Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش پارسینه، در حالیکه رئیس جمهور و بخشی از ملت آمریکا جشن اعزام دو فضانورد سازمان هوافضای آمریکا، «ناسا» را که برای اولین بار توسط شرکت اسپیس اکس از مرکز فضایی کندی برگزار می کنند، در بسیاری از شهرهای آمریکا از جمله لس آنجلس تا نیویورک اعتراضات خشونت بار و خونین مردم به قتل وحشیانه یک سیاهپوست توسط پلیس مینیاپلیس ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تظاهرات و ناآرامی‌ها پس از کشته شدن یک شهروند سیاه‌پوست آمریکایی-آفریقایی در ایالت مینه‌سوتا در حالی به شهر‌های بزرگ ایالات متحده گسترش پیدا کرده که مقامات محلی در مینیاپولیس، محل وقوع حادثه از بسیج عمومی ۱۳ هزار نیروی گارد ملی برای کنترل اوضاع خبر دادند.
مینیاپولیس پس از چهار شب ناآرامی و شورش روز شنبه شاهد تشدید تدابیر امنیتی و استقرار بی سابقه ماموران پلیس و گارد ملی در نقاط مختلف شهر بود.

اعتراض‌ها به کشته شدن جرج فلوید، شهروند سیاهپوست آمریکایی و برخورد «غیرانسانی و نژادپرستانه» پلیس آمریکا با شهروندان رنگین پوست که پیش‌تر نیز موارد متعددی از آن در ایالات متحده دیده شده در حالی رو به تشدید و گسترش به شهر‌های بزرگی، چون نیویورگ و واشنگتن است که مامور «متخلف» عامل این قتل دستگیر و به قتل غیر عمد متهم شده است.   در همین حال، در شماری از این شهر‌ها از جمله لس آنجلس، آتلانتا و فیلادلفیا مقررات منع آمد و شد اعلام شده است.
در برخی از این شهر‌ها معترضان خودرو‌های پلیس را به آتش کشیدند و برخی نیز ساختمان‌های دولتی و عمومی و مغازه‌ها را تخریب کردند. در همین زمینه، شبکه‌های خبری تصاویری از غارت مغازه‌ها در شهر لس آنجلس پخش کردند.
با این حال، شامگاه شنبه نیرو‌های پلیس و گارد ملی کوشیدند تا مقررات منع آمد و شد را با قاطعیت اجرا کنند و به همین دلیل در برخی از شهر‌ها از مینیاپولیس با معترضان درگیر شدند.
خبرگزاری آسوشیتدپرس هم گزارش داده که از روز پنجشنبه تاکنون پلیس آمریکا در حدود یک هزار و ۴۰۰ نفر را در ١٧ شهر این کشور بازداشت کرده است.
شبکه خبری سی بی اس نیوز هم می‌گوید، اعتراضات اخیر در آمریکا گسترده‌ترین ناآرامی‌ها چند دهه اخیر در این کشور است.
در ایالت مینه سوتا در اقدامی بی‌سابقه از زمان جنگ جهانی دوم تاکنون کل گارد ملی این ایالت برای برقراری نظم در این ایالت فراخوانده شدند.
در همین حال، مقام‌های شهر مینیاپولیس در ایالت مینه سوتا اعلام کردند که توانسته‌اند به تظاهرات خشونت آمیز در این شهر پایان بدهند.
شهر مینیاپولیس طی پنج شب گذشته شاهد اعتراضات همراه با خشونت بود و یک پاسگاه پلیس در این شهر شامگاه پنجشنبه به آتش کشیده شده بود.
لیس و معترضان همچنین در شیکاگو و نیویورک درگیر شدند. در این شهر‌ها تعدادی بازداشت شده اند.
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا "چپ افراطی" را مسئول خشونت‌ها از جمله غارت گسترده و به آتش کشیدن اموال دانسته و گفته که آشوبگران به یاد جورج فلوید بی احترامی می‌کنند.
او گفت: "نمی توانیم اجازه بدهیم که گروه کوچکی از مجرمان و خرابکاران شهر‌های ما را خراب و جوامع ما را تباه کنند... دولت من جلوی گروه‌های خشن را خواهد گرفت و ریشه آن‌ها را خشک خواهد کرد. "
او گروهی ضدفاشیتی به نام "آنتیفا" را به سازمان دادن خشونت‌ها متهم کرد.
عصر شنبه جمعیت معترضان به تدریج شروع به راهپیمایی در خیابان‌های مینیاپولیس، نیویورک، شیکاگو، میامی، فیلادلفیا و سایر شهر‌ها کردند و شعار "زندگی سیاهان ارزش دارد" و "نمی توانم نفس بکشم" سر دادند. "نمی توانم نفس بکشم" یکی از آخرین جملاتی بود که جورج فلوید پیش از مرگ بر زبان راند.
لس آنجلس از جمله شهر‌هایی است که از هشت شب تا پنج و نیم صبح مقررات منع تردد اعلام کرده. ساعات منع تردد در آتلانتا ۰۹:۰۰ شب تا سپیده دم اعلام شد. لوئیویل در کنتاکی هم مقررات مشابهی اعلام کرده است.   تیم والز فرماندار مینه سوتا روز شنبه گفت: در اقدامی بی سابقه کل گارد ملی این ایالت که شمار آن‌ها به ۱۳ هزار نفر می‌رسد را بسیج می‌کند. او "آشوبگران" را متهم کرد که بدون توجه به مال و زندگی مردم، باعث تخریب و هر ج. و مرج می‌شوند.
او گفت: "بگذارید روشن بگویم که آنچه اکنون در مینیاپولیس می‌گذرد دیگر به هیچ وجه ربطی به مرگ جورج فلوید ندارد بلکه حمله‌ای به جامعه مدنی و ایجاد رعب و اختلال در شهر‌های بزرگ ماست. "
والز مثل برخی دیگر از مقام‌ها گفتند که به نظر می‌رسد بسیاری از معترضانی که دست به خشونت می‌زنند از نقاط دیگر آمده باشند، اما جزییاتی ارائه نکرد.   گفتنی است که ارتش آمریکا تنها در صورت شورش عمومی می‌تواند با هدف دفاع از غیرنظامیان در داخل خاک ایالات متحده وارد عمل شود؛ امری که از سال ۱۹۹۲ تاکنون، زمان اعتراض‌های گسترده به مرگ رادنی کینگ، شهروند دیگر سیاه‌پوست آمریکایی بدست ماموران پلیس اتفاق نیافتاده است.
جان هارینگتون، مسئول نیرو‌های امنیتی ایالت مینه‌سوتا در خصوص شمار بی سابقه نیرو‌های گارد ملی که برای کنترل اوضاع به حال آماده‌باش درآمده اند، گفت: «تعداد بسیاری زیادی است، اما ما باید با ده‌ها هزار شورشی مقابله کنیم.»
مقامات محلی بدون توضیحات بیشتر مدعی دریافت اطلاعاتی «موثق» شده‌اند که نشان می‌دهد گروه‌های قائل به برتری نژادی سفید و شورشیان پشت شورش‌ها هستند و با استفاده از شبکه‌های اجتماعی جنبش اعتراضی را سازماندهی می‌کنند.
منابع امنیتی در ایالت مینه‌سوتا همچنین از دستگیری ده‌ها نفر خبر داده و مدعی شده‌اند که هشتاد درصد این افراد از ایالت‌های دیگر به محل اعتراض‌ها آمده بودند.
شبکه خبری سی ان ان در گزارشی اعلام کرده که یک مامور پلیس در جریان ناآرامی‌های اخیر کشته شده است.   اما از سوی دیگر برای اولین بار دو فضانورد سازمان هوافضای آمریکا، ناسا، با یک فضاپیمای خصوصی راهی مدار زمین شده اند.
داگ هرلی و باب بنکن در ساعت ۱۶:۲۲ روز شنبه به وقت شرق آمریکا سوار بر کپسول دراگون با موشک فالکون ۹ شرکت اسپیس اکس از مرکز فضایی کندی در فلوریدا پرتاب شدند.فالکون ۹ از سکوی معروف "۳۹ ای" پرتاب شد و بعد از دو دقیقه و نیم بخش تحتانی آن جدا شد تا بر سکوی کشتی‌ای در دریا فرود آید. بعد از حدود شش دقیقه فضانوردان به سلامت در مدار زمین قرار گرفتند.
سفر آن‌ها به ایستگاه بین المللی فضایی (آی‌اس‌اس) ابتدا قرار بود چهارشنبه انجام شود که به علت شرایط نامساعد آب و هوایی عقب افتاد.
این اولین بار از زمان بازنشستگی ناوگان شاتل ناسا در سال ۲۰۱۱ است که آمریکا توانسته فضانوردان را از خاک خود به فضا اعزام کند و به همین دلیل این پرتاب توجه زیادی جلب کرد.
همچنین اولین بار است که ناسا از یک شرکت خصوصی برای انتقال فضانوردان به مدار استفاده می‌کند.
فضانوردان سه ساعت پیش از پرتاب وارد کپسول شدند تا در جای خود قرار گیرند و با تست کردن سیستم‌ها آماده پرتاب شوند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: جورج فلوید اعتراضات آمریکا ناسا اسپیس ایکس فالکون9 مینه سوتا مینیاپلیس مینیاپولیس ایستگاه فضایی بین المللی ایالت مینه سوتا اولین بار گارد ملی بی سابقه لس آنجلس شده اند شهر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۵۸۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت ۱۰۰ دانشجو در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی

در ادامه خیزش دانشگاههای آمریکا علیه جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، صدها دانشجو در ایالت‌های مختلف به دست نیروهای پلیس دستگیر شدند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، دانشگاههای آمریکا همچنان صحنه اعتراضات گسترده دانشجویی به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه است؛ صحنه‌هایی که یادآور جنبش دانشجویی در مخالفت با جنگ ویتنام در دهه هفتاد قرن بیستم است.

شبکه ان بی سی نیوز از جمعیت گسترده معترض در دانشگاه تگزاس در آستین یک روز پس از بازداشت دانشجویان خبر داد.

شبکه سی ان ان نیز خبر داد که پلیس آمریکا حدود 100 دانشجو را در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی و دهها تن دیگر را در دانشگاه تگزاس در آستین بازداشت کرده است. در دانشگاه اموری در ایالت جورجیا نیز دو استاد دانشگاه بازداشت شدند.

استعفای دیپلمات آمریکایی در اعتراض به جنگ غزهنگرانی امیرعبداللهیان از سرکوب دانشجویان آمریکایی

همزمان دانشجویان دانشگاه پنسیلوانیا در حمایت از مردم غزه در محیط دانشگاه اقدام به برپایی چادر و تحصن کردند. نشریه دانشجویی «دیلی پنسیلوانیا» نوشت که دانشجویان تحصن کننده خواستار خروج سرمایه‌گذاری‌های این دانشگاه از فلسطین اشغالی هستند.

در این میان دادستان ایالت جورجیا دانشجویان را همچون دیگر مقامات آمریکایی به «یهودستیزی» متهم کرد و مدعی شد: «هیچ کس از نظر قانونی حق تعطیلی دانشگاهها از طریق چادر زدن و تحصن و تهدیدات ضد یهودی را ندارد».

او با حمایت از سرکوب دانشجویان و بازداشت آن‌ها افزود: «با افتخار در کنار هر دانشگاهی که اقدامات لازم برای حفظ امنیت دانشجویان ایالت را انجام می‌دهد، خواهیم ایستاد».

«گرگ ابت» فرمانده تگزاس نیز روز گذشته گفته بود که باید تمامی دانشجویان ضد اسرائیلی بازداشت شوند. او نیز اعتراضات ضد جنگ در غزه را به «یهودستیزی» تعبیر کرد.

اما در مقابل برخی قانون‌گذاران ایالتی در جورجیا در خصوص سرکوب خشن دانشجویان در محوطه دانشگاه «اموری» ابراز نگرانی کردند. به گفته آن‌ها مقامات ایالت جورجیا با اعتراضات به مثابه «اغتشاشات» یا حتی «تروریسم» برخورد می‌کنند.

اتحادیه «آزادی‌های مدنی آمریکا» در ایالت جورجیا نیز در بیانیه‌ای گفت: «آتلانتا همواره مکانی برای آزادی اعتراضات بود، اما اکنون شاهد سرکوب بر خلاف قانون اساسی هستیم».

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازداشت ۱۰۰ دانشجو در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی
  • ۳ فضانورد چینی به سمت ایستگاه فضایی چین رفتند
  • ۳ فضانورد چینی به ایستگاه فضایی می‌روند
  • سرکوب اعتراضات دانشجویی حامیان فلسطین در دانشگاه های آمریکا با گارد ایالتی  (+عکس)
  • سرکوب اعتراضات دانشجویی حامیان فلسطین در دانشگاه های آمریکا با گارد ملی  (+عکس)
  • ۳ فضانورد چینی امروز راهی ایستگاه فضایی شان می شوند
  • ۳ فضانورد چینی امروز راهی ایستگاه فضایی‌شان می‌شوند
  • قاچاق دختران به بهانه مسابقه / دستگیری ۸ زن و ۲ مرد از سرشبکه‌های اصلی پرونده سایه
  • چین ۳ فضانورد دیگر به ایستگاه فضایی خود می‌فرستد
  • کشف یک باکتری عفونی خطرناک در ایستگاه ‌فضایی بین‌المللی