Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی شجاعی صبح امروز در نشست توسعه و اشتغال پایدار روستایی استان که در محل سالن جلسات استانداری خراسان شمالی برگزار شد اظهار کرد: قبل از مرداد ماه سال ۹۸ مجموعاً ۱۱ طرح از استان به حوزه معاونت عمرانی وزارت کشور ارسال شد و امروز این عدد به ۷۰۲ طرح رسیده است.

استاندار خراسان شمالی از رتبه پنجم استان در تعداد طرح‌های مصوب شده بین استان‌های کشور خبر داد و بیان کرد: خراسان شمالی دارای ۶٩١ دهیاری است که تا کنون ٧٠٢ طرح تهیه و ۶١ طرح در مرکز مصوب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به رغم اینکه تعداد شهرستان‌ها و دهیاری‌های خراسان شمالی نسبت به سایر استان‌ها کمتر است اما با یک کار جمعی اکنون به لحاظ تعداد طرح‌های ارسالی استان اول و از نظر تعداد اشتغال ایجاد شده در این طرح‌ها استان هفتم هستیم.

شجاعی خطاب به فرمانداران گفت: تا ٣ ماه آینده باید تمامی دهیاری‌ها با تاکید بر افزایش کیفیت و توجه به نیازهای استان یک طرح دیگر هم داشته باشند.

نماینده عالی دولت در خراسان شمالی در ادامه سخنان خود به بحث بیمه روستایی و عشایری اشاره داشت و تصریح کرد: در بهمن ماه سال ۹۸ خراسان شمالی نسبت به سایر استان‌ها بیشترین میزان رشد را در جمعیت بیمه شده و رشد ضریب نفوذ بیمه داشته است.

وی با تاکید بر اهتمام ویژه فرمانداران به بیمه روستایی و عشایری، افزود: آمار و ارقام نشان می‌دهد برخی از شهرستان‌ها به خوبی کار نکرده‌اند که باید با یک اقدام بسیجی آسیب‌ها شناسایی و برطرف شود تا در جلسه آینده شاهد تغییر رتبه‌های در در نفوذ ضریب بیمه در شهرستان‌ها باشیم.

شجاعی اظهار کرد: برای ارتقای سطح پوشش بیمه روستایی و عشایری برای همه شهرستان‌ها مشکلات و موانع وجود دارد که توجیه پذیر نیست و به کم کاری و عدم توجه به اولویت‌ها مربوط است چرا که برخی از شهرستان‌ها به خوبی عمل کرده‌اند.

استاندار خراسان شمالی تاکید کرد: جمعیت روستایی در برخی شهرستان‌ها بالاست که در این مناطق نیازمند توجه بیشتر به روستانشینان به ویژه در حوزه بیمه آنان هستیم بنابراین تا جلسه آینده باید تمامی شهرستان‌ها در تعداد افراد بیمه شده روستایی و عشایری افزایش داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه بیمه باید وارد سبد خانوارها شود، تصریح کرد: نبود فرهنگ و هزینه‌های بالای معیشتی از جمله موانع تمایل مردم به هزینه در حوزه بیمه است که باید در ابتدا از آنان حمایت کنیم تا برای بیمه نیز هزینه کنند.

شجاعی مطرح کرد: کم بودن تعداد کارگزاری‌های بیمه یکی از موانع در راستای انجام سیاست‌های استان در حوزه بیمه روستایی و عشایری است که برای جهش و تسریع در انجام کارها پیشنهاد دادیم دهیاران به عنوان کارگزار معرفی شوند که مرکز نیز موافقت کرد.

استاندار خراسان شمالی در بخش دیگر سخنان خود بار دیگر بر ایجاد بازارچه محلی در ٨ نقطه در هشت شهرستان استان تاکید کرد و گفت: تا هفته آینده زمین‌های مورد نیاز و نوع مالکیتش مشخص و اعلام شود.

وی افزود: این بازارچه‌ها تنها محلی برای فروش محصولات جمعیت روستایی نخواهد بود بلکه این بازارچه‌ها کارکرد فرهنگی، ورزشی و اجتماعی خواهد داشت و محلی برای تجمع و برگزاری مراسمات و جشن‌ها می‌شود.

شجاعی در پایان بیان داشت: فرمانداران برای اجرای این کار تعاونی‌ها را پای کار بیاورند و دستگاه‌های اجرایی متولی کار باید برای هر شهرستان متناسب با ظرفیت‌های منطقه‌ای برنامه‌های فرهنگی و ورزشی متفاوت داشته باشند.

کد خبر 4938258

منبع: مهر

کلیدواژه: امور عمرانی استاندار خراسان شمالی دهیاری بیمه روستایی و عشایری ویروس کرونا شیراز بوشهر روز قدس شهرکرد شیوع کرونا گرگان عید سعید فطر قزوین بیرجند نماز عید سعید فطر روز جهانی قدس ستاد مقابله با کرونا فطریه بیمه روستایی و عشایری خراسان شمالی شهرستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۸۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‍ بازدید مدیر کل از نحوه فعالیت مراکز نیکوکاری درخدمت رسانی به نیازمندان خراسان شمالی

الهی راد در ابتدای این سفر با فرماندار شهرستان دیدار و به ارائه گزارش عملکرد خدمات امداد در این شهرستان پرداخت.‌ وی ضمن بازدید از روند خدمت رسانی به مددجویان در شهرستان راز وغلامان از دو مرکز نیکوکاری، چند طرح اشتغال در شهرستان  و از منزل یک خانواده یتیم نیز بازدید که مساعدت موردی و پیگیری طرح ساخت مسکن برای این خانواده انجام گرفت.‌    اهم اقدامات انجام گرفته در شهرستان: حمایت از دو هزار و ۷۴۰ خانوار با جمعیتی بالغ بر ۶ هزار و ۱۸۴ نفر.  توزیع ۱۱۶ سری جهیزیه بین نوعروسان در شهرستان. توزیع ۱۹۷ عدد لوازم ضروری زندگی. ایجاد ۳۱۱ نفر فرصت شغلی برای مددجویان با اعتباری بالغ بر ۳۱ میلیارد تومان. احداث ۲۸۹ واحد مسکن از محل تفاهم‌نامه‌ها. گفتنی است؛ برون سپاری امورات کمک به نیازمندان به مردم توسط مراکز نیکوکاری از اهداف تاسیس این مراکز است و از طریق این مراکز توسط مردم نیازمندان شناسایی و به آنها کمک خواهد شد. در شهرستان راز و غلامان ۸ مرکز نیکوکاری فعال هستند ./ خراسان شمالی _خبرنگار جام جم _اسدالله ابراهیمی

دیگر خبرها

  • التیماتوم ۴ ماهه شفقت برای معاونت عمرانی‌ استانداری
  • خسارت بارش تگرگ به ۲ روستای ششتمد خراسان رضوی
  • التیماتوم ۴ ماهه «شفقت» برای معاونت عمرانی‌ استانداری
  • رهاسازی ۷ هزار قطعه ماهی گرمابی در مزارع شیروان
  • پاسخگویی مدیران استانداری خراسان رضوی به هم‌استانی‌ها در سامانه سامد
  • مدیر عامل جدید شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی معرفی شد
  • سرمایه گذاری دو هزار میلیاردی درشهرستان گرمه
  • ‍ بازدید مدیر کل از نحوه فعالیت مراکز نیکوکاری درخدمت رسانی به نیازمندان خراسان شمالی
  • وزارت نفت ۶ هزار و ۲۰۰ پروژه مسئولیت اجتماعی در کشور در دست اجرا دارد
  • مشارکت بیش از ۴ هزار میلیارد ریالی وزارت نفت در طرح‌های مسئولیت اجتماعی