Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@23:23:46 GMT

دانشجویان در شرایط کرونایی هم می‌توانند ییمه شوند

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۳۱۰۴۱

دانشجویان در شرایط کرونایی هم می‌توانند ییمه شوند

ایسنا/فارس مدیرکل تامین اجتماعی فارس گفت: دانشجویان در زمان شیوع کرونا و تعطیلی دانشگاه‌ها نیز می‌توانند بیمه شده و از مزایای آن استفاده کنند.

ابراهیم کشاورز با بیان اینکه تسهیلات بیمه‌ای پیش‌بینی شده برای دانشجویان، یک فرصت بی‌نظیر است، گفت: برای گسترش پوشش بیمه در جامعه، طرح بیمه دانشجویی از سال گذشته آغاز شده و براساس آن همه دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی می‌توانند با مراجعه به مراکز تامین اجتماعی بیمه شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی تامین اجتماعی فارس، کشاورز، داشتن بیمه در دوران تحصیل و بهره مندی از مزایایی نظیر سابقه بیمه برای دوران بازنشستگی را از نیازها و دغدغه‌های جامعه برشمرد و افزود: با فراهم شدن این مزیت، دانشجویان می‌توانند دوران تحصیلی را در قالب سوابق بیمه‌ای و بازنشستگی خود درآورند و بخشی از دغدغه‌های آتی خود را رفع کنند.

مدیرکل تامین اجتماعی فارس همچنین به معرفی نرخ‌های سه گانه ۱۲و ۱۴ و ۱۸ درصدی بیمه دانشجویی پرداخت و گفت: این نوع بیمه با سه مبلغ ۲۴۲ و ۲۸۳و ۳۶۳ هزار تومان بنا به انتخاب دانشجویان در نظر گرفته شده است و بر اساس میزان حق بیمه پرداختی آنان خدماتی نظیر مستمری ماهیانه بازنشستگی، پرداخت مستمری به بازماندگان و پرداخت ماهیانه مستمری از کارافتادگی به بیمه شدگان ارائه خواهد شد.

کشاورز در خصوص ارائه خدمات درمانی به آن دسته از دانشجویانی که در زمان تحصیل تحت تکفل والدین خود هستند نیز گفت: اگر در این حالت دانشجویی در کارگاهی مشغول به کار نباشد، می‌تواند همزمان با بیمه دانشجویی، دفترچه درمانی خود را از طریق بیمه والدین خود دریافت کند، در غیر این صورت با پرداخت سرانه درمان، دفترچه درمانی او از سوی تامین اجتماعی صادر خواهد شد.

او با بیان اینکه خدمات تامین اجتماعی به دانشجویان داخل کشور با دانشجویان خارج از کشور از نظر مبلغ و مدت زمان بیمه پردازی تفاوتی ندارد، گفت: علاوه بر این موضوع سوابق بیمه پردازی دانشجویان در آینده قابل انتقال به سایر صندوق‌های بیمه و بازنشستگی است.

مدیرکل تامین اجتماعی فارس با اشاره به شرایط برخورداری از بیمه دانشجویی نیز گفت: دانشجویان با دارا بودن شرایط سنی ۱۸ تا ۵۰ سال و تنها با ارائه کارت دانشجویی معتبر یا گواهی اشتغال به تحصیل در یکی از مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری از دانشگاه‌های داخل و یا خارج کشور به نزدیکترین شعبه و یا کارگزاری‌های رسمی تامین اجتماعی محل تحصیل و یا زندگی خود می‌توانند از مزایای این طرح استفاده کنند.

کشاورز در مورد درخواست دانشجویان دارای سن بالای ۵۰ سال نیز بیان کرد: این افراد حداقل باید معادل مازاد سنی نسبت به ۵۰ سال، دارای سابقه بیمه باشند. یعنی اگر دانشجویی ۵۶ سال سن دارد، باید ۶ سال سابقه پرداخت بیمه داشته باشد.

او در خصوص آن دسته از دانشجویانی که در حین تحصیل مشمول دریافت مستمری بازماندگان هستند نیز گفت: این افراد می‌توانند هم مستمری بگیر باشند و هم بیمه دانشجویی پرداخت کنند، چرا که پرداخت بیمه دانشجویی، مغایر با دریافت مستمری بازماندگان نیست.

مدیر کل تامین اجتماعی فارس در پاسخ به این سئوال که آیا سال‌های تحصیلی دانشجویی در گذشته نیز مشمول این طرح است یا خیر؟ گفت: زمان مراجعه دانشجویان به شعب و کارگزاری‌های تامین اجتماعی و انعقاد قرارداد، ملاک آغاز این نوع بیمه و توصیه ما به علاقمندان بیمه دانشجویی این است که در اولین فرصت برای بهره مندی از آن اقدام کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی بیمه دانشجویی فارس تامين اجتماعي تامین اجتماعی فارس بیمه دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۱۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشریات دانشجویی روایت‌گر جنبش‌های دانشجویی در حمایت از غزه باشند

ایسنا/خراسان رضوی مشاور معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با بیان اینکه نشریات دانشجویی باید روایت‌گر صادق جنبش‌های دانشجویی دانشگاه‌های غربی در حمایت از غزه باشند، گفت: دانشجویان در آمریکا پیشتاز شدند و نشریات دانشجویی باید با بازگویی و مکتوب کردن جنبش‌ها، این حرکت را بیان و تقویت کنند.

رشید جعفرپور امروز، ۱۶ اردیبهشت‌ماه در افتتاحیه سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی با عنوان «تیتر ۱۳» که در سالن ۲۲ بهمن دانشگاه فردوسی برگزار شد، اظهار کرد: نشریات دانشجویی می‌توانند انعکاس‌دهنده دستاوردهای دانشگاه‌ها و روایتگر پیشرفت‌های آموزش عالی باشند. شاید بسیاری از مواردی که در دانشگاه می‌بینیم را عادی تلقی کنیم، در حالی که همین موضوعات برای مخاطب بیرونی و مردم جذاب است و اگر آن‌ها را نگوییم، به دانشگاه ظلم کرده‌ایم.

وی با بیان اینکه نشریات دانشجویی محافلی هستند که می‌توانند پیشرفت‌های دانشگاه‌ها را تبیین کنند، ادامه داد: نشریات دانشجویی می‌توانند تقویت‌کننده فضای گفت‌وگو و تبادل نظر در دانشگاه باشند. ما باید در دانشگاه منطق گفت‌وگو با سلایق، توانمندی‌ها و ظرفیت‌های متفاوت را داشته باشیم و دانشگاه را از حالت قطبی خارج و به فضای تعامل و گفت‌وگو تبدیل کنیم.

مشاور معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم افزود: نشریات دانشجویی می‌توانند بازگوکننده مسائل و چالش‌های دانشگاه باشند. در دانشگاه و آموزش عالی کشور مسائل مختلفی وجود دارد و دانشجویان بهترین کسانی هستند که می‌توانند در خصوص این موارد صحبت کنند و به صورت منطقی و اخلاقی مسائل و چالش‌های دانشگاه را به بحث و بررسی بگذارند و در یک فضای عقلانی به راهکار برسند. همچنین با توجه به اینکه ما در حوزه سواد رسانه‌ای دچار ضعف هستیم، نشریات دانشجویی می‌توانند سواد رسانه‌ای را در دانشجویان افزایش دهند.

جعفرپور  با اشاره به انتظاراتی که از نشریات دانشجویی می‌رود، بیان کرد:  نخست آنکه در نقد منصفانه عمل کنید. درست است که همگی ما به نقد نیاز داریم، اما نقد باید موجب ارتقای یک سیستم و افراد آن شود. بنابراین اگر نقد از دایره انصاف خارج شود، آثار سویی به دنبال خواهد داشت. لذا از نشریات می‌خواهیم در نقد منصفانه عمل کنند تا هم به ارتقای کشور و هم به ارتقای خودشان کمک کنند.

وی ادامه داد: تنها به بیان مسائل و چالش‌ها اکتفا نکنید و علاوه بر آن راه‌حل‌‍‌های پیشنهادی را هم بگویید. زیرا تنها تکرار مسئله فایده‌ای نخواهد داشت، بلکه راه‌حل‌های احتمالی حل مسائل حتی در مقیاس کوچک را بیان کنید. 

مشاور معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با تاکید بر اینکه اگر تمام کارهایی که انجام می‌دهیم، دارای خروجی امیدافزا نباشد، باعث شکست جامعه و تأخیر در پیشرفت خواهد شد، گفت: بنابراین تمامی کنش‌ها و جهت‌گیری‌های ما باید به سمتی باشد که امید را زنده نگه دارد، لذا در یادداشت‌ها، تحلیل‌ها و نوشته‌هایمان این نکته را در نظر داشته باشیم.

جعفرپور با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در جمع تشکل‌ها، بیان کرد: دانشگاه سه وظیفه دارد؛ تولید علم، تولید عالم و جهت‌دهی به علم و عالم. چنانکه در تولید علم خوب کار کردیم و چند هزار مقاله و کتاب در سال تالیف می‌شود. رتبه اول ایران در منطقه و رتبه ۱۵ در جهان نشان می‌دهد در تولید علم کارنامه‌ای قابل قبول داریم. اما اگر جهت‌دهی به علم و عالم درست نباشد، نتیجه مثبت نمی‌گیریم. نشریات دانشجویی با بضاعتی که دارند باید در جهت‌دهی به علم و عالم کمک‌کننده باشند.

وی با بیان اینکه نشریات دانشجویی باید روایت‌گر صادق جنبش‌های دانشجویی دانشگاه‌های غربی در حمایت از غزه باشند، افزود: غزه مظلوم واقع شده است. الحمدلله بیداری خوبی در دنیا صورت می‌گیرد. دانشجویان در آمریکا پیشتاز شدند و نشریات دانشجویی باید با بازگویی و مکتوب کردن جنبش‌ها، این حرکت را بیان و تقویت کنند. این موج نباید بخوابد و باید کمک کنیم این مقاومت اسلامی که به مقاومت جهانی تبدیل شده، به پیش رود. 

مشاور معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم با اشاره به وظایف وزارت نسبت به نشریات دانشجویی، اظهار کرد: ما وظیفه داریم فضای لازم برای بالندگی و تقویت نشریات دانشجویی را ایجاد کنیم. در شورای مدیران همواره پیگیر هستیم که چگونه می‌توان از نشریات دانشجویی حمایت کرد. اکنون ۳۷۰۰ نشریه دانشجویی در وزارت علوم داریم، علاوه بر آن تعداد بسیاری در وزارت بهداشت هستند و توسعه این نشریات می‌تواند به تقویت فضای گفت‌وگو و سواد رسانه در دانشگاه کمک کند. لذا تقویت نشریات دانشجویی در دستور کار معاونت دانشجویی وزارت علوم قرار دارد.

جعفرپور با اشاره به ایجاد سامانه نشریات، عنوان کرد: این سامانه کمک می‌کند تا انتخابات مدیران مسئول نشریات به راحتی صورت گیرد. گزارش‌گیری‌های مناسب از این سامانه می‌تواند در تقویت نشریات مؤثر واقع شود. افتخار می‌کنیم که ۳۷۰۰ نشریه دانشجویی داریم، اما هنوز قاعده‌مندی برای این نشریات در فضای مجازی وجود ندارد که یک نقطه ضعف محسوب می‌شود و تدوین آیین‌نامه برای آن ضرورت دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • دهقان کیا: دولت و مجلس به دنبال حال خوب برای بازنشستگان تأمین اجتماعی نیستند/ حال خوب با پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی
  • ثبت‌نام بیمه اجتماعی رایگان مادران روستایی دارای سه فرزند
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • فرید مرجایی، تحلیل گر مسائل آمریکا و مقیم این کشور: جنبش دانشجویی سپهر غالب بر فضای سیاسی آمریکا را به چالش کشید/ شبکه های اجتماعی امپراطوری رسانه ای را زیر سوال بردند/ تظاهرات دانشجویی خط قرمز انتقاد از اسرائیل را شکسته است
  • نشریات دانشجویی روایت‌گر جنبش‌های دانشجویی در حمایت از غزه باشند
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود
  • مجلس از همسان‌سازی حقوق بازنشستگان حمایت می‌کند