Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از چابک‌آنلاین، "علی شیرکانی" در خصوص برنامه های خود برای توسعه دایره بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر درگفت و گو با چابک آنلاین،  گفت: بالغ بر ۷۲ برنامه برای سال جاری در واحدها و بخش های مختلف  برای  جذب بیشتر روستاییان و عشایر به این صندوق تعریف شده است.

به گفته وی، تمام تلاش این صندوق بر این موضوع متمرکز بوده که علاوه بر برنامه های تبلیغاتی خاص که شناخت جامعه را نسبت به این صندوق بیشتر خواهد کرد، هماهنگی های بیشتر ارکان دولت با یکدیگر به ویژه بیمه سلامت ایرانیان، استانداری ها و فرمانداریها با صندوق عشایر است که بتوان اطلاع رسانی بهتر و دقیق تری برای استفاده مردم از مزایای بیمه روستاییان و عشایر داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با بیان اینکه این صندوق به بیشتر اهداف خود در سال گذشته دست یافته، اظهار کرد: در مسائل اقتصادی بسیار بیشتر از هدف گذاری که انجام داده بودیم پیشرفت داشتیم و در بخش بیمه گزاران حرکت بسیار خوبی را شروع کرده بودیم که با شیوع ویروس کرونا در ماه آخر افت کردیم.

شیرکانی، با اشاره به رشد دو برابری جذب بیمه شده فعال در سال 98 نسبت به سال 97، افزود: صندوق بیمه عشایردر سال 98 بیشترین رشد جذب بیمه شده فعال را درده سال اخیر داشته است.

وی، با بیان اینکه صورت های مالی سال 98 این صندوق درحال حسابرسی است، برآورد کرد که میزان طلب صندوق عشایر از دولت،  حدود ۴۲۰۰ میلیارد تومان باشد.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر تصریح کرد: دولت در سال های اخیر معمولا از آن تعهداتی که نسبت به صندوق داشته عقب تر بوده  اما ارائه خدمات به این صندوق یکی از اولویت  های دولت است.

  به گفته وی، بیشترین رشد بودجه بین نهادهای دولتی با ساختار اجتماعی،  در سالجاری متعلق به صندوق عشایر بوده که این نشان دهنده این بوده که نظر دولت برگسترش و توسعه این صندوق است.

شیرکانی درخصوص توقف انتقال سابقه عشایر و روستائیان به بیمه تامین اجتماعی، گفت: از سمت صندوق عشایر برای انتقال این سوابق هیچگونه مشکلی وجود ندارد اما سازمان تامین اجتماعی براساس اینکه در برنامه ششم توسعه در مورد انتقال سوابق یک سکوت وجود دارد اینگونه تفسیر کرده که طبق نظر قانونگذار ،شرایط انتقال سوابق درحال حاضر موجود نیست.

وی خاطر نشان کرد: در انتقال سوابق ، وقفه ای ایجاد شده اما راهکاری پیدا شده و با اصلاح آیین نامه ای که توسط دولت باید صورت بگیرد تا اندازه ای امیدوار به حل این مشکل هستیم.

  مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر با اشاره به اینکه رفع این مشکل در توسعه بیمه روستایی بسیار موثر است، گفت: بسیاری از روستاییان علاقه مند به حضور در صندوق با سن پایین تر هستند که اگر جایی مشغول به کار شدند بتوانند سوابق خود را به صندوق جدید منتقل کنند و این حقی است که باید برای افراد ایجاد شود.

شیرکانی، سن افراد واجد شرایط برای عضویت در صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، عشایر و روستاییان را بین ۱۸ تا ۵۰ سال عنوان کرد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سوابق بیمه ای سازمان تامین اجتماعی صندوق بیمه عشایر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستاییان و عشایر صندوق عشایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۸۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند

نرخ بیمه کارگران مشمول قانون کار، بر اساس حداقل دستمزد آن‌ها محاسبه می‌شود و معادل ۳۰ درصد حقوق و مزایای مشمول بیمه است. بر اساس مصوبه شورای عالی کار ۲۷ اسفند ۱۴۰۲، حداقل دستمزد کارگران برای سال ۱۴۰۳ به میزان ۹میلیون‌و۳۲۲هزار تومان تعیین شد.

بنابراین، میزان حق بیمه سهم پرداختی کارگران در سال ۱۴۰۳ معادل ۹۳۱هزارو۱۸۰ تومان خواهد بود؛ به این ترتیب که ۷ درصد حق بیمه سهم کارگران است که کارفرما از حقوق و مزایای ماهانه کارگر کسر کرده بر روی آن ۲۳ درصد حق بیمه سهم کارفرما را اضافه کرده و به تامین اجتماعی واریز می‌کند.

به گزارش منیبان، در توضیح جزئیات حق بیمه تأمین اجتماعی کارگران، گفته شده که حق بیمه پایه کارگران، ۷ درصد از حداقل دستمزد آن‌ها یعنی معادل ۶۵۲هزارو۵۴۰ هزار تومان است. حق بیمه بیکاری هم یک درصد از حداقل حقوق و معادل ۳۹هزارو۲۲۰تومان تعیین شده است.

حق بیمه حوادث ناشی از کار هم ۲ درصد از حداقل دستمزد را به خود اختصاص داده که عددی معادل ۱۸۶هزارو۴۴۰ تومان می‌شود. بنابراین درمجموع میزان حق بیمه تامین اجتماعی کارگران در سال ۱۴۰۳ معادل ۹۳۱ هزار و ۱۸۰ تومان خواهد بود.

طبق ماده (۲۸) قانون تامین اجتماعی، مبلغ حق بیمه به میزان ۳۰ درصد مزد یا حقوق بیمه‌شدگان مشمول قانون کار است که از این میزان ۲۳ درصد (۲۰ درصد حق بیمه + سه درصد بیمه بیکاری) بر عهده کارفرما و هفت درصد بر عهده بیمه شده است (که علاوه بر میزان نرخ فوق الاشاره، سه درصد نیز به وسیله دولت تامین می‌شود).

همچنین طبق ماده (۳۶) قانون کارفرما مسئول پرداخت حق‌بیمه سهم خود و بیمه‌شده به سازمان بوده و مکلف است در موقع پرداخت مزد یا حقوق و مزایا سهم بیمه شده را کسر کرده و سهم خود را بر آن افزوده به سازمان تامین اجتماعی تأدیه کند.

هرچند که بر اساس قوانین وزارت کار، کارفرما وظایفی در قبال کارگر دارد و تمام موارد آن‌ به‌درستی اجرا می‌شود و در صورت اجرانشدن هر کدام از آن‌ها، قانون به‌تمامی به حقوق کارگران رسیدگی می‌کنند، اما باز هم لازم است کارفرما و کارگران به‌طور کامل از قوانین و حقوق خود آگاه باشند. می‌توانید در ازکی همه‌چیز درباره حق بیمه تأمین اجتماعی و شرایط و قوانین آن را بخوانید.

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ثبت‌ نام بیش از ۶۰۰۰ نفر از مادران غیرشاغل لرستانی در صندوق بیمه
  • بیش از ۳ میلیون و۷۰۰ هزار کارگر بیمه‌شده زن هستند
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • پرداختی بیمه‌ها به داروخانه‌ها شفاف‌سازی شود
  • پرداختی بیمه ها به داروخانه ها شفاف سازی شود
  • پیگیری برای پرداخت غرامت به خسارت دیدگان بخش مسکونی سیل در استان
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • قدردانی از کارگران واحد‌های تولیدی و خدماتی همدان
  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند
  • جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی / همسان‌سازی یا افزایش حقوق کدامیک مهم‌ترند؟