Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

کیانوش جهانپور روز شنبه درباره آخرین وضعیت مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور و موارد فوتی ناشی از این ویروس بیان کرد: از دیروز تا امروز ١٠ خرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ٢٨٢ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد. از بین مبتلایان جدید، ۴٣۵ مورد بستری و ١٨۴٧ بیمار به صورت سرپایی خدمات رسانی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حساب، مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ١۴٨ هزار و ٩۵٠ نفر رسید.

به گزارش آفتاب‌نیوز؛ سخنگوی ستاد مقابله با کرونا وزارت بهداشت اظهار کرد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۵٧ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان کرونا در کشور به ۷ هزار و ٧٣۴ نفر رسید. خوشبختانه تاکنون ١١۶ هزار و ٨٢٧ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. همچنین ٢۵٣٣ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند. تاکنون ٩١۵ هزار و ٩٩٨ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.

رییس مرکز روابط عمومی وزارت بهداشت گفت: وضعیت استان خوزستان همچنان قرمز است. در حال حاضر استان‌های آذربایجان شرقی و غربی، لرستان، کردستان، کرمانشاه، اصفهان و هرمزگان در وضعیت هشدار قرار دارند.

بعد از اینکه وزارت بهداشت، ارائه آمار بیماران کرونا به تفکیک استان را متوقف کرد، مسئولان دانشگاه‌های علوم پزشکی، آمار شیوع کرونا در استان‌های مربوط به خود را اعلام می‌کنند. با این حال، در برخی استان‌ها مثل تهران، خراسان رضوی، مازندران، گلستان، قم، اصفهان، گیلان و البرز آماری اعلام نمی‌شود یا اگر هم اعلام می‌شود به صورت ناقص است. به گفته مقامات وزارت بهداشت، وضعیت برخی از این استان‌ها از نظر شیوع کرونا قرمز است. در برخی استانهای دیگر نیز آمار شفاف و کاملی از بیماران کرونا ارائه نمی‌شود.

بیشتر بخوانید: آمار رسمی بیماران کرونا به تفکیک استان‌ها؛ ۹ خرداد ۱۳۹۹+جدول

در ادامه آمار رسمی بیماران کرونا در سراسر کشور تا ١٠ خرداد ۱۳۹۹ آمده است. منبع این آمار، اظهارات مسئولان دانشگاه‌های علوم پزشکی استان‌ها است.

این جدول در حال تکمیل است

  استان مورد جدید فوتی بهبودیافته نعداد کل مبتلایان 1 آذربایجان شرقی         2 آذربایجان غربی         3 اردبیل ۴۰   ۱۹۴۸ ۲۷۶۵ 4 اصفهان(به‌جزکاشان)         5 البرز         6 ایلام ۱۰ ۶۵   ۹۷۱ 7 بوشهر         8 تهران         9 چهارمحال و بختیاری ۶ ۲۹ ۵۹۶ ۶۳۹ 10 خراسان جنوبی         11 خراسان رضوی         12 خراسان شمالی ۲۹   ۷۵۸ ۲۱۳۲ 13 خوزستان ۶۲۵ ۵۴۷ ۱۲۷۲۹ ۱۴۱۵۳ 14 زنجان       ‭ 15 سمنان         16 سیستان‌وبلوچستان ۷۸ ۱۰۲نفر تا ۹ خرداد   ‭۱۹۷۴‬ 17 فارس ۵۰ ۱۱۰ ۵۲۷۰ ۵۸۸۱ 18 قزوین         19 قم ۳۶       20 کردستان ‭۱۰۰‬ ۱۵۳   ۲۹۹۲ 21 کرمان ۱۶ ۸۰   ۱۷۲۳ 22 کرمانشاه         23 کهگیلویه و بویراحمد         24 گلستان         25 گیلان         26 لرستان ۸۸ ۱۶۰ ۳۹۹۱ ۴۱۸۱ 27 مازندران         28 مرکزی ۲ ۱۷۱   ۲۱۰۳ 29 هرمزگان         30 همدان   ۱۰۸نفر تا ۷ خرداد ۹۲۷ ۱۰۳۷ 31 یزد        

***

۶۲۵ بیمار جدید مبتلا به کرونا در خوزستان شناسایی شد

علی احسان‌پور، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اهواز ظهر شنبه در رابطه با جدیدترین آمار مبتلایان کووید – ۱۹ در استان خوزستان، بیان کرد: مطابق آخرین اطلاعات دریافتی از آزمایشگاه‌های تشخیص کرونا در خوزستان، از دیروز تا امروز (۹ تا ۱۰ خرداد ۹۹) ۶۲۵ مورد ابتلای قطعی به کووید – ۱۹ در خوزستان شناسایی شد.

وی افزود: از مجموع بیمار ۶۲۵ جدید، ۴۸۰ بیمار با نظارت مستمر کارشناسان مرکز بهداشت در قرنطینه خانگی و ۱۴۵ بیمار نیز بستری شدند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اهواز خبر داد: با احتساب این ۶۲۵ نفر، کل مبتلایان کووید – ۱۹ در استان به ۱۴ هزار و ۱۵۳ نفر افزایش یافت. در حال حاضر ۸۷۷ بیمار در بیمارستان‌های خوزستان استان تحت درمان هستند و با تلاش‌های مدافعان سلامت مردم، ۱۲ هزار و ۷۲۹ بیمار پس از بهبودی از مراکز درمانی استان ترخیص شدند.  متأسفانه در شبانه‌روز گذشته، ۱۷ نفر از مبتلایان به این بیماری، جان خود را از دست دادند تا تعداد فوت‌شدگان ناشی از کرونا در استان به ۵۴۷ نفر برسد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اهواز تأکید کرد: به محض دریافت اطلاعات دقیق محل سکونت افراد جدید شناسایی شده، آمار تفکیکی اعلام خواهد شد.

بنا به گفته وی، با توجه به اعلام از سرگیری فعالیت ادارات با حضور تمامی کارکنان از سوی ستاد ملی مبارزه با کرونا، از ادارات و ارگان‌هایی که روزانه پذیرای تعدادی زیادی از مردم هستند انتظار می‌رود پروتکل‌های بهداشتی را در حداکثر ممکن رعایت شود و مردم نیز در زمان حضور در خارج از منزل، فاصله‌گذاری اجتماعی را مورد توجه قرار دهند.

شناسایی ۴۰ مورد جدید ابتلا به بیماری کرونا در استان اردبیل

شهرام حبیب زاده، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل عنوان کرد: بر اساس یافته‌های آزمایشگاهی در ۲۴ ساعت گذشته ۴۰ مورد جدید ابتلاء به بیماری کرونا در استان اردبیل شناسایی شده که با احتساب آن شمار مبتلایان کووید ۱۹ در استان اردبیل از ابتدای شیوع به دو هزار و ۷۶۵ نفر رسید.

وی افزود: از این تعداد تا کنون یک هزار و ۹۴۸ نفر با بهبودی کامل از بیمارستان ترخیص شده‌اند و از تعداد ۹۹ نفر بستری در مراکز درمانی استان اردبیل تعداد ۳۶ نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند. در ۲۴ ساعت گذشته فوتی ناشی از ویروس کرونا در استان اردبیل ثبت نشده است.

شمار افراد مبتلا به کرونا در کردستان به مرز سه هزار نفر رسید

فرزین رضاعی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان ظهر امروز شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از ابتدای شیوع کرونا ویروس در استان کردستان تا ظهر امروز تعداد دو هزار ۹۹۲ بیمار مبتلای قطعی شناسایی شده است.

وی ضمن اشاره به تمامی نمونه‌هایی گرفته شده از افراد مشکوک مبتلا به کرونا ویروس در استان کردستان، افزود: از ابتدا تاکنون تعداد کل آزمایشات انجام گرفته برابر ۱۰ هزار و ۸۱۶ نمونه است که از این تعداد دو هزار و ۹۹۲ مورد مثبت، هفت هزار و ۶۷۱ مورد منفی و ۱۵۳ مورد اعلام نشده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: شهرستان‌های سنندج هزار و ۳۳ نفر، سقز ۴۹۹ نفر، بانه ۲۷۶ نفر، قروه ۲۴۹ نفر، دیواندره ۲۳۸ نفر، مریوان ۲۳۲ نفر، کامیاران ۱۵۸ نفر، بیجار ۱۵۲ نفر، دهگلان ۱۲۳ نفر و سروآباد ۳۲ نفر مبتلای قطعی به کروناویروس دارند.

وی به شمار مرگ و میر ثبت شده به دلیل ابتلاء به ویروس کرونا اشاره کرد و افزود: متأسفانه ۱۵۳ نفر از افراد مبتلا به این ویروس در کردستان جان خود را از دست داده‌اند.

رضاعی بیان کرد: ۴۱ نفر در سقز، ۳۳ نفر در سنندج، ۱۹ نفر در قروه، ۲۰ نفر در بانه، ۱۵ نفر در کامیاران، ۹ نفر در بیجار، هفت نفر در مریوان، شش نفر در دیواندره و سه نفر در دهگلان به دلیل ابتلاء به کروناویروس فوت شده‌اند که همه موارد به صورت بهداشتی و با رعایت دستورالعمل‌های مرتبط دفن شده‌اند.

۵۰ مبتلای جدید به ویروس کرونا در استان فارس شناسایی شد

دکتر عبدالرسول همتی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فارس بعد از ظهر شنبه در جمع خبرنگاران، گفت: از هزار و ۳۴۶ نمونه ارسالی به آزمایشگاه‌های تشخیصی کووید ۱۹ در سطح استان، ۵۰ مورد مثبت گزارش شده که با افزوده شدن این موارد جدید، آمار کنونی استان فارس به پنج هزار و ۸۸۱ نفر رسیده است.

او آمار بهبودیافتگان مراکز درمانی و ایزوله خانگی در استان را نیز پنج هزار و ۲۷۰ نفر اعلام کرد و افزود: خوشبختانه طی ۴۸ ساعت گذشته تاکنون، هیچ موردی از فوتی در استان گزارش نشده و آمار مرگ و میر ناشی از کروناویروس در فارس، ۱۱۰ نفر است.

این مقام مسئول در دانشگاه یادآور شد: با توجه به آغاز به کار مجدد ناوگان حمل و نقل عمومی در شیراز و تردد بالای مسافران، ناوگان حمل و نقل عمومی شامل مترو و اتوبوس‌های درون شهری، به عنوان کانون شیوع آلودگی و گسترش بیماری کووید ۱۹ است، بنابراین ضرورت دارد مردم بدون ماسک از اتوبوس و یا مترو استفاده نکنند.

معاون بهداشت دانشگاه با اشاره به پیش بینی مکان‌هایی در پایانه‌ها برای مسافران در خصوص تهیه ماسک از سوی معاونت حمل و نقل شهرداری گفت: استفاده از ماسک در هنگام سوار شدن در ناوگان حمل و نقل عمومی اجباری است و اگر رانندگان ناوگان حمل و نقل عمومی، مسافری بدون ماسک سوار کنند، تخلف محسوب می‌شود و برابر قانون از فعالیت آن جلوگیری می‌شود.

او با بیان اینکه استان‌های خوزستان، هرمزگان، بوشهر و کرمان به دلیل افزایش ناگهانی ابتلاء به کروناویروس در وضعیت قرمز به سر می‌برند، تاکید کرد: با توجه به ارتباط مردم استان فارس با استان‌های خوزستان، هرمزگان، بوشهر و کرمان، لازم است ردم فارس تا اطلاع ثانوی از سفرهای غیرضروری به این استان‌ها پرهیز شود.

دکتر همتی توصیه کرد: استفاده از ماسک هنگام خروج از منزل، شست و شوی مرتب دست‌ها، پرهیز از ترددهای غیرضروری و رعایت فاصله در روابط اجتماعی، در جلوگیری از گسترش بیماری کووید ۱۹ مؤثر است.

افزایش شمار مبتلایان به کرونا در استان ایلام به ۹۷۱ نفر

محمد کریمیان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام ظهر شنبه در جمع خبرنگاران از افزایش شمار مبتلایان به کرونا در استان به تعداد ۹۷۱ نفر خبر داد.

وی اظهار کرد: در ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۱۰ مورد مثبت جدید بیماری کرونا در استان شناسایی شده است.

کریمیان کرد: متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته دو مورد فوتی ناشی از بیماری کرونا در استان داشتیم که با احتساب موارد جدید، مجموع فوت شدگان ناشی از کرونا تا این لحظه ۶۵ نفر است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان ایلام تصریح کرد: موارد فوتی جدید متعلق به شهرستانهای ایوان و بدره است.

۸۸ مورد جدید ابتلا به کرونا در لرستان ثبت شد/۳۰ بیمار بستری هستند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به ثبت ۸۸ مورد جدید ابتلا به کرونا در این استان طی ۲۴ ساعت گذشته، گفت: تعداد مبتلایان به کرونا در لرستان به ۴۱۸۱ نفر رسید.

محمدرضا نیکبخت امروز شنبه در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: از ۳۸۸ نمونه ارسالی در طی بیست و چهار ساعت گذشته به آزمایشگاه‌های مرجع استان تعداد ۸۸ نفر به آمار مبتلایان به کووید ۱۹ در لرستان اضافه شد

وی تصریح کرد: متأسفانه طی ۲۴ ساعت گذشته در لرستان دو فوتی به علت کووید ۱۹ در لرستان داشته ایم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه از ابتدا تا کنون تعداد ۱۶۰ نفر از هم استانی‌ها به علت کووید ۱۹ جان باخته اند، افزود: تا کنون ۲۴۷۴۹ نمونه‌ی از بیماران مشکوک به کووید ۱۹ در استان لرستان به آزمایشگاه مرجع ارسال شده است که تعداد ۲۱۸۸۱ نمونه پاسخ داده شده که از این عدد ۴۱۸۱ مورد مثبت و تعداد ۱۷۷۰۰ نمونه منفی اعلام شده است.

نیکبخت با اشاره به اینکه تعداد ۳۰ نفر مبتلا به کووید ۱۹ در مراکز درمانی استان تحت مراقبت‌های پزشکی و درمانی هستند، گفت: از ابتدا تا کنون تعداد ۳۹۹۱ نفر که در لرستان مبتلا به کووید ۱۹ بوده اند پس از درمان به بهبودی کامل دست یافته اند.

تعداد بیماران مبتلا به کرونا در کرمان به ۱۷۲۳ نفر رسید

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان تعداد کل موارد دارای تست مثبت کرونا در استان کرمان تاکنون را هزار و ۷۲۳ نفر ذکر کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی شفیعی بعدازظهر شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: از ۳۲۷ نمونه ارسالی به آزمایشگاه‌های استان کرمان تست ۱۶ نفر در ۲۴ ساعت گذشته از نظر کرونا مثبت شده است.  از این تعداد پنج مورد بیمار بستری، چهار مورد بیمار سرپایی، سه مورد پرسنل و چهار مورد اطرافیان بیماران غربالگری شده هستند که هفت نفر آنها زن و ۹ نفر مرد می‌باشند.

شفیعی ۱۵ نفر از موارد جدید را مربوط به حوزه دانشگاه علوم پزشکی کرمان و یک نفر را هم مربوط به حوزه دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان دانست و افزود: آزمایش تست کرونا در ۲۴ ساعت گذشته در دانشگاه علوم پزشکی بم و دانشکده علوم پزشکی سیرجان انجام نشده است.  تعداد کل موارد دارای تست مثبت کرونا در استان کرمان تاکنون هزار و ۷۲۳ نفر است که ۷۳۳ نفر بستری و ۹۹۰ نفر سرپایی و اطرافیان بیمار هستند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی کرمان از درگذشت دو بیمار مبتلا به کرونا در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و گفت: موارد فوتی شامل یک مرد از شهرستان‌های تحت پوشش حوزه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت و یک زن از شهرستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کرمان هستند.

وی بیان کرد: مجموع جان باختگان ابتلاء به کووید ۱۹ از ابتدای آغاز اپیدمی تا کنون در استان کرمان ۸۰ نفر است.

پذیرش ۳۶ بیمار مشکوک به کرونا در مراکز درمانی قم

به گزارش دانشگاه علوم پزشکی قم، محمدرضا قدیر اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته و منتهی به دهم خرداد ماه، ۳۶ نفر در مراکز درمانی قم با تشخیص احتمالی و مشکوک به کرونا و یا مشکلات حاد تنفسی پذیرش شدند.  ۱۴ نفر از این تعداد در بخش‌های بیمارستان‌ها بستری و مابقی پس از معاینه و بررسی در بخش اورژانس مراکز با دستورات دارویی و بهداشتی مرخص شده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در شبانه روز گذشته، ۴ نفر از کل بیماران که طی روزهای متمادی بستری بودند، پس از بهبودی توسط پزشکان معالج از بیمارستان ترخیص شدند.

قدیر تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۱۱۰ نفر مشکوک و محتمل به کرونا در قم بستری بوده که حال ۳۶ نفر آنها وخیم است.

شناسایی ۲ مورد کرونا مثبت در استان مرکزی

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان مرکزی از شناسایی ۲ مورد کرونا مثبت در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

دکتر جمالیان گفت: بر اساس آخرین نتایج آزمایشگاهی در مورد بیماری کووید۱۹ در استان مرکزی ۲ مورد جدید ابتلا شناسایی شده اند که هر دو مورد مربوط شهرستان ساوه بوده است و در شهرستان‌های زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اراک و شهرستان خمین مورد مثبتی گزارش نشده است. با توجه به تعداد مبتلایان جدید در استان مجموع افرادی که از زمان شیوع کرونا در استان مرکزی به این بیماری مبتلا شده اند به ۲۱۰۳ نفر رسیده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی استان مرکزی گفت: یک مورد از موارد شناسایی شده در بیمارستان ساوه بستری و مورد دیگر قرنطینه در منزل شده است. در این ۲۴ ساعت یک مورد فوتی ناشی از بیماری کرونا در شهرستنا‌های زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی اراک گزارش نشده است که بر این اساس تعداد فوتی‌ها در اثر ابتلا به کرونا ویروس به ۱۷۱ نفر رسیده است.

 

افزایش آمار مبتلایان کرونا در خراسان شمالی به ۲۱۳۲ نفر

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: با اعلام نتایج قطعی آزمایش‌های انجام‌شده طی ۲۴ ساعت گذشته، نتایج آزمایش ۲۹ بیمار مشکوک به کووید ۱۹ مثبت اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی سید احمد هاشمی اظهار کرد: تا ظهر دهم خرداد، ۲۱۳۲ نفر در خراسان شمالی به کووید ۱۹ مبتلا شده‌اند که شامل ۹۳۳ نفر بستری و ۱۱۹۹ نفر سرپایی می‌باشند.

وی در توضیح آمار مبتلایان قطعی این بیماری به تفکیک شهرستان‌ها نیز اظهار داشت: در شهرستان‌های بجنورد ۱۱۲۳ نفر، شیروان ۲۴۵ نفر، فاروج ۱۳۲ نفر، مانه و سملقان ۲۰۹ نفر، جاجرم ۶۷ نفر، گرمه ۳۸ نفر، راز و جرگلان ۱۳۹ نفر و اسفراین ۱۷۹ نفر به‌طور قطعی به بیماری کووید ۱۹ دچار شده‌اند.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تأکید کرد: رعایت مسائل بهداشتی و شست و شوی مکرر دست، پرهیز از تردد‌های غیرضروری، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، عدم تماس با بیماران، پرهیز از دست زدن به سروصورت بخصوص به ناحیه چشم، بینی و دهان ضروری است.

وی با تقدیر از زحمات کارکنان بهداشتی و درمانی استان خاطرنشان کرد: با کوشش‌های شبانه‌روزی انجام پذیرفته تاکنون ۷۵۸ نفر از مبتلایان به این بیماری بهبود و از مراکز درمانی در سطح استان مرخص شده‌اند.

هاشمی افزود: آزمایش ۳۰۲۶ نفر از موارد مشکوک نیز منفی گزارش‌شده است و هم‌اکنون ۱۲۵ بیمار مشکوک به ابتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان‌های سطح استان بستری هستند.

افزایش ابتلاء به کرونا در سیستان و بلوچستان

برخی شهر‌های جنوبی سیستان و بلوچستان همچنان در وضعیت قرمز بیماری کرونا هستند و شهر‌های شمالی و مرکزی این استان در وضعیت زرد هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان با بیان این مطلب در دیدار با نماینده، ولی فقیه در سیستان و بلوچستان، گفت: در ۲۴ گذشته ۷۸ بیمار جدید به کرونایی‌های استان اضافه شده است.

دکتر هاشمی‌شهری افزود: این بیماری بر خلاف پیش‌بینی روز‌های اول مبنی بر کم بودن مرگ و میر آن، در صورت رعایت‌نکردن دستورالعمل‌های بهداشتی، آمار مرگ و میر بالایی دارد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در بازدید از منطقه نجف آباد خاش گفت: به دنبال شناسائی ۲ مورد مثبت کرونا در ۱۸ اردیبهشت ماه سالجاری نظام مراقبت بیماری‌ها در منطقه نجف آباد ومناطق همجوار فعال شد.

دکتر طباطبائی افزود: در مجموع ۷۲ مورد مثبت آزمایشگاهی در این منطقه شناسائی شده و متاسفانه ۳ مورد از مجموع ۱۰ مورد فوتی شهرستان خاش نیز مربوط به همین منطقه است. نقطه اوج این همه گیری منطقه‌ای در روز ۲۸ اردیبهشت بود و از آن زمان تا کنون شاهد روند نزولی تعداد موارد مثبت در این منطقه هستیم. با وجود کاهش موارد مثبت هنوز هم به وضعیت پایدار دست نیافته ایم و در صورت عدم رعایت فاصله گذاری اجتماعی، هر لحظه امکان شعله ور شدن مجدد همه گیری در این منطقه وجود دارد. در حال حاضر سایر کانون‌های آلودگی در مناطق روستائی استان نیز تحت رصد و بررسی کارکنان حوزه بهداشت قرار دارند.

وی از هم استانی‌ها خواست تا با رعایت بهداشت فردی و اجتماعی و خود گزارش دهی به موقع بیماری به همکاران ما کمک کنند.

آمار مبتلایان به کرونا در استان به ۶۳۹ نفر رسید

مجید شیرانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد  از مثبت اعلام شدن آزمایش‌های ۶ بیمار مشکوک به کووید ۱۹ در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد و گفت: در مجموع تعداد مبتلایان به کووید ۱۹ در چهارمحال و بختیاری به ۶۳۹ نفر رسیده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با بیان اینکه در حال حاضر ۲۴ نفر در بیمارستان‌های استان بستری هستند، افزود: از شروع اپیدمی بیماری تا کنون یک هزار و ۵۶۹ بیمار با علائم بالینی مشکوک به کرونا ویروس به مراکز درمانی مراجعه کرده‌اند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، وی با بیان اینکه در مجموع از ۴ هزار و ۹۳۸ فرد بستری و سرپایی نمونه‌گیری شده است، ادامه داد: تعداد ترخیص‌شدگان که به‌صورت قطعی به کرونا مبتلا شده و بهبود یافته‌اند ۵۹۶ نفر بوده است.

ترخیص ۹۲۷ بیمار مبتلا به کرونا از مراکز درمانی استان همدان

ستاد مشترک ملی و استانی مدیریت بیماری کرونا، ویدیو کنفرانسی با حضور استانداران سراسر کشور برگزار شد.

در این نشست پس از ارائه گزارش وزیر بهداشت و درمان از آخرین وضعیت مهار وکنترل بیمارکرونا در کشور رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان اعلام کرد: هم اکنون شهرستان‌های رزن، فامنین، اسدآباد و تویسرکان در استان همدان در وضعیت سفید قرار دارند.

حیدری مقدم گفت: در استان همدان از هزار و ۳۷ مورد قطعی تشخیصی ابتلا به کرونا، ۹۲۷ بیمار با حال خوش از بیمارستان‌ها ومراکز درمانی ترخیص شدند.

وی افزود: بر اساس آمار موجود، سرایت پذیری بیماری کرونا در استان همدان یک سوم میانگین کشوری است.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ویروس کرونا سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمان رئیس دانشگاه علوم پزشکی ناوگان حمل و نقل عمومی بیماری کرونا در استان شنبه در جمع خبرنگاران مبتلایان به کرونا مراکز درمانی استان مبتلا به کرونا مبتلا به کووید ۱۹ کرونا در استان علوم پزشکی استان طی ۲۴ ساعت گذشته ۲۴ ساعت گذشته مراکز درمانی استان اردبیل مورد جدید ابتلا بیمار مشکوک استان کرمان ابتلا به کرونا آمار مبتلایان بیماران کرونا کووید ۱۹ نفر رسیده خراسان شمالی بیمارستان ها وزارت بهداشت بیماری کووید فوتی ناشی استان همدان استان مرکزی بستری هستند کرونا ویروس شناسایی شده ظهر شنبه حال حاضر ۱۹ در استان شهرستان ها خرداد ۱۳۹۹ شناسایی شد قرار دارند شیوع کرونا مورد مثبت مرگ و میر استان ها نفر رسید تا کنون بر اساس شده اند دو هزار ۲ مورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۰۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش محسوس علاقه پسران به دانشگاه ها؟!

نگاهی به آمار داوطلبان کنکور نشان می‌دهد که در مجموع یک میلیون و ۱۵۲ هزار و ۵۱۸ داوطلب در نوبت اول آزمون سراسری ۱۴۰۳ ثبت‌نام کرده‌اند که ۶۳ درصد آن‌ها زن و ۳۷ درصد مرد هستند. پیشتازی ۲۶ درصدی دختران داوطلب ورود به دانشگاه نسبت به پسران در حالی اتفاق می‌افتد که وقتی تعداد داوطلبان گروه علوم تجربی از ۲ گروه علوم انسانی و علوم ریاضی فاصله گرفت وزیر علوم این موضوع را رشد کاریکاتوری شخصیت علمی کشور برشمرد و با اعلام زنگ خطر برای آموزش عالی، اعلام کرد که توزیع داوطلبان در گروه‌های آموزشی باید نرمال باشد.

به گزارش فارس، نگاهی به جدول تعداد خانم‌ها و آقایان شرکت‌کننده در آزمون سراسری چند سال اخیر نشان می‌دهد که آمار شرکت خانم‌ها در کنکور در حال بیشتر شدن است.

بررسی ابعاد کاهش رغبت پسران به مدرک دانشگاهی از نگاه کارشناسی

مهدی گلشنی عضو سابق شورایعالی انقلاب فرهنگی و استاد دانشگاه، کاهش تعداد پسران در کنکور را نشان دهنده نقص در آموزش عالی می‌داند و می‌گوید که اعتدال خوب است و اگر در چند سال آینده روند به همین صورت باشد و اعتدال ایجاد نشود حتی تبعات اجتماعی به همراه دارد.

به گفته وی، باید از افراد خبره و شایسته برای مشورت بهره بگیرند که این عدم اعتدال پیش نیاید. سیدجلال موسوی معاون نظارت و راهبری ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی، اما این آمار را در حال حاضر منفی نمی‌داند و می‌گوید که این آمار نشان دهنده اصلاح فرهنگ مهارت محوری در کشور ماست.

وی معتقد است که تمایل به سمت تحصیل آکادمیک در کشور ما کم شده، در کشور‌های دیگر هم همینطور است، اما در ایران تمایل به مدرک زیاد بود که چند سالی است فرهنگ ما به سمت مهارت محوری و اشتغال محوری جایگزین شده است. به گفته موسوی، بحث اشتغال برای آقایان مهم‌تر است و به همین دلیل اولویت اول آقایان تحصیلات آکادمیک نیست.

بنابراین این آمار خیلی هم منفی نیست، اما باید بررسی شود که در چند سال آینده پررنگ‌تر نشود، چرا که پررنگ شدن این موضوع آسیب‌زاست. خبرگزاری فارس، این موضوع را از مسؤولان آموزش عالی کشور نیز پیگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • ۳۱ خرداد؛ آخرین فرصت ثبت درخواست نقل و انتقالات دانشجویان
  • نجات جان ۱۰ بیمار در کمتر از یک هفته با تلاش تیم پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشکی اهواز
  • اینفوگرافیک آمار داوطلبان کنکور به تفکیک استانها
  • همایش پیاده‌روی خانوادگی فردا در یاسوج برگزارمی شود
  • نمایشگاه سلامت در هرمزگان برگزار می‌شود
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • کاهش محسوس علاقه پسران به دانشگاه ها؟!
  • اطلاع‌نگاشت آمار داوطلبان آزمون سراسری سال ۱۴۰۳ به تفکیک استان‌ها
  • آغاز اجرایی سازی آیین نامه پذیرش استعداد‌های برتر ملی دانشگاه فرهنگیان از خرداد ماه