Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-05@02:19:38 GMT

۱۴ هزار روستایی و عشایر مازندران بیمه می‌شوند

تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۳۲۱۵۶

۱۴ هزار روستایی و عشایر مازندران بیمه می‌شوند

ایسنا/مازندران مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر مازندران، گفت: در سال ۹۹ حدود ۱۴ هزار روستایی و عشایر مازندران بیمه می‌شوند.

محمدابراهیمی در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه ۵۰ درصد روستائیان شامل بیمه روستایی شدند، اظهار کرد: تامین اجتماعی برای قشر کارگر جامعه و صندوق بازنشستگی برای کارکنان و درواقع صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر تمام آحاد جامعه را مورد پوشش بیمه‌ای خود قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد:۵۰ درصد مشمولین روستایی استان مازندران با گواهی از شورا می‌توانند مشمول بیمه شوند.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر مازندران با بیان اینکه به دنبال مالکیت نیستیم، خاطرنشان کرد: بیمه بر مبنای شغل افراد و با تایید مراکز کشاورزی از بیمه اجتماعی و یارانه دولت صورت می گیرد.

ابراهیمی بیان کرد: در اصل ۲۹ براساس قانون بیمه مکلف است با مشارکت دولت و پای کار آمدن مردم حق بیمه افراد را پرداخت کند.

وی ادامه داد: در ۱۵ درصد سود بیمه ای ۱۰ درصد را بیمه عشایری و پنج درصد آن را افراد پرداخت می‌کنند.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر مازندران یادآور شد: ۱۰۵ هزار خانوار تاکنون در مازندران عضو بیمه شده‌اند و همچنین ۵۰۰۰ خانوار نیز از مستمری بیمه روستائیان در مازندران استفاده می‌کنند.

ابراهیمی با بیان اینکه در صدور حکم بازنشستگی ۵۰ درصد کاهش وجود داشته است، افزود: مستمری بگیران همانند کارکنان از خدمات دولت استفاده می کنند.

وی با اشاره به به طرح تطبیق ۱۰۵ کارگزاری در مازندران گفت: دفاتر ساماندهی و کارها به صورت اینترنتی انجام می شود.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر مازندران بیان کرد: در سال ۱۳۹۹ تعداد ۱۴ هزار سهمیه داریم که شامل بیمه می شوند.
ابراهیمی با اشاره به اینکه توسعه بیمه روستایی از اهداف ما است، ادامه داد: کشاورزان می‌توانند با تائید صنف کشاورزان از این بیمه بهره‌مند شوند.

وی خاطرنشان کرد: ناجیان غریق امسال تحت پوشش بیمه روستایی عشایری قرار گرفتند و همچنین توانمندسازی مددجویان با مشارکت بهزیستی و بیمه عشایری انجام شده است.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایرگفت: قبل ازشروع بیماری کرونا برگزاری میز خدمت در مصلی‌ها و مساجد باعث اعتماد مردم به بیمه‌ها شد.

ابراهیمی با اشاره به اینکه بیمه عشایری در سال ۸۴ با بیمه ۱۸۰۰ خانوار کار خود را آغاز کرد، یادآور شد: تاکنون در سال ۹۸ بیش از ۱۳ هزار نفر تحت بیمه روستایی عشایری قرار گرفتند.

وی گفت: استان مازندران از سال ۹۶ تاکنون در خصوص پوشش بیمه رتبه برتر را کسب می‌کند.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر با اشاره به اینکه در سال ۹۸ حدود ۲۰۰ میلیارد ریال هزینه بیمه‌ای پرداخت شده است،

خاطرنشان کرد: کسانی که باید اسفند ماه بیمه پرداخت می‌کردند، فرصت داده شد تا بدون جریمه برای واریز حق بیمه خود اقدام کنند.

ابراهیمی گفت: با راه‌اندازی سامانه ۳۰۰۰۲۷ وبا ارسال عدد پنج مردم می توانند از وام سه میلیونی و خدمات دیگر بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به اینکه تفاهم‌نامه‌ای با ارشاد برای بیمه خبرنگاران بسته شده است، افزود: تسهیلات به کارگزاران در سطح استان نیز در دستور کار قرار دارد.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بیمه روستایی و عشایر مدیر صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستائیان و عشایر مازندران بیمه روستایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۳۲۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج

رضا تحویلیان مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه مهمترین خدمت ارزشمند و شاهکار دولت سیزدهم به بیماران را ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در سال ۱۴۰۱ دانست و گفت : تا پیش از ایجاد این صندوق تنها هزینه‌های درمانی پنج نوع بیماری از جمله دیالیزی، هموفیلی و ام‌اس تحت پوشش بیمه قرار داشت.

وی با بیان اینکه با ایجاد این صندوق تعداد بیماری‌های تحت پوشش از پنج به ۱۰۷ نوع افزایش یافته است، افزود: این بیماری‌ها شامل انواع سرطان‌ها، ژنتیکی، فلج مغزی، معلولیت، اوتیسم، آلزایمیر، پارکینسون، قلبی و عروقی، دیابت، سوختگی‌ها، مزمن اعصاب و روان و… است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه از نشان‌دار شدن ۳۳ هزار و ۱۰۰ بیمار خاص و صعب العلاج در این استان از زمان ایجاد این صندوق تا کنون خبر داد و گفت: این بیماران خدمات ویژه‌ای دریافت می‌کند.

تحویلیان با بیان اینکه هزینه‌های درمانی برخی از بیماری‌های صعب العلاج حتی برای خانواده‌های توانمند نیز بالا است، بیان کرد: این بیماران بعد از نشان دار شدن، دارو و خدمات درمانی در مراکز دولتی را به صورت رایگان دریافت خواهند کرد.

به گفته وی، این خدمات شامل تصویربرداری، سونوگرافی، آزمایش، جراحی، نمونه برداری و حتی فیزیوتراپی و گفتار درمانی‌های مرتبط با بیماری است.

تحویلیان با اشاره به اینکه بعضی از این بیماران تمایل مراجعه به بخش خصوصی دارند، بیان کرد: ارائه خدمات درمانی در مراکز خصوصی با تعرفه خصوصی اعمال خواهد شد، اما درصد قابل ملاحظه‌ای از این تعرفه با ارائه فاکتور و بعد از بررسی تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال در سال بر اساس سرفصل خارج از شمول صندوق بیماری‌های خاص به حساب بیمار واریز می‌شود.

وی اعتبار در نظر گرفته شده برای این سرفصل به استان کرمانشاه را در سال گذشته ۱۴۰ میلیارد ریال اعلام کرد که توسط بیمه سلامت بابت خدمات خارج از شمول بیماران خاص و صعب العلاج پرداخت شده است و مابقی هزینه‌ها نیز در دست پرداخت است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه تصریح کرد: این اعتبار به غیر از مبلغی است که در سامانه‌های الکترونیک به صورت اتوماتیک به حساب شرکای طرف قرارداد این سازمان همانند پزشکان، کلینیک‌ها، درمانگاه‌ها و یا داروخانه‌ها واریز می‌شود.

تحویلیان اضافه کرد: تا به امروز ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار خارج از شمول در سر فصل خسارت متفرقه به حساب بیماران خاص و صعب العلاج در این استان پرداخت شده و در مجموع نیز برای همه هزینه‌های درمانی این بیماران به مراکز درمانی ۸۵۰ میلیارد ریال اعتبار پرداخت شده است.

به گفته وی، از محل صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج تا کنون به ۹ هزار بیمار در این استان تسهیلات پرداخت شده است.

تحویلیان خاطر نشان کرد: از زمان ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ تا پایان سال ۱۴۰۲ دولت ۱۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به این صندوق اختصاص داده که سهم استان کرمانشاه از جذب این اعتبار حدود یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال بوده است.

وی تاکید کرد: در این زمینه کرمانشاه جز استان‌های برتر در جذب اعتبار و هزینه کرده آن برای بیماران خاص و صعب العلاج است.

تحویلیان گفت: لیست کامل بیماری‌هایی که تحت پوشش صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج قرار گرفته است در پرتال بیمه سلامت به آدرس https://ks.ihio.gov.ir قابل مشاهده است و این بیماران می‌توانند با مراجعه به دفاتر بیمه سلامت در مرکز استان و شهرستان‌ها نسبت به ثبت‌نام و نشان‌دار شدن خود اقدام کند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • خسارت سنگین باران به کشاورزان خوزستان/ چقدر گندم از بین رفت؟
  • اجرای طرح بیمه عشایر در شهرستان بدره
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • ارائه خدمات رایگان دامپزشکی طیور روستائیان وعشایر در جرقویه
  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج