Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان از ابتلای ۳۳ نفر در این استان به بیماری فاسیولا خبر داد و گفت: مردم توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند. ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۱۷ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، آبتین حیدرزاده امروز در جمع خبرنگاران از ابتلای قطعی 33 گیلانی به بیماری فاسیولا خبر داد و اظهار داشت: علاوه بر آمار ذکر شده طبق بررسی‌ها احتمالاً 49 نفر دیگر نیز به این بیماری مبتلا هستند و باید تحت درمان پزشکان قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه هیچ ‌یک از مبتلایان به فاسیولا در مراکز درمانی استان بستری نشدند بیان کرد: مبتلایان پس از مراجعه به پزشک و دریافت دارو می‌توانند به خانه برگردند و روند درمان خود را تکمیل کنند و نیازی به بستری شدن آنها وجود ندارد.

وی با اشاره به اینکه اغلب مبتلایان به بیماری فاسیولا ساکن شهر و عمدتاً رشتی هستند خاطرنشان کرد: از شهرهای فومن، سیاهکل، صومعه‌سرا، رودبار، ماسال و آستارا هیچ مورد مبتلا به بیماری فاسیولا گزارش نشده است.

دبیر کمیسیون بهداشت مجلس: شیوع بیماری فصلی در گیلان؛ «فاسیولا» به اندازه کرونا خطرناک نیستشیوع یک بیماری جدید و غیرواگیر در گیلان / 13 نفر به فاسیولا مبتلا شدندخراسان رضوی در مرحله مهار کرونا / اوج بیماری پشت سر گذاشته شد / تعداد بستری به کمترین حد رسید

حیدرزاده با تاکید بر اینکه مردم باید از مصرف سبزی‌های محلی در این ایام خودداری کرده و یا در صورت لزوم تمام نکات بهداشتی را رعایت کنند عنوان داشت: اگر می‌خواهید از درار استفاده کنید آن را 5 روز در فریزر قرار دهید و یا به زیتون پرورده سبزی محلی اضافه نکنید.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان افزود: مردم تحت هیچ شرایطی از روان آب‌ها و آب‌های سطحی به‌منظور آب شرب استفاده نکنند و در صورت اجبار حتماً قبل از مصرف آن را بجوشانند تا عاری از میکروب شود.

وی با درخواست از کشاورزان و دامداران گیلانی مبنی بر رعایت نکات بهداشتی و مراجعه به دامپزشک تصریح کرد: کشاورزان برای از بین بردن تخم انگل فاسیولا نکات بهداشتی را رعایت کرده و دامداران نیز سالی دو بار دام‌های خود را ضدانگل کنند.

حیدرزاده روش مورد تایید وزارت بهداشت برای مصرف سبزی‌های محلی را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: سبزی‌های محلی نظیر چوچاق را خشک کرده یا 3 ثانیه بجوشانید و یا 15 دقیقه در محلول آب و سرکه سفید قرار دهید.

انتهای پیام/613/ح

R7877/P/S6,71/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بیماری فاسیولا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۹۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است

حسام‌الدین علامه افزود: ۱۴.۱۵ صدم درصد از جمعیت بالای ۲۵ سال به دیابت و حدود ۲۵ درصد از این گروه سنی به «پیش‌دیابت» مبتلا هستند. متاسفانه، آمار و ارقام مربوط به «پیش‌آگاهی به دیابت» نامساعد است؛ به نحوی که حداقل حدود یک سوم از افرادی که به دیابت مبتلا هستند از بیماری خود آگاهی ندارند.

این متخصص درباره وضعیت درمان دیابت در کشور گفت: «درمان موثر» هم از وضعیت نامساعدی برخوردار است؛ فقط حدود ۳۱ درصد از دیابتی‌ها درمان موثر و منجر به کنترل دیابت دارند. یکی از عواملی که منجر به آمار نامساعد درمان موثر دیابت و پیامدهای ناشی از آن مثل زخم مزمن در کشور شده، تحریم‌های اقتصادی و دارویی ظالمانه آمریکا است.

این متخصص ادامه داد: اگرچه واکنش مردم به دیابت نسبت به سرطان، توأم با حساسیت و پرسروصدا نیست اما نکته مهم و اساسی این است که دیابت به دلیل عوارض و مرگ و میری که پس از پیامدهایش از جمله زخم پای دیابتی می‌تواند ایجاد کند باید در کانون توجه قرار گیرد. متاسفانه میزان مرگ و میر ناشی از زخم پای دیابتی نسبت به برخی از سرطان‌های شایع کشور بیشتر است. من بازهم تاکید می‌کنم بیماری دیابت بسیار اهمیت دارد و برای مقابله با این بیماری باید از نظر متخصصان چه در حوزه بالین و چه در عرصه روان‌شناسی سلامت بهره برد.

خطر «بازار سیاه» برای پانسمان‌های نوین دیابت

مدیر کلینیک دیابت، زخم و ترمیم بافت سازمان جهاد دانشگاهی علوم‌پزشکی تهران ادامه داد: استفاده از پانسمان‌های نوین، یکی از موثرترین درمان زخم‌های مزمن است. پانسمان‌های نوین بیشتر وارداتی هستند؛ اگر ارز مورد نیاز با قیمت مناسب و به مقدار کافی در اختیار واردکننده قرار نگیرد با پدیده بازار سیاه در زمینه پانسمان‌های نوین مواجه می‌شویم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • مصرف زیاد نوشابه رژیمی ما را به کدام سرطان مبتلا می‌کند؟
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • چهارهزار نفر در اردستان مبتلا به دیابت هستند