Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-02@02:53:24 GMT

وام 6‌ میلیونی برای 113 هزار راننده به‌دلیل کرونا

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۱۷۸۶۷

داریوش باقرجوان در گفت‌وگو با فارس، درباره بسته‌های حمایتی از راننده‌های حمل و نقل مسافری جاده‌ای اظهار داشت: در حوزه بسته‌های حمایتی دولت از رانندگان در دوران شیوع کرونا، ‌هم‌اکنون بسته‌های مختلف در حال ارائه است تا ضرر و زیان ناوگان حمل و نقل عمومی جاده‌ای خصوصا در بخش مسافری کمی جبران شود و راننده‌ها که در خط مقدم حمل و نقل جاده‌ای هستند و بیشترین فشار مالی به آنها وارد شده است، مورد حمایت قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* پرداخت 20 میلیون‌ ریال تسهیلات به راننده‌های ناوگان مسافری برون‌شهری

وی ادامه داد: جلسات متعددی در وزارت راه و شهرسازی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای برگزار شد، در نهایت همانند همه اقشار یارانه‌بگیر، مبلغ 10 میلیون ریال در قالب تسهیلات به راننده‌ها پرداخت شد، همچنین در مرحله دوم 10 میلیون ریال تسهیلات دیگر نیز در قالب پیامکی که به راننده‌ها ارسال شد، به متقاضیان پرداخت شد.

* تسهیلات 60 میلیون ریالی برای 113 هزار و 51 راننده حمل و نقل عمومی جاده‌ای

باقرجوان افزود: در چند روز گذشته طی هماهنگی‌هایی که به عمل آمد، زمینه پرداخت تسهیلات 60 میلیون ریالی برای 113 هزار و 51 راننده حمل و نقل عمومی جاده‌ای فراهم شد، این تعداد راننده معرفی و مشخصات آنها به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارسال شد.

وی ادامه داد: پیامک این تسهیلات در حال ارسال به راننده‌ها است و راننده‌ها در صورت تمایل می‌توانند به سایت سامانه کارا مراجعه کنند و آنجا خوداظهاری کنند، سپس در آن سایت بانک عامل مشخص خواهد شد و برای دریافت تسهیلات به بانک مراجعه‌ می‌کنند.

* ساده‌سازی مدارک ضمانت تسهیلات 60 میلیون ریالی 

مدیر کل دفتر حمل و نقل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در باره مدارکی که از راننده‌ها بابت ارائه این تسهیلات مطالبه می‌شود، گفت:‌ مقرر شد به جای چک از راننده‌ها سفته دریافت شود‌ و فقط ارائه مدرک احراز هویت ضرورت دارد و بدین ترتیب تسهیلات 60 میلیون ریالی برای راننده‌ها واریز می‌شود.

* تأمین اعتبار تسهیلات بر اساس مصوبه ستاد مرکزی مقابله با کرونا ‌

مدیر کل دفتر حمل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در مورد نحوه تأمین اعتبار این تسهیلات بیان کرد: تأمین اعتبار بر اساس مصوبه ستاد مرکزی مقابله با کرونا است که به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابلاغ شده است، بدین ترتیب 113 هزار و 51 فقره تسهیلات 60 میلیون ریالی خط اعتباری ایجاد شده است.

* وام 120 میلیون ریالی برای شر‌کت‌های حمل‌‌ونقل در ازاء یک وسیله نقلیه 

وی ادامه داد: البته این تسهیلات پایان کار نیست و در حال پیگیری هستیم که حمایت‌های دیگری در این بخش از راننده‌ها داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه حمل و نقل عمومی جاده‌ای خصوصا بخش مسافری آسیب شدیدی از کرونا دید، گفت: شرکت‌های حمل و نقل هم از شیوع کرونا آسیب دیدند که تلاش می‌کنیم تسهیلات کم بهره برای این شرکت‌ها نیز در نظر بگیریم، در این‌باره وعده‌های اولیه را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نیز در این باره دریافت کرده‌ایم تا بدین ترتیب شرکت‌هایی که دارای تعدادی وسیله نقلیه عمومی مسافری هستند، به ازای هر وسیله 120 میلیون ریال تسهیلات دریافت کنند که این موضوع در حال پیگیری است که امیدواریم محقق شود.

مدیر کل دفتر حمل مسافر سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای اظهار داشت: به هر حال ناوگان حمل و نقل عمومی مسافری جاده‌ای در پیک سفرها که اسفند ماه و فروردین ماه است تقاضای سفر را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ از دست داده است و نیازمند حمایت است.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای تسهیلات 60 میلیون ریالی حمل و نقل عمومی جاده ای میلیون ریالی راننده ها راننده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۷۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون

به گزارش خبرآنلاین، آسترازنکا شرکت بزرگ تولیدکننده دارو سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت می‌تواند عوارض جانبی لخته خون و کاهش پلاکت‌ ایجاد کند.

تسنیم در خبری نوشت: آسترازنکا ـ شرکت بزرگ تولیدکننده دارو ـ سرانجام پس از چندسال تایید کرد که واکسن کرونای این شرکت با نام تجاری کوویشیلد (Covishield) که در سطح گسترده‌ای استفاده شده، ممکن است عوارض جانبی نادر از جمله لخته خون و کاهش پلاکت‌ خون ایجاد کند.

شرکت بریتانیایی ـ سوئدی آسترازنکا، کوویشیلد را با همکاری دانشگاه آکسفورد ساخت و تولید آن در دوران همه‌گیری کرونا در مؤسسه سرم هند انجام شد. این واکسن در بیش از ۱۵۰ کشور از جمله انگلیس و هند تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد مؤثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که این واکسن ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود که می‌تواند مرگبار باشد.

تعدادی از افراد در بریتانیا یک شکایت جمعی را ثبت و اعلام کرده‌اند که این واکسن منجر به بروز مرگ و میر و صدمات شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی هستند.

در حالی که آسترازنکا ادعای افراد را رد می‌کرد، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن در موارد بسیار نادر، باعث سندرم لخته خون می‌شود که علامت اصلی ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901644

دیگر خبرها

  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • هدیه ۲ میلیونی وزیر آموزش و پرورش به حساب معلمان واریز شد
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • جریمه ۲۰۰ میلیونی و یک اخطار برای تراکتور