Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-26@16:58:28 GMT

لودر شهرداری، گاز ۱۲روستای خوزستان را قطع کرد

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۲۳۷۹۵

لودر شهرداری، گاز ۱۲روستای خوزستان را قطع کرد

رییس اداره گاز باغملک گفت: حفاری بدون مجوز شهرداری صیدون موجب قطع شبکه گاز ۱۲ روستای این بخش شد.

سید روح‌الله پورموسوی شنبه در گفت‌ و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: عصر امروز شهرداری صیدون برای جایگذاری لوله آب اقدام به حفاری در نزدیکی لوله گاز کرد و برخورد لودر آنها به لوله گاز موجب شکستگی آن و قطع گاز یک هزار مشترک در این روستاها شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با انتقاد از این کار شهرداری صیدون گفت: نکته اول در این ماجرا این است که کار لولهکشی برای مزارع و باغ‌ها در خارج از محدوده شهر ارتباطی با شهرداری ندارد و اگر در این حادثه برای کارگران شهرداری اتفاقی رخ می‌داد معلوم نبود چه کسی می‌خواهد پاسخگو باشد.

رییس اداره گاز باغملک افزود: نکته دوم این است که شهرداری برای حفاری خود اقدام به گرفتن مجوز نکرده است و بدون هماهنگی اقدام به حفر کانال کرد و موجب شکستگی لوله گاز ۱۲ روستا شد.

پورموسوی از قطع انشعاب گاز حدود هزار خانوار در روستاهای بخش صیدون خبر داد و تاکید کرد: کار تعمیر لوله در حال انجام است و بلافاصله پس از آن، نیروهای اداره گاز با مراجعه درب خانه تک‌تک مشترکینی که گاز آنها قطع شده است، نسبت به وصل گاز اقدام خواهند کرد.

فرشاد نقدی شهردار صیدون در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برای تعریض جاده ورودی به صیدون لوله‌های آب کشاورزی را از کنار جاده به یکدیگر وصل کردیم تا مشکلی در این راه ایجاد نشود.

وی افزود: عصر امروز در ادامه این کار، لودر شهرداری با لوله گاز چندروستای صیدون برخورد کرد و موجب آسیب دیدن آن شد، البته این لوله در عمق مناسبی کار گذاشته نشده بود.

نقدی ادامه داد: عملیات تعمیر و اصلاح این لوله اکنون در حال انجام است و تا ساعاتی دیگر به پایان خواهد رسید.

بخش صیدون از توابع شهرستان باغملک در شرق خوزستان واقع شده است.

لینک کوتاه: asriran.com/0034An

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: خوزستان لوله گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۳۷۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا باید جریمه ۱۸ میلیارد دلاری خط لوله صلح را پرداخت کند

به گزارش خبرنگار مهر قرارداد خط لوله گاز ایران و پاکستان یا همان خط لوله صلح در سال ۲۰۰۹ منعقد شد قراردادی ۲۵ ساله برای برای ساخت خط لوله‌ای که از مرز ایران تا نواب شاه به فاصله ۷۸۱ کیلومتر می‌رود، مورد مذاکره قرار گرفت. این خط لوله قرار بود ۶۶۵ کیلومتر از استان بلوچستان پاکستان و ۱۱۵ کیلومتر از استان سند عبور کند. این خط لوله بیش از ۱۱۰۰ کیلومتر در ایران از میدان گازی پارس تا منطقه مرزی پاکستان در بلوچستان کشیده شده است و هنوز در خاک پاکستان یک کیلومتر هم کشیده نشده است.

پاکستان با وجود نیاز به گاز طبیعی به علت کمبود انرژی از زمان شروع این پروژه، مشکلات متعددی داشته است که تکمیل آن را به تعویق انداخته است. اما ایران سهم خود از ساخت این خط لوله را تکمیل کرده است.

پاکستان باید تا ۲۰۲۴ بخشی را که از قلمروی آن می‌گذرد، تکمیل کند و اگر موفق به این کار نشود، ۱۸ میلیارد دلار غرامت به ایران بپردازد.

سال گذشته وزارت امور خارجه پاکستان اعلام کرد این مشکلات را با شرکای مربوط به این پروژه یعنی ایران و آمریکا مطرح کرده است. این اظهارات باعث عکس‌العمل رئیس کمیته حساب‌های عمومی در پاکستان شد

نور اعلم خان، رئیس این کمیته گفته بود: «اگر آمریکا اجرای این پروژه خط لوله گاز توسط ایران و پاکستان را تأیید نمی‌کند، باید جریمه آن را بپردازد. آمریکا باید استانداردهای دوگانه را کنار بگذارد. آمریکا با هند برای تأمین نیازهای انرژی آن مماشات می‌کند اما پاکستان را به‌همین دلیل مجازات می کند»

سال گذشته به دنبال عدم پیشرفت این پروژه ۲۵ ساله تهران به اسلام آباد هشدار داد که اگر بخشی از پروژه خود را تا مارس ۲۰۲۴ به پایان نرساند، موضوع را برای ثبت شکایت و گرفتن خسارت به یک دادگاه بین المللی خواهد برد. ایران اعلام کرده که به دلیل عدم تمایل اسلام‌آباد در تکمیل بخشی از این پروژه که در خاک پاکستان قرار دارد، ۱۸ میلیارد دلار ضرر کرده است.

پس از اینکه ایران اعلام کرد ممکن است این پرونده را به دیوان بین‌المللی داوری ببرد، پاکستان به سرعت برای کاهش احتمال ضرر و زیان خود وارد عمل شد و تصمیماتی گرفت که قبلاً از آن اجتناب کرده بود.

اکنون با سفر رئیس جمهور به اسلام آباد جواد اوجی وزیر نفت از اشتیاق پاکستانی‌ها به تزریق گاز به خط لوله آی‌پی خبر داد و گفت: پاکستان برای تسریع در این کار در حال تنظیم قرارداد با شرکت‌های مختلف است.

به گفته وزیر نفت با اقدام‌هایی که انجام خواهد شد، امیدواریم طبق قرارداد بین‌المللی که بین ایران و پاکستان امضا شده است، در دوران فعالیت دولت سیزدهم شاهد صادرات گاز به پاکستان باشیم.

بر اساس این گزارش تحریم‌های آمریکا علیه ایران و فشار واشنگتن بر اسلام‌آباد یکی از دلایل اصلی تأخیر در تکمیل این خط لوله اعلام شده‌است. گازی که قرار است پاکستان از طریق این خط لوله از ایران وارد کند، برای امنیت انرژی این کشور ضروری است اکنون با سفر وزیر نفت به این کشور و تلاش پاکستانی‌ها برای جلوگیری از جریمه باید منتظر ماند و دید که آیا پاکستانی‌ها می‌توانند برای جلوگیری از پرداخت جریمه هنگفت پیشگیری کند و حتی انرژی مورد نیاز خود را از این طریق تأمین کند یا باید در انتظار بد عهدی جدید و پیشرفتی محدود برای ممانعت از جریمه ۱۸ میلیارد دلاری از سوی این کشور باشیم.

کد خبر 6087389 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • اطلاعیه قطع آب در شهر لیکک
  • اظهارنظر وزیر دفاع پاکستان درباره خط لوله گاز با ایران
  • ترکیدگی لوله و هدر رفت آب در بوستان نماز دغدغه شهروند شیرازی شد + فیلم
  • خوش‌بینی پاکستان درباره تکمیل خط‌ لوله گاز با ایران به‌رغم هشدار آمریکا
  • نحوه رفع نشتی لوله آب که لوله کش‌ها به شما نمی‌گویند (فیلم)
  • اجرای عایق الاستومری کاری لوله‌های موتورخانه
  • ۵ راه حل ساده لوله کشی؛ از تعمیر نشتی لوله تا اتصال دو شیر به لوله آب (فیلم)
  • کشف بیش از سه میلیون لیتر گازوئیل قاچاق در میناب
  • گاز ایران به چین هم می‌رسد؟
  • آمریکا باید جریمه ۱۸ میلیارد دلاری خط لوله صلح را پرداخت کند