Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-30@18:47:03 GMT

وقتی کرونا به قلب می‌زند!

تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۲۲۷۸۶

زمانی که ویروس وارد قلب می شود، آسیب مستقیم ویروس به سلول و واکنش بیش از حد سلول های ایمنی بدن به اختلال در عملکرد سلولی و مرگ سلولی منجر می شود. ناطقان: پژوهش ها درباره نحوه حمله کروناویروس جدید به بدن انسان همچنان ادامه دارد. پژوهشگران طی هر مطالعه و آزمایش به اطلاعات جدیدی دست می یابند و همه امیدوارند این کابوس ترسناک که کل جهان را فرا گرفته است هرچه سریع‌تر به پایان برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به نقل از "ایزی هلث اپشنز"، بسیاری از افراد مبتلا به کووید-19 جان خود را به واسطه عوارض قلبی از دست می دهند، در شرایطی که این یک بیماری تنفسی است و از طریق ریه ها به بدن حمله می کند و این مساله ای است که ذهن دانشمندان را درگیر کرده است.

پژوهشی جدید چند عامل احتمالی را در این زمینه معرفی کرده است.

یکی از آنها التهاب گسترده ای است که عفونت موجب آن می شود.

عامل دیگر، احتمال آلوده شدن مستقیم قلب توسط ویروس است.

بسیاری از موارد مرگ و میر کووید-19 از استرس کلی وارده بر دستگاه قلبی عروقی افرادی که از قبل به بیماری های قلبی مبتلا بوده اند، سرچشمه می گیرد.
التهاب خارج از کنترل

ما می دانیم که خود کروناویروس جدید اغلب دلیل مرگ نیست. در عوض، یک طوفان سیتوکین بدن را از پای می اندازد.

زمانی که این اتفاق رخ می دهد، واکنش سیستم ایمنی به ویروس - تولید سیتوکین های التهابی - برای عفونت موجود بیش از اندازه بزرگ است.

یک واکنش التهابی بیش از حد می تواند استرس زیادی را بر قلب وارد کند. این موجب می شود قلب برای پمپاژ خون به سراسر بدن سخت‌تر کار کند و سلول های سالم نیز در نهایت به همراه سلول های آلوده مورد حمله قرار بگیرند.

در مورد قلب، زمانی که یک طوفان سیتوکین وجود دارد، میزان بیش از حد سیتوکین ها می تواند به میوکاردیت (التهاب عضله قلب) شدید همراه با نکروز یا مرگ سلول های ماهیچه قلب منجر شود. این می تواند به مشکلاتی در عملکرد قلب و نارسایی قلبی منجر شود.
ACE2 عفونت ریه ها و قلب را تسهیل می کند

ویروس کووید-19 به آنزیم 2 مبدل آنژیوتانسین (ACE2) متصل می شود که در سلول های ریه وجود دارند. این به ویروس امکان حمله و ایجاد بیماری تنفسی را می دهد.

اما ACE2 در سلول های قلب و سلول های پوشش دهنده رگ های خونی نیز وجود دارد. همچنین، ACE2 بخشی از سیستم رنین-آنژیوتانسین-آلدوسترون است که عملکرد قلبی‌عروقی، عملکرد کلیوی و فشار خون را تنظیم می کند.

به نظر می رسد کروناویروس از طریق این گیرنده های ACE2 وارد سلول های قلب می شود و آنها را آلوده می کند.

زمانی که ویروس وارد قلب می شود، آسیب مستقیم ویروس به سلول و واکنش بیش از حد سلول های ایمنی بدن به اختلال در عملکرد سلولی و مرگ سلولی منجر می شود.
افراد مبتلا به بیماری های قلبی در معرض بیشترین خطر قرار دارند

اگر به بیماری قلبی مبتلا هستید، تماس با عفونت کووید-19 می تواند خطر یک حمله قلبی را افزایش دهد.

یک فرد مبتلا به بیماری عروق کرونر احتمال بیشتری دارد عوارض قلبی ناشی از ابتلا به کروناویروس جدید را تجربه کند زیرا جریان خون وی به قلب با مشکل مواجه بوده و رگ های خونی نیز عملکرد درست خود را ارائه نمی کنند.

استرس ناشی از یک طوفان سیتوکین، یا حمله کووید-19 به عضله قلب، زمانی که این اندام تلاش می کند خون را برای تامین نیازهای موجود به سراسر بدن پمپاژ کند، فشار زیادی را بر آن وارد می کند. سلول های قلب ممکن است حتی آسیب بیشتری را تجربه کنند و در نهایت، یک حمله قلبی می تواند رخ دهد.
چه زمانی کووید-19 یک حمله قلبی را تقلید می کند

پیش از ظهور کروناویروس جدید، اگر با علائمی مانند سینه درد و تنگی نفس راهی بخش اورژانس بیمارستان می شدید، بلافاصله برای یک حمله قلب تحت معاینه و مداوا قرار می گرفتید.

در حال حاضر، التهاب عضله قلب (میوکاردیت) که توسط یک طوفان سیتوکین شکل گرفته می تواند احساس مشابه با یک حمله قلبی را ایجاد کند و پزشکان ممکن است با دشواری در تشخیص مواجه شوند.  

با این وجود، اگر هر یک از نشانه های هشدار دهنده یک حمله قلبی را تجربه می کنید، برای تماس با مرکز اورژانس (115) تردید نکنید.
منبع: عصر ایران برچسب ها: کرونا ، قلب ، عملکرد سلولی

منبع: ناطقان

کلیدواژه: کرونا قلب عملکرد سلولی کروناویروس جدید یک حمله قلبی یک حمله قلب بیش از حد کووید 19

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۲۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که آسپرین چگونه در برابر سرطان روده بزرگ عمل می‌کند.

طبق یافته‌های منتشر شده، به نظر می‌رسد آسپرین جنبه‌های پاسخ ایمنی بدن را در برابر سلول‌های سرطانی تقویت می‌کند.

دکتر «مارکو اسکارپا»، محقق ارشد و جراح عمومی دانشگاه پادووا در ایتالیا، گفت: «مطالعه ما مکانیسم مکمل پیشگیری یا درمان سرطان با آسپرین را در کنار مکانیسم دارویی کلاسیک آن که شامل مهار التهاب است، نشان می‌دهد.»

برای این مطالعه، محققان نمونه‌های بافتی را از ۲۳۸ بیمار که بین سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ تحت عمل جراحی سرطان روده بزرگ قرار گرفته بودند، به‌دست آوردند. از این تعداد، حدود ۱۲ درصد مصرف‌کننده آسپرین بودند.

به گفته محققان، نمونه‌های بافتی از مصرف‌کنندگان آسپرین، گسترش کمتر سرطان به غدد لنفاوی و فعالیت تهاجمی‌تر سلول‌های ایمنی در برابر تومورها را نشان داد.

در آزمایشگاه، آنها کشف کردند که قرار دادن سلول‌های سرطانی روده بزرگ در معرض آسپرین، توانایی سلول‌های ایمنی را برای هشدار به یکدیگر در مورد وجود تومورها افزایش می‌دهد.

به طور خاص، سلول‌های ایمنی شروع به بیان بیشتر پروتئینی به نام CD۸۰ کردند. به گفته محققان، در بیماران مبتلا به سرطان رکتوم، مصرف‌کنندگان آسپرین بیان CD۸۰ بالاتری در بافت‌های سالم داشتند که نشان می‌دهد آسپرین توانایی سیستم ایمنی را برای جستجو و از بین بردن سلول‌های سرطانی افزایش می‌دهد.

اسکارپا گفت: «گام بعدی یافتن راهی برای ورود آسپرین به عمق روده و تقویت اثرات ضد سرطانی آن خواهد بود.»

کد خبر 6090456

دیگر خبرها

  • جلوگیری از حمله قلبی با خوردن عرق این گیاه
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • ساخت نخستین سلول مغزی مصنوعی با آب و نمک 
  • با این فناوری انقلابی می‌توان درون سلول‌های سرطانی را مشاهده کرد!
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • حمله قلبی به دو هوادار تراکتور به خاطر استرس شدید
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ