Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضوان حکیم زاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش اظهار داشت: آغاز فرآیند ثبت‌نام از اول خرداد ماه اعلام شده است، در واقع این آغاز فرآیند ثبت‌نام شامل تشکیل ستادهای استانی و برنامه‌ریزی‌های لازم است.

وی افزود: با توجه به اختیاری که به شورای مدارس داده شده، هر زمان که معلمان گزارش خود را ارایه دهند و اعلام کنند که آموزش و یادگیری دانش آموزان تکمیل و محتواهای درس‌ها ارایه شده است باید ارزیابی‌ها  در سامانه آموزش و پرورش ثبت شود و دانش آموزان پس از آن می‌توانند برای ثبت‌نام اقدامات بعدی را انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: با توجه به بازده زمانی که برای بازگشایی مدارس مشخص شده، این فرصت فراهم است تا جایی که دانش آموزان بخواهند و لازم بدانند رفع اشکال دروس انجام شود و آنها در مدارس حضور داشته باشند و معلمان این خدمات آموزشی را به دانش آموزان ارائه کنند.

۱۰ تا ۱۵ درصد دانش آموزان در مدارس حاضر شدند

حکیم زاده همچنین درباره حضور دانش آموزان پس از بازگشایی مدارس در دوران کرونا برای رفع اشکال اظهار داشت: بر اساس بررسی‌های  انجام شده حدود ۱۰ تا  ۱۵ درصد دانش آموزان در مناطق شهری و البته درصد بسیار بیشتری در  مناطق عشایری در مدارس حضور پیدا کردند.

وی ادامه داد: پیشتر پیش بینی می‌شد که همین ۱۰ تا ۱۵ درصد از  دانش آموزان به هر دلیلی نتوانسته باشند از فضای مجازی در  بستر شبکه شاد و آموزش  تلویزیونی استفاده کنن یا احیانا در یادگیری مشکل داشته باشند که همین تعداد نیز در مدارس حاضر شدند.

وی یادآور شد: اما در مناطق روستایی و عشایری و مناطق دورافتاده به دلیل دسترسی نداشتن دانش آموزان به فناوری‌ها و فضای مجازی شاهد حضور گسترده‌ای  از آنها در مدارس بودیم که کلاس‌های درس برگزار شد.

بکارگیری رویکردهای ترکیبی و تلفیقی  در آموزش

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش درباره شرایط آموزش دانش آموزان در صورت تداوم کرونا هم اظهار داشت: اگر شرایط کرونا در کشور ادامه‌دار باشد، وزارت آموزش و پرورش سناریوی خود را برای این شرایط تدوین کرده است.

حکیم زاده افزود: در سناریوهای آموزش و پرورش گفته شده که با استفاده از فضای فناوری و رویکرد ترکیبی و تلفیقی که شامل  آموزش‌های تلویزیونی و فضای مجازی و رویکرد ترکیبی که متشکل از آموزش حضوری و مجازی است، آموزش ادامه یابد.

وی خاطرنشان کرد: قطعا وزارت آموزش و پرورش رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی  را با همکاری وزارت بهداشت دنبال کرده و موضوع تداوم جریان آموزش و ارزیابی میزان یادگیری را به عنوان دو موضوع بسیار مهم در برنامه‌های خود لحاظ می کند.

برچسب‌ها ویروس کرونا سال تحصیلی 98 دانش‌آموزان پروندهٔ خبری امتحانات پایان سال تحصیلی ۹۹-۹۸ ؛ مجازی یا حضوری آموزش مجازی ؛ تجربه ای نو در سایه کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا سال تحصیلی 98 دانش آموزان ویروس کرونا سال تحصیلی 98 دانش آموزان آموزش و پرورش دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۴۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد

فرشید کرمی گفت: با هدف احیاء و زنده نگه داشتن ورزش باستانی و پهلوانی، ترویج و توسعه فرهنگ پهلوانی، تقویت روحیه فداکاری، جوانمردی و احیاء فضائل اخلاقی در بین دانش آموزان، طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد به اجرا درآمد. 


وی، گفت: در طرح شهید طوقانی با اجرای ورزش صبحگاهی با ضرب آهنگ ورزش زورخانه‌ای و در ذیل سند تحول بنیادین، تحقق ساحت‌های اعتقادی، اخلاقی و ساحت زیست بدنی دنبال می‌شود. 


معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه در این طرح مراسم صبحگاهی در مدارس معین آغاز می‌شود گفت: استعدادیابی در حوزه ورزش زورخانه‌ای یکی از اهداف طرح شهید طوقانی است. 


فرشید کرمی با اشاره به اینکه در این طرح ۲۵ دانش آموز آموزش دیده مرشدی در مدارس حضور یافته و در مراسم صبحگاهی به دانش آموزان مدرسه مربوطه ورزش زورخانه‌ای و پهلوانی را آموزش می‌دهند افزود: این دانش آموزان آموزش دیده مرشدی از مدارس شهر‌های یاسوج، چرام و دهدشت هستند. 


وی، گفت: ورزش زورخانه‌ای یکی از هویت‌های ملی ما محسوب شده که در پرورش جسمی، روحی و معنوی و رشد تحصیلی دانش آموزان تاثیر بسزایی دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان کهگیلویه و بویراحمد یاسوج

دیگر خبرها

  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • نهمین دوره جشنواره خوارزمی در کاشان
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • فراهم شدن امکان تغییر رشته تحصیلی دانش آموزان