Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیر بحران وزارت دفاع از اعزام بالگرد‌های هوانیروز ارتش و سپاه برای اطفاء حریق جنگل‌های استان‌های بوشهر و خوزستان خبر داد. تاریخ انتشار: 12:12 - 11 خرداد 1399 - کد خبر: ۶۲۵۱۹۹

خبرگزاری میزان - بنا بر اعلام روابط عمومی وزارت دفاع، جواد مصطفایی گفت: با دستور اکید رییسجمهور و با هماهنگی مرکز کنترل و پشتیبانی اطفای حریق در وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح بالگرد‌های هوانیروز ارتش و سپاه جهت اطفای حریق جنگل‌های استان بوشهر و خوزستان به این مناطق اعزام شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر بحران وزارت دفاع افزود: طی هفته گذشته نیز ۷ فروند بالگرد از ظرفیت یگان‌های بالگردی ارتش و سپاه جهت اطفای حریق جنگل‌های گچساران، بهبهان و دهدشت به این مناطق اعزام شده بودند.

وی در تشریح موضوع اطفای حریق هوایی در کشور اظهار داشت: ارائه خدمات اطفای حریق هوایی در عرصه منابع طبیعی کشور برابر ابلاغیه معاون اول ریاست جمهوری از سال ۹۴ با تشکیل مرکز کنترل و پشتیبانی اطفای حریق در وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح و با بکارگیری کلیه یگان‌های بالگردی لشکری و کشوری شکل گرفت که ثمره این همکاری‌ها کاهش وسعت آتش سوزی‌ها به میزان قابل توجه در سال‌های گذشته بود.

مصطفایی با اشاره به دستور رییس سازمان برنامه و بودجه مبنی بر پرداخت ۱۵۰ میلیارد ریال به سازمان جنگل‌ها و مراتع گفت: یگان‌های بالگردی کشوری، لشکری و خصوصی در اختیار وزارت دفاع نیستند و تامین هزینه‌های سنگین خدمات پروازی شامل: سوخت، بیمه سرنشینان، بروزرسانی تجهیزات پروازری، سبد‌های ویژه و...) نیازمند حمایت‌های مالی و تأمین اعتبار است.

بیشتر بخوانید: وزیر دفاع: اجازه ورود به آمریکا در منطقه از سوی همسایگان یک اشتباه راهبردی است

مدیر بحران وزارت دفاع با ابراز خرسندی از تصمیم دولت مبنی بر تأمین اعتبار یگان‌های بالگردی اطفای حریق هوایی کشور افزود: پیش از این با مساعدت وزیر دفاع بخشی از هزینه‌های یگان‌های خدمات پروازی که به صورت قرارداد فی مابین با یگان‌های کشوری، لشکری و خصوصی منعقد شده بود تا انتهای سال ۹۸ پرداخت شد و با تلاش همکاران عزیز در نیرو‌های مسلح هواپیمای آتش نشان با ظرفیت ۱۸ و ۴۰ تن حمل آب درکشور مورد بهره برداری قرار گرفت و انواع بالگرد نیز، متناسب با شرایط مختلف آب و هوایی کشور به تجهیزات اطفاء حریق هوایی تجهیز شدند.

مصطفایی تأمین اعتبار یگان‌های بالگردی اطفای حریق هوایی کشور را گامی اساسی در احیای مرکز کنترل و پشتیبانی اطفای حریق در وزارت دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح عنوان کرد و گفت: طبق مصوبات دولت و دستورات معاون اول رییس جمهور و بر اساس واگذاری اعتبار از طریق سازمان برنامه و بودجه، اجرای برنامه‌ها و اعتبارات پیش بینی شده مطابق با طرح جامع مدیریت پیشگیری و اطفای عرصه‌های منابع طبیعی کشور که در برنامه پنج ساله ششم توسعه توسط دستگاه‌های متولی تایید شده است؛ به موضوع اطفای حریق هوایی کشور از طریق یگان‌های بالگردی کشوری، لشکری و خصوصی جامه عمل خواهد پوشاند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزارت دفاع اطفای حریق هوایی اطفای حریق هوایی یگان های بالگردی حریق جنگل نیرو های مسلح ارتش و سپاه وزارت دفاع هوایی کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۸۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح درباره یک خبر از دوران دفاع مقدس و محسن رضایی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، همزمان با سالگرد عملیات بیت المقدس در تاریخ دهم اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۱، مصاحبه ای از سرتیپ بازنشسته توپخانه و ستاد «مسعود بختیاری» از نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران، افسر عملیاتی قرارگاه کربلا از طراحان عملیات بیت المقدس(عملیات آزادسازی خرمشهر) در خصوص نحوه طرح‌ریزی، اجرای و در نهایت موفقیت عملیات بیت‌المقدس در سایت جماران منتشر شد.

در بخش ابتدایی این گفتگو امیر بختیاری توضیحاتی درباره نقش ارتش در مدیریت جنگ پرداخته و می گوید؛« مدیریت صحنه جنگ را ارتش بر عهده داشت. به این دلیل که در آن زمان هنوز سپاه پاسداران انقلاب اسلامی انسجام سازمانی پیدا نکرده بود. اساساً سپاه به عنوان فرماندهی کل تشکیل نشده بود و به صورت سپاه شهری با وظیفه انتظامی عمل می‌کرد. آقای ابوشریف و مرتضی رضایی که هر دو به فرماندهی سپاه منصوب شدند، اساساً معتقد به جنگیدن سپاه با دشمن خارجی نبودند و اعتقاد داشتند که سپاه وظیفه دیگری دارد. اما تعدادی دیگر که از فرماندهان سپاه که عمدتاً متعلق به استان خوزستان بودند مثل آقای شمخانی، سردار رشید، احمد غلامپور و شهید احمد سوداگر اعتقاد داشتند که سپاه باید در جنگ برون مرزی نیز شرکت کند. غرض این بود که بگویم در سال اول جنگ مدیریت صحنه بر عهده ارتش است، زیرا نیروهای سپاه هم فاقد سازمان و هم فاقد تجربه هستند.»

خبرآنلاین در بازنشر این گفتگو در رسانه خود، این بخش از اظهارات امیر بختیاری را محور تیتر خود قرار داده و سهوا نام آقای محسن رضایی را به جای مرتضی رضایی آورده بود، که به این وسیله از این اشتباه سهوی عذرخواهی می کند.

متن کامل این گفتگو با تیتر «امیر سرتیپ بختیاری: در ارتش مخالفت چندانی با ادامه جنگ بعد از فتح خرمشهر وجود نداشت /گروه‌های چپ به ارتشی‌ها تهمت‌های ناموسی زدند» را بخوانید.

2727

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901285

دیگر خبرها

  • بدون خروج نیروهای پشتیبانی سریع ازمنطقه‌های اشغالی صلحی درکارنیست
  • بیمار خارگی با بالگرد در شرایط بد آب هوایی اعزام شد
  • عملیات ارتش روسیه در مقر فرماندهی نیروهای اوکراینی
  • رزمایش اطفای حریق در جنگل‌های تمام استان‌ها اجرا می‌شود
  • ضرورت بروزرسانی تجهیزات منابع طبیعی
  • رژیم صهیونیستی استفاده از سامانه «پاتریوت» آمریکا را کنار می‌گذارد
  • امکانات اطفای حریق در مراتع و جنگل‌ها به خصوص در سمیرم تقویت شود
  • کمبود بیش از ۵هزار شیر هیدرانت آتش‌نشانی در مشهد
  • توضیح درباره یک خبر از دوران دفاع مقدس و محسن رضایی
  • آمریکا ۵ یگان ارتش اسرائیل را ناقض حقوق بشر اعلام کرد