علتی با همسرش اختلاف پیدا می کند و نهایت تصمیم می گیرند از هم جدا شوند. مهریه این خانم که روزی با عشق 1 میلیون شاخه گل رز تعیین می شود بعد از طلاق به اجرا گذاشته شده و آقا موظف می شود این مهریه را بپردازد. 

وکیل خانم می گوید: «هر شاخه گل رز به مبلغ 4 هزار تومان بود که مجموع آن می شد مبلغی معادل 4 میلیارد تومان. خانم می خواسته پول گلها را بگیرد»، چون اگر یک نگاه منطقی هم از بیرون ماجرا داشته باشیم این تعداد شاخه گل به درد کسی که شغلش تجارت گل نباشد نمی خورد. گلهایی که نهایت بعد از یک هفته خشک شده و از بین می رود. 

اما آقا می گوید می تواند هر شاخه گل را به مبلغ 500 تومان از شهرهای تولید کننده گل رز تهیه کند و ترجیح می دهد همان یک میلیون شاخه گل را پرداخت کند نه پول را. خلاصه با 500 میلیون گل ها خریداری شده و به خانم تحویل داده می شود. 

تا اینجا که به قضیه نگاه می کنیم همه چیز به یک زندگی شخصی مربوط می شود و کسی نمی تواند بیرون از گود قضاوت یا اظهار نظری داشته باشد. مهریه حق خانم بوده که تمام و کمال دریافت شده است. 

خیلی از مخاطبانی که این خبر را شنیدند اولین چیزی که به ذهنشان آمد این بود که این خانم می توانست جای اصرار بر گرفتن 1 میلیون شاخه گل رز که دوامش یک هفته بیشتر نیست پا بر نفس خودش می گذاشت و پول آن را هر چند کمتر خرج خیریه یا نیازمندان می کرد. ما حتی به این قسمت هم کاری نداریم و به عنوان رسانه قضاوتی در مورد آن نمی کنیم. 

 

اما ماجرا از یک جایی به بعد دیگر از جنبه شخصی خارج شده و اینطور به نظر می آید که گل های روی دست مانده تبدیل به ابزاری می شود تا این خانم به اصطلاح روغن ریخته اش را نذر امامزاده کند. خانم در مصاحبه ای می گوید این گل ها را تقدیم مزار سردار سلیمانی و شهدای کرمان می کند!

در اذهان عمومی این گونه القا شد که این گل ها وارد گلزار شهدا شده و سر مزار ها نیز گذاشته شده است. این خبر موجب تکدر خاطر مردم علی الخصوص خانواده شهدا شد. به همین علت با رییس بنیاد شهید استان کرمان چند دقیقه ای پیرامون این موضوع به گفت و گو نشستیم که در ادامه متن آن را خواهید خواند. 

حجت الاسلام احمد گرویی در پاسخ به این سوال که آیا شما از این اتفاق با خبر بودید یا خیر می گوید: «من ابتدا از انجام این کار بی اطلاع بودم. در جلسه بودیم که یکی از همکاران به من زنگ زد و ماجرا را تعریف کرد. به محض شنیدن موضوع گفتم: تحت هیچ شرایطی این گل ها نباید اینجا پیاده شود و بر سر مزار شهدا برده شود. ببرند هر جای دیگری که  دوست دارند. تأکید کردم این کار درستی نیست و دوستان هم گوش کردند و اجازه انجام این کار را ندادند. اما در تصاویر که نشان داده می شود گلها از ماشین پیاده شده، باید این توضیح را بدهم که اینجا حسینیه نزدیک گلزار است. موضوع هم این بوده که خانم شک می کند آقا یک میلیون شاخه گل داده یا 800 هزار تا. برای همین گل ها را از ماشین ها پیاده می کند تا بشمارد.

مطلقا حتی یک شاخه گل از این رزها وارد گلزار شهدای کرمان نشده است. ما تا ساعت 11 شب کشمکش داشتیم و پلیس هم برای صورت جلسه آمد. متأسفانه رفتار این زن گلزار شهدا را به حاشیه کشانده است. حتی من گله هم به دوستان کردم. علی ایحال کامیونها را برگرداندیم و باز هم می گویم حتی یک شاخه گل از طرف این خانم وارد گلزار شهدای کرمان نشده است.»

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: روغن فضای مجازی قاسم سلیمانی کرمان وارد گلزار شهدا میلیون شاخه گل شهدای کرمان شاخه گل رز یک میلیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۷۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مستمری والدین شهدا افزایش یافت + جزییات

به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز، سید باقر سیدرضایی، مدیرکل پذیرش و امور اداری ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: در سال ۱۴۰۲ با تلاش و پیگیری رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، معاونت توسعه بنیاد شهید و همکاری سازمان برنامه و بودجه، ۳۵ هزار میلیارد ریال برای پرداخت پاداش پایان خدمت ایثارگران پیش‌بینی و تامین شد. این اعتبار در بهمن ماه ۱۴۰۲ در اختیار بنیاد شهید قرار گرفت و اداره کل پذیرش با استناد به تبصره سه ماده ۴۰ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران نسبت به شناسایی مشمولان این بخش اقدام کرد.

بیشتر بخوانید: حقوق بازنشستگان از پایان اردیبهشت ۴۰ درصد افزایش می‌یابد پرداخت پاداش پایان خدمت ۱۶ هزار جانباز در سال ۱۴۰۲

مدیرکل پذیرش و امور اداری ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به روند پرداخت پاداش پایان خدمت ایثارگران گفت: اداره کل پذیرش و امور اداری ایثارگران به استناد تبصره سه ماده ۴۰ و با توجه به آیین‌نامه‌ای که در سال ۱۴۰۱ تدوین و در ۱۴۰۲/۱۲/۲۸ اصلاح و به شماره ۲۴۳۴۶۱ به بنیاد شهید ابلاغ شد، موظف بود نسبت به بازنشستگی جانبازان حالتِ اشتغال اعم از مشمولین ماده ۳۸ قانون جامع و تبصره یک قانون حالت اشتغال در صورت داشتن شرایط و با توجه به رای حالت اشتغالشان نسبت به پرداخت حقوق قانونی این گروه اقدام کند.

سیدرضایی ادامه داد: بنیاد شهید و امور ایثارگران توانسته بود در سال ۱۴۰۱ به مبلغ ۳۰ هزار میلیارد برای ۱۴ هزار و ۴۰۷ نفر از جانبازان این کار را انجام دهد که منابع آن در اواخر سال ۱۴۰۱ تامین شد. تعدادی از این پرداختی‌ها به صورت منظم در سال ۱۴۰۱ و اوایل سال ۱۴۰۲ انجام پذیرفت. در سال ۱۴۰۲ نیز پاداش پایان خدمت ۱۵ هزار و ۹۹۶ نفر از جانبازان به مبلغ ۳۱ هزار میلیارد ریال از محل اعتبار ۳۵ هزار میلیارد ریال پرداخت شد.

مدیرکل پذیرش و امور اداری ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران در مورد پرداخت پاداش پایان خدمت شهدا نیز گفت: ۲۴۵ شهید در سال ۱۴۰۱ بازنشسته شده بودند؛ ولی پاداش پایان خدمت آنها به ذی نفعان شان پرداخت نشده بود که با توجه به تامین اعتبار ۷۸۰ میلیارد ریال، حقوق قانونی این عزیزان پرداخت شد.

سیدرضایی ادامه داد: اقدام ارزنده و مهم در سال ۱۴۰۲ پرداخت ذخیره مرخصی شهدا دستگاهی و یگان‌ها بود که از سال ۱۳۹۶ با ابلاغ قانون برنامه ششم توسعه هنوز پرداخت نشده بودند.

وی با اشاره به پرداخت ۳ هزار و ۲۹۰ میلیارد ریال به ۳ هزار و ۷۲۷ نفر از خانواده شهدا گفت: حقوق این گروه از خانواده شهدا به دلایل مختلف از جمله اینکه تکلیف قانونی مشخصی نداشتند چندین سال معوق شده بود که ما امسال با احتساب این مبالغ توانستیم ۳۵ هزار میلیارد ریال در بخش پاداش ایثارگران برای گروه جامعه ایثارگری اعم از شهدا و جانبازان پرداخت کنیم.

واریز معوقه حق پرستاری سال ۱۴۰۱ به ۱۱۳ هزار ایثارگر و اعمال افزایش ابلاغی ستاد کل نیروهای مسلح

مدیرکل پذیرش و امور اداری ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به پرداخت معوقه حق پرستاری مربوط به سال ۱۴۰۱ به مشمولان آن گفت: حق پرستاری معوقه مربوط به سال ۱۴۰۱ که برای فروردین و اردیبهشت سال مذکور اعمال نشده بود به میزان ۳۸ درصد محاسبه و به تعداد ۱۱۳ هزار و ۷۶۵ نفر به مبلغ ۱۸۰۰ میلیارد ریال پیش بینی و در فروردین ماه سال جاری به حساب این عزیزان یعنی ۱۱۳ هزار نفر واریز شد.

سیدرضایی افزود: همچنین به استناد ماده ۳۸ و ۳۹ قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، این بخش از عزیزان که در دوران دفاع مقدس حضور داشتند یا شهدای مربوط به ترور بودند و مشمول ضوابط ابلاغی از طریق ستاد کل نیروهای مسلح هستند. ستاد کل نیروهای مسلح در سال ۱۴۰۲ افزایش هایی را انجام داده بود که متاسفانه به علت عدم تامین اعتبار در بخش بنیاد شهید، اقدامی اتفاق نیفتاده بود. با هماهنگی با مسئولان در پایان سال ۱۴۰۲ موفق شدیم این مبالغ را برای دو ماه بهمن و اسفند ماه تامین و پرداخت کنیم.

وی افزود: برای اینکه بتوانیم افزایش های سال ۱۴۰۳ را درست اعمال کنیم به استناد ابلاغیه ستاد کل نیروهای مسلح و برابر احکام ابلاغی به میزان ۲۰ درصد برای شهدای حالت اشتغال و ۱۰ درصد برای سایر گروه ها یعنی شهدای بازنشسته و همینطور جانبازان مشمول ماده ۳۸ اعمال شد که در این خصوص مبلغی به میزان ۲۶۵۵ میلیارد ریال به تعداد ۱۱۱ هزار و ۹۴۹ نفر تامین و در فروردین ماه از بابت معوقه بهمن و اسفند پرداخت شد.

در سال ۱۴۰۳ مستمری والدین شهدا به ۱۵ میلیون تومان رسید

مدیرکل پذیرش و امور اداری ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: اتفاق ویژه سال ۱۴۰۳ افزایش حقوق ایثارگران در فروردین ماه بود، موضوعی که در سال های گذشته معمولا اردیبهشت و خرداد ماه اعمال و پرداخت می شد. امسال با تدابیر رئیس جمهور، همکاری نهادها و دستور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و همراهی معاونت توسعه توانستیم افزایش حقوق ایثارگران را از همان فروردین ماه اعمال کنیم؛ به طوری که ما توانستیم برای مشمولین ماده ۳۸ ،۳۹ و ۴۰ و مشمولین تبصره یک حالت اشتغال به میزان ۲۰ درصد افزایش حقوق را اعمال و محاسبه و در حقوق فروردین ماه پرداخت کنیم.

سیدرضایی خاطرنشان کرد: همچنین سرانه مستمری والدین از ۷ میلیون و ۸۰ هزار تومان در سال ۱۴۰۳ به عدد ۱۵ میلیون تومان رسید و این مبلغ در حقوق فروردین ماه اعمال شد. همچنین حق پرستاری ۳۵ درصد افزایش پیدا کرد. خوشبختانه توانستیم حق پرستاری ۱۳۸ هزار نفر از جامعه مشمول را افزایش دهیم. عددی که تحت عنوان سرانه در حال حاضر پرداخت می شود ۷ میلیون و ۱۶۶ هزار تومان است که برای این گروه پرداخت می‌کنیم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229175 برچسب‌ها خانواده شهدا

دیگر خبرها

  • بیعتی دوباره با شهید راه مقاومت
  • دشمن از فرهنگ شهادت، هراس دارد
  • پدر شهید جعفر بابازاده آسمانی شد
  • شهرستان اشکذر میزبان شهید گمنام
  • دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهدا در قائم شهر
  • برخورد با ترک فعل‌ها درباره خدمات دهی سلامت به والدین شهدا
  • مستمری والدین شهدا افزایش یافت + جزییات
  • مستمری والدین شهدا افزایش یافت
  • نامگذاری کتابخانه دانشگاه پیام نور کرمان به نام دانشجوی شهید حادثه تروریستی گلزار شهدا
  • به زودی دغدغه خانواده شهدا هرمز با احداث گلزار شهدا رفع خواهد شد