Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-26@22:58:13 GMT

عضو شورای شهر: گسل‌های شهر تهران مطالعه نشده است

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۲۶۷۴۴

عضو شورای شهر: گسل‌های شهر تهران مطالعه نشده است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، آرش حسینی میلانی عضو شورای اسلامی شهر تهران در جلسه امروز شورای شهر تهران درخصوص ضرورت مطالعات دقیق در خصوص گسل های شهر تهران به شهرداری تهران تذکر داد.

او گفت: در دو زلزله اخیر گسل مشا تحرکاتی داشته است در حالی که متاسفانه هنوز مطالعه دقیقی بر روی گسل‌های شهر تهران در سالهای اخیر انجام نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سالهای اخیر بودجه مربوط به مطالعات درباره گسل‌های اطراف تهران مورد بی مهری قرار گرفته است و این موضوع می تواند تبعات بدی برای شهر تهران و شهروندان آن به همراه داشته باشد.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: مقابله با تأثیرات مخرب ناشی از زلزله در شهر تهران مستلزم انجام مطالعات دقیق و کارشناسی بر روی گسل های شهر تهران است و اگر این مطالعات انجام نگیرد نمی توان برای مقابله با زلزله آماده شد.

او ادامه داد: طبیعت با دو زلزله اخیر به ما یادآور شده است که خطر در کمین است و همه کارشناسان نگرانی خود را از بروز زلزله هشدار داده اند و نباید از این موضوع و خطر غفلت کرد.

میلانی گفت: در شهر تهران باید با شناسایی دقیق گسل ها و حریم گسل ها در شهر تهران اقدامات پیشگیرانه را در حوزه ساخت ساختمان ها مورد توجه قرار دهیم.

عضو شورای اسلامی شهر تهران افزود: هنوز نرخ لغزش گسل ها و نرخ جا به جایی آنها در طول دوره های مختلف سنجیده نشده است در حالی که باید طبق قانون برای مدیریت بهتر شهر تهران این اقدام صورت گیرد. شهرداری تهران موظف است با همکاری سایر سازمان ها نظیر سازمان زمین شناسی نسبت به این مطالعات اقدام کند.

47231

کد خبر 1394048

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: شهر تهران زلزله شورای شهر تهران شهرداری تهران گسل های شهر تهران عضو شورای گسل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۶۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌های اخیر کمبود آب تهران را جبران کرد؟

یک مقام مسئول گفت: «وضعیت بارش‌ها در تهران نسبت به نرمال، ۴۰ درصد منفی است. به‌رغم این‌که در موقعیت زمانی پربارشی قرار داریم، اما بارندگی‌ها کمبود آب تهران را جبران نکرده است.»

به گزارش مهر، وی با اشاره به این‌که توان تبخیر در کشور ما بسیار زیاد است، خاطرنشان کرد: استان تهران با ۲۸۰ میلیمتر بارش سالانه ۲۰۰۰ میلیمتر توان تبخیر دارد. در حالی‌که رفتار ما با آب منطقی نیست؛ در نتیجه اگر شرایط بارندگی به حد نرمال هم برسد ما هنوز با شرایط مطلوب خیلی فاصله داریم.

وظیفه وضعیت بارندگی در استان‌های تهران، قزوین، البرز، سمنان و خراسان رضوی را در شرایط کلی کمتر از حد نرمال خواند و اظهار داشت: وضعیت بارش‌ها در تهران نسبت به نرمال ۴۰ درصد منفی است. رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی کشور با بیان اینکه میزان بارش در تهران از ۲۲۰ میلیمتر در سال به ۱۲۰ میلیمتر هم نرسیده است، افزود: علی‌رغم این‌که در موقعیت زمانی پر بارشی قرار داریم، اما حجم ذخایر آبی کل ۵ سد تهران کمتر از ۲۰ درصد است و با کمبود آب قابل توجهی مواجه هستیم.

وظیفه ادامه داد: در تهران تقریباً نیمه اول خرداد به بعد بارش قابل توجهی نداریم و اگر هم باشد به‌صورت رگباری خواهد بود؛ باران‌های تابستانی نیز معمولاً سیل‌آسا و تخریب‌کننده هستند که نمونه‌اش را در سیل سال ۱۴۰۱ در امامزاده داود و فیروزکوه تجربه کردیم.

وی وضعیت بارش‌های تابستانی در برخی مناطق کشور به ویژه جنوب شرق را نسبت به سال گذشته خیلی بهتر دانست و گفت: در جنوب کشور نیز تنها در همین یکی دو هفته آینده بارندگی وجود دارد و بعد به صورت اقلیمی بارندگی قطع می‌شود.

رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشک‌سالی با اشاره به بارندگی‌های خوب رخ داده در برخی مناطق کم بارش کشور، اظهار داشت: در استان‌های هرمزگان، بوشهر، کرمان، خراسان جنوبی، شرق فارس، جنوب اصفهان و جنوب چهارمحال و بختیاری نسبتاً وضعیت بارندگی آنرمالی شدیدی داشت و در استان سیستان و بلوچستان نیز عمدتاً بارندگی‌ها فراتر از حد نرمال بود. هرچند این بارندگی‌ها به ویژه در مناطق ساحلی رگباری بود و منتهی به دریا می‌شد.

وی بیان داشت: تا پیش از این بارندگی‌ها، سد‌های استان هرمزگان وضعیت ناخوشایندی داشت و کمبود بارش در استان هرمزگان به منفی ۵۸ درصد نسبت به نرمال خودش یعنی از آغاز سال آبی تا ۲۸ فروردین سال‌جاری، عقب‌تر بود، اما این حجم از بارش باز هم نتوانست کمبود آب مورد نیاز را جبران کند.

دیگر خبرها

  • عجیب‌ترین دستور در یک استان؛ منشی‌های خانم ممنوع شدند!
  • منشی زن در ادارات دولتی ممنوع شد
  • دستوری تازه در مورد استفاده از منشی های زن : «در ادارات دولتی ممنوع شد!»
  • دستوری تازه در مورد استفاده از منشی‌های زن: «در ادارات دولتی ممنوع شد!»
  • دلار با کاهش تنش‌های سیاسی برمی‌گردد/ عده‌ای برخلاف منافع ملی بازار ارز را بهم می‌زنند
  • پذیرش بدون آزمون در دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران
  • دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران در مقطع کارشناسی ارشد دانشجو پذیرش می‌کند
  • بارش‌های اخیر کمبود آب تهران را جبران کرد؟
  • بارش‌های اخیر کمبود آب تهران را جبران نکرد
  • کمبود آب تهران با بارش‌های اخیر جبران شد؟