Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی وزارت علوم با ابلاغ بخشنامه‌ای چگونگی ارزشیابی پایانی و برگزاری امتحانات نیم سال تحصیلی جاری دانشجویان را تشریح کرد.

قدس آنلاین: به گزارش ایسنا، در بخشنامه وزارت علوم آماده است؛ با توجه به تداوم شیوع بیماری کووید-۱۹ در کشور و ضرورت حفظ سلامت همه دانشگاهیان از جمله استادان، دانشجویان، کارشناسان و کارکنان، شایسته است در صورت عدم امکان رعایت کامل و همه‌جانبه ضوابط و دستورالعمل‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، ارزشیابی پایان نیم سال تحصیلی به صورت غیرحضوری به انجام رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در صورت برگزاری امتحانات به‌شیوه غیرحضوری، با تأکید مجدد بر اینکه استاد هر درس مرجع ارزیابی دانشجو در آن درس است، می‌توان از انواع روش‌های متنوع مطرح شده در دستورالعمل پیشین بهره گرفت.

همچنین در صورتی که دانشگاه یا استادان تشخیص دهند که امتحانات باید به شیوه حضوری برگزار شود، ضروری است همه پروتکل های بهداشتی مربوط به محیط‌های دانشگاهی به ویژه فاصله‌گذاری اجتماعی به هنگام برگزاری آزمون‌ها به دقت رعایت شوند.  وزارت علوم همچنین ضروری است چیدمان محل برگزاری آزمون به‌گونه‌ای باشد که دانشجویان از یکدیگر فاصله ایمن (حداقل یک متر) داشته باشند. زمان آزمون نیزبه حداقل ممکن کاهش یابد.

وزارت علوم در این بخشنامه تاکید کرده است که از برگزاری امتحان در ساعات آخر روز (۱۸ عصر به بعد) خودداری شود تا دانشجویان ساکن شهرهای نزدیک به محل تحصیل بتوانند به منازل خود بازگردند.

استفاده از سیستم تهویه مناسب و یا بازگذاشتن پنجره‌ها در محل برگزاری امتحانات ضروری است،  همچنین در و پنجره‌ها، میز و صندلی‌ها و دیگر وسایل محل برگزاری امتحانات پیش از آزمون گندزدایی صورت بگیرد. 

همچنین تصریح شده است از تجمع افراد در فضاهای مختلف دانشگاه و محل برگزاری امتحانات اجتناب شود و در صورت استفاده از سرویس ایاب و ذهاب تا محل برگزاری آزمون، رعایت فاصله ایمن بین سرنشینان وسیله نقلیه ضروری است.

بر این اساس در صورت الزام به استفاده از سلف‌سرویس، ضروری است مدت زمان ارائه ناهار افزایش یابد و استقرار در سلف‌سرویس برای دریافت غذا و صرف ناهار نیز با رعایت فاصله ایمن باشد.

مواد غذایی عرضه شده در سلف‌سرویس باید دارای پوشش بهداشتی بوده و در بسته‌بندی‌های یک‌بار مصرف ارایه شود. سطل زباله دردار در محیط‌های مختلف دانشگاه و محل برگزاری امتحانات تعبیه شود.

 در محل‌های مورد تماس مکرر افراد (مانند دکمه‌های آسانسور یا دستگیره درها)، وسایل یک‌بار مصرف مانند گوش‌پاک کن یا دستمال کاغذی تأمین و استفاده شود.

طبق بخشنامه فوق از ورود افراد مبتلا یا مشکوک به کووید-۱۹ یا دارای علائم تب، سرفه، تنگی نفس و سرماخوردگی ممانعت شود و امکان حذف پزشکی برای دانشجویانی با این علائم فراهم شود.

 پاکیزگی و گندزدایی سرویس‌های بهداشتی در محل برگزاری آزمون‌ها مدنظر قرار گیرد و مواد شوینده و ضدعفونی کننده برای شست و شوی دست‌ها و دستمال کاغذی فراهم باشد.

همچنین به منظور پرهیز از فعال‌سازی خوابگاه‌های دانشجویی و با توجه به اعلام آمادگی بسیاری از دانشگاه‌های کشور به ویژه «دانشگاه آزاد اسلامی» و «دانشگاه پیام نور» برای میزبانی ارزشیابی دانشجویان دیگر دانشگاه‌ها در واحدهای مختلف خود در سطح کشور، شایسته است دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی متقاضی، هماهنگی لازم را برای امکان حضور و ارزشیابی دانشجویان در یکی از واحدهای دانشگاهی محل سکونت خود به عمل آورند. به بیان دیگر آزمون‌ها می‌تواند با هماهنگی بین دانشگاه‌ها، در شهر محل اقامت دانشجویان برگزار شود.


انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: امتحانات دانشگاهی دانشجویان معاون آموزشي وزارت علوم محل برگزاری امتحانات برگزاری آزمون وزارت علوم دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۱۹۷۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت داوطلبان استخدامی آموزش و پرورش و EPT در دانشگاه آزاد اسلامی

خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ امروز (جمعه 14 اردیبهشت‌ماه) واحدهای سراسر دانشگاه آزاد اسلامی میزبان آزمون استخدامی و EPT بودند.

دانشگاه آزاد اسلامی ممسنی میزبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش

دانشگاه آزاد اسلامی ممسنی در روز جمعه ۱۴ اردیبهشت‌ماه میزبان بیش از یک‌هزار داوطلب خانم رشته مشاوره و پرورشی بود.

نماینده و مجری برگزاری آزمون استخدامی در گفت‌وگو با خبرگزاری آنا عنوان کرد: بیش از یک‌هزار داوطلب خانم ویژه رشته شغلی مشاوره و پرورشی وزارت آموزش و پرورش در دو حوزه دانشکده فنی مهندسی و تحصیلات تکمیلی و دانشکده علوم انسانی با هم به رقابت پرداختند.

علی کریمی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی ممسنی امکانات و تسهیلات خود را برای برگزاری هرچه بهتر آزمون و خدمات‌رسانی به داوطلبان مهیا کرده است.

وی ضمن تشکر از  جعفری مسئول مرکز جهاد دانشگاهی شهرستان ممسنی برای همکاری در برگزاری آزمون بیان کرد: با همکاری ویژه کارکنان دانشگاه توانستیم به بهترین شکل و در امنیت و آرامش کامل این آزمون را برگزار کنیم.

نماینده و مجری برگزاری آزمون استخدامی متذکر شد: با توجه به اینکه هرساله آزمون‌های کنکور سراسری و آزمون‌های استخدانی دولتی در این دانشگاه برگزار می‌شود، بنابراین برگزاری این آزمون به دلیل تعداد زیاد داوطلبان در یک نوبت جزو بی‌نظیرترین آزمون‌ها در سطح شهرستان‌های ممسنی و رستم است.

عضو شورای فرهنگی شهرستان ممسنی یادآور شد: این قول را به مردم شهرستان ممسنی می‌دهیم که این ظرفیت خوب و مثبت در این دانشگاه همیشه موجود است و داوطلبان هیچ‌گونه نگرانی از بابت فضای برگزاری آزمون نداشته باشند.

وی ابراز امیدواری کرد که داوطلبان به آن چیزی که مدنظر است برسند و در رشته مورد علاقه خود پذیرفته شوند.

برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در دانشگاه آزاد قوچان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی قوچان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا عنوان کرد: آزمون استخدامی سازمان آموزش و پرورش با حضور ۱۶۴۰ داوطلب که ۱۰۱۴ نفر از شرکت کنندگان زن و ۶۲۶ نفر مرد هستند، در این واحد دانشگاهی در حال برگزاری است.

محمود حق‌بجانب افزود: این آزمون در دو ساختمان فنی و مهندسی و علوم انسانی برگزار می‌‌شود که تمامی تمهیدات لازم و امکانات دانشگاه برای برگزاری مطلوب آزمون در نظر گرفته شد که جا دارد از زحمات کلیه عوامل اجرایی، نیرو‌های محترم خدمات، تأسیسات و حفاظت فیزیکی تشکر و قدردانی کنیم.

سبقت زنان از مردان در آزمون استخدامی

دانشگاه آزاد اسلامی تربت حیدریه میزبان آزمون استخدامی مشاغل کیفیت‌بخشی وزارت آموزش و پرورش بود.

سعید میرزاده معاونت توسعه مدیرت و منابع دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه با ارائه آماری از میزان شرکت‌کنندگان در این آزمون‌ها عنوان کرد: روز جمعه ۲۱۷۷ زن و ۷۸۹ مرد در آزمون استخدامی مشاغل کیفیت بخشی وزارت آموزش و پرورش شرکت کردند.

مجموع داوطلبان شرکت‌کننده در این آزمون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تربت‌حیدریه دو هزار و ۹۶۶ داوطلب برآورد شده است.

آزمون EPT با ۱۵۷ داوطلب در دانشگاه آزاد رشت برگزار شد

همزمان با سراسر کشور آزمون EPT در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار شد.

معاون آموزشی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی استان گیلان گفت: همزمان با سراسر کشور آزمون EPT دانشگاه آزاد اسلامی با ۱۵۷ داوطلب که از این تعداد، ۶۴ نفر داوطلب زن و ۹۳ نفر داوطلب مرد بودند، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت برگزار شد.

بتول مهرگان همچنین ادامه داد: آزمون روز جمعه مورخ ۱۴ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ علاوه در رشت بطور هم زمان در شهر‌های تهران، تبریز، مشهد، اهواز، اصفهان، شیراز، کرمانشاه، کرمان، کرج، ساری و بندرعباس جمعا ۱۲ حوزه برگزار شد.

وی تصریح کرد: تنها دانشجویان دوره دکتری تخصصی شاغل به تحصیل در دانشگاه آزاد اسلامی مجاز به شرکت در آزمون هستند، بدین منظور لازم است داوطلبان شماره دانشجویی ۹ رقمی خود را به منظور ورود به سامانه در اختیار داشته باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برگزاری امتحانان نهایی دانش آموزان در ۱۱۰ حوزه امتحانی چهارمحال و بختیاری
  • سر دادن شعار «شرمت باد» روبروی خانه رئیس دانشگاه کلمبیا
  • تشریح چگونگی انتخابات الکترونیکی/ برگزاری دو مانور انتخاباتی
  • رقابت داوطلبان استخدامی آموزش و پرورش و EPT در دانشگاه آزاد اسلامی
  • بازداشت بیش از ۱۰۰ دانشجو در دانشگاه یو سی ال‌ ای
  • کارنامه تحولی آغازی برای اجرای سند تحول بنیادین است
  • امتحانات نهایی امسال چرا مهم‌تر است؟
  • برگزاری همایش تبیینی برگزاری امتحانات نهایی ۱۴۰۳ در مشهد 
  • ایستادن
  • برگزاری ۲ آزمون استخدامی جذب معلم در اردیبهشت