Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا زالی فرمانده ستاد مقابله با کرونای کلانشهر تهران در حاشیه نشست روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران با رییس و مسئولان هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران با بیان اینکه امروز به همراه روسای دانشگاه علوم پزشکی تهران و ایران در هیات امنای ارزی حاضر شدیم تا قدردانی ویژه از اقدامات در بحران کرونا داشته باشیم، اظهار کرد: هیات امنای صرفه جویی ارزی کار سختی در پیش روی خود دارد و باید توجه داشت که هیات امنای صرفه جویی ارزی با چالش‌های تکانه‌ها، تموج ارزی، تغییرات در باز توزیع ارز در نظام بانکی کشور، رکورد‌های غیر مترقبه در بحث‌های بانکی، اقتصادی و بازرگانی و تحریم‌ها علیه کشور روبه رو است و هیات امنا به عنوان نقطه اتکابخش ایمنی بخش برای دانشگاه‌های علوم پزشکی در خط اول مقدم مقابله با کرونا قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زالی ادامه داد: تهران در بالا بودن قدر مطلق توزیع خدمات درمانی و بهداشتی در عرصه مقابله با کرونا جایگاه متفاوتی دارد و گرانیگاه کشور در بحث‌های علمی، خدماتی، آموزشی، پژوهشی، درمانی و بهداشتی در تقابل با کرونا تلقی می‌شود و نیازمند توجه متفاوتی است و تاکنون تلاش‌های خوبی صورت گرفته است، اکنون که به توازن ملی نسبی نزدیک می‌شویم و نیاز‌های تهران قابل توجه است، می‌توان باز توزیع جدیدتری در اقلام تجهیزات سرمایه‌ای و مصرفی در تهران شاهد باشیم.

او بیان کرد: پیشنهاد دادیم تا در کمیته‌های علمی و فنی در هیات امنای صرفه جویی ارزی، استادان و اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی حضور پیدا کنند و در بحث‌های علمی، اعتبارسنجی و نیازسنجی متناسب با مبانی مبتنی بر شواهد مشارکت داشته باشند و ارتباط پیوسته تری نسبت به گذشته بین هیات امنای ارزی و اعضای هیات علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی در تهران شاهد باشیم.

فرمانده ستاد مقابله با کرونای کلانشهر تهران بیان کرد: درخواست داشتیم که به عنوان میانبر و راهکاری عملیاتی هیات امنای صرفه جویی ارزی حمایت‌ها را از شرکت‌های دانش بنیان در خرید تجهیزات انجام دهند و خوشبختانه اقدامات خوبی انجام شده است.

زالی اظهار کرد: همچنین پیشنهاد دادیم تا خیران که اعلام آمادگی کرده اند تا در تامین اقلام ضد کرونا به کمک دانشگاه‌های علوم پزشکی بیایند با حداقل دیوان سالاری بتوانند در زمینه مقابله با کرونا فعالیت کنند.

فرمانده ستاد مقابله با کرونای کلانشهر تهران بیان کرد: پیشنهاد شکل گیری کمیته متمرکز لجستیکی در حوزه سلامت در سطح کشوری مطرح شد البته این کمیته در تهران وجود دارد و مقرر شد تا تجارب پس از بازنگری در اختیار هیات امنای ارزی قرار گیرد و شاهد شکل گیری یک کمیته لجستیکی در سلامت کشور باشیم.

زالی گفت: همچنین در این جلسه مدیریت میدانی در اقلام بهداشتی به ویژه اقلام حفاظت فردی مطرح شد تا نگرانی همکاران ما در گروه‌های مختلف پزشکی و پرستاری برطرف شود و به میزان مورد نیاز اقلام حفاظتی در اختیار مدافعان سلامت قرار گیرد تا کادر درمان با امینت خاطر به درمان بیماران کرونایی بپردازند.

فرمانده ستاد مقابله با کرونای کلانشهر تهران تصریح کرد: در هیات امنای صرفه جویی ارزی ذخایر استراتژیک برای پیک بعدی کرونا در نظر گرفته شده است و مقرر شد معاونان غذا و دارو در دانشگاه‌های علوم پزشکی دپوی لازم برای موج‌های بعدی کرونا را ایجاد کنند.

زالی یادآوری کرد: ما در این جلسه توانستیم هماهنگی و همگرایی بین بخش‌های مصرف کننده کمک‌ها و تسهیلات هیات امنای ارزی ایجاد کنیم و هیات امنای ارزی به عنوان یک نهاد موثر عمل کرده است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس کرونا در ایران هیات امنای صرفه جویی ارزی دانشگاه های علوم پزشکی هیات امنای ارزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۱۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم گفت: بین ۲۳ تا ۲۷ رشته تخصصی در چند سال آینده به دانشگاه علوم پزشکی استان قم اضافه خواهد تا باعث ارتقا سلامت در شهر شود.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مهدی مصری رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در نشست خبری که پیش از ظهر امروز در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی قم همزمان با هفته سلامت برگزار شد، اظهار داشت: سلامت خانواده در دولت سیزدهم به‌صورت ویژه مورد تأکید است که شاخص‌های سلامت موردتوجه است.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم ادامه داد: طرح سلامت خانواده ثبت جهانی شده است و سال گذشته طرح سلامت خانواده از پردیسان شروع شده و تا پایان تیرماه تا ۲۰۰ هزار نفر تحت پوشش این طرح قرار خواهند کرد.
 
وی بیان کرد: در طرح سلامت خانواده نگاه مشارکتی و مردمی‌سازی سلامت است که باید پیاده شود.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم تصریح کرد: یکپارچه‌سازی سلامت موردنظر طرح سلامت خانواده است بستر هوشمندسازی و الکترونیکی شدن نسخ باعث شده بتوانیم به یکپارچه‌سازی در بحث سلامت برسیم در موضوع سرطان یکپارچه‌سازی در دانشگاه علوم پزشکی انجام شده است.
 
وی با اشاره به اینکه طرح سراج توجه به ارتقا سلامت اجتماعی و روانی جامعه سرمایه اجرا می‌شود، گفت: امید آفرینی، نشاط اجتماعی، بهداشت روان، تعامل اجتماعی و سلامت اجتماعی و افزایش کیفیت درمان و ایمنی بیماران مدنظر طرح سلامت خانواده است.
 
دکتر مصری بیان داشت: در استان قم با کمبود متخصص درمانی مواجه هستیم که باید برنامه‌ریزی‌های برای افزایش این متخصص صورت بگیرد که کارهایی انجام شده است و در برخی از تخصص‌ها در یک سال اخیر اتفاقات خوبی در استان قم رخ‌داده است.
 
وی خاطرنشان کرد: بین ۲۳ تا ۲۷ رشته تخصصی در چند سال آینده به دانشگاه علوم پزشکی استان قم اضافه خواهد تا باعث ارتقا سلامت در شهر شود اکنون ۳۰۰ هیأت علمی در دانشگاه علوم پزشکی استان قم وجود دارد که برنامه‌ریزی صورت‌گرفته  ظرف دو سال آینده به ۴۰۰ نفر هیأت علمی برسد.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم با بیان اینکه در حوزه پسماند هم برنامه‌ریزی صورت‌گرفته و برنامه مدونی تهیه تدوین شده است، ادامه داد: در جوانی جمعیت نیز دانشگاه علوم پزشکی قم شاخص‌های خوبی کسب کرده است‌.

دیگر خبرها

  • نمایشگاه سلامت در هرمزگان برگزار می‌شود
  • آغاز به کار هیات امنای محلات تهران در روز شوراها
  • آغاز به کار هیئت امنای محلات در ۳۵۲ محله شهر تهران
  • برگزاری همایش دوستدار سلامت خانوده در دانشگاه علوم پزشکی قم
  • آغاز به کار هیات امنای محلات در ۳۵۲ محله شهر تهران
  • چمران از آغاز به کار هیات امنای محلات در ۳۵۲ محله شهر تهران خبر داد
  • ایجاد زیرساخت هوشمند رصد رشته مقاطع و رشته محل‌های علوم پزشکی
  • ۲۷ رشته تخصصی جدید به دانشگاه علوم پزشکی قم اضافه می‌شود
  • کمبود ۱۰۰۰ نیروی انسانی در حوزه بهداشت و درمان قم
  • همایش تبین دستاوردهای حوزه سلامت در خوی