Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر دفاع هند از گفتگو و رایزنی با مسئولین دولت چین برای کاهش تنش‌های مرزی خبر داده و تاکید کرد: احتیاجی به میانجی گیری آمریکا نداریم. ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۳ بین الملل آسیا-اقیانوسیه نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم به نقل از هندوستان تایمز، «رَجنات سینگ» وزیر دفاع هند اعلام کرد: گفتگو با چین برای کاهش تنش های مرزی شروع شده و مسئولین دو کشور در حال مساله هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: تبادل نظر بین هیات های سیاسی و نظامی دو کشور انجام شده و دهلی نو و پکن تمایل دارند مساله ایجاد شده به شکلی مسالمت آمیز حل و فصل شود.

سینگ اظهار داشت: ما نیازی به تعامل آمریکا در موضوع بحران لداخ نداریم و وزرای خارجه هر دو کشور پیشنهاد ترامپ برای میانجی گری را رد کرده‌اند.

وزیر دفاع هند افزود: از گذشته ساز و کار خاصی برای زمان بحران میان هند و چین تعریف شده و دو کشور در حال انجام تفاهم های قبلی هستند.

وی گفت: تنش های مرزی با چین از گذشته وجود داشته و همانطور که مردم دو کشور می دانند مساله حل شده است.

سینگ تاکید کرد: سیاست هند بسیار واضح است ما مایل هستیم ارتباط خوبی با همسایگان داشته باشیم ولی اگر مشکلی از سوی کشوری ایجاد شود قطعا دفاع خواهیم کرد.

گفتنی است تنش میان هند و چین در منطقه مرزی لداخ پس از آن آغاز شد که هند اقدام به ساخت جاده ای در یک منطقه تعیین تکلیف نشده کرد و چین با این ادعا که ساخت این جاده می تواند منجر به انتقال ادوات سنگین نظامی شود 5 هزار نیروی نظامی تازه به مرز با هند اعزام کرد.

نیروهای مرزی دو کشور چندین بار تنش داشتند و در یکی از این درگیری ها یک دسته نظامی هند چند ساعت توسط نظامیان چینی دستگیر شدند.

پس از این اتفاق نخست وزیر هند نیز دستور اضافه شدن نظامیان کشورش را صادر کرد و همین باعث گسترش تنش در لداخ شد.

از دید سازمان ملل لداخ بخشی از منطقه بزرگ کشمیر است و بین سه کشور هند،چین و پاکستان به شکلی تعیین تکلیف نشده باقی مانده است. سازمان ملل از این سه کشور خواسته با برگزاری یک همه پرسی آزادانه آینده کشمیر و نقاط تابع آن را به مردم این منطقه بسپارند.

زنان کشمیری قربانیان سوءاستفاده سربازان هندی با هدف سرکوب آزادی‌خواهانهند ادعای ترامپ در خصوص تلاش برای میانجی‌گری در منازعه با چین را تکذیب کردنخست وزیر هند دستور استقرار نظامیان بیشتر در مرز با چین را صادر کرد

انتهای پیام/.

R1475/P/S8,87,91/CT12 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "پاکستان" کشمیر اخبار "آمریکا" اخبار "چین" اخبار"هند"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار پاکستان کشمیر اخبار آمریکا اخبار چین اخبار هند اخبار پاکستان کشمیر اخبار آمریکا اخبار چین اخبار هند وزیر دفاع هند دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۹۱۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر دفاع آمریکا به ورود نیرو‌های روسی به پایگاه نظامی نیامی

وزیر دفاع آمریکا به ورود نیرو‌های روسی به پایگاه هوایی در یک کشور آفریقایی واکنش نشان داد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از الجزیره، آمریکا به ورود نیرو‌های روسی به نیجر واکنش نشان داد.

لوید آستین وزیر دفاع آمریکا امروز جمعه پس از اینکه منابع خبری از ورود نیرو‌های روسی به پایگاه هوایی در نیامی پایتخت نیجر خبر دادند، به این موضوع واکنش نشان داد و گفت که مشکلی وجود ندارد.

وی افزود: روس‌ها در مکانی جدا هستنند و نمی‌توانند به تجهیزات یا نیرو‌های ما برسند. همواره بر سلامت نیروهایمان و حمایت از آن‌ها تمرکز داریم. با این حال مشکلی بابت حمایت از نیرو‌های ما وجود ندارد.

یک مقام آمریکایی روز پنجشنبه اعلام کرد که روسیه تعدادی از نیروهایش را در حالی به یک پایگاه هوایی در کشور آفریقایی نیجر منتقل کرده که هنوز تعداد اندکی از نیرو‌های آمریکایی در آنجا حضور دارند. بیشتر نیرو‌های آمریکایی قبلاً از این پایگاه در شهر نیامی، پایتخت نیجر خارج شده بودند.

ورود مستشاران نظامی روسی به این کشور در غرب آفریقا حدود سه هفته پیش و در پی تصمیم نیجر مبنی بر خروج تمام نیرو‌های آمریکایی صورت گرفت. این فرمان به طور قابل توجهی بر تلاش‌های نظامی ایالات متحده در منطقه موسوم به «منطقه ساحل» تأثیر گذاشت.

پنتاگون اعلام کرد که نیرو‌های آمریکایی از این کشور خارج خواهند شد، اما جدول زمانی دقیقی برای آن ارائه نکرده است.

زمانی که نیرو‌های روسی ماه گذشته میلادی وارد نیجر شدند، مشخص نبود که در کجا اقامت دارند. یک مقام آمریکایی گفت که آن‌ها اکنون در طرف دیگر پایگاه نیامی، معروف به (پایگاه هوایی ۱۰۱) قرار دارند و نزدیک نیرو‌های آمریکایی نیستند. این پایگاه در کنار فرودگاه بین‌المللی دیوری هامانی است، جایی که سایر نیرو‌های بین‌المللی - مانند آلمانی‌ها و ایتالیایی‌ها - نیز در آن ساکن هستند.

این مقام به شرط ناشناس ماندن درباره تحرکات این نیرو‌ها صحبت کرد. دقیقاً مشخص نیست که چه تعداد از نیرو‌های آمریکایی در پایگاه نیامی باقی مانده‌اند. حضور روسیه در این پایگاه در حالی صورت می‌گیرد که تنش‌ها بین واشنگتن و مسکو بر سر حمایت مستمر ایالات متحده از ارتش اوکراین همچنان بالا است.

حدود ۱۰۰۰ سرباز آمریکایی هنوز در نیجر هستند، اما بخش اعظم آن‌ها به پایگاه هوایی ۲۰۱ در نزدیکی اغادیز در ۹۲۰ کیلومتری پایتخت نقل مکان کردند.

دیگر خبرها

  • دیدار وزرای خارجه ایران و مصر در حاشیه نشست سازمان همکاری اسلامی
  • کاردار ایران خطاب به وزیر دفاع انگلیس: کاملا نادان هستید
  • واکنش کاردار ایران در لندن به اظهارات وزیر دفاع انگلیس
  • واکنش کاردار ایران به اظهارات وزیر دفاع انگلیس
  • ورود وزیر خارجه ایران به گامبیا
  • وزیر دفاع انگلیس به تحریم ایران واکنش نشان داد
  • واکنش وزیر دفاع آمریکا به ورود نیرو‌های روسی به پایگاه نظامی نیامی
  • واکنش وزیر دفاع آمریکا به ورود نیروهای روسی به پایگاه نظامی نیامی
  • بورل و امیرعبداللهیان برای کاهش تنش‌ها در منطقه گفتگو کردند
  • کاهش تنش‌ها در منطقه محور تماس تلفنی بورل و امیرعبداللهیان