Web Analytics Made Easy - Statcounter

فریدون خودنیا در مراسم بهره برداری از نیروگاه تولید برق الماس نیرو در شهرک صنعتی بروجرد افزود: در استان لرستان ۶ نیروگاه تولید پراکنده برق وجود دارد که از این تعداد دو مورد در بروجرد است که یک نیروگاه قبلا به بهره برداری رسیده و دومین نیروگاه امروز بهره برداری شد.

وی اضافه کرد: در شهرستان های پلدختر، الیگودرز، خرم آباد و ازنا چهار نیروگاه تولید پراکنده برق وجود دارد که یک نیروگاه نیز در شهرک صنعتی دورود در دست احداث است که طی دو سه ماه آینده به بهره برداری می رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خودنیا بیان کرد: در استان لرستان تاکنون ۴۳ مگاوات نیروگاه تولید پراکنده برق ایجاد شده و در غرب کشور رتبه نخست را در تولید پراکنده برق داریم که با افتتاح نیروگاه تولید پراکنده برق دورود نیز ظرفیت تولید افزایش خواهد یافت.

 مدیر عامل شرکت توزیع برق لرستان اظهار داشت: با بهره برداری از این نیروگاه اشتغال برای ۱۵ نفر فراهم شده و این نیروگاه سالانه ۴۸ هزار مگاوات ساعت انرژی برق تولید می کند که نوع سوخت این نیروگاه گاز است.

وی با اشاره به این که در لرستان برای احداث نیروگاه های گازی هیچ محدودیتی وجود ندارد، گفت: هر سرمایه گذاری که اعلام آمادگی کرده اقدامات لازم برای احداث نیروگاه انجام شده و این آمادگی را داریم که در استان برای هشت نیروگاه دیگر به ظرفیت ۵۰ مگاوات پروانه بهره برداری صادر شود.

خودنیا ادامه داد: نیروگاه های پراکنده تولید برق در نقاط مختلف شبکه حساس و شهرک های صنعتی احداث می شوند تا در مواقع اضطراری وارد مدار شده و مورد استفاده قرار گیرند و انرژی مورد نیاز صنایع را تامین می کنند.

مدیر شرکت توزیع برق لرستان با اشاره به انرژی های خورشیدی افزود: تاکنون در لرستان ۵۰۰ مگاوات نیروگاه انرژی خورشیدی نصب شده است.

عملیات اجرایی نیروگاه تولید برق الماس نیرو در شهرک صنعتی بروجرد از سال ۹۴ آغاز و در اواخر سال ۹۸ با اعتباری بیش از ۴۶۱ میلیارد ریال پایان یافته و به بهره‌برداری رسید.

برای بهره برداری از این پروژه ۴۶۱ میلیارد ریال هزینه شده و با افتتاح این پروژه زمینه اشتغال برای ۱۵ نفر ایجاد شده است.

ظرفیت این نیروگاه در فاز اول هفت مگاوات و تولید سالانه ۴۸ هزار مگاوات ساعت انرژی برق است.

در آیین افتتاح و بهره‌برداری از این طرح استاندار لرستان، نمایندگان مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و جمعی از مسوولان استانی و شهرستانی حضور داشتند.

برچسب‌ها بروجرد انرژی برق مصرف بهینه برق لرستان شركت‌ توزيع نيروی برق

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بروجرد انرژی برق مصرف بهینه برق لرستان شركت توزيع نيروی برق بروجرد انرژی برق مصرف بهینه برق لرستان شركت توزيع نيروی برق نیروگاه تولید پراکنده برق بهره برداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۰۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه

مریم آزادی معاون صنایع اداره کل صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه با بیان اینکه موضوع مدیریت مصرف انرژی و خصوصا تامین برق همواره یکی از دغدغه مهم صنایع استان بوده، گفت : از همین رو تعدادی از صنایع شاخص به روش‌هایی از جمله احداث نیروگاه و یا تهیه ژانراتور برای تامین برق خود روی آورده اند.

وی ادامه داد: سه واحد سیمان مدلل، ذوب آهن بیستون و پتروشیمی پلیمر در این زمینه پیشقدم شده و در مجموع سه نیروگاه کوچک با ظرفیت ۵۸ مگاوات شامل نیروگاه ۲۴ مگاواتی در سیمان مدلل، نیروگاه ۲۲ مگاواتی در پتروشیمی پلیمر و نیروگاه ۱۲ مگاواتی در ذوب آهن بیستون در دست احداث بوده که ظرف یک یا دو سال آینده وارد مدار بهره‌برداری خواهند شد.

آزادی تاکید کرد: پتروشیمی بیستون نیز از دیگر واحد‌های متقاضی احداث نیروگاه در کرمانشاه است.

وی افزود: برخی از صنایع بدنبال تامین برق مورد نیاز خود از طریق تهیه ژنراتور هستند که مجموعه کشت و صنعت نازگل نیز در این دسته قرار دارد.

معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمانشاه معتقد است، راه‌اندازی این نیروگاه‌ها کمک بسزایی به تامین برق مورد نیاز این صنایع و کاهش فشار به شبکه خواهد کرد و باعث می‌شود این صنایع دیگر در فصل گرما دغدغه خاموشی و محدودیت مصرف برق را نداشته باشند.

آزادی یکی دیگر از اقداماتی که در زمینه مدیریت مصرف انرژی در دستورکار قرار دارد را جایگزینی پساب تصفیه شده به جای آب مورد نیاز صنایع بزرگ اعلام کرد و گفت: این کار قرار است فعلا در سه شهرستان کرمانشاه، هرسین و اسلام‌آبادغرب انجام شود.

به گفته آزادی، در شهرستان اسلام‌آبادغرب پتروشیمی اسلام آباد، در هرسین مجموعه ذوب آهن و در کرمانشاه نیز واحد‌های مستقر در شرق مرکز استان برای دریافت این پساب اعلام تمایل کرده اند.

معاون صنایع اداره کل صمت استان کرمانشاه از ظرفیت کنونی حدود ۲۲ میلیون مترمکعبی پساب تصفیه‌خانه شهر کرمانشاه یاد کرد که می‌تواند نیاز چند واحد بزرگ از جمله پتروشیمی کرمانشاه، پتروشیمی پلیمر، نیروگاه بیستون و زاگرس و همچنین شهرک صنعتی زاگرس را پوشش دهد.

آزادی با بیان اینکه این واحد‌ها متقاضی استفاده از پساب هستند، اظهار کرد: با توجه به سرمایه‌گذاری بالای مورد نیاز برای اجرایی کردن این کار، مقرر شده کنسرسیومی از این واحد‌ها برای انتقال پساب پای کار بیایند و اجرای خط انتقال نیز با همکاری آب و فاضلاب یا آب منطقه‌ای انجام شود.

وی با بیان اینکه اکنون کار در مرحله انتخاب مشاور و برگزاری مناقصات است، ابراز امیدواری کرد، هرچه زودتر استفاده از پساب برای صنایع در کرمانشاه آغاز شود .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • بومی‌سازی تولید پره توربین‌های کلاس F در سال جاری
  • بهره‌برداری از بزرگترین نیروگاه خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • آمادگی کامل نیروگاه شهید مفتح برای تولید انرژی در پیک تابستان
  • ◄ احداث و بهره‌ برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان
  • ۵۰۰۰ سامانه خورشیدی در فارس بهره‌برداری می‌شود
  • قرارداد احداث ۲ ایستگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان با شرکت مپنا امضا شد
  • احداث و بهره‌برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان
  • دو هزار و ۹۵۰ طرح آماده بهره برداری در بردسکن
  • ‌بیمارستان نیایش خرم‌آباد کی به بهره‌بردا‌ری می‌رسد؟ + فیلم
  • راه‌اندازی سه نیروگاه برق با ظرفیت ۵۸ مگاوات در صنایع بزرگ کرمانشاه