Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، کرو دراگون (Crew Dragon)، فضاپیمای سرنشین‌دار شرکت اسپیس ایکس است که ساعت ۲۳:۵۲ شنبه دهم خرداد به وقت ایران زمین را در پرتابی آزمایشی به مقصد ایستگاه فضایی بين‌المللي ترک کرد و دو فضانورد امریکایی را برای اقامتی چندماهه به این ایستگاه برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرتاب کرو دراگون با موشک فالکون ۹ شرکت خصوصی اسپیس ایکس از پایگاه کندی ناسا انجام خواهد شد و در صورت موفقیت، رفت‌وآمد فضانوردان به ایستگاه فضایی بین‌المللی از این به بعد با همین فضاپیما ادامه خواهد یافت.

اين نخستين پرتاب سرنشين‌دار از خاک امريکا بعد از برنامه شاتل‌های فضايی است که نزديک به یک دهه پیش به پايان رسيد. در اين مدت پرتاب فضانوردان امریکایی به ایستگاه فضایی بین‌المللی با فضاپیماهای روسی سایوز از پایگاه فضایی بایکونور در قزاقستان انجام می‌شده است. دلیل دیگر مهم و حساس بودن این پرتاب آن است که برای نخستین بار پرواز سرنشین‌دار در امریکا با فضاپیمایی انجام خواهد شد که سازمانی دولتی (ناسا) مالک آن نیست و فضاپیما خصوصی است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: فضاپیما فضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۳۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خلیج فارس از نگاه فضانوردان ساکن ایستگاه فضایی بین‌المللی (فیلم)

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ناسا یک پیام از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین دریافت کرد
  • تصاویر تلسکوپ فضایی وب از یک سحابی در فاصله ۱۳۰۰ سال نوری
  • استارلاینر بوئینگ قرار است در 6 می به فضا پرتاب شود
  • خلیج فارس از نگاه فضانوردان ساکن ایستگاه فضایی بین‌المللی (فیلم)
  • فضاپیمای رباتیک چین در روزهای آینده به ماه می‌رود
  • دراگون از ایستگاه فضایی جدا می‌شود
  • تصویربرداری ۹۵ درصد از اراضی کل کشور توسط ماهواره پارس
  • زباله فضایی در دام دوربین ماهواره ژاپنی افتاد
  • آزمایش‌های قبل عملیات تاریخی «استارلاینر» با موفقیت اجرا شد
  • هوای اصفهان قابل قبول است/ شاخص ۴ شهر بر مدار قرمز و نارنجی