Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@12:57:26 GMT

وصول حقوق دولتی معادن زنجان در اولویت کاری قرار دارد

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۲۹۵۹۹

وصول حقوق دولتی معادن زنجان در اولویت کاری قرار دارد

ناصر فغفوری روز یکشنبه در جلسه شورای معادن استان زنجان اظهار داشت: بیش از ۳۲ میلیارد تومان در سال گذشته و ۲۴ میلیارد تومان نیز در سال ۹۷ حقوق دولتی معادن استان زنجان وصول شده است.

وی افزود: امسال پیش‌بینی می‌شود بیش از ۴۰ میلیارد تومان وصول حقوق دولتی معادن داشته باشیم.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با بیان اینکه تعیین تکلیف معادنی که به دلایل مختلف تعطیل شده‌اند در برنامه کاری سال جاری قرار دارد، گفت: معادنی که بدون توجیه اقتصادی احداث شده‌اند، سلب فعالیت شده و سعی می‌کنیم با ادغام آن‌ها با محدوده‌های معدنی مشابه، تعیین تکلیف کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: برگزاری مستمر مزایده معادن نیز از دیگر برنامه‌ها و اولویت‌های کاری سال جاری است و تلاش می‌کنیم مزایده‌ها را هر فصل داشته باشیم تا معدن‌ها در انتظار برگزاری مزایده، بلاتکلیف نشوند.

فغفوری با بیان اینکه احیای معادن را پیگیری خواهیم کرد، خاطرنشان کرد: یکی دیگر از اولویت‌ها، تعیین تکلیف معادن خیلی کوچک است.

وی افزود: این معادن به لحاظ کارشناسی، بررسی می‌شوند و اگر به این نتیجه برسیم که قابلیت و توجیه اقتصادی دارند به مزایده می‌روند وگرنه ادغام می‌شوند.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: مجوزهای صادره برای استخراج معادن از سوی منابع طبیعی و محیط زیست برای معدن بوده و برای اشخاص نیست لذا تغییر صاحبان معادن، دلیل بر سلب صلاحیت و لغو مجوزهای معدن نیست.

وی با بیان اینکه اکثر مشکلات حوزه معدن مربوط به وکالت بلاعزلی است که دفاتر اسناد رسمی صادر می‌کنند، اظهار داشت: وکالت‌ها برای افرادی صادر می‌شود که از لحاظ اجتماعی یا قانونی، اجازه فعالیت معدنی ندارند و به عبارت دیگر در ظاهر، یک فرد بوده اما در پشت صحنه، فردی است که اجازه فعالیت ندارد.

فغفوری خاطرنشان کرد: پیشنهاد و تقاضای ما از وزارت صنعت، معدن و تجارت و دستگاه قضایی استان این است که تمهیداتی اندیشیده شود تا یک نسخه رونوشت از تمام وکالت‌های صادره از سوی دفاتر اسناد رسمی به سازمان صنعت، معدن و تجارت استان نیز ارسال شده و در ضمن به فردی وکالت داده شود که شرایط فعالیت را داشته باشد.

وی تصریح کرد: این اقدام، زد و بندهای پشت صحنه را مشخص می‌کند و در صورت اجرای این مهم بیش از ۹۰ درصد افراد نمی‌توانند وارد این مباحث شوند.

از ۳۸۸ معدن موجود در استان زنجان ۳۲۸ مورد دارای پروانه بهره‌برداری و فعالیت هستند.

ذخیره قطعی معادن استان زنجان ۶۱۰ میلیون تُن بوده و ۳۵ نوع ماده معدنی در استان زنجان وجود دارد که بیش از ۳۲ مورد، استخراج و بهره‌برداری می‌شود.

برچسب‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت قانون معادن قوه قضاییه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت قانون معادن قوه قضاییه وزارت صنعت معدن و تجارت قانون معادن قوه قضاییه معدن و تجارت استان زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۲۹۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صمت: پایش همه کشور در بخش معدن تا پایان سال

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس علی آبادی در برنامه صف اول با موضوع "عملکرد وزارت صمت در برگزاری اجلاس ایران و آفریقا تا تحقق شعار سال" گفت: برنامه داریم تا انتهای سال ۱۴۰۳ همه کشور را پایش کنیم، از همه ظرفیت‌ها استفاده کنیم، فراخوان می‌دهیم که بدانیم چه داریم، چون ما بعد از این که بدانیم چه داریم، اینها را به مزایده می‌گذاریم، مردم در صندوق‌های طرح‌های مردمی که بسیار سودآور هم هستند، می‌توانند شرکت کنند.
وی با تاکید بر مشارکت مردمی در افزایش تولید در بخش معدن در سال ۱۴۰۳ گفت: درحال حاضر پایشی که انجام دادیم نشان می‌دهد که اغلب نقاط کشور آنومالی‌های خیلی خوبی داریم، یعنی مناطقی که امید بسیار زیادی برای معادن ارزشمند در آن جا وجود دارد، ارزشمندترین معادن مثلا معادن فلزی هستند مثل معدن طلا، معدن مس و معدن آهن هستند که ما تلاش می‌کنیم همه ظرفیت‌ها را برای حداکثر کردن ِ اکتشاف، به کار گیریم. حتی تلاش می‌کنیم که از ظرفیت‌های خارج از کشور استفاده کنیم، چون باید زودتر بدانیم چی و کجا داریم و بعد به مزایده بگذاریم و استفاده کنیم از منابع مردم و از منابع سرمایه گذاران بزرگ، البته با رعایت ملاحظاتی که قانون برای ما تکلیف کرده است.
وزیر صمت همچنین با اشاره به اینکه برنامه هفتم توسعه رشد سیزده درصدی را در بخش معدن دیده است افزود: ما در بخش معدن ظرفیت‌های خوبی داریم، متاسفانه تا به امروز به قدر کافی به این موضوع پرداخته نشده است و در فرمایشات مقام معظم رهبری به وضوح این را می‌بینیم، بار‌ها تاکید داشتند و همین امسال هم تاکید داشتند که از فرصت معدن استفاده شود، اتفاق خوبی که باید بیافتد و تا حالا نیافتده است اکتشاف است ما باید اول ببینیم چه داریم، در این بخش، نمی‌گویم خوب کار نشده است، به نظر من، کم کار شده است، بیشتر باید کار شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • کارگران در سنگر نخست رفع محرومیت و شکوفایی اقتصادی قرار دارند
  • تلاش برای امرار معاش مصداق جهاد با دشمن است
  • ۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت
  • زیرساخت های بردسکن نیازمند رسیدگی فوری از سوی مسوولان استان است
  • محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژن در محاصره معادن
  • محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژه در محاصره معادن
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • فعالیت ۹۱ معدن در استان البرز
  • وزیر صمت: پایش همه کشور در بخش معدن تا پایان سال
  • فعالیت معدن یا احیای منابع آبی! / منابع محلی خبر از حفاری در نزدیکی سرچشمه کامو می‌دهند