Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصرایران- نمایش یک دستگاه خودروی عجیب در باغ کتاب تهران بهانه ای شد تا نگاهی به تاریخچه آن و رکورد مهمی که به خود اختصاص داده، داشته باشیم. احتمالا تا کنون نام سیتی کار به عنوان یک خودروی آینده نگر چندان برایتان آشنا نباشد!

تصاویری از سیتی کار که توسط خبرنگار عصرایران ثبت شده است: درباره سیتی کار

با معرفی سایبرتراک تسلا، صنعت خودرو یک محصول آینده نگر و کاملا متفاوت را در کارنامه خود قرار داد اما اینگونه خلاقیت ها همواره با نگاهی به گذشته شکل گرفته اند! بدین مفهوم که بخش مهمی از مطالعه و تحقیقات آینده نگر بر اساس موفقیت ها و تجربیات گذشته شکل می گیرد و در رابطه با تسلا نیز یک رقیب بسیار جدی از دهه 70 را می توان نام برد که احتمالا مجموعه ایلان ماسک در پروسه طراحی سایبرتراک نگاهی بدان داشته اند!

سیتی کار نام خودرویی الکتریکی است که در فاصله سال های 1974 تا 1977 توسط کمپانی آمریکایی   Sebring-Vanguard, Inc واقع در فلوریدا روی خط تولید قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مجموعه سپس به Commuter Vehicles, Inc. واگذار شد و تولید آن از سال 1979 تا 1982 تداوم یافت.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

در مجموع 4444 دستگاه از این محصول تا سال 1979 از خط تولید خارج شد که بالاترین رکورد تولید یک خودرو الکتریکی از سال 1945 تا زمانی که تسلا موفق شد آنرا با تولید مدل اس به نام خود کند، محسوب می شود.

کابین 

سیتی کار در 3 مدل تولید شد. نسخه ابتدایی(اس وی-36) آن در واقع یک کوپه عجیب و غریب با موتور 2.5 اسب بخاری و باتری 36 ولتی بود. مدل دوم یا اس وی-48 بازهم یک کوپه با موتور 3.5 اسب بخاری و باتری 48 ولتی به همراه بروزرسانی های محدود محسوب می شد. مدل سوم که در سال های پایانی عمر این خودرو ارائه شد؛ دارای یک موتور 6 اسب بخاری و بروزرسانی های جدی در رابطه با نقایص بدنه بود.

موتور 

در رابطه با بدنه باید به استفاده از آلومینیوم به عنوان پوشش اصلی و همچنین سازه فضاکار آلومینیومی برای شاسی خودرو اشاره کرد.

مدل اس وی-48 از منظر ابعاد 2413 میلیمتر در طول، 1397 میلیمتر در عرض و 1473 میلیمتر در ارتفاع توسعه یافت. فاصله بین محورها نیز برابر با 1600 میلیمتر بود. وزن خالص نیز برابر با 570 کیلوگرم است.

برد حرکتی این سیتی کار برابر با 64 کیلومتر محاسبه شد. بیشینه سرعت مدل اس وی-48 با رینگ های 12 اینچی برابر با 61 کیلومتر برساعت محاسبه شده است.

در مدل اس وی-48 از 8 باتری 6 ولتی اسیدی برای تامین انرژی استفاده شد.

تصاویر بیشتر: بیشتر بخوانید: وانت سایبری تسلا معرفی شد! (+تصاویر) تویوتا و خودروی شهرهای آینده! (+تصاویر) تسلا و طراحی نامتعارف پارکینگ برای وانت سایبری!(+تصاویر) نیسان و خودرویی که سال 1983 از آینده آمده بود!/ با مشاهده قابلیت های کابین این محصول شگفت زده می شوید! (+فیلم و تصاویر) لینک کوتاه: asriran.com/0034AI

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سیتی کار تسلا خودرو عصرایران سیتی کار اس وی 48 مدل اس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۳۳۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنجال بزرگ علیه قالیباف از سوی یاران رائفی‌پور در مجلس آینده | وعده‌ها عجیب واقعیت دارد؟

اخیرا کامران غضنفری که با لیست صبح امید(رائفی پور) جزو منتخبان تهران برای ورود به مجلس دوازدهم است در یادداشتی که منتشر کرده، مدعی دادن وعده هایی از جنس وام و خودرو و عضویت در کمیسیون مورد علاقه در عوض رأی دادن به ریاست قالیباف شده است.

او در این یادداشت مدعی شده؛« یکی از اطرافیان جناب قالیباف، تلفنی از اینجانب برای دیداری در مجلس شورای اسلامی دعوت کرد. موضوع را که سوال کردم، گفتند که حضوری با هم صحبت خواهیم کرد. در زمان وعده کرده شده به طبقه دهم ساختمان شیخ فضل الله نوری رفتم. در آنجا به غیر از خود میزبان، دو نفر دیگر از نمایندگان منتخب شهرستان ها هم حضور داشتند. پس از احوالپرسی و بیان مقدماتی، متوجه شدم که موضوع اصلی، جلب نظر نمایندگان جدید برای ریاست آقای قالیباف می باشد. از بنده در مورد کمیسیونی که مایل به عضویت در آن هستم سوال کردند و هنگامی که گفتم کمیسیون مربوطه ظاهراً متقاضی زیاد دارد و احتمالاً نوبت به بنده نخواهد رسید، گفتند این چه حرفی است؟ چه کسی از شما شایسته تر! بعد هم لیست افرادی که اظهار تمایل برای عضویت در آن کمیسیون کرده بودند را یکی یکی می خواندند و می گفتند مثلاً آقای شماره یک را به کمیسیون الف می فرستیم، آقای شماره ۲ را به کمیسیون ب می فرستیم، آقای شماره ۳ را به کمیسیون ج می فرستیم و … یعنی که جای شما در این کمیسیون محفوظ است و دغدغه رفتن به آن کمیسیون را نداشته باشید و ما خودمان آن را حل خواهیم کرد!»

او سپس مدعی شده که بحث اعطای وام های چند صد میلیونی و خودرو نیز مطرح شد، و تاکید کرده؛« برداشت بنده از جلسه مذکور آن بود که با دادن وعده قرار گرفتن در کمیسیون مورد نظر، دادن وعده خودرو، وام و … قرار است نظر نمایندگان منتخب را نسبت به ریاست جناب قالیباف، جلب کنند. البته از یک ماه قبل نیز بنده از دوستان متعددی اخبار مشابهی را دریافت کرده بودم که با منتخبین شهرستان ها تماس گرفته می شود و آنها را به مجلس دعوت می کنند و با دادن وعده های مشابه، از آنان خواسته می شود که به ریاست ایشان رای بدهند.»

این ادعا اما آیا صحت دارد؟

حبیب‌زاده، منتخب مردم مرند در مجلس شورای اسلامی روایت کامران غضنفری از دیدار با یکی از مدیران مجلس را ناصحیح دانست و به تسنیم گفت: «من در آن جلسه مورد اشاره دکتر غضنفری بوده‌ام، به هیچ وجه بحثی درباره قول و وعده برای رأی دادن به ریاست مجلس نبوده و خلاف‌گویی است».

حبیب‌زاده که در این جلسه حاضر بوده، در ادامه به آنچه در این جلسه اتفاق افتاده اشاره کرد و گفت: « آنچه بوده توضیحات اینجانب درباره اعتقادم به مدیریت آقای قالیباف بوده که آقای غضنفری در این میان از آن مقام محترم اجرایی درخواست کرد که درباره عدم تصویب طرح صیانت و فضای مجازی از رئیس محترم مجلس سوال کند، من یک سرباز حضرت آقا و فردی بدون وابستگی به هیچ جریانی هستم و آقای غضنفری را هم فردی دلسوز دیدم اما روایت ایشان صحیح نیست».

این نماینده منتخب مجلس دوازدهم در پایان تصریح کرد: «در آن جلسه آن مسئول مربوطه از آقای غضنفری مدارکش را گرفت و کارهای کارت تردد ایشان به مجلس را برایش انجام داد و خیلی هم احترامش کرد و حرفهای وعده مالی و کمیسیون غیرواقعی هست، در آستانه آغاز کار مجلس دوازدهم بدون حاشیه ها باید دنبال خدمت بی منت به مردم و فداکاری برای انقلاب و مردم باشیم».

دیگر خبرها

  • حضور اکسید در نمایشگاه خودروی پکن
  • راه‌اندازی ۱۹۷۵ گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان
  • ۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست
  • ۵ رقیب قالیباف برای ریاست مجلس مشخص شدند / این ۵ نفر می‌خواهند قالیباف را ناک اوت کنند
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • خودروهای الکتریکی آینده به صحنه آمدند
  • تا پایان سال آینده تهران ۷۵۰۰ اتوبوس فعال خواهد داشت
  • مدیر عامل لیگ برتر: پرونده مالی منچسترسیتی به زودی به نتیجه می‌رسد
  • جنجال بزرگ علیه قالیباف از سوی یاران رائفی‌پور در مجلس آینده | وعده‌ها عجیب واقعیت دارد؟
  • طومار عجیب هواداران بایرن: توخل باید بماند!