Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل باشگاه پیکان شرایط برگزاری بازی‌ها را فراهم نمی‌بینید و معتقد است لیگ برتر باید با تعیین تیم قهرمان به پایان برسد.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

حمیدرضا گرشاسبی در گفت‌وگو با «رادیو ایران» در خصوص اعتراض خلیلیان، سرپرست فدراسیون پزشکی ورزشی نسبت به برگزاری دیدار تدارکاتی پیکان و خوشه طلایی ساوه اظهار کرد:

در دستورالعمل اولیه ستاد مبارزه با کرونا در ورزش عنوان نشده بود که انجام بازی تدارکاتی ممنوع است؛ فقط گفته بودند که شروع تمرینات آزاد است؛ دیدار با خوشه طلایی هم یک بازی تمرینی بود و به صورت رسمی انجام نشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد:

یکی از مشکلات ما همین است که موضوعات را خیلی شفاف نمی‌گویند. مشخص نیست که چه کسی این دستورالعمل‌ها را صادر می‌کند و ما باید تکلیف خود را بدانیم.

 

مدیرعامل باشگاه پیکان تصریح کرد:

در دستورالمعل‌ها شفاف نیست که تکلیف باشگاه‌ها در مبارزه با کرونا به چه شکلی خواهد بود، یعنی این هزینه‌ها و استانداردهای لازم را چه کسی مدیریت می‌کند؟

گرشاسبی عنوان کرد:

وقتی با یک محلی قرارداد امضاء می‌کنیم و تست می‌گیریم، با نوع آزمایشی که یک باشگاه دیگر می‌گیرد، متفاوت است. تست‌گیری در همه‌ی تیم‌ها استاندارد نیست و در تست‌گیری باشگاه‌ها، هیچکسی نظارت ندارد.

 

او اضافه کرد:

وقتی ما از بازیکنان تست می‌گیریم، آنها به سمت خانه‌های خود می‌روند و ممکن است به غیر از ماشین شخصی، عده‌ای از آنها از اتوبوس و مترو استفاده کنند. در تیم‌های ما بازیکنان رده سنی جوانان و زیر ۲۳ سال داریم که هنوز به حدی نرسیده‌اند که وسیله نقلیه شخصی تهیه کنند و ممکن است در مسیر بازگشت به خانه، به ویروس آلوده شوند.

مدیرعامل باشگاه پیکان عنوان کرد:

در جامعه ما مباحث فرهنگ، هنر و ورزش در یک سطح است که هنوز به آن شکل اجازه فعالیت ندارند. مثلا سینماها، استخرها و سالن‌های ورزشی به صورت رسمی مجوزی دریافت نکرده‌اند و با این مسائل مواجه هستند.

 

گرشاسبی با بیان اینکه انجام پروتکل‌های بهداشتی در صورت مدیریت بحران قابل اجرا است، ابراز کرد:

بحرانی به نام کرونا حادث شده و مدیران مربوطه باید به صورت عملیاتی به میدان بیایند و این بحران را کنترل کنند. مدیران باید به کمک باشگاه‌ها بیایند. باید از یک بخشی دستورالعمل‌ها صادر شود و کمک کنند تا بتوانیم استانداردهای لازم را انجام دهیم.

او ادامه داد:

همه‌ی فعالیت‌های ورزشی برای سلامتی، نشاط و شادابی جامعه است؛ پس باید همه دست به دست هم دهیم تا از نظر فکری، مالی، معنوی و … تا مبارزه درستی با کرونا داشته باشیم.

 

مدیرعامل باشگاه پیکان تصریح کرد:

بسیاری از شهرها در وضعیت قرمز قرار دارند و با مشکل پرواز مواجه هستند. باید پایان فصل ۹۹-۹۸ لیگ برتر با مشخص کردن تیم قهرمان و چهار نماینده آسیایی اعلام می‌شد تا زمان و فرصتی به وجود بیاید که باشگاه‌ها به صورت درست، بحث ضدعفونی را انجام دهند و کلاس‌های مختلفی بگذارند تا آسیب‌ها کاهش پیدا کند.

 

گرشاسبی یادآور شد:

اگر بازی‌ها برگزار شود، باید برای هر نفر ۲ صندلی هواپیما گرفته شود و اتاق هتل‌ها، یک تخته باشد. این‌ها مسائلی است که عملیاتی نخواهد بود و در میانه راه، گیر می‌کنیم.

او درباره نامه‌ی چهار باشگاه لیگ برتری مبنی بر انصراف از لیگ برتر در صورت برگزاری مسابقات و اینکه از او درخواستی برای امضای این نامه داشته‌اند یا خیر، عنوان کرد:

کسی از ما امضاء نخواسته است ولی نباید یک طرفه به قاضی برویم. باید بگوییم انصراف را با این شرایط که تیم قهرمان و نمایندگان آسیایی معرفی شود، تیمی سقوط نکند، فصل آینده ۱۸ تیمی شود و در سال بعد ۴ تیم به لیگ یک سقوط کنند، می‌خواهیم.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: پیکان لیگ برتر پرسپولیس پیکان حمیدرضا گرشاسبی لیگ برتر مدیرعامل باشگاه پیکان باشگاه ها لیگ برتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۳۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گوشی های محبوب میان رده سامسونگ در بازار ایران

میان‌رده‌های سامسونگ را در بازار ایران افراد زیادی می‌شناسند. البته چند سالی هست که شیائومی بازار میان‌رده را در بیشتر نقاط جهان در دست گرفته و ایران هم از این قاعده مستثنی نیست. چون می‌توان با هزینه کمتری سخت‌افزار بهتری را حداقل روی کاغذ از شیائومی خرید.

اما طرفداران سامسونگ به‌خوبی می‌دانند که کیفیت محصولات تولید برند خودشان به مراتب بهتر است و هزینه‌ای که می‌پردازند ارزشش را خواهد داشت. همراه ما باشید تا بهترین و محبوب‌ترین محصولات میان‌رده سامسونگ در دسته تلفن هوشمند را در بازار ایران بررسی کنیم.

گلکسی A54: هوشمند جدید خوش‌ساخت

A54 یکی از خوش‌ساخت‌ترین گوشی‌های سری A سامسونگ است که مشخصات بسیار خوبی هم دارد. پنل پشتی آن بسیار جذاب است و برآمدگی لنز‌های دوربین چیز دیگری از آن نمی‌بینید. این نوع طراحی جدیدترین نسل سری A محسوب می‌شود. به‌لحاظ ظاهری و متریال می‌توانیم به این گوشی نمره بسیار بالایی بدهیم.

ای 54 در اندازه یک میان‌رده بسیار زیباست. این گوشی می‌توان یک روز و نیم شارژ نگه دارد و 90 دقیقه هم طول می‌کشد تا دوباره 100درصد شارژ داشته باشد. قدرت پردازشی آن قدری هست که بتوانید روی آن بازی-های سنگین کنید. بدون اینکه افت فریم داشته باشید یا گوشی شما داغ شود.

گلکسی A14 5G: اقتصادی و کارآمد

نباید از سامسونگ میان‌رده انتظار گوشی با بدنه‌ای غیرپلاستیک را داشته باشیم. خصوصا A14 که میان‌رده ضعیفی هم هست. محبوبیت اصلی این گوشی به‌دلیل ارزان‌بودنش است. نسبت به کیفیتی که دریافت می‌کنید واقعا هزینه بسیار کمی خواهید کرد. اما خب طراحی آن نیز همانند تمام طراحی‌های جدید سامسونگ تخت است.

نسخه‌هایی که در داخل ایران هستند معمولا از مدیاتک Dimensity 700 5G استفاده می‌کنند که پردازنده معمولی خوبی است. نباید از آن انتظار زیادی داشته باشید. این گوشی برای استفاده روزمره یه‌عنوان یک محصول ارزان‌قیمت اما به‌روز گزینه بسیار مناسبی است.

گلکسی A53 5G: زیبا و محبوب

ای 53 به جرات یکی از محبوب‌ترین میان‌رده‌های سامسونگ در ایران و البته بازار‌های جهانی است. طراحی این گوشی به نسل قبلی مربوط می‌شود و ما در پنل پشتی تنها برآمدگی ماژول دوربین را می‌بینیم. پنل مات و بدنه پلاستیکی از ویژگی‌های طراحی‌های این سری هستند.

مشکل این سری از طراحی‌های سامسونگ ماندگاری جای اثر انگشت روی آن‌ها است. اگر این گوشی را خریداری می‌کنید باید آداپتور آن را جداگانه بخرید. پردازنده این گوشی می‌تواند با گرافیک ضعیف بازی‌های سنگین را برای شما اجرا کند اما مشکل اصلی آن این است که بسیار داغ می‌شود.

گلکسی M52 5G: قدرتمند اما بدترکیب!

سری ام به‌طور اختصاصی برای بازار هند ساخته شده اما محبوبیتی که کسب کرد سبب شد تا به دیگر نقاط جهان نیز راه پیدا کند. سری ام نیز در واقع میان‌رده دیگری از سامسونگ است که نسبت به سری ای قیمت بیشتری در ایران دارد با اینکه گاهی حتی سخت‌افزار مشابهی را ارائه می‌دهد. طراحی این گوشی توسط بسیاری از متخصصان ضعیف شناخته شده به‌طور که متریال و پنل پشتی آن به شما حس یک گوشی رده‌پایین را منتقل می‌کند.

صفحه نمایش این پنل نسبتا به سری ای کمی بزرگ‌تر است. باتری آن می‌تواند یک روز کامل شارژ نگه دارد و برگ برنده‌اش هم سخت‌افزار قوی آن است. این گوشی می‌تواند خیلی خوب بازی‌های سنگین را بدون لگ باکیفیت بالا اجرا کند و تنها مشکلش این است که در چنین پردازشی داغ می‌کند.

گلکسی A73 5G: همه‌چیز تمامی که داغ می‌کند

این گوشی واقعا بدنه‌ای چشم‌نواز و زیبا دارد. با اینکه هنوز هم سامسونگ از متریال پلاستیک دل نکنده اما متریال در پنل پشتی آن طوری یک‌دست به‌کار رفته که کمتر احساس می‌کنید یک گوشی میان‌رده در دست دارید. صفحه‌نمایش این گوشی فوق‌العاده باکیفیت است.

باتری آن خوب نیست اما عملکرد قابل قبولی دارد. امنیت گوشی نسبت به مدل‌های قبلی به‌نسبت بهتر شده و عکاسی با آن تجربه فوق‌العاده‌ای را به شما ارائه می‌دهد. پردازنده آن هم توانایی اجرای هر بازی و برنامه‌ای را بدون مشکل خواهد داشت اما باید این ایراد را برایش در نظر بگیرید که به‌شدت داغ می‌شود.

گلکسی M32: پرانرژی‌تر پیش هندی‌ها!

طراحی ام 32 را می‌توانیم نسبت به دیگر گوشی‌های سری ام خوب برآورد کنیم. با اینکه هنوز هم متریال پلاستیکی و شیار‌های همیشگی سری ام را شاهد هستیم اما می‌توانیم دل‌مان را به هفت‌رنگ بودن این شیارها خوش کنیم و از ظاهر آن تا حدودی لذت ببریم.

نسخه هندی این گوشی 1000میلی‌آمپر گنجایش بیشتری نسبت به سری‌های 5000هزار میلی‌آمپری جهانی برای باتری‌اش دارد. بهترین عملکرد مربوط به باتری را می‌توانید در سری‌های ام سامسونگ پیدا کنید. Mediatek Helio G80 به‌عنوان پردازنده این گوشی می‌تواند همه‌کار برای شما بکند.

از پردازش برنامه‌های سنگین گرفته تا بازی‌های روز با بالاترین کیفیت ممکن. خبر خوب این است که در استفاده‌های مکرر از این گوشی متوجه این شدیم که دمای آن هنگام کار شدید سی‌پی‌یو تنها یک درجه افزایش پیدا می‌کند که یعنی هیچ مشکلی از بابت داغ‌کردن با این موبایل پیدا نخواهید کرد. دوربین‌های فوق‌العاده نه اما قابل قبول هستند.

گلکسی A34: گوشی اقتصادی لاکچری!

تنها جمله‌ای که می‌تواند A34 را به خوبی وصف کند همین است، گوشی اقتصادی لاکچری! طراحی آن می‌تواند به شما حس یک گوشی بالارده را القا کند با اینکه قیمت زیادی ندارد. با اینه بدنه از پلاستیک است اما این‌طور القا می‌کند که یک گوشی فلزی در دست شماست.

این گوشی می‌تواند با بالاترین فریم‌ریت صفحه 1 روز برای شما شارژدهی داشته باشد. تراشه Dimensity 1080 در آن یک تراشه همه‌کار است و می‌تواند بازی‌ها را برای شما در بالاترین کیفیت ممکن بدون هیچ مشکل و افزایش دمایی اجرا کند. ارزش خرید این گوشی بسیار بالاست و همین هم سبب شده تا یکی از محبوب‌ترین‌های لیست ما باشد.

جمع‌بندی

میان‌رده‌های سامسونگ از محبوب‌ترین گوشی‌های دنیا هستند. چون درصد کمی از مردم جهان حاضرند به‌اندازه یک پرچم‌دار برای خرید موبایل بودجه در نظر بگیرند. آن‌ها در نهایت با خرید یک میان‌رده نیازشان را برطرف خواهند کرد. در این مقاله ما بهترین و محبوب‌ترین میان‌رده‌های این کمپانی شرقی را معرفی کردیم.

تعداد زیادی از آنها هنوز هم ارزش خرید دارند و می‌توان از آنها استفاده کرد. خصوصا مدل‌هایی 2023 که طراحی جدید سامسونگ همراه خود کرده‌اند. از شما ممنونیم که تا انتهای مقاله همراه ما بودید. امیدواریم از این مطالب بیشترین استفاده را کرده باشید.

دیگر خبرها

  • منوی عجیب رستوران وحید شمسایی؛ این غذا محبوب ممنوع است! + ویدئو
  • پیام تبریک مدیرعامل مس بابت قهرمانی در لیگ برتر
  • تعطیلی دو روزه، بهره‌وری نیروی کار را افزایش می‌دهد/ثبت ۲۸ هزار فرصت شغلی در سامانه ملی
  • رامین و پرسپولیسی‌ها در آزادی/ بیرو می‌رسد؟
  • از پرونده چای دبش چه خبر؟
  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • مدارس چند شهر خوزستان فردا سه‌شنبه تعطیل شد
  • گوشی های محبوب میان رده سامسونگ در بازار ایران
  • روایت عجیب از تلاش‌ها برای تعطیلی خانه امن زنان | درها را قفل کردیم، دخترها در آشپزخانه جمع شده و گریه می‌کردند!
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم