Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-04@03:23:00 GMT

وضعیت قیمت کالاهای خوراکی در اردیبهشت ماه

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۲۰۷۵۷

وضعیت قیمت کالاهای خوراکی در اردیبهشت ماه

ایران اکونومیست- تغییر قیمت کالاهای خوراکی در اردیبهشت‌ماه نشان می‌دهد که ۹ قلم کالا از جمله گروه گوشت در مقایسه با همین ماه در سال گذشته ارزان شده است .در مقابل در برخی اقلام از جمله گروه حبوبات، برنج و لبنبات افزایش قیمت وجود دارد.

 گزارشی که چندی پیش مرکز آمار از وضعیت تورم در اردیبهشت ماه امسال منتشر کرد نشان داد که تورم سالانه به ٢٩.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
۸ درصد رسیده که نسبت به فروردین ٢.٤ واحد درصد کاهش داشت،اما نرخ تورم نقطه‌ای با افزایش همراه بود، یعنی درصد تغییر شاخص قیمت، نسبت به ماه مشابه سال قبل در اردیبهشت رشد داشته و با افزایش ۱.۲ درصدی نسبت به فروردین به ۲۱ درصد رسیده است.
این در حالی است که بررسی تازه‌ترین آمار از وضعیت قیمت کالاهای خوراکی در اردیبهشت‌ماه از این حکایت دارد که در این بین برخی کالاها با کاهش قیمت مواجه شده است که می‌توان از جمله آنها به کاهش ۳۹ درصدی قیمت پیاز، ۱۰.۳ درصد سیب زمینی، ۱۷.۵ درصد خیار، ۶.۳ درصد گوجه فرنگی، هفت درصد مرغ، ۱۰.۴ درصد گوشت گاو و گوساله، هشت درصد گوشت گوسفند، ۱۶.۹ درصد رب گوجه‌فرنگی و ۱.۷ درصد شکر اشاره کرد.
این در حالی است که متوسط قیمت پیاز در اردیبهشت‌ماه حدود ۴۴۰۰ تومان، گوشت گوسفند ۹۸ هزار و ۴۰۰، گوشت گاو یا گوساله ۸۳ هزار و ۴۰۰، گوشت مرغ ۱۱ هزار و رب گوجه فرنگی ۱۷ هزار تومان اعلام شده است.
اما در بین کالاهایی که با افزایش قیمت نسبت به اردیبهشت‌ سال گذشته مواجه شدند می‌توان به برنج ایرانی اشاره کرد که متوسط قیمت آن از ۲۰ هزار و ۶۰۰ با افزایش ۲۱ درصدی به ۲۵ هزار تومان افزایش یافته است.
همچنین قیمت برنج خارجی از ۸۹۰۰ با رشد ۳۴ درصدی ۱۱ هزار و ۹۰۰ تومان، عدس از ۹۴۰۰ با افزایش ۱۱۱ درصدی به ۲۰ هزار تومان گزارش شده است.
افزایش ۷۷ درصدی قیمت چای خارجی، ۳۲ درصدی ماست و ۳۴ درصدی قیمت موز از دیگر تغییرات قیمتی ثبت شده در بین کالاهای خوراکی نسبت به سال گذشته بوده است.   ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کالاهای خوراکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۰۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز گل چینی از گلستان های گل محمدی اردستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ مدیر جهاد کشاورزی اردستان، عملکرد برداشت گل محمدی را از باغ‌های این شهرستان ۳ تن در هر هکتار برشمرد و پیش بینی کرد امسال ۱۴۰ تن گل محمدی از باغ‌های این شهرستان برداشت شود که ۴۰ درصد بیشتر از برداشت پارسال است.
محمد امینی با بیان اینکه در راستای تغییر الگوی کشت و کمبود منابع آبی افزایش وسعت زیر کشت محصولاتی که با شرایط اقلیمی منطقه سازگاری دارند در دستور کار جهاد کشاورزی اردستان اس، افزود: ترویج و افزایش کشت گل محمدی از گام‌های مثبت برداشت شده در این زمینه است که در این راستا ۸ درصد افزایش وسعت زیر کشت باغ‌های گل محمدی را شاهد بودیم.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


مدیر جهاد کشاورزی اردستان، شرکت‌های دانش بنیان را حامی کشاورزان اردستانی در تولید گل محمدی دانست و افزود: در این زمینه کشاورزانی که از مشاوره شرکت‌های دانش بنیان استفاده کردند علاوه بر حذف سموم شاهد افزایش ۲۵ درصدی تولید نیز بوده اند.
امینی، ۱۰ درصد از باغ‌های گل محمدی اردستان را مجهز به سامانه نوین آبیاری دانست و گفت: اجرای روش‌های نوین آبیاری علاوه بر صرفه جویی ۶۵ درصدی در مصرف آب بطور میانگین باعث افزایش ۳۰ درصدی تولید گل نیز شده است.
وی گفت: گل‌های محمدی برداشت شده روزانه برای فرآوری به کارگاه‌های گلاب گیری منتقل می‌شود ودر حال حاضر ۱۰ کارگاه گلاب گیری در شهرستان اردستان مشغول به فعالیت است.

دیگر خبرها

  • آغاز گل چینی از گلستان های گل محمدی اردستان
  • غذا‌های ورزشکاران در بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس؛ ۶۰ درصد خوراکی‌ها بدون گوشت خواهد بود
  • قیمت طلا و سکه امروز 13 اردیبهشت 1403
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • افزایش ۹ درصدی صادرات کالا از مازندران
  • «خوراکی‌ها»؛ عامل اصلی تورم فقرا در فروردین ۱۴۰۳
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • سقوط آزاد رمزارزها؛ افت ۱۸ درصدی قیمت بیت‌کوین در یک ماه
  • قیمت طلا و سکه امروز 12 اردیبهشت 1403
  • قیمت طلا، سکه و دلار در بازار چهارشنبه۱۲ اردیبهشت