Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم معارفه سرپرست فدراسیون فدراسیون ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی با حضور عبدالحمید احمدی معاونت امور فرهنگی برگزار شد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا، مراسم معارفه سرپرست فدراسیون فدراسیون ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی با حضور عبدالحمید احمدی  معاونت امور فرهنگی برگزار شد.

در این جلسه ضمن تکریم از زحمات غلامرضا جعفری رییس پیشین فدراسیون، عباسعلی اکبری طی حکمی از سوی دکتر مسعود سلطانی‌فر، وزیر ورزش و جوانان به‌عنوان سرپرست جدید فدراسیون معرفی شد

دراین نشست معاون وزیر گفت : جعفری یکی از نیروهای شناخته شده و مجرب ورزش، کشور است  که برای توسعه ورزش روستایی اقدامات  ماندگاری انجام داده که قابل تقدیر است‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در ادامه در خصوص دکتر عبدالحمید احمدی از  اکبری نیز به عنوان چهره ای  موفق و  متخصص یاد کرد  وگفت : باید با کمک او میتوان   به نیازهای جامعه ورزش روستایی پاسخ داد.

وی در بخش دیگری از سخنانش به جشنواره اقوام و جام  خو شه چین اشاره کردو  توسعه خانه های ورزش روستایی را مورد توجه قرارداد. احمدی از فدراسیون روستایی به عنوان  دستاورد انقلاب اسلامی نام بردکه نتایج و اتفاقات خوبی را  رقم زده است.

وی تاکید کرد :از این رو حفظ چنین دستاوردی از اهداف مهم ما است چرا که توسعه و تقویت بازی‌های بومی، محلی و رشته‌های سنتی زمینه ساز  تقویت و تداوم روابط بین اقوام مختلف در کشور خواهد شد .

معاون وزیر ورزش و جوانان در ادامه افزود:  تقویت ورزش در بخش روستایی یکی از اصلی‌ترین برنامه‌های ما برای سال99  است‌.

 اکبری سرپرست جدید فدراسیون ورزش روستایی و بازیهای بومی محلی از  تلاشهایجعفری ،حمایتهای معاونت  فرهنگی و توسعه ورزش همگانی وزارت ورزش و جوانان وحسن اعتماد  وزیر ورزش دکتر سلطانی فر تشکر کرد و گفت :باید در راستای سیاستهای وزارت ورزش حرکت کنیم.او توسعه ورزشهای آیینی ، احیای ورزشهای سنتی و بومی محلی ، توسعه خانه های ورزش روستایی و زمینه سازی برای بروز  استعداد های  روستاییان   را از اولویت های برنامه خود اعلام کرد‌.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: عبدالحمید احمدی فدراسیون ورزش روستایی و بازی های بومی محلی بومی محلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۲۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمین‌های بی‌آب و علف البرز هم از شر ویلاسازی مصون نیست!

ایسنا/البرز یک مدرس و پژوهشگر معماری گفت: ویلاسازی در استان البرز به نحوی سرعت گرفته که حتی در نقاطی که از نظر معماری و آب و هوا سنخیتی برای ساخت ویلا ندارد، شاهد رشد ساخت و ساز هستیم. نمونه این موضوع در مناطقی از ماهدشت کرج است که درخت و رودخانه‌ای ندارد ولی با ایجاد فضای سبز مصنوعی، شهرک‌سازی ویلایی را شاهد هستیم.

علی شجاعی در گفت‌وگو با ایسنا با تاکید بر مطلب فوق ادامه داد: اگرچه این ساخت و سازها باعث رونق شده و زمین‌هایی که کاربری خاصی نداشتند برای سکونت استفاده شده‌اند اما جنبه‌های منفی که در آینده تاثیرگذار است را هم به دنبال خواهد داشت. این رشد در ساخت و ساز موضوعات محیط زیستی و تبدیل اراضی باغی و زراعی به مسکونی را علی‌رغم موانع قانونی سختی که وجود دارد به دنبال داشته و در طولانی مدت به کشاورزی و محیط زیست صدمه می‌زند.

این مدرس دانشگاه درباره چگونگی حفظ بافت روستایی اظهار کرد: خوشبختانه غالب روستاها شامل طرح هادی هستند و توسط بنیاد مسکن در قالب طرح هادی الزاماتی برای رعایت نوع ساخت و ساز و بازسازی به سبک روستایی وجود دارد. ممکن است در تمام روستاها این ضوابط رعایت نشود اما در بیشتر روستاها این معیارها را داریم.

وی افزود: به عنوان مثال در روستاهای نمونه گردشگری که در مرکز توجه هستند، در حفظ بافت بومی و روستایی بهتر عمل شده است. ولی جاهایی که از تمرکز خارج بوده و نظارت کمتر بوده موارد نقض دیده می‌شود و توجه به مصالح بومی و فرم ساخت که منطبق با معماری بومی منطقه باشد وجود ندارد. نمونه این امر هم می‌توان به منطقه ماهدشت و یا در کردان که عیناً مشخص است، اشاره کرد.

شجاعی ادامه داد: اما در روستاهایی که به عنوان نمونه گردشگری انتخاب شده‌اند، قوانین بهتر اجرا شده و می‌بینیم که پایبندی به بافت روستا و نگهداری بافت روستایی بهتر رعایت شده است. اگر روی روستاها تمرکز داشته باشیم و پایبند به طرح‌های هادی باشیم، بیشتر می‌توانیم از بافت‌های بومی و با اصالت روستایی محافظت کنیم.

این پژوهشگر با اشاره به ساخت‌وساز در مناطقی که درخت و رودخانه‌ ندارد، ادامه داد: اگرچه این ساخت و سازها باعث رونق شده و زمین‌هایی که کاربری خاصی نداشتند برای سکونت استفاده شده‌اند اما جنبه‌های منفی که در آینده تاثیرگذار است را هم به دنبال خواهد داشت. این رشد در ساخت و ساز موضوعات محیط زیستی و تبدیل اراضی باغی و زراعی به مسکونی را علی‌رغم موانع قانونی سختی که وجود دارد به دنبال داشته و در طولانی مدت به کشاورزی و محیط زیست صدمه می‌زند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مطیعی: دو و میدانی را با کمترین تنش به رئیس جدید تحویل می‌دهیم
  • مدیر حفاظت و اطلاعات بنیاد تعاون زندانیان معارفه شد
  • مراسم تقدیر و معارفه مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری گروه توسعه ملی برگزار شد
  • معارفه مدیر مرکز اسلامی هرمزگان
  • مراسم معارفه رایزن فرهنگی جدید ایران در ونزوئلا
  • تلاش فدراسیون کبدی برای ادامه همکاری با «مازندرانی»
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم
  • زمین‌های بی‌آب و علف البرز هم از شر ویلاسازی مصون نیست!
  • دومین جشنواره بازی‌های بومی محلی میناب در روستای گورزانگ برگزار شد
  • رقابت عشایر در رشته های بومی و محلی جشنواره بین المللی کوچ عشایر